HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

starmo94
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la starmo94 » 04 sep 2012, 16:34

HŠK Zrinjski: Učinak bolji od igre

Prvu reprezentativnu stanku Dragan Perić i njegovi igrači dočekali su s devet osvojenih bodova, što je saldo kojim Pod Bijelim brijegom ipak moraju biti zadovoljni i to iz nekoliko razloga.

Kao prvo, Zrinjski je u prvih pet kola imao utakmicu više u gostima, a već to je dovoljan razlog za zadovoljstvo, jer je mostarski klub ipak u željenom plusu, a taj plus još više dobiva na težini s obzirom na raspored, jer su protivnici na domaćem terenu bili klubovi koji su u prošloj sezoni završili na drugom (Široki Brijeg) i trećem mjestu (Borac). Najveći razlog za zadovoljstvo je ipak činjenica što je bodovni učinak puno bolji nego što je bila igra Zrinjskog u prvih pet kola, jer se s tri postignuta pogotka teško može osvojiti više od devet bodova, iako je u teoriji, naravno, moguće. Jasno, ne tvrdimo da Zrinjski ima više bodova nego što je zaslužio, jer u trijumfima protiv Širokog Brijega (1:0), Travnika (1:0) i Borca (1:0) Perićevoj momčadi nije ništa poklonjeno - kao primjerice Željezničaru protiv Borca (1:0), ali smo ipak mišljenja da razloga za preveliko nezadovoljstvo nema, a koje je ipak prisutno zbog nedjeljnog poraza od Zvijezde (0:2). Ukratko, niti je bilo potrebe za euforijom nakon tri vezane pobjede pa isto teka nema niti potrebe za razočaranjem nakon poraza u Gradačcu, drugog ove sezone nakon startnog od Leotara (0:1) u Trebinju.
Problemi u igri Zrinjskog su očiti, jer se za otkrivanje istih ne treba biti preveliki stručnjak. Jednostavno, igra prema naprijed je daleko od dobre, a onda je logično da trpi i realizacija. Naime, bez stvaranja pravih prilika teško je očekivati golove, a u tri (Leotar, Borac, Zvijezda) od pet utakmica Zrinjski iz igre praktički nije kreirao nijednu stopostotnu priliku, tako da to definitivno može biti olakšavajuća okolnost za Igora Aničića, napadača koji još uvijek čeka prvijenac u dresu s lentom, iako je istina i da njegove dosadašnje igre ne mogu dobiti prolaznu ocjenu. Ono što je dobro jest igra u defenzivi, jer je u pet utakmica Zrinjski primio samo tri pogotka. Usporedbe radi, prošle sezone ih je u prvih pet kola primio čak jedanaest, ali ih je zato postigao - petnaest, odnosno dvanaest više nego u ovosezonskih 450 minuta.
Na kraju prvenstvene utrke najvažniji će ipak biti bodovi, a Zrinjski ih zasad ima devet, jedan više nego nakon prvih pet kola prošle sezone, usprkos činjenici što je postigao dvanaest pogodaka manje.
Žuržinov, ipak, nije centralni vezni

Iza Igora Žuržinova već je 167 službenih nastupa u dresu Zrinjskog, tako da će vrlo brzo biti ispred službenog rekordera Marija Ivankovića (177). Ovo je njegova već sedma sezona Pod Bijelim brijegom, a najveći broj od spomenutih 167 utakmica, njih vjerojatno devedeset posto, odigrao je na - lijevom boku! Kako je i kada onda postao "fantasista"? "Krivac" je Slaven Musa, koji ga je, vjerojatno zbog gužve na lijevoj strani (Stojkić, Marjanović), na tu poziciju prvi put stavio u proljetnom ogledu protiv Čelika (1:1), a na toj poziciji s njim je počeo i Dragan Perić protiv Zvijezde. Žuržinov je igrač kojeg definitivno treba vratiti u formu, ali to će ići puno teže ako ga se koristi na poziciji koja nije njegova. Naravno, nije nam namjera miješati se u Perićev posao, ali Žuržinov jednostavno nije profil igrača kakav su Mladen Žižović, Zajko Zeba ili Wagner, nego igrač čije je "prirodno okruženje" uz lijevu aut-liniju.

