Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Harika
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Harika » 28 mar 2016, 19:48

Sto me Mali drzi u neizvjesnosti u pm ...
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 28 mar 2016, 20:01

To Mali oko ti poljubim. Gledaj Tsonge debila, mrs u pm

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 28 mar 2016, 20:18

Gledaj ekipe u Walesa, nr mogu oni dat ovde gol do prekosutra.

Franz94
Kontakt:

Post Postao/la Franz94 » 28 mar 2016, 20:19

Koja droljetina je ova Radwanska sa svojom stakorskom facom... Crkni kujo

slavenp
Kontakt:

Post Postao/la slavenp » 28 mar 2016, 22:28

Bravo niculescu **** ti sve retardirano

Aura55
Kontakt:

Post Postao/la Aura55 » 28 mar 2016, 22:31

mrzim ove kurce spanjolske omalene
da je bar hrv dobila 10-0 **** vam majke mutave
igram ih 3+ prvi put u x mjeseci oni 1-0 zavrse
krepajte :puke: :puke: :puke:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 mar 2016, 01:03

Franz94 je napisao/la:Koja droljetina je ova Radwanska sa svojom stakorskom facom... Crkni kujo
:roll:
nema potpisa

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 29 mar 2016, 06:57

Radwanska i Kvitova su 2 najvece kuje u tenisu. Mrzim te takve tenisere/teniserke koji su izvikani a nikakvih dostignuca nemaju u rangu sa time koliko se za njih misli da su nesto. Isto onaj trut Berdych. Mlate levate a nikad al apsolutno nikad da igraju 100 meceva jedan za drugim nece skinuti skalpa nekom jacem, o Djoki i Fedexu da ne pricam nego ni ovim majmunima slabijim od njih.

Radwanska igra najruzniji tenis od svih, a sreca moja pa je ne volim i nisam je stavljao nigdje, konj ne odigram Madison Keys a razmisljam o hendikepima cijeli dan juce i 2:0 u setove i gem hendikepe, a satrala je protivnicu. Vrlo dobra teniserka sa jakim karakterom, ona Halep i Kerber to ima pobjednicki mentalitet, mada Halep hebe balkanski mentalitet i zivci, ali dobra je. Za Azarenku necu trositi rijeci, njeno ime Viktorija govori o tome kakva je ona, rodjena za pobjede.

Moji tipovi za 1/4 finala:

Bacscinszky - Halep 0:2
Kuznetsova - Makarova 2:1
Keys - Kerber 0:2
Konta - Azarenka 1:2

Obrazlozenja:

Halep nakon loseg kraja sezone i loseg starta u ovoj konacno nasla formu, Bacsinszky s druge strane dolazi umorna jer je imala potezak zrijeb, ali je isto u dobroj formi, mislim da ce se Halep ovdje skoncentrisati maximalno i da nece prepustati puno ovoj da diriguje mec. Isla je od starta turnira po 2 seta a moze i ovdje.

Kuznetsova dobila Serenu i to ne da je dobila nego je ubila suvereno, tako da ne vjerujem da ce biti previse iscrpljena, iskreno po meni ova druga Ruskinja ni ja ne znam kako je do ovdje docerala ali eto moze uzeti set nije toliko losa.

Kerber je imala danas problema sa Madjarkom Babos, i samo je njen svapski mentalitet nepredavanja kad gori spasio od poraza i da preokrene. Mislim da ce joj dobro sad doci pauza i da ce se dobro fokusirati s obzirom da je preko puta mrezice Keys koja igra kuci u USA i koja je vrlo dobra, ali ipak razlika je u klasi izmedju njih dvije.

Ova Konta mozda bude iznenadjenje u svakom slucaju mislim da moze do seta uz neku srecu, a Azarenka je nakon ispadanja Serene definitivno prvi favorit po meni 80% favorit da ovo uzme, jednostavno je najbolja u ovom momentu i dominirace dok god se ne povrijedi. Suhva mi neka da ce biti dramatican ovdje mec, pokazivala je par trzaja protiv Muguruze a i ova Konta je isto nezgodna i rastrcana i moze napraviti dramu.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 29 mar 2016, 13:18

Effenberg je napisao/la:Radwanska i Kvitova su 2 najvece kuje u tenisu. Mrzim te takve tenisere/teniserke koji su izvikani a nikakvih dostignuca nemaju u rangu sa time koliko se za njih misli da su nesto. Isto onaj trut Berdych. Mlate levate a nikad al apsolutno nikad da igraju 100 meceva jedan za drugim nece skinuti skalpa nekom jacem, o Djoki i Fedexu da ne pricam nego ni ovim majmunima slabijim od njih.

Radwanska igra najruzniji tenis od svih, a sreca moja pa je ne volim i nisam je stavljao nigdje, konj ne odigram Madison Keys a razmisljam o hendikepima cijeli dan juce i 2:0 u setove i gem hendikepe, a satrala je protivnicu. Vrlo dobra teniserka sa jakim karakterom, ona Halep i Kerber to ima pobjednicki mentalitet, mada Halep hebe balkanski mentalitet i zivci, ali dobra je. Za Azarenku necu trositi rijeci, njeno ime Viktorija govori o tome kakva je ona, rodjena za pobjede.

