FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako se lijepo i brzo ocisti tema F.K.SARAJEVO od "suvisnih" komentara. 

SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
-
- Kontakt:
Na stranu to, svi mi znamo, i svi smo vidjeli njegovu velicinu tog kobnog i tunznog dana ( da se bogdom nikad nije ni desio, i ne ponovilo se nikada nikome ), ali sam misljenja da je u slabojoj formi nego proteklih sezona, zato sam to napisao!!! PozdravMirza_Hordas je napisao/la:Pirke_TM87 je napisao/la: Po meni je veca prijetnja DURO! Moze ona sirovina zategnuti odakle god pozeli, a realno Alaimova sigurnost na golu u zadnje vrijeme spada na najnize granice! Ispravi me ako grijesim! Ovaj proljetni dio sezone, primio je pacerske golove koji bi svakog trenera dovele do razmisljanja da mjesto medju stativama prepusti boljem i mladjem golmanu, a to je po meni onaj vas Hamzic.
- ma kakav duro, propo ko zeton, on ako ga zabije onda ce to biti slucajnost
- koliko alaim ima gresaka toliko ima i dobrih odbrana a pokazao se kao veliki covjek 4.10.2009 tako da mu ja tesko mogu nesto zamjeriti
- ja vjerujem da ce hamzic docekati svojih pet minuta
- Marseille84
- Kontakt:
Sretno momci sutra

Zadnja izmjena: Marseille84, dana/u 16 apr 2010, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sad ce to amdmini vratiti na 599 opet.
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
suTra 2 proDana tekma ..

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
moje vidjet ce smetljari pa ce poceti kukati....ko i pred svaku nasu gostujucuCoDe je napisao/la:suTra 2 proDana tekma ..![]()

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
E ebiga sad,pa vasi vec godinama jel izadju sa Zuban polja niti traze niti uzimaju,mogli su samo dobiti al po usima..ibrakadabra je napisao/la:isto kao u tuzli,laktašima.mostaru i travnikuGigant je napisao/la:Mi ih ne trazimo, mi cemo ih UZETI!!!bilino polje je napisao/la:varesanovic postao kao pelegrino optimistican protiv barse ................................................. trazite negdje drugo bodove ovdje nemate sta traziti
Sad ko biva krenulo,pa se pametuje drugim.
Nigdje veze jarane.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
isto kao u tuzli,laktašima.mostaru i travniku[/quote]Gigant je napisao/la:Mi ih ne trazimo, mi cemo ih UZETI!!!bilino polje je napisao/la:varesanovic postao kao pelegrino optimistican protiv barse ................................................. trazite negdje drugo bodove ovdje nemate sta traziti
E ebiga sad,pa vasi vec godinama jel izadju sa Zuban polja niti traze niti uzimaju,mogli su samo dobiti al po usima..
Sad ko biva krenulo,pa se pametuje drugim.
Nigdje veze jarane.[/quote]
a uviejk su bili takvi
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Gigant je napisao/la:Mi ih ne trazimo, mi cemo ih UZETI!!!bilino polje je napisao/la:varesanovic postao kao pelegrino optimistican protiv barse ................................................. trazite negdje drugo bodove ovdje nemate sta traziti
Jel to ti prijetiš da ćete se žaliti SAVEZU nakon što vas ljudi , ne pobijede, nego izbrukaju na B. Polju?!!!
A đe da znam?!
Tjesi se.Raz_ba je napisao/la:Gigant je napisao/la:Mi ih ne trazimo, mi cemo ih UZETI!!!bilino polje je napisao/la:varesanovic postao kao pelegrino optimistican protiv barse ................................................. trazite negdje drugo bodove ovdje nemate sta traziti
Jel to ti prijetiš da ćete se žaliti SAVEZU nakon što vas ljudi , ne pobijede, nego izbrukaju na B. Polju?!!!
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- rob do bagro
- Kontakt:
Divi ga sto mi krade zastave
Sala brate, volim se ja malo zezat
Sretno Sarajevu na vecerasnjoj utakmici, bice jedan dobar spektakl kako na terenu tako i na tribinama, kad god su se ova dva tima susrela uvijek je bila zanimljiva utakmica uz postizanje dobrih golova. Dobrodosli Horde i dajte da napravimo atmosferu veceras, jednu nevidjenu da pokazemo da nije sve ovako crno kako se pise o nekim navijackim skupinama.

Sala brate, volim se ja malo zezat

Sretno Sarajevu na vecerasnjoj utakmici, bice jedan dobar spektakl kako na terenu tako i na tribinama, kad god su se ova dva tima susrela uvijek je bila zanimljiva utakmica uz postizanje dobrih golova. Dobrodosli Horde i dajte da napravimo atmosferu veceras, jednu nevidjenu da pokazemo da nije sve ovako crno kako se pise o nekim navijackim skupinama.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
...ja odoh ganola prema nicaze,kafa u visokom obavezno...

Ja nazalost nisam otisao...kolko sam uspio vidjeti bas bas dosta raje je krenulo prema Zenici
Valjda ce nas igraci obradovati pa makar bod donjeti
Valjda ce nas igraci obradovati pa makar bod donjeti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gledaj Mirze sto nesto experimentise gledaj klupe Skoro,Torlak,Avdic,Hamzagic,Handzic,Hamzic
Jaca nam klupa nego prvih 11
Alaim, Rizvanović, An. Škoro, Maksumić, Belošević, Dudo, Džakmić, Ihtijarević, Hadžić, Muminović, Jahović.
Jaca nam klupa nego prvih 11

Alaim, Rizvanović, An. Škoro, Maksumić, Belošević, Dudo, Džakmić, Ihtijarević, Hadžić, Muminović, Jahović.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nekontam zbog cega skoro i torlak na klupumiky_hz je napisao/la:Gledaj Mirze sto nesto experimentise gledaj klupe Skoro,Torlak,Avdic,Hamzagic,Handzic,Hamzic
Jaca nam klupa nego prvih 11![]()
HZSA87
Taktika, rekao je da će biti neko iznenađenje. Sigurno će ga uvesti u drugom , a ovaj odmah zabijevedran86 je napisao/la:nekontam zbog cega skoro i torlak na klupumiky_hz je napisao/la:Gledaj Mirze sto nesto experimentise gledaj klupe Skoro,Torlak,Avdic,Hamzagic,Handzic,Hamzic

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
ih sto bi volio da si u pravuZagor je napisao/la:Taktika, rekao je da će biti neko iznenađenje. Sigurno će ga uvesti u drugom , a ovaj odmah zabijevedran86 je napisao/la:nekontam zbog cega skoro i torlak na klupumiky_hz je napisao/la:Gledaj Mirze sto nesto experimentise gledaj klupe Skoro,Torlak,Avdic,Hamzagic,Handzic,Hamzic

HZSA87
- Alen Škoro
- Kontakt:
800 nasih navijaca u Zenici
WWAAAUUU
WWAAAUUU
- Alen Škoro
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.