Debi Ivana Ferenca

U ono malo minuta što je dobio praktički se nije ni sastao s loptom, ali Ivan Ferenc u utakmici protiv Zvijezde je ipak upisao službeni debi u dresu mostarskog kluba. Radi se o 21-godišnjem napadaču koji je prošao omladinsku školu Zrinjskog, ali koji je priliku Pod Bijelim brijegom dobio tek nakon što je minute skupljao igrajući za Branitelj i pola godine Zvijezdu.

Treći karton za Markovića

Nakon reprezentativne stanke Zrinjski će borbu za bodove nastaviti utakmicom protiv aktualnog prvaka Željezničara, a u tom ogledu Dragan Perić neće moći računati na Gorana Markovića, koji je u Gradačcu dobio treći žuti karton.

DRAGAN PERIĆ
Puna odgovornost je na meni

Razočaran je Dragan Perić bio dan nakon Gradačca, kako zbog poraza, ali još više zbog odluka koje je donio uoči utakmice protiv Zvijezde.
- Punu odgovornost za poraz u Gradačcu preuzimam na sebe i to iz razloga jer sam uoči utakmice donio pogrešne odluke. Moj stav je da mogu igrati samo igrači koji su maksimalno spremni i zdravi, a to u nedjelju nije bio slučaj. Igor Melher, Anto Radeljić, Igor Žuržinov i Vučina Šćepanović nisu bili potpuno fit, a od njih četvorice u početnom sastavu su bili svi osim Radeljića, tako da je jasno zašto preuzimam odgovornost na sebe, izjavio je Perić.
- Zbog toga se ispričavam našim navijačima koji su nam i u Gradačcu bili dvanaesti igrač, zatim klupskim čelnicima koji ulažu maksimalan napor, a najviše igračima koji su protiv Zvijezde trebali dobiti priliku, a nisu zbog mojih pogrešnih odluka. Nakon nekih utakmica kaže se da igrači moraju izvući pouke, ali nakon ove pouku definitivno ja moram izvući, jer se sigurno više neće dogoditi da u sastavu bude igrač koji nije maksimalno spreman, dodao je Perić.
Devet bodova osvojio je Zrinjski u prvih pet kola, a to je učinak koji ne zadovoljava Perića.
- Nisam zadovoljan, jer smatram da smo mogli i morali više u utakmicama protiv Leotara i Zvijezde. Igra? Ona nije na željenoj razini, a protiv Zvijezde nije bila iz razloga koje sam već naveo, zaključio je Perić.

