Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

forza
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la forza » 08 sep 2010, 12:46

ama jooj kod nas ti je nakon sinosnje utakmice djeko ne zna, djeko kloc itd .... a da smo slucajno uz onaku igru dali go tj. da ga je dzeko uguro nekako ma bilo bi djeko klasa djeko, idol nacije itd .... e to nas hebe citav zivot
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 08 sep 2010, 12:53

tesko je biti najbolji igrac BiH, ljudi poslije svake utakmice mjenjaju misljenje o tebi... :roll:
BRAVE HEART 1979-2005

zeljezara
Kontakt:

Post Postao/la zeljezara » 08 sep 2010, 12:54

stipu ba nas...Dzekson je klasa napadac, tu nema dileme :roll:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 sep 2010, 12:57

:lol: E da Dzeko da je slusao ovdasnje ljude :o :lol:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 08 sep 2010, 13:01

juznjak> je napisao/la::lol: E da Dzeko da je slusao ovdasnje ljude :o :lol:
da je slusao igrao bi sad u Vrbanjusi... :mrgreen:
BRAVE HEART 1979-2005

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 08 sep 2010, 13:14

Dzeko je klasa napadac bez dileme....al ono sinoc je bilo odvratno...i ne samo sinoc zadnji 3-4 tekme za rep.

Zabije on gol bez daljneg al ne pomaze suigracima ni sec...pa covijek 2 metra od njega prolazi s loptom on se samo setka...oznojio se nije...i nemoj te mi komentare tipa on je napadac on ne treba da trci bla bla....mozda u argentini spaniji i ostalim velikim rep. a za Bosnu i to kad igra protiv Francuske ako mislimo ista pozitivno izvuc mora da jede teren u oba pravca ....pa kad vidim kako je jedan Tevez jede teren i pomaze siugracima a nasa zvijezdica nebi to uradila nea sanse .....

Dzeko , Misimovic i Pijanic ovakvi kakvi su sad ne mogu zajedno igrat....jel s ovakvim zalaganjem igramo s 3 igraca manje u oba pravca...nit prilaze lopti nit se otvaraju nit pomazu odbrani...Pijanic se i trudi al ne moze on to igrat dje ga pape gura

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 08 sep 2010, 13:17

jelle je napisao/la:Dzeko je klasa napadac bez dileme....al ono sinoc je bilo odvratno...i ne samo sinoc zadnji 3-4 tekme za rep.

Zabije on gol bez daljneg al ne pomaze suigracima ni sec...pa covijek 2 metra od njega prolazi s loptom on se samo setka...oznojio se nije...i nemoj te mi komentare tipa on je napadac on ne treba da trci bla bla....mozda u argentini spaniji i ostalim velikim rep. a za Bosnu i to kad igra protiv Francuske ako mislimo ista pozitivno izvuc mora da jede teren u oba pravca ....pa kad vidim kako je jedan Tevez jede teren i pomaze siugracima a nasa zvijezdica nebi to uradila nea sanse .....

Dzeko , Misimovic i Pijanic ovakvi kakvi su sad ne mogu zajedno igrat....jel s ovakvim zalaganjem igramo s 3 igraca manje u oba pravca...nit prilaze lopti nit se otvaraju nit pomazu odbrani...Pijanic se i trudi al ne moze on to igrat dje ga pape gura
kod cire je trcao, pa ti skontaj sta je i ko je... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 08 sep 2010, 13:27

edotm87 je napisao/la:
jelle je napisao/la:Dzeko je klasa napadac bez dileme....al ono sinoc je bilo odvratno...i ne samo sinoc zadnji 3-4 tekme za rep.

kod cire je trcao, pa ti skontaj sta je i ko je... ;)
jel to majke ti treba neko da mu kaze da je obukao dres reprezentacije i da treba da trci,ne samo njemu nego svih 9 igraaca ...osim spahica??
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 08 sep 2010, 13:28

Znam ja da je kod cire trcao...i znam ja da je pape najvishe kriv....al opet ne mozes imati onakav odnos prema rep. dresu da te ja vodim na kraju krajeva ....nije on tu ni radu cire ni papeta nego radi ovog jadnog naroda...trci trudi se pa nek izgubimo i 5:0 al kad raja vidi da ti zelis to odma je lakse ...ne znam mene bi stid bilo

