Samo ogranicen um ne vidi da padamoultrasstyle_tz je napisao/la:ne treba ici ni u drugu krajnost.
imali smo isti dug i prosle godine pa su stvari sto se tice promocije sezonskih, najava utakmica funkcionisale reklo bi se super kad pogledas ovo sad. Imali smo auto po gradu , onaj veliki display, plakate, pa cak i neko vrijeme i emisije neke na youtube, stranica je redovno radila. svasta nesto se radilo sad kad covjek malo bolje razmisli
to je ono sto najvise brine, nazadujemo, da smo mi ostali na istom kao i tad pa covjek bi i rekao da ne moze bolje dok se ne rijese neke stvari. medjutim, ocigledno je da je moglo puno bolje. usput budi receno, nama ni tad nije bilo dovoljno jbg nalazili smo 1001 manu, ali eto sad vidimo kako moze
eh sad sta je problem pa vise ne ide, to ne bih znao. dal je to od pocetka postavljeno volonterski, sto je odmah osudjeno na propast, jer ne moze niko volontirati vjecito... taj entuzijazam svakog drzi neko vrijeme, neko moze volontirati duze, neko krace, ali svakom prije ili kasnije dodje posao, obaveze, problemi i ne mozes ti vise volontirati za Slobodu..volonterizam moze biti samo dopuna da se olaksa nekom ko radi za pare
a najprije ce biti da je to, ljudi volontirali dok su mogli, a klub nije u poziciji da placa i stalo sve
onda mozda ima i situacija da se ne cijeni i ne uvazava tvoj rad, jbg ima ovdje ljudi koji pomagali klubu i radili nesto, oni sigurno znaju bolje nego mi svi da li ih se uvazava i koliko i sta imaju kao zahvalu za svoj rad
ja samo kazem brine me sto padamo, nikad nisam imao neka nerealna ocekivnaje jer iole znam u kakvoj smo situaciji, ali me brine sto nismo ni blizu nivoa na kojem smo bili prije godinu dana recimo, a i tad smo bili u jos vecem dugu i belajima
Sve stoji svaka cast upravi na svemu ucinjenom al da klub organizacijski pada zbog par stotina maraka mjesecno to je nonsens.Pa vec je 3 godine od dolaska ove uprave a osnovno ne radi i ne stima!!!Pa Lakicevic i Haurdic su potrosili para za 10 god extra rada svih potrebnih struktura u klubu a nisu odigrali 500 min skupa a uzeli su najmanje 15000km.
Prosle god je UG pravio promociju sezonskih svojim ucescem a ove nisu nego su samo prodavali karte jer klub apsolutno nije bio zainteresovan za to
Mislim da je i ono njihovo priopcenje bilo zato sto su nezadovoljni postojecim stanjem u klubu
Ok reprogram je breme tesko ali ...,da se ima volje bilo bi sve puno lakse i bolje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.