Piše: Mario Pandža / Dnevni list

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 04 sep 2012, 20:34

Definitivno loša igra protiv Zvjezde.Na vidjelo su izašle sve naše slabosti od kojih je najveća to što nam fali jedan pravi igrač finog kova koji zna gurnuti loptu u prostor u pravo vrijeme.Ne bih se složio da ondje nema potencijala.Ima potencijala ali kod nekih igrača nema volje.E tu treba Perić reagovati.Vidim Perić kaže da je on kriv jer su mu igrali napola spremni i nedovoljno zaliječeni igrači.Ja znam da je Periću stalo do Zrinje ali valjda je naučio lekciju.Siguran sam da će protiv Želje biti puno bolje jer ovo je ekipa koja bolje igra kada nema ulogu favorita a ima još jedna stvar zbog koje sam dosta veliki optimist a to je Filip Arežina.Mogu jamčiti da bi smo zabili gol a vjerovatno ne bi ni izgubili da je on igrao u nedjelju.Znam da se mnogi neće složiti sa mnom u vezi Arežine ali ljudi kažem vam da imamo dragulja samo je pitanje hoćemo li ga znati izbrusiti i iskoristiti na najbolji mogući način i za njega i za klub.Živi bili pa vidjeli.Kao primjer u Gradačcu smo Imali 6-7 kornera i samo jedan ubačaj je bio malo opasniji sve ostalo je završilo na prvoj stativi ili bogu iza leđa.Protiv Širokog i Borca skoro svaki ubačaj Arežine je bio potencijalna opasnost za protivnike.Ovo je banalan primjer što se tiče kornera ali nije beznačajan i napokon imamo zadnjeg veznog koji kada ima loptu gleda naprijed a bez lopte se stalno kreće i jako puno pretrči.Nadam se da ga nisam sad urekao pa da podbaci protiv Želje :) :) .Uglavnom glavu gore ,zaboraviti poraz što prije i treba iskoristiti stanku za što bolju pripremu protiv Želje jer ako bi dobili njih to bi značilo 9 bodova protiv Širokog,Borca i Želje.Malo je klubova koji će uzeti toliko bodova protiv ovih ekipa i to bi bila velika stvar.Što se tiče europe sad se stvara i uigrava ekipa a u zimskom prelaznom roku je treba dopuniti gdje bude manjkava.Samo tako se može napraviti neki rezultat.I još o pojedinim igračima: Igor Aničić treba utakmica i njemu treba dati kredit ali ja bih pokušao sa Bekićem, Mile Pehar se bez obzira na lošu tekmu puno trudio i trčao kao i Pero Stojkić za razliku od nekih drugih koji su više šetali.Mali Milićević treba osvježenje i njemu će ova pauza najbolje doći.Lazar mi nije jasan ??? čovjek se skroz izgubio a svi znamo da može i to dosta.Obrana nam i nije tako loša ali naprijed nam ne štima.Desna strana u napadu kao da nam i ne postoji.Ispričavam se što sam bio ovako opširan valjda Vas nisam previše umorio ovim razmišljanjima ;) ;)
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 04 sep 2012, 21:01

Po meni je Zrinjski odlična ekipa.Čak su u pojedinim momentima imali kontrolu igre,sjajne poluprilike.Zvijezda je morala pobijediti,vise su izgarali na terenu.Jednostavno,zalaganje i borbenost se isplatila,to je Zrinjskom falilo.pozzzzzzz ;)

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 04 sep 2012, 21:21

vatreni je napisao/la:Po meni je Zrinjski odlična ekipa.Čak su u pojedinim momentima imali kontrolu igre,sjajne poluprilike.Zvijezda je morala pobijediti,vise su izgarali na terenu.Jednostavno,zalaganje i borbenost se isplatila,to je Zrinjskom falilo.pozzzzzzz ;)
Ispravak netocnog navoda!
U bih nema odlicne momcadi da se razumjemo,najvise moze biti ekipa solidna a ne odlicna jer da su nam ekipe odlicne nebi ispadali od dudelanga,zete,maribora i primali od izraelaca u dvije utakmice po 10ak komada!
Odlicna momcad je bila ona sa Djuricem,Zizovicem,Diarrom,Landekom,Mitrovicem,Smajicam,Nikolicem ovo danas je sve jad i tuga,da bi vidio neku akciju smisljenu na utakmici treba godina dana!

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 04 sep 2012, 21:31

bekicamir je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Po meni je Zrinjski odlična ekipa.Čak su u pojedinim momentima imali kontrolu igre,sjajne poluprilike.Zvijezda je morala pobijediti,vise su izgarali na terenu.Jednostavno,zalaganje i borbenost se isplatila,to je Zrinjskom falilo.pozzzzzzz ;)
Ispravak netocnog navoda!
U bih nema odlicne momcadi da se razumjemo,najvise moze biti ekipa solidna a ne odlicna jer da su nam ekipe odlicne nebi ispadali od dudelanga,zete,maribora i primali od izraelaca u dvije utakmice po 10ak komada!
Odlicna momcad je bila ona sa Djuricem,Zizovicem,Diarrom,Landekom,Mitrovicem,Smajicam,Nikolicem ovo danas je sve jad i tuga,da bi vidio neku akciju smisljenu na utakmici treba godina dana!
ajde Bogati bekicu ne zahebaji ,sta tu kukas,da je kojim slucajem zrinjski slavio u gradačcu sad bi se tu raspilavio nebi niko ostao od tebe,ovako sad ti je sve sumorno jad tuga,jbg i jeste se dugo sprdali s istokom et nesta europe ina zapadu preko noci,i bog zna kad ce opet doci :?