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 08 sep 2010, 13:37

nevjernik je napisao/la:Zar je moguce da "najbolji svjetski napadac" u 90 minuta ne stvori nijednu priliku???
moguce je.
jesi li gledao sp, preciznije englesku?
sta je pokazao runi koji je oko sebe imao bolje igrace nego sto ih ima dzeko?...nista!
istina, sinoc je nas ponajbolji igrac odigrao ispod svojih mogucnosti i trebalo ga je izvesti iz igre, ali nas selektor nije imao da-mu da povuce taj potez.
osim toga, ne treba ocekivati da ce dzeko uraditi nesto sve dok igramo u ovoj jadnoj formaciji.
ako u ekipi imas genijalce kakvi su dzeko i ibisevic onda im moras podrediti citavu ekipu, tj. imati radilice(trkace) koji bi ih "hranili" loptama.
ibisevic je najbolji kad salihovic igra na lijevom krilu, kada ga gadja loptama u glavu, dok je dzeko zabijao u volfsburgu jer je imao misketa iza sebe, gentnera i onog kosookog koji su mu servirali lopte.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 08 sep 2010, 13:44

Edin Džeko je klasa od napadača. Ali sinoć se pokazalo zbog čega Benzema igra u Realu a ovaj tek u omanjem Wolfsburgu.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 08 sep 2010, 14:39

Monolog je napisao/la:@Bistrik i @Faraon

Da li je to zabranjeno reći da je Džeko loše odigrao utakmicu? Ako jeste, stavite to u pravilima foruma pa da niko nikada ne kaže niti jednu jedinu riječ protiv njega. Ok, nije imao lopti, to svakako stoji. Pjanu sam vidio samo kod izvođenja onog slobodnjaka i kada je napravio faul za žuti karton, a Misketa kada je izblokiran od strane 13 Francuza u kaznenom prostoru. No, to ne znači da Edin nema pravo vratiti se po loptu i pokušati nešto. Iz aviona se moglo primijetiti da je pritisak na naša 2 glavna distributera lopti, a Džeko se ne vraća po istu. Pa ne može tako ni pod tačkom razno. I onda se javljaju likovi i pljuju po Vedadu koji je barem iz borbenosti svima očitao lekciju.
oKE rec da je odigralo lose,sto i jeste,al odma govorit kloc,amater,nema pojma itd itd
Rođen s tobom da budem

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 08 sep 2010, 14:56

Trebo je Pape sinoc posle utakmice natjerati Dzeku da trci oko terena dok mu dres nebude skroz mokar od znoja. I navijaci ako su ikog trebali izvizdati trebali su njega, nebi li ga spustili na zemlju

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 08 sep 2010, 14:58

Dzeko nije bio dobar jucer protiv Francuske ali ljudi halo gdje nam je bio vezni red? Misimovic, Pjanic, Ibricic jesu li oni uopste igrali? Podpuno anonimni svi pogotovo Misimovic!

Nije Dzeko sam mogao protiv francuske odbrane, ali los jeste bio ali nije imao nikakvu pomoc samo neke duge visoke lopte i onda sam Dzeko
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 08 sep 2010, 15:10

jest se dzeko promjenio i to se vidi u dresu rep,prosle godine za rep je kidao gulio a sada samo ceka gotovu loptu dok je prije uzimao je na 40metara..
imamo lose bekove nemamo nijednog koji moze probiti po strani da ubaci centarsut u kazneni...
mi smo osrednja repka sa losim savezom i to je realnost prije je cak bilo i bolje kada je igrao barbarez bolic baljic i ostali ne pamtim da su nas neke rep nadigravale i da su nas toliko vucale po terenu kao danas kad ne mozemo da iznesemo loptu iz svoje polovine nego samo je nabij iz odbrane pa ako ko skoci dobro i jest ako ne nikom nista...
najbolji igrac nase rep sinoc je bio rahimic i svaka mu cast da je prije bio u rep sa bajramovicem daleko bi dogurali kad se samo sjetim danske muka me fata...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2010, 15:18

Jah,hrakanje po Dzeki do slijedeceg gola.
Ko vas ne zna....... :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 08 sep 2010, 15:39

Dzeko se snoc ponasao kao jedan obicni mahalac. Otisao u bjeli svijet postao poznat i sada mu je ispod nizenja da se bori i trci protiv jedne Francuske na domacem terenu. Tu cinjenicu ne moze nista promijeniti.
Svojim ponasanjem na terenu nicim nije pokazao da ga nesto strasno boli to sto nam Francuzi deru guzove , ponavljam tek je poceo trcati kada smo primili drugi go.
Gleda Ibisevica, Rahimica,Spahica,Lulica,Mujdzu kako crkaju po terenu i lagano cese m.uda. On Misimovic, Pjanic sve nesto cekaju , cekaju da im netko oslobo prostor i da u miru i polako daju svoj pas , daju svoj go pokupa slavu i lagano bez truda odrade ostatak utakmice.

