FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NjonjoVam
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NjonjoVam » 07 avg 2016, 22:04

ultrasstyle_tz je napisao/la:ne treba ici ni u drugu krajnost.

imali smo isti dug i prosle godine pa su stvari sto se tice promocije sezonskih, najava utakmica funkcionisale reklo bi se super kad pogledas ovo sad. Imali smo auto po gradu , onaj veliki display, plakate, pa cak i neko vrijeme i emisije neke na youtube, stranica je redovno radila. svasta nesto se radilo sad kad covjek malo bolje razmisli

to je ono sto najvise brine, nazadujemo, da smo mi ostali na istom kao i tad pa covjek bi i rekao da ne moze bolje dok se ne rijese neke stvari. medjutim, ocigledno je da je moglo puno bolje. usput budi receno, nama ni tad nije bilo dovoljno jbg nalazili smo 1001 manu, ali eto sad vidimo kako moze

eh sad sta je problem pa vise ne ide, to ne bih znao. dal je to od pocetka postavljeno volonterski, sto je odmah osudjeno na propast, jer ne moze niko volontirati vjecito... taj entuzijazam svakog drzi neko vrijeme, neko moze volontirati duze, neko krace, ali svakom prije ili kasnije dodje posao, obaveze, problemi i ne mozes ti vise volontirati za Slobodu..volonterizam moze biti samo dopuna da se olaksa nekom ko radi za pare

a najprije ce biti da je to, ljudi volontirali dok su mogli, a klub nije u poziciji da placa i stalo sve

onda mozda ima i situacija da se ne cijeni i ne uvazava tvoj rad, jbg ima ovdje ljudi koji pomagali klubu i radili nesto, oni sigurno znaju bolje nego mi svi da li ih se uvazava i koliko i sta imaju kao zahvalu za svoj rad

ja samo kazem brine me sto padamo, nikad nisam imao neka nerealna ocekivnaje jer iole znam u kakvoj smo situaciji, ali me brine sto nismo ni blizu nivoa na kojem smo bili prije godinu dana recimo, a i tad smo bili u jos vecem dugu i belajima
Samo ogranicen um ne vidi da padamo
Sve stoji svaka cast upravi na svemu ucinjenom al da klub organizacijski pada zbog par stotina maraka mjesecno to je nonsens.Pa vec je 3 godine od dolaska ove uprave a osnovno ne radi i ne stima!!!Pa Lakicevic i Haurdic su potrosili para za 10 god extra rada svih potrebnih struktura u klubu a nisu odigrali 500 min skupa a uzeli su najmanje 15000km.
Prosle god je UG pravio promociju sezonskih svojim ucescem a ove nisu nego su samo prodavali karte jer klub apsolutno nije bio zainteresovan za to
Mislim da je i ono njihovo priopcenje bilo zato sto su nezadovoljni postojecim stanjem u klubu
Ok reprogram je breme tesko ali ...,da se ima volje bilo bi sve puno lakse i bolje

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 avg 2016, 22:08

Nevjerovatna je stvar,od kada je dosao Husic na celo kluba,covjek sa parama,trazi mu se sitnica da bi ga mogli pljuvati..covjek koji se bori za klub i digao ga iz mrtvih ne zasluzuje to..

Bas bih volio da pitam ove koji guraju nos gdje im nije mjesto,gdje su bili kada su nas krali prethodni celnici kluba,zasto se tada sutilo,gdje je tad bila ljubav i briga prema klubu,tad nisu bili glasni,al dobro mir se kupovao parama da se ne proziva ili kojom gajbom piva ! :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 07 avg 2016, 22:27

NjonjoVam je napisao/la:Pa Lakicevic i Haurdic su potrosili para za 10 god extra rada svih potrebnih struktura u klubu a nisu odigrali 500 min skupa a uzeli su najmanje 15000km.
ko je mogao znati da će biti totalne katastrofe od igrača? :)
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 avg 2016, 22:46

ako cemo biti iskreni, niti jedan igrac Slobode nije zasluzio da bude u timu kola, cak ne bih nominovao niti jednog, niko se nije istakao.. to je reci objektivnost, mogu napisat' nekog, ali dzaba kada to nije istina

doduse, moze Pirija, njega sam zaboravio, odbrani penal i jos dvije dobre sanse

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 07 avg 2016, 22:50

Chinaglia je napisao/la:ako cemo biti iskreni, niti jedan igrac Slobode nije zasluzio da bude u timu kola, cak ne bih nominovao niti jednog, niko se nije istakao.. to je reci objektivnost, mogu napisat' nekog, ali dzaba kada to nije istina