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 05 sep 2012, 22:10

tPostao/la KenoRob dana 05 sep 2012, 18:36

sta mislite sto je Feno potpisao za Olimpik?

.....blizu mu Dzamija :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

slika

Ovdje ce Feno da ostane do kraja karijere! :lol: :lol:

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 05 sep 2012, 22:12

:lol:

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 05 sep 2012, 22:27

Stefan Effenberg je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:@Stefan ja sam cuo da je potpisao, znas li nesto o njemu ?
Prvo da se izvinem što tek sad odgovaram na ovaj post, jednostavno sam imao gužvu i nisam stigao, sorry.

Momak je igrao u Varaždinu ovo proljeće a prije nego je potpisao za Varteks bio je i na probi u NK Rijeka tjedan dana i navodno je bio sve samo neloš ali opet neki drugi "vjetrovi" su zapuhali kontra njega. Igrao je u Hornu ( tada treća austrijska liga, danas druga ) i tamo je trebao igrati i uspjeti no kako sam čuo trener mu nije bio naklonjen odnosno forsirao je neke svoje igrače a njega je zapostavljao iako je ovaj bio veliki potencijal.

Dakle, možda nisam najkompetentniji za odgovor o kakvom se igraču radi jer sam ga gledao samo 3 puta mogu reći svoje mišljenje:

Momak ima trku, želju, veliku volju za uspjehom što je jako važno, ima pregled igre, teži kombinatorici, agresivan, tehnički potkovan. Možda nije brz ali to nadoknađuje drugim dobrim osobinama.

Inače je sin od Zorana Brlenića koji je igrao u Dinamu a taj igrač je bio strašan znalac, igrao je polušpicu i vjerujem da ste čuli za njega.

Možda vam nisam dao željeni odgovor ali jednostavno ga nisam gledao dovoljno puta da dam kompletnu sliku o njemu. Tako da nešto detaljnije ne mogu reći za njega.

Nadam se da će uspjeti u vašem klubu i afirmirati se kao igrač.

Da li je igrao jučer protiv Zvijezde?
Znaci ima momak potencijala, ako je na starog moglo bi biti nesto od njega :)
Protiv Zvijezde nije igrao, ali ima vremena jos je mlad..

Hvala na odgovoru, pozz ;)

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 06 sep 2012, 12:41

POZITIVNA OCJENA ZA PRVE POTEZE

Tri pobjede i dva poraza učinak je Zrinjskog u prva dva kola, a iako je Dragan Perić u ponedjeljak izjavio kako nije zadovoljan ostvarenim, mi smo i dalje mišljenja da bi morao, kako zbog rasporeda, odnosno jednog gostovanja više, tako i zbog činjenice da su njegovi igrači vjerojatno izvukli maksimum s obzirom na prikazanu igru, što najbolje potvrđuje podatak da su Plemići u pet utakmica postigli samo tri pogotka. Osim analize ostvarenog na terenu, reprezentativna stanka dobra je prilika i za prvi rezime učinjenog od novog – bolje je zapravo konstatirati - “osvježenog” klupskog rukovodstva, još više jer se sutra navršava okruglo dva mjeseca da je Marin Raspudić imenovan novim predsjednikom dvostrukog prvaka BiH. Naravno, dva mjeseca prekratko je razdoblje za bilo kakve ocjene, no neke činjenice ipak sugeriraju da se dosadašnji rad novog saziva Upravnog odbora može ocijeniti pozitivnom ocjenom, prije svega zbog kvalitetnog selektiranja igračkog kadra i popravljanja narušene atmosfere, jer su to bili prvi kratkoročni ciljevi koje su čelnici kluba morali postaviti pred sebe.

