Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Batko
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Batko » 28 jun 2013, 14:09

Znaci nista od njega do slijedece godine.....Dok se pasos sredi, to se uviejk otegne, pa procedura u savezu, potpis, pa pismo Njemackoj i zahtjev UEFI i FIFI....

Dakle rusioc definitivno nece zaigrati u ovim kvalama....

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 28 jun 2013, 15:41

Ne zna se uopšte hoće li malac igrati za nas. Prvo trebao ići po pasoš nakon sezone, a on ode u Tursku. Belaj što Bosna nije usput. Kad se vrati u Njemačku bit će da već kasni na pripreme pa ne može još par dana propustiti. Treba se nametnuti itd...

Ne kontam što nije i on potpisao to garantno pismo. Vjerovatno neće da igra za nas dok ne završi sa njihovom U21, pa da vidi ima li ga gdje u planovima Švaba. Pametno je on to odigrao

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 28 jun 2013, 15:52

delija je napisao/la:Ne zna se uopšte hoće li malac igrati za nas. Prvo trebao ići po pasoš nakon sezone, a on ode u Tursku. Belaj što Bosna nije usput. Kad se vrati u Njemačku bit će da već kasni na pripreme pa ne može još par dana propustiti. Treba se nametnuti itd...

Ne kontam što nije i on potpisao to garantno pismo. Vjerovatno neće da igra za nas dok ne završi sa njihovom U21, pa da vidi ima li ga gdje u planovima Švaba. Pametno je on to odigrao
Sandzacka posla , samo trazi da bude u centru paznje. Nema od njegove suplje nista , ni dijete mu ne bi povjerovalo :)

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 28 jun 2013, 16:20

Lucryler je napisao/la:
delija je napisao/la:Ne zna se uopšte hoće li malac igrati za nas. Prvo trebao ići po pasoš nakon sezone, a on ode u Tursku. Belaj što Bosna nije usput. Kad se vrati u Njemačku bit će da već kasni na pripreme pa ne može još par dana propustiti. Treba se nametnuti itd...

Sandzacka posla , samo trazi da bude u centru paznje. Nema od njegove suplje nista , ni dijete mu ne bi povjerovalo :)
Mozda hoce covjek stan u Ferhadiji, pa bi onda tek zaigro za nas

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 jun 2013, 16:34

Džemal Berberović je prešao iz Duisburga u Litex Lovech.

Ima 30 ili 31 natup za rešku šro je zaista impresivno. 31 mu je godina. Prije je odlično igrao na desnom beku, s tim da je sigurno podcijenjen igrač bio te šteta što nije ostvario veći uspjeh u ovom sportu. Imao je taj potencijal.

Ne kažem da se treba zvati u repku, nego eto samo info za one koji se pitaju gdje je Džemal :mrgreen:

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 28 jun 2013, 17:07

@neutral

Džemo je završio rep. karijeru. :)
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 28 jun 2013, 18:01

Berba je izgleda pretplacen na relaciju Bugarska-Njemacka. Decko je inace dobro igrao u drzavnom dresu ...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 28 jun 2013, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 28 jun 2013, 18:20

samson je napisao/la:Berba je izgleda pretplacen na relaciju Bugarska-Njemacka. Decko je inace dobro igraomu drzavnom dresu ...
Stvarno je ginuo na terenu, trcao gore dole.. A znao je i dobro zavrnuti.. Po meni je on u svoje vrijeme bio bolji nego Mujdza sad

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 28 jun 2013, 18:29

totasef1 je napisao/la:
samson je napisao/la:Berba je izgleda pretplacen na relaciju Bugarska-Njemacka. Decko je inace dobro igraomu drzavnom dresu ...
Stvarno je ginuo na terenu, trcao gore dole.. A znao je i dobro zavrnuti.. Po meni je on u svoje vrijeme bio bolji nego Mujdza sad
Mozda defanzivno, napadacki za nijansu slabiji, cini mi se ... Bio je u timu protiv Danske, ona legendarna pobjeda na Parkenu ...

