Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

gio10
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la gio10 » 27 apr 2014, 14:22

zizu1991 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem. Hvala što ste nam poklonili pobjedu.
Također isto mogu reći za tvoje mišljenje, baš kao pakaš. Do idućeg susreta.
Izvrceš priču. Rekao sam da ste imali dozu sreće ali nisam rekao nezasluženo. Skontao si da si pretjerao i pogriješio i pokušavaš da okreneš moju priču, ali ti ne ide.
Ja te volim, volim Željo..

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 27 apr 2014, 14:28

Realan rezultat je juče trebao biti 6:3!Prva dva gola koja smo mi postigli su bila plod pritiska od naše strane, gdje su se neki Željini igrači koji opet nepravedno nisu pozvani u Brazil ponašali ko izgubljeni levati, nisu znali šta sa loptom i sa sobom.Nakon toga mi igramo krajnje nonšalantno i oni nam iz jedne akcije daju gol.Minutu kasnije Rođeni se uozbiljuju i ponovo stvari vraćaju na svoje mjesto.Slijedi period demonstracije premierligaške TIKI TAKA-e do neke 68-me minute.Željo jalovo pokušaje nešto i iz jednog kornera Škaljić daje autogol.nakon toga uvukla se nervoza u naše redove ali Feja radi prave zamjene i završava utakmicu onako kako to pravi treneri rade.Treba napomenuti bravuroznu odbranu Adnana Bobića kod rezultata 3:2.Oštrakovića su uspjeli odstraniti smješnim žutim kartonom u Vitezu ali nisu znali da mi imamo 2 diva na golu.Upravo zbog te kukavičke taktike (žuti karton Oštrog u Vitezu) ljudima i idete na neku stvar, to znajte štrumfovi!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 apr 2014, 14:35

Ma 10:1 realan rezultat, vjeruj ti meni :kafa:
anel81m je napisao/la: (žuti karton Oštrog u Vitezu) ljudima i idete na neku stvar, to znajte štrumfovi!
Čekaj, sad opet imamo para? Ah j3bo ga, čudan ovaj Željo, jedan dan se premiraju igrači i Osim ide u druge svlačionice, drugi dan nemamo za hljeba, treći dan namještamo i kartone da bi neko propustio utakmicu. Dogovorite se

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 27 apr 2014, 14:46

gio10 je napisao/la:Ma 10:1 realan rezultat, vjeruj ti meni :kafa:
anel81m je napisao/la: (žuti karton Oštrog u Vitezu) ljudima i idete na neku stvar, to znajte štrumfovi!
Čekaj, sad opet imamo para? Ah j3bo ga, čudan ovaj Željo, jedan dan se premiraju igrači i Osim ide u druge svlačionice, drugi dan nemamo za hljeba, treći dan namještamo i kartone da bi neko propustio utakmicu. Dogovorite se
Nemoj se pravit lud majstore.Dobro znam vaše taktike i prebijanja, upoznat sam možda malo bolje nego ti.Nisu samo pare kojima se trguje u ovoj fukarskoj ligi, ima tu milion stvari da ti sad ne nabrajam.Osim ima pare, ali on voli trgovati i drugačije, malo se raspitaj.
To je jedan peksijaner kojega ova korumpirana liga nije vidila, sve je više od pravog sportiste.Ako misliš da se samo parama kupuje onda neznaš dalje od nosa ništa.
U upravama klubova su raznorazni menadžeri, pretežno državnih firma sa kojima raspolažu kao sa privatnim prćijama.Naprimjer nude sponzorske ugovore pojedinim klubovima u zamjenu za bodove, milion nekih stvari.Igrače dovode tako što im nekoga iz familije zaposle u Telekomu i slično.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 apr 2014, 14:49

Stvarno treba tužiti Fudbalski klub Željezničar zbog toga što je nanio duševnu bol većini navijača drugih fudbalskih klubova u BiH.
Uz FKŽ tužbu podnijeti protiv porodice Osim ( koja je inače sve uradila za BiH fudbal ) i naravno protiv Lutve koji je sve ovo zakuhao.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 27 apr 2014, 14:52

gio10 je napisao/la:Stvarno treba tužiti Fudbalski klub Željezničar zbog toga što je nanio duševnu bol većini navijača drugih fudbalskih klubova u BiH.
Uz FKŽ tužbu podnijeti protiv porodice Osim ( koja je inače sve uradila za BiH fudbal ) i naravno protiv Lutve koji je sve ovo zakuhao.
Pojedincima je lakše utjerat metar u pakaš nego cenat u glavu, džaba ti je! :urnebes:

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 27 apr 2014, 14:53

Kako si lud i smiješan gio, grohotom se smijem. :kafa:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 apr 2014, 14:55

gio10 je napisao/la:... i naravno protiv Lutve koji je sve ovo zakuhao.
Nemoj cuku da diras. :plac:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 apr 2014, 14:56

Samo se redajte, uživam čitati vaše očajničke postove i postove šta bi bilo kad bi bilo. Da ne kažem da uživam i u tim teorijama zavjere i spletkarenjem to mi je poslastica ovog foruma. Nastavite momci, ionako mi je dosadna ova nedjelja pravo :kafa:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 apr 2014, 14:59

gio10 je napisao/la:Samo se redajte, uživam čitati vaše očajničke postove i postove šta bi bilo kad bi bilo. Da ne kažem da uživam i u tim teorijama zavjere i spletkarenjem to mi je poslastica ovog foruma. Nastavite momci, ionako mi je dosadna ova nedjelja pravo :kafa:
Ti si zapravo sam sebi umislio da je nekog toliko briga za Zeljeznicarom i da neko pati radi njih..
Daj molim te, nekom pricate o kukanju, a jucer niste prestali s istim.. :puke:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 apr 2014, 15:02