Igrački kadar

Zbog skromnog proračuna najveći izazov bio je selektirati kvalitetan igrački kadar, odnosno momčad koja će opet biti sposobna igrati ozbiljnu ulogu u bh. nogometu, a u tome su uspjeli. Spriječili su odljev igrača, a usto su kadar pojačali na onim pozicijama koje je struka okarakterizirala kao deficitarne. Zanimljivo, sve su to napravili na vrijeme, tako da je Perić puno prije početka sezone imao zaključenu igračku križaljku, što nije bio slučaj od ljetnog prijelaznog roka 2007. godine. Ne, Zrinjski nema momčad za titulu, koja se potiho počela spominjati nakon tri vezane pobjede, ali za Europu, koju Zrinjski nije uspio izboriti u prethodne dvije sezone, definitivno ima i to je cilj od kojeg se ne smije odstupati.

Atmosfera

- Ne želim da moje riječi izgledaju kao demagogija, ali stvaranje pozitivne atmosfere oko kluba ipak je prioritet. Ako na stadionu nećemo imati pet tisuća gledatelja po utakmici, to ću smatrati neuspjehom ovog Upravnog odbora, kazao je novi dopredsjednik Davor Martinović na službenom predstavljanju.
Nije Zrinjski imao po pet tisuća gledatelja u prva dva ogleda, ali daleko od toga da to treba karakterizirati neuspjehom, jer je broj gledatelja ipak bio znatno veći nego u svim utakmicama prethodne sezone. U kontekstu priče o popravljanju atmosfere i povećanju broja gledatelja napravljeno je niz akcija, a iste su definitivno urodile plodom, iako nije bilo lako, još više jer je Zrinjski novu sezonu otvorio porazom u Trebinju, a dobro je poznato da raspoloženje navijača prije svega diktiraju rezultati.
Upravo će rezultati, što je i logično s obzirom da se radi o sportskoj priči, biti glavni generator dobrog ili lošeg raspoloženja, no čelnici kluba svejedno, bez obzira na rezultate, moraju nastaviti ulagati maksimalan napor u dizanju kluba na razinu na koju dvostruki prvak BiH zaslužuje.

Raspudić, Martinović i Šulenta

Prva sjednica novog saziva Upravnog odbora održana je 3. srpnja, tjedan dana nakon Izborne skupštine, dok je Marin Raspudić novim predsjednikom izabran tri dana kasnije. Na drugoj sjednici UO-a izabrano je i novo predsjedništvo, ali isto je kasnije promijenjeno, tako da su danas u istom osim Raspudića još Davor Martinović i Danko Šulenta – Raspudić je direktor Zračne luke Mostar, Martinović predsjednik Nadzornog odbora Euroherca, a Šulenta vlasnik mostarske tvrtke Interagent.

Do subote u Međugorju

Dva dana odmora dobili su Plemići nakon utakmice u Gradačcu, a trenažni proces nastavljaju danas. U odsustvu Dragana Perića, koji se priključio U21 reprezentaciji BiH, s momčadi će do 11. rujna raditi njegovi asistenti Draženko Bogdan, Nenad Gagro i Nenad Džidić, a oni će već danas odvesti igrače u Međugorje, gdje će Mostarci u idealnim uvjetima tamošnjeg Sport centra raditi do subote. Inače, prvu reprezentativnu stanku Zrinjski će iskoristiti isključivo za treninge, budući da mostarski klub u razdoblju do Željezničara nije dogovorio nijednu prijateljsku utakmicu.

