Okupljanje je cak i u poltronskim medijima ispraceno kao derbi zacelja srpske lige, sto uopste ne cudi.
Sve po zaslugama...

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Okupljanje je cak i u poltronskim medijima ispraceno kao derbi zacelja srpske lige, sto uopste ne cudi.
Frajer igra standardno za Napoli,a u reprezentaciji izgleda kao Krneta...
Vrlo lako moguce! Od Kokeze i ekipe me nista ne bi iznenadilo!Riziko je napisao/la: ↑04 sep 2020, 09:07Kakav mentalitet crni?
kako nije mentalitet kad pobjedi Njemačku, Antić prođe kroz kvalifikacije, pokojni Petković isto?
kako većina igrača u klubovima djeluje super moćno u reprezentaciji kao da su kruške pali? Da sam pobornik teorije zavjere rekao bi da mi svako malo neku utakmicu prodamo ili odigramo za kladionicu.
Reprezetnacija je satrana od strane menadžera, a ponajviše fss-a što su im dopustili da mešetare u i oko reprezentacije.
' те $ " %, " ? " $ ? $ у $ 20 $?Riziko je napisao/la: ↑04 sep 2020, 09:07Kakav mentalitet crni?
kako nije mentalitet kad pobjedi Njemačku, Antić prođe kroz kvalifikacije, pokojni Petković isto?
kako većina igrača u klubovima djeluje super moćno u reprezentaciji kao da su kruške pali? Da sam pobornik teorije zavjere rekao bi da mi svako malo neku utakmicu prodamo ili odigramo za kladionicu.
Reprezetnacija je satrana od strane menadžera, a ponajviše fss-a što su im dopustili da mešetare u i oko reprezentacije.
Jednostavno, drugaciji je mentalni sklop prosjecnog srpskog kosarkasa i fudbalera!
Nisam njegov advokat, stavise, svjestan sam da mu nije mjesto tu gdje jeste, kao ni onima koji su ga doveli, ali on nije nista slagao ovom izjavom!
Po cemu je Turska smjehotresna kad su se ljudi plasirali na EP, dobili Francuze u kvalama?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.