FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
neka svira penal, Pirija je u naletu :kafa:
bolje sada, nego kasnije kada se ohladi :mrgreen:
bolje sada, nego kasnije kada se ohladi :mrgreen:
-
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:ako cemo biti iskreni, niti jedan igrac Slobode nije zasluzio da bude u timu kola, cak ne bih nominovao niti jednog, niko se nije istakao.. to je reci objektivnost, mogu napisat' nekog, ali dzaba kada to nije istina
doduse, moze Pirija, njega sam zaboravio, odbrani penal i jos dvije dobre sanse

Treba uplatiti da će biti penal na utakmici.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
S kakvim mi lopinama imamo posla bog te...pa to od svojih igraca otima iz usta.tjera na ulicu ko zadnje propalice a pitari ih zajebaju a jos se benko s pivom ohladio nije. Al bez da se guraju, ostalim alkoholicarima plata nije problem 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kako nas nece zaje.avat kad je bio bjen na Tusnju hehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sariel je napisao/la:S kakvim mi lopinama imamo posla bog te...pa to od svojih igraca otima iz usta.tjera na ulicu ko zadnje propalice a pitari ih zajebaju a jos se benko s pivom ohladio nije. Al bez da se guraju, ostalim alkoholicarima plata nije problem

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
ultrasstyle, ti si neko cije misljenje najvise cijenim ovdje
sta mislis koga Husref treba stavit' na stoperske pozicije protiv cobana sa Sugavice
sta mislis koga Husref treba stavit' na stoperske pozicije protiv cobana sa Sugavice
U smislu i ne cudi kakve nama sve carlame podvaljuju kad ovako sa svojim igracima nastupaju ..solinas je napisao/la:Sariel je napisao/la:S kakvim mi lopinama imamo posla bog te...pa to od svojih igraca otima iz usta.tjera na ulicu ko zadnje propalice a pitari ih zajebaju a jos se benko s pivom ohladio nije. Al bez da se guraju, ostalim alkoholicarima plata nije problem![]()
![]()
![]()
Od sudija delegata preko kazni termina itd...
Ja hebena im pravilnika za lose rezultate dvije plate popola i pride par igraca sut u guz hhaha
Treba ih dobit sad pa mozda poostre kazne i jos kojeg otjeraju.
Treba ih dobit sad pa mozda poostre kazne i jos kojeg otjeraju.

- Beduin
- Kontakt:
Đidic ce sigurno biti motiviran protiv Zelje, jaci protivnik, veca posjeta i pritisak na nase igrace, ja bih njega i Mehmedagica stavio od 1. minute.
Lomim se da li krenuti sa Lazevskim ili Subicem, jer ce nam trebati bolji igrac u odbrani na tom lijevom beku, a tu ordiniraju 2 Stevanovica, izrazito prodorni i brzi igraci.
Staviti Subica na lijevo krilo, a Veselog desno, ne znam koliko je pametno jer bi Ordagic morao popunjavati defanzivno prostor sa Nemanjom, a znamo svi da to slabo funkcionise.
Mozda Ordagica staviti na desno krilo (jer kao takav moze pomoci i u sredini Zebi), a Subica cuvati za 2. poluvrijeme, a krenuti sa 2 zadnja vezna, kao sto smo i prosle godine protiv Zelje i SA, mozda je i ponajbolja narijanta, Zeba ce biti uz 1 napadaca. U zavisnosti od razvoja situacije imamo dovoljno ofanzivnih igraca na klupi.
Steta sto nikad nismo probali formaciju 352, sad kad imamo Đidu, Koleta i Mehmedagica te prodorne Subica i Efendica.
Lomim se da li krenuti sa Lazevskim ili Subicem, jer ce nam trebati bolji igrac u odbrani na tom lijevom beku, a tu ordiniraju 2 