Piše: Mario Pandža

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 06 sep 2012, 13:16

KUP BiH 1/16:
FK Rudar P. - HŠK ZRINJSKI
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 06 sep 2012, 13:20

A jbm mu Rudar, tezak protivnik, a jos u gostima. Ali ja vjerujem u prolaz..
Samo jako! ;)

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 07 sep 2012, 11:46

Juniori HŠK Zrinjski Svladali Velež I Osvojili Kup HNŽ

U finalu kupa HNŽ koji je odigran na neutralnom terenu u Međugorju juniori Zrinjskog pobijedili su Velež sa 2:1.

U finalu kupa HNŽ-a koji je odigran na neutralnom terenu u Međugorju pred 100-tinjak gledatelja juniori Zrinjskog pobijedili su u finalu kupa HNŽ-a momčad Veleža sa 2:1. Zrinjski je odlično otvorio utakmicu i već u 15.minuti imao je prednost od 2:0 kada su pogodili Pehar i Jozić. Drugo poluvrijeme Velež uspjeva smanjiti kada pogađa Leto za konačnih 2:1. Na kraju veliko slavlje u svlačionici Zrinjskog.

Kakvih sve talenata ima u nasim mlađim kategorijama, pogotovo u juniora to je cudo.
Nadam se da ce za razliku od nekih svojih bivsih suigraca ostati u Zrinjskom i boriti se za sveti dres s lentom.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 07 sep 2012, 16:54

Utakmica Zrinjski-Široki Brijeg
HŠK "Zrinjski", zbog propusta u organizaciji utakmice uporabe pirotehnike od strane svojih navijača kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 1.500,00 KM

Utakmica Zrinjski-Borac
HŠK "Zrinjski", zbog propusta u organizaciji utakmice i upotrebe pirotehnike od strane svojih navijača kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 3.000,00 KM

Utakmica Zvijezda-Zrinjski
HŠK "Zrinjski" zbog uporabe pirotehničkih sredstava od strane svojih navijača kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 1.500,00 KM

Znaci 6.000 KM kazne :roll:
Jos moramo platiti Travniku nadoknadu za 33 unistene stolice :lol: :?

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 07 sep 2012, 17:03

starmo94 je napisao/la:Utakmica Zrinjski-Široki Brijeg
HŠK "Zrinjski", zbog propusta u organizaciji utakmice uporabe pirotehnike od strane svojih navijača kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 1.500,00 KM

Utakmica Zrinjski-Borac
HŠK "Zrinjski", zbog propusta u organizaciji utakmice i upotrebe pirotehnike od strane svojih navijača kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 3.000,00 KM

Utakmica Zvijezda-Zrinjski
HŠK "Zrinjski" zbog uporabe pirotehničkih sredstava od strane svojih navijača kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 1.500,00 KM

Znaci 6.000 KM kazne :roll:
Jos moramo platiti Travniku nadoknadu za 33 unistene stolice :lol: :?

Da sam u upravi a Bogu hvala nisam,ove bi navijace prijavio policiji jer ima svjedoka i video snimka pa bih njih tuzio za nanosenje stete ugledu kluba i zbog disciplinskog postupka te kazne od ukupno 6000KM!
Jeb... navijaca koji nanosi stetu klubu...ili je pijandura ili je narkoman bez zivota pa nema pametnijih stvari za raditi od paljenja baklji!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 08 sep 2012, 13:33

HŠK Zrinjski: Danas povratak iz Međugorja

Nogometaši HŠK Zrinjski danas se vraćaju iz Međugorja gdje su prvenstvenu stanku iskoristili za mini pripreme.
Plemići su radili pod palicom pomoćnih trenera Bogdana, Gagre i Džidića, a svi redom su prezadovoljni uvjetima u Međugorju. U Međugorju su svi nogometaši osim onih koji imaju reprezentativne obveze.