Moji tipovi za 1/4 finala:

Bacscinszky - Halep 0:2
Kuznetsova - Makarova 2:1
Keys - Kerber 0:2
Konta - Azarenka 1:2

Obrazlozenja:

Halep nakon loseg kraja sezone i loseg starta u ovoj konacno nasla formu, Bacsinszky s druge strane dolazi umorna jer je imala potezak zrijeb, ali je isto u dobroj formi, mislim da ce se Halep ovdje skoncentrisati maximalno i da nece prepustati puno ovoj da diriguje mec. Isla je od starta turnira po 2 seta a moze i ovdje.

Kuznetsova dobila Serenu i to ne da je dobila nego je ubila suvereno, tako da ne vjerujem da ce biti previse iscrpljena, iskreno po meni ova druga Ruskinja ni ja ne znam kako je do ovdje docerala ali eto moze uzeti set nije toliko losa.

Kerber je imala danas problema sa Madjarkom Babos, i samo je njen svapski mentalitet nepredavanja kad gori spasio od poraza i da preokrene. Mislim da ce joj dobro sad doci pauza i da ce se dobro fokusirati s obzirom da je preko puta mrezice Keys koja igra kuci u USA i koja je vrlo dobra, ali ipak razlika je u klasi izmedju njih dvije.

Ova Konta mozda bude iznenadjenje u svakom slucaju mislim da moze do seta uz neku srecu, a Azarenka je nakon ispadanja Serene definitivno prvi favorit po meni 80% favorit da ovo uzme, jednostavno je najbolja u ovom momentu i dominirace dok god se ne povrijedi. Suhva mi neka da ce biti dramatican ovdje mec, pokazivala je par trzaja protiv Muguruze a i ova Konta je isto nezgodna i rastrcana i moze napraviti dramu.

Onda po tebi ni murray ni wawrinka nisu neki igrači. Kvitova ima 2 GSa, odlična je, dobar servis, dobre udarce, osvojila i završni turnir, više puta fed cup, 17 atp turnira.

Radwanska 18 atp, mada je ne gotivim i nije mi ona za top5

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 29 mar 2016, 14:10

@kyrgios: Nisam reko da oni nisu neki igraci, nego da je razlika nebo i zemlja izmedju njih i prva 2. A isto tako je i razlika izmedju te klase Nishikori, Nadal, Wawrija i Murray i ovih konja ko Berdych primjerice nebo i zemlja. Pa eto cak i taj Kyrgios je igracina spram ovih netalentovano precjenjenih isnera i berdiha vanago dosadnih.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 29 mar 2016, 19:28

Pa moze li ova smjesna Srbija dobit fudbalsku velesilu Estoniju :(

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 mar 2016, 19:39

Ko to ne igra za Belgijance pa su poprilicni autsajderi u Portugalu? :think:

Tona
Kontakt:

Post Postao/la Tona » 29 mar 2016, 19:44

SlevinKelevra je napisao/la:Ko to ne igra za Belgijance pa su poprilicni autsajderi u Portugalu? :think:
Problema s ozljedama imaju neki od najboljih belgijskih igrača poput braniča Kompanya, Vertonghena i Alderweirelda, veznjaka Hazarda i De Bruynea, te napadača Bentekea i Origija, a zbog ozljede je od nastupa protiv Portugala morao odustati i krilni napadač madridskog Atletica, Yannick Ferreira Carrasco. Među 20 Wilmotsovih kandidata za nastup nema ni braniča Vanden Borrea, te veznjaka Defoura iz Anderlechta.
YNWA!
76ERS!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 29 mar 2016, 19:53

SlevinKelevra je napisao/la:Ko to ne igra za Belgijance pa su poprilicni autsajderi u Portugalu? :think:

dosta povreda nije sigurno hoce li biti spremni...

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 29 mar 2016, 21:09

kako prelaz rutinski odradise grci

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 29 mar 2016, 21:25

Torres_9 je napisao/la:kako prelaz rutinski odradise grci

ugleda 2:2 ..1:0 prvo poluvrijeme..u glavi mi film fali grcima para mogo bi prelaz..u tom momentu izbacuje 2:3 haha e reko svasta..haha
stimaju samo ne mozes potrefit da si bog
!

Torres_9
Kontakt:

Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Torres_9 » 29 mar 2016, 21:33

bambus je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:kako prelaz rutinski odradise grci

ugleda 2:2 ..1:0 prvo poluvrijeme..u glavi mi film fali grcima para mogo bi prelaz..u tom momentu izbacuje 2:3 haha e reko svasta..haha
stimaju samo ne mozes potrefit da si bog
i to kvota 41-46 bgt

ma nez prosle sedmice pao na slovackoj 2+ vidi vcrs protiv "tvrdih" iraca a dan ranije cehe 3+ a divi ih vcrs

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 29 mar 2016, 21:47

Torres_9 je napisao/la: ma nez prosle sedmice pao na slovackoj 2+ vidi vcrs protiv "tvrdih" iraca a dan ranije cehe 3+ a divi ih vcrs

ma nema sanse ista pogodit haha pomirio sam se s tim
!

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 29 mar 2016, 22:03

Ajde zabari samo jedan gol

Torres_9
Kontakt:

Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Torres_9 » 29 mar 2016, 22:16

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.