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 28 jun 2013, 20:25

jedini belaj je bio kad ode u napad ne vraca se do prekida :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jun 2013, 22:45

samson je napisao/la:
totasef1 je napisao/la:
Mozda defanzivno, napadacki za nijansu slabiji, cini mi se ... Bio je u timu protiv Danske, ona legendarna pobjeda na Parkenu ...
Berberovic je poput Grujica,odlicne igre u repci a u timovima nisu mogli opstati.
Berba je nakon Njemacke kad su ih nasi mladi poderali,potpisao za Spahicev Bajer ali........
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 jun 2013, 17:24

Tripic zabio za Molde. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jun 2013, 18:18

Sabinho je napisao/la:Tripic zabio za Molde. ;)
Tek sam neki dan vidio da je krajem prosle godine debitovao za "U21" repku Norveske. Napisao sam po navodnicima jer je to ustvari bila U20 reprezentacija, iako je bila U21 na papiru. Prava U21 je se pripremala za EP, dok je se naredna generacija istovremeno pripremala za sljedece kvalifikacije.

U glavnom, prosla sezona je bila losa za njega, dok je ove nesto bolji i vise igra. Ima lik veliku brzinu i nadam se da ga nas savez prati. Vjerovatno ima dvojno drzavljanstvo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 jun 2013, 01:31

Cartman je napisao/la:
Tek sam neki dan vidio da je krajem prosle godine debitovao za "U21" repku Norveske. Napisao sam po navodnicima jer je to ustvari bila U20 reprezentacija, iako je bila U21 na papiru. Prava U21 je se pripremala za EP, dok je se naredna generacija istovremeno pripremala za sljedece kvalifikacije.

U glavnom, prosla sezona je bila losa za njega, dok je ove nesto bolji i vise igra. Ima lik veliku brzinu i nadam se da ga nas savez prati. Vjerovatno ima dvojno drzavljanstvo.
Ali je Molde bas kritican,daj mi reci btw u cemu je njihov problem?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jun 2013, 14:02

Sabinho je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Ali je Molde bas kritican,daj mi reci btw u cemu je njihov problem?
Prodali najboljeg stopera (Forren, sto grije klupu u Southamptonu) i najboljeg strijelca (Angan otisao u Kinu), imali jos neke pehove u utakmicama i to je to. Sad su prodali i najboljeg veznog Eikrema, ali popravili su se ipak u zadnje vrijeme. U Norveskoj je inace tradicija da se sampion raspadne nakon te sampionske sezone (osim Rosenborga prije), eto oni su izdrzali dvije sezone. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 30 jun 2013, 14:11

Nije mi jasna jedna stvar kako je preko noci dobio onaj Baiano ("IGRACINA") pasos i zaigrao za BiH? :/ Dok nasi ljudi muku muce i vade potrebne dokumente po nekoliko mjeseci :/ (Ja znam da je to bilo u eri Muniba i ostale brace ali kad su oni mogli za Baiana sto mi ne bi mogli za Kolasinca & co)
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 30 jun 2013, 14:25

Semir Tuce je napisao/la:Maribor je podpiso Amira Derviševića, inače ljubljančan. Igro za Interblock i Krku prije MBFC. Zadnji vezni, 92 godište. Od ovog momka će još biti nešto veliko u roku 5 godina.
Nadam se, da ga prate Sušić&co
Treba li bi obratiti paznju na ove momke iz Slo. Jer bi nam sad dobro dosli igraci poput Kurtica, Bacinovica...
U Mariboru ima puno nasih, siguran sam da ce neko uspjeti.
Dervišević dosta obecava, dok se kod mladih izdvaja Hotic.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 30 jun 2013, 15:38

Mislim da bi se moglo i na Sudica racunati. Jos uvijek je mlad (nepune 23 godine) i napokon se ustalio nakon velike povrede. Od pocetka aprila pa do kraja juna je odigrao 11 kompletnih utakmica u svedskoj ligi. Ne bi ga trebalo zaboraviti (još uvijek ne).
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jun 2013, 16:33

fanatic1991 je napisao/la:Nije mi jasna jedna stvar kako je preko noci dobio onaj Baiano ("IGRACINA") pasos i zaigrao za BiH? :/ Dok nasi ljudi muku muce i vade potrebne dokumente po nekoliko mjeseci :/ (Ja znam da je to bilo u eri Muniba i ostale brace ali kad su oni mogli za Baiana sto mi ne bi mogli za Kolasinca & co)
Kazu , ako hoces da dobijes na lotou,prvo je potrebno uplatiti taj listic pa se tek onda nadati.
Ili ti ga,Kolasincu i takvima ne pada na pamet da uplacuju tiket,a rado bi da podjele plijen.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 jun 2013, 21:09

http://www.s.p.o.r.t.ba/fudbal/alen-hal ... an-dinama/" onclick="window.open(this.href);return false;

:D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.