Struka je odlučila da se u ovoj stanki ne igraju pripremne utakmice, a momčad već sutra nastavlja sa treninzima na svom stadionu pod Bijelim Brijegom. Operacija Željezničar počinje u utorak kada bi se u momčad trebao vratiti šef struke Dragan Perić.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 09 sep 2012, 09:48

:lol: :lol:

KOMITET ZA NORMALIZACIJU - KAZNE GRADSKOJ UPRAVI MOSTARA I GOŠK-u

Na sastanku su nazočili svi članovi Komiteta, osim Faruka Hadžibegića kojeg su, kako neslužbeno saznajemo, proćerale hurmašice iz hotela „Bosna", pa je opravdano bio odsutan.

Na vrlo sažetoj i ekspeditivnoj sjednici donešeno je par odluka, od kojih se ističu kazne GOŠK-u radi lošeg ponašanja i kazne gradskoj upravi grada Mostara radi bacanja dimnih bombi na teren.

GOŠK je dobio kaznu u iznosu od 2000 KM iz razloga što su se usudili FK Željezničaru dati dva gola, a Jusufbašiću, koji ih je zabio, mora platiti kaznu od 1000 KM.

Budući da je Mostar već danima prekriven dimom, Komitet za normalizaciju je kaznio gradsku upravu grada Mostara u iznosu od 5 000 KM radi očiglednog bacanja dimnih bombi na teren grada.

„Početkom godine, smo najavili da će se drastično kažnjavati svako ubacivanje petardi, baklji ili dimnih bombi. Očigledno je da čelni ljudi u Mostaru nisu naučili lekciju. Ukoliko se ovo nastavi, morat ćemo ih kazniti sa minimalno dva dana nevoženja službenih audija, te tri dana nekorištenja novoizgrađenog vanjskog lifta na zgradi Ljube Bešlića" rečeno je nakon sastanka.

Čim smo dobili informaciju o kazni gradskoj upravi, kontaktirali smo i Ljubu Bešlića, gradonačelnika Mostara kojeg smo dobili kratko na telefonu, budući da je bio u roamingu:

„Što reći nego da ćemo se žaliti UEFA-i pa i FIFA-i ako bude trebalo. Mi dimne nismo bacali, a ako ih je netko bacao, bacane su po Rujištu i Bijelom polju, ali o tome ćemo kad se vratim sa trogodišnjeg odmora" rekao je Bešlić.

Uspjeli smo za izjavu uhvatiti i načelnika za društvene djelatnosti grada Mostara g. Božu Ćorića.

„Ma džaba njima kazne, džaba dim, što se mene tiče neka bude i poplava, i snijega, i bure, u mene je frizura postojana, stoji i nema tog Komiteta na svijetu koji će je razbarušiti" kratak je bio Ćorić.

Što se tiče suđenja, Komitet je suđenje ocijenio zadovoljavajućim. Jedina zamjerka i kazna od 500 KM ide sucu Edinu Pilavu koji je sudio utakmicu Zrinjski - Borac. Pilav je kažnjen što nije udijelio još makar 5 žutih kartona i nijedan crveni karton nekom od igrača Zrinjskog.

„On je to morao uraditi, jer što ako u narednom kolu, kada bude Željo dolazio u Mostar Zrinjski bude mogao nastupiti u punom sastavu?! Ovo mu se sad dogodilo i nikad više" jasan je bio selektor/predsjednik Osim.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 09 sep 2012, 18:30

Juniori:
HŠK ZRINJSKI - NK ZVIJEZDA 4:2
Kadeti:
HŠK ZRINJSKI - NK ZVIJEZDA-GRADAČAC 3:0

Samo jako momci !

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 11 sep 2012, 13:57

Ildar Klarić Junior Zrinjskog I Najbolji Strijelac Juniorske Lige

Omladinska škola HŠK Zrinjski poznata je po odličnom radu sa mladim nogometašima. Osvajali su mladi Plemići mnoge trofeje, a omladiska škola je u seniorski nogomet izbacila odlične nogometaše poput Šunjića, Aničića, Pehara i Miličevića. Njihovim stopama ide i Ildar Klarić junior i napadač Zrinjskog koji je u dosadašnjem ovogodišnjem natjecanju postigao sedam pogodaka i najbolji je strijec lige. Ovim putem predstavljamo Ildara koji će nadamo se ubrzo tresti mreže i za prvu momčad Zrinjskog.