Veseli, Stjepanovic i Mehmedagic ;)
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 avg 2016, 23:26

mozda se ponovi ako se budemo rokali za titulu, nadam se
kada se sjetim Tusnja i sjevera tada i sada, tuga me neka obuzme

ps slika iz cvajte :kafa:

slika

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 07 avg 2016, 23:35

DoeTz je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ako cemo biti iskreni, niti jedan igrac Slobode nije zasluzio da bude u timu kola, cak ne bih nominovao niti jednog, niko se nije istakao.. to je reci objektivnost, mogu napisat' nekog, ali dzaba kada to nije istina

Veseli, Stjepanovic i Mehmedagic ;)
zbog cega stjepanovic ? On duze vremena po meni nije na nivou ( kakvom je bio u prvoj polusezoni prosle godine). Sad se svelo samo na cijepanje i udaranje ( znam to mu je uloga, mada je prije znao se fino ubaciti i naprijed). O njegovoj sposobnosti kreiranja igre ne treba trositi rijeci, bolji je po tom pitanju mehmedagic kao stoper npr.. Trebao bi nekada i on prenijeti loptu kao zadnji vezni do ordagica, a ne da se ovaj svaki napad mora vracati po loptu na pola terena.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 avg 2016, 23:37

SARS je napisao/la:Tuzlanska Sloboda ima dug od 3.573.385 KM. Tuzlaci su potpisali reprogram duga, a prvu tranšu prema Poreskoj upravi uplatili su 14. aprila ove godine i ona je iznosila 190.114 KM. Tuzlaci zasad redovno izmiruju sve obaveze i uredno otplaćuju svoj dug, tako da im je ostalo još 2.777.327 KM duga koji moraju otplatiti, a kamata od 796.058 bit će oproštena. Ono što predstavlja veliki problem Upravi Tuzlaka na čelu sa predsjednikom Azmirom Husićem jeste činenica da ljudi koji su ranije bili u klubu, prethodnih 18 godina nisu uplatili nijednu marku državi.

Evo posto se neko zanimao kako ide nas reprogram, clanak objavljen prije pola sata...
Ovaj post treba staviti u potpis da se ne pita vise :)

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 07 avg 2016, 23:39

Na forumu **** najavljuju Manijaci da ce Zeljo proci kroz Slobodu ko plitak potok :think:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 07 avg 2016, 23:46

tuzlak1987 je napisao/la:
SARS je napisao/la:Tuzlanska Sloboda ima dug od 3.573.385 KM. Tuzlaci su potpisali reprogram duga, a prvu tranšu prema Poreskoj upravi uplatili su 14. aprila ove godine i ona je iznosila 190.114 KM. Tuzlaci zasad redovno izmiruju sve obaveze i uredno otplaćuju svoj dug, tako da im je ostalo još 2.777.327 KM duga koji moraju otplatiti, a kamata od 796.058 bit će oproštena. Ono što predstavlja veliki problem Upravi Tuzlaka na čelu sa predsjednikom Azmirom Husićem jeste činenica da ljudi koji su ranije bili u klubu, prethodnih 18 godina nisu uplatili nijednu marku državi.

Evo posto se neko zanimao kako ide nas reprogram, clanak objavljen prije pola sata...
Ovaj post treba staviti u potpis da se ne pita vise :)
Definitivno i neka sebi racujaju svaki mjesec po na osob kolko nam je ostalo do 0 heheje

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 07 avg 2016, 23:50

Chinaglia je napisao/la:mozda se ponovi ako se budemo rokali za titulu, nadam se
kada se sjetim Tusnja i sjevera tada i sada, tuga me neka obuzme

ps slika iz cvajte :kafa:

slika
Sad postavi kako izgleda kad igramo najbolji fudbal :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 avg 2016, 23:53

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sad postavi kako izgleda kad igramo najbolji fudbal :lol:
nismo navikli na dobar fudbal, tako da nam to ne predstavlja nista :kafa:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 07 avg 2016, 23:54

Grahovac
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 08 avg 2016, 00:00

Chini, i ovaj Njonjo, bujrum vas dvojica preuzmite klub i ufatite se u kostac sa reprogramom sa platama i obavezama prema igracima, sa jednom od najgori publika u drzavi, i ostali milion zahebancija i onda dovedite marketinsku sluzbu i sve to uradite kako je kod Bayerna. Jarane svi bi pametovali a za tudje pare.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 avg 2016, 00:05

postedite nas patetike o dugovanjima, reprogramu i slicno
nema volje, ne zele to da naprave i to je istina, sve drugo je prica za malu djecu

to vam je otvoreno pisao NYKnicks, to vam je pisao i jedan drugi forumas, prema tome, zdravo đaci