Šta napisa ovaj gore da mu je dosadna nedjelja?Vidi se da danas ne ide u školu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 apr 2014, 15:03

ma amaw i ostala klapa ih u crno zavila pa ne zele da vide zapravo sta se devasa u njihovom klubu sad su im svi krivi samo oni sebi nisu jbg.. smijali se nema virslama idt sad im je to gore doslo navikli ljudi sta ces a sad se valja odvikavat...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 27 apr 2014, 15:05

iznad smo jufki na tabeli, idemo u evropu... amare odlazi
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 apr 2014, 15:12

Izvini @gio sad ces reci da imam nesto protiv tebe ali vjeruj da su tvoji postovi očajnički.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

jahija

Post Postao/la jahija » 27 apr 2014, 15:23

Meni je drago da smo ovu buraniju ujedinili i sad su svi većina protiv nas bar ovi klubovi za koje se nekad u bivšoj jugi mislilo da su i sad Veliki ali to su ostala samo imena tih klubova bogami nema tu kluba s glave bar onog nekadašnjeg koji je prije rata bio nešto. Sa ovoliko ozljeđenih igrača u sezoni igrati i opet biti plasiran na mjestu koje vodi u LE je stvarno sramota za sve ostale klubove koji brišu suze sa parama aka galaktikosi. :lol:
Dodatno je sve to naš domaći igrač nemamo nikog iz Čelsia, ili Kolna da ne govorim o drugim klubovima i poznatoj demagogiji, nama je jasno kad Željo dolazi da ovi klubovi koje sam gore stavio u istu vreću se moraju pokazat njihovi igrači na pravoj sceni jer kad im neko drugi dolazi to nije bitno, sad što mi nismo igrali kako treba to je drugi padež, ali kako igrat po kaljuži nema šansi, al opet i to je drugi padež.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

jahija

Post Postao/la jahija » 27 apr 2014, 15:25

Mancini je napisao/la:Šta napisa ovaj gore da mu je dosadna nedjelja?Vidi se da danas ne ide u školu.
Dosadno nema Olimpica majog da pušta tekme i bude kanta za napucavanje svima, i nema golmana koji je klasa i koji je potpisao 5-godišnji ugovor sa olimpicom zamisli 5 godina mora da je to klasa golman, ko bi drugi tioliki ugovort potpisao niko normalan, a golman baca lopte protivničkim igračima, i kad ne može iz bačene lopte dat gol daj hvataj napadača protivnika za nogu da se napravi penal..
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 apr 2014, 15:49

hilmo je napisao/la:Izvini @gio sad ces reci da imam nesto protiv tebe ali vjeruj da su tvoji postovi očajnički.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Necu reci da imas nesto protiv mene,ali napisi zasto su ocajnicki?o
Jel zbog toga sto pisem cinjenice,sto drugima to ne odgovara,sto se non stop Zeljo optuzuje za namjestanje,sto momak kaze da smo dobro prosli kako smo mogli,a mogli i mi i oni pobjediti,sto ovdje vladaju komplexi pa se zbog tog sto objasnjavam nesto moji postovi nazivaju ocajnickim? Ja sam fino rekao sretno su dosli do pobjede ali ne moze se nikako reci nezasluzeno,ako mislis na postove o jucerasnjoj utakmici.Eto,reci zbog cega su postovi ocajni i ja pisati vise necu.Ako mislis na posljednja dva posta,jednostavno se moras spustiti na neciji nivo i biti ironican da bi ti sisli sa vrata

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 apr 2014, 16:00

Jahija ti kao da si iz šešira iskočio.Ti i gio vjerovatno danas ne idete u školu pa ste ljudima na leđa "skočili".Normalno je da Hamzić primi četiri gola protiv Želje ali je nenormalno da primi dva protiv Zrinjskog.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 27 apr 2014, 16:08

Ja ne razumijem zasto mali plavi ne pljuju po Gracicu i svojim komsijama koji im se redovno naguze?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 apr 2014, 16:10

gio10 je napisao/la:Izvrceš priču. Rekao sam da ste imali dozu sreće ali nisam rekao nezasluženo. Skontao si da si pretjerao i pogriješio i pokušavaš da okreneš moju priču, ali ti ne ide.
Apsolutno netačno. S vaše strane nije doza sreće one naše promašene prilike krajem prvog i početkom drugog ?
Vaša dekoncentrisanost u obrani je nama dala golove. Možemo onda i ovako, onda je i naša dekoncentrisanost kod vaša oba gola vama dala golove. Znači niti malo se ne razlikuje.

Naš prvi gol znači nije pao usljed pritiska, bez obzira na činjenicu da se naše desno krilo ubacilo na 7m, a vaš desni bek je bio u tom trenutku na 16 i slao loptu štoperu, to nije pritisak ? To je dekoncentrisanost u obrani, i sreća naravno, to nije neznanje beka, to je loš teren, jer ste vi navikli na tepihu na Grbavici igrat'.

Dalje, drugi gol je plod naše akcije, i ušetavanja do 16m od vašeg gola.
Treći gol također ušetavanje, izbacivanje protivnika svojim znanjem, u ovom slučaju Zeljkovića, ili je to opet bila dekoncentrisanost ? Mogao bi malo da prebereš svoje stavove, i spustiš vaše igrače malo niže.

I Vitezu je 5 golova u mreži bio loš dan, pa onda vaši dekoncentrisani, uglavnom, golovi nisu zasluga igre na travnjaku nego vaših poklona.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: badblueboylivno, Bing [Bot], Bistrik, Combattente87, rishovski, supervizor i 31 gost.