Kao prvo predstavi nam se i reci od kada treniraš u Zrinjskom?

Ja sam Ildar Klarić i u Zrinjskom sam od pionira. Prešao sam iz Branitelja u Zrinjski na nagovor trenera Zadre koji je zapazio moje dobre igre .

Najbolji si strijelac u juniorima, pa kako si zadovoljn svojim igrama?

Postigao sam sedam pogodaka u ovoj sezoni i najbolji sam strijelac juniorske lige. Poprilično sam zadovoljan igrama mada uvijek može biti bolje.

Što nam možeš reći općenito o juniorima. Koliko mogu mladi Plemići u ovoj sezoni?

Ove godine generacija je poprilično dobra i i uz pravi pristup, te uz malo sreće možemo završiti među prve tri momčadi u ligi.

Koga od trenera možeš izdvojiti od koga si najviše naučio?

Od trenera koji su me trenirali najviše sam naučio od Elivsa Margete koji je uvijek bio uz mene.

Imaš li neki nogometni uzor?

Nogometni uzori su mi Zinedine Zidan i Lionel Messi jer su po meni njih dvojica najbolji igrači u povijesti nogometa.

Pratiš li igre prve momčadi Zrinjskog?

Kao i svaki navijač Zrinjskog pratim prvi tim i mislim da ove sezone imamo dobru momčad koja treba još da se uigra i tada će to izgledati još puno bolje.

Može li konačno Zrinjski sa ovim sastavom do Europe?

Ovo je mlada momčad kojoj treba malo i iskustva. Mislim da bi mogli do Europe, ali ako ne ove onda sigurno slijedeće sezone.

Kakvi su ti planovi za budućnost?

Pa prvo zaigrati za prvi tim Zrinjskog, a onda se nadam se da ću uspijet otići u inozemstvo. San mi je kao i svakom mladom nogometašu zaigrati za neki klub na većem nivou i tu se probati zadržati neko vrijeme. Mislim da bih odlaskom u neki veliki klub mogao otvoriti vrata budućim nogometnim nadama iz Mostara i Hercegovine da pođu tim stopama.

Poruka navijačima za kraj?

Navijači su važan dio Zrinjskog i sa njima igrači imaju puno veću motivaciju da ostave srce na terenu. Neka nastave putem koji su pošli, a nadam se da će im im se igrači odužiti na terenu.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 11 sep 2012, 16:30

Široki i Zrinjski se dogovorili oko Barišića
Danas, 16:10
Dosta prašine podiglo se prošlo ljeto nakon prelaska dvojice juniora Zrinjskog u redove Širokog Brijega.
Naime, nezadovoljni uvjetima koje im je ponudila tadašnja Uprava Zrinjskog juniori Zvonimir Kožulj i Ivan Barišić prelaze u omladinski pogon Širokog Brijega.

U Širokom su bili spremni platiti odštetu za Barišića, međutim, u međuvremenu je došlo do promjene u visini odštete zbog čega se slučaj „vukao“ do ove sezone.

Promjenom Uprave u Zrinjskom došlo je do velikih pozitivnih pomaka u redovima „Plemića“, a sigurno da je i ovaj potez i dogovor čelnih ljudi Širokog i Zrinjskog prava stvar za ova dva kluba prema uspješnoj i zajedničkoj suradnji za budućnost.

Na obostrano zadovoljstvo ova dva kluba su potpisala sporazum da će Široki Brijeg do 10. listopada na račun Zrinjskog uplatiti 25 000 KM.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 11 sep 2012, 18:28

Kad sam ja ikad govorio da nije do nas ,iskreno nije bilo ni do Zrinjskog ,jednostavno je bilo do bolesnika VIDAČKA
Kad se nađu normalni ljudi s obje strane ovako se to rijesi

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.