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 avg 2016, 00:29

solinas je napisao/la: Uprava se zabavila pukim prezivljavanjem i vadjenjem kluba iz gofana boli njih ku..rac za marketing i fan shop i stranicu.
Ljudi placaju dugove i pokusavaju uzeti evropu ili neki trofej da uzmu para od evrope i da prodisemo zato manite corave rasprave.
Samo zbog ovoga sto si naveo pokusavam opravdati i razumiti ono sto sam ti neki dan pricao na PP. Vjerujem da je zbog toga sve stavljeno na cekanje, jer se neke stvari nisu odvijale kako je prvobitno planirano, prvenstveno jak sponzor. Ali necu o onome pisati ovdje, zna ko treba da zna, tako da ocekujem da ni ti ne izletis, ne trebaju nam stalno negative i rasprave. ;)

ABd samo da rijesimo dug i izadjemo i naredne godine u Evropu, onda se nadam da ce sve krenuti kako treba. U protivnom, necu ni da razmisljam o drugim razlozima...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 08 avg 2016, 00:31

Kritika je itekako opravdana, a ti detalji cine klub seljacki ili gradjanski. Ako se dogodilo jednom, da je ostala milja navijaca van stadiona na utakmici protiv Zelje, jer se nije vodilo racuna o kapacitetu stadiona i broju prodanih karata, onda je to potpuni debakl organizacije i uprave kluba. Nadam se, da se to nece jer se to i ne smije ponavljati. Ali ne bih u detalje, pojedini forumasi su malo podrobnije elaborilali ovu tematiku :yawn:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

katarakta

Post Postao/la katarakta » 08 avg 2016, 00:38

NojonjoVam je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:Odkad ja ovdje pisem da smo klub na nivou seljacke zadruge
Nijedne relevantne info ni o terminu tekme ni o tome ko odredjuje satnicu i jel klub fakat primoran da igra u ovim terminima
Klub ko mudo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nije mi jasno kako ovo mozes napisati, ocito da ne znas kako izgleda kad jedne organizacija ne funkcionise.
uskoro ćes shvatiti kako to izgleda kad nešto ne funkcioniše.Zvanična stranica ne radi,pogresne reklame postavljaju na stadion npr voda krista uopće nije uplatila reklamu a oni je postavili,prodaju više karti nego što ima mjesta na stadionu(pa ljudi koji su kupili kartu protiv Zelje ne mogu ući na stadion),igraju dnevne tekme a imaju reflektore,Odstampaju plakate za Vitez(3 kolo) na kojim pise da je tekma 2 kola,sitnih promjera je bezbroj zbog tvrdoglavosti i inata odgovornih.
Elem kako god sve je dobro dok smo prvi,ako tako ostane sve će biti krasno.
Sasa Vugdalic genije
Niko, niko, samo Sloboda

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 avg 2016, 00:54

SARS je napisao/la:Tuzlanska Sloboda ima dug od 3.573.385 KM. Tuzlaci su potpisali reprogram duga, a prvu ratu prema Poreskoj upravi uplatili su 14. aprila ove godine i ona je iznosila 190.114 KM. Tuzlaci zasad redovno izmiruju sve obaveze i uredno otplaćuju svoj dug, tako da im je ostalo još 2.777.327 KM duga koji moraju otplatiti, a kamata od 796.058 bit će oproštena. Ono što predstavlja veliki problem Upravi Tuzlaka na čelu sa predsjednikom Azmirom Husićem jeste činenica da ljudi koji su ranije bili u klubu, prethodnih 18 godina nisu uplatili nijednu marku državi.

Tek tolipacno isplatili, rade li oni sta ba? Znaju li oni koliko smo mi sezonski kupili, odlicnu posjetu protiv Beitara, Olimpica i Viteza, gdje su te pare? :urnebes:

Salu na stranu, al ne kontam ovo nikako (a ne vidim na koliko je godina pitpisan reprogram?).
Dug 3.573.385
Ostalo jos 2.777.327
Znaci, do sad vraceno 796.058
Oprostena kamata bice 796.058
Ista mi ova cifra :D

Dakle, do sad smo uplatili 4 mjeseca.
796.058 : 190.114 = 4,187 (dakle nesto vise od 4 mjeseca, ili je ovdje kamata skinuta pa je zato tacno 4 mjeseca).

Uceraj mu, zato sam i fakultet ganjao bez matematike, nikad mi nije isla, iako me nikad nije kasirka uspjela zeznuti. :lol:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 08 avg 2016, 01:09

Svi mi znamo sta ne valja i mozemo pisat do preksutra , ali treba pustit ljude koji vode klub da rade, zasad imamo rezultate sve ostalo je trenutno manje bitno jer realno ne bi ni postojali da nije Azmira tako da mozemo svi kolektivno samo gledat u nebo i cekat bolje sutra. :shh: :shifty:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.