Grehota je sto u BH nema kriticne mase/javnosti da kriticno i konstruktivno upre prstom u sinocne krivce Dzeko je sigurno jedan od njih. Ne sto nije dao go nego sto nije mrdnom nekom stvari da ostavi svoj trag u ovoj odsudnoj utakmici. Na kraju ce opet biti hvalospjevi o njemu a Ibisevi ili vec netko drugi nece valjati. Cime smo to mi Francuzima pokazali sinoc da nema odstupanja da su dzaba dosli u BH. Trcanjem nismo , duelima nismo ...igrali smo kao pi.cke a najvece pi.cke su bile nase "zvijezde" : Dzeko, Misimovic,Pjanic, Ibricic .... Doduse ne treba zaboraviti sinocne (za mene) junake :Spahic,Ibisevic,Mujdza,Lulic,Rahimic, Zec kada je usao (jer se decko odma rastrcao).

Misimovic klupa,Ibricic klupa,Dzeko dati mu pola sata u prvih 11 da se opet dokaze ili klupa, zovnuti Vladavica i jos jednog brzog , Ibisevic pokusati iskoristiti njegovu trku u sredini. Zec prvih 11 na poluspica i da trci. Ozbiljna alternativa spic Ibisevic,Zec i poceti igrati agresivnu odbranu odma kod protivnickog gola.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

huha
Kontakt:

Post Postao/la huha » 08 sep 2010, 15:46

kimbo je napisao/la:Dzeko se snoc ponasao kao jedan obicni mahalac. Otisao u bjeli svijet postao poznat i sada mu je ispod nizenja da se bori i trci protiv jedne Francuske na domacem terenu. Tu cinjenicu ne moze nista promijeniti.
Svojim ponasanjem na terenu nicim nije pokazao da ga nesto strasno boli to sto nam Francuzi deru guzove , ponavljam tek je poceo trcati kada smo primili drugi go.
Gleda Ibisevica, Rahimica,Spahica,Lulica,Mujdzu kako crkaju po terenu i lagano cese m.uda. On Misimovic, Pjanic sve nesto cekaju , cekaju da im netko oslobo prostor i da u miru i polako daju svoj pas , daju svoj go pokupa slavu i lagano bez truda odrade ostatak utakmice.

Grehota je sto u BH nema kriticne mase/javnosti da kriticno i konstruktivno upre prstom u sinocne krivce Dzeko je sigurno jedan od njih. Ne sto nije dao go nego sto nije mrdnom nekom stvari da ostavi svoj trag u ovoj odsudnoj utakmici. Na kraju ce opet biti hvalospjevi o njemu a Ibisevi ili vec netko drugi nece valjati. Cime smo to mi Francuzima pokazali sinoc da nema odstupanja da su dzaba dosli u BH. Trcanjem nismo , duelima nismo ...igrali smo kao pi.cke a najvece pi.cke su bile nase "zvijezde" : Dzeko, Misimovic,Pjanic, Ibricic .... Doduse ne treba zaboraviti sinocne (za mene) junake :Spahic,Ibisevic,Mujdza,Lulic,Rahimic, Zec kada je usao (jer se decko odma rastrcao).

Misimovic klupa,Ibricic klupa,Dzeko dati mu pola sata u prvih 11 da se opet dokaze ili klupa, zovnuti Vladavica i jos jednog brzog , Ibisevic pokusati iskoristiti njegovu trku u sredini. Zec prvih 11 na poluspica i da trci. Ozbiljna alternativa spic Ibisevic,Zec i poceti igrati agresivnu odbranu odma kod protivnickog gola.
mah brate strpo milione u dep i sad ceska muda! nadajmo se boljem :evil:

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 08 sep 2010, 17:05

Dzeko nemoze bez veznog reda nista,jedino sto mu zamjerim je vracanje da se malo vise vracao ostao bi mi u ocima i dalje kao gromadina....Izgleda da je do Papeta bgm treba mjenjati pa pokusat izboriti baraz .....

Al opet kad je Dzekson primi men srce zaigra...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 08 sep 2010, 17:12

Pa nijedan napadac kao i dzeko nemoze igrati bez veznog reda....Blan je sinoc rekao da mu je bio cilj da zatvori misimovica kako lopte nebi dolazile do dzeke,i uspio je u tome nazalost....mi svi puno ocekujemo od dzeke i on je covjek od krvi i mesa i on moze podbacit kao i svaki drugi igrac!!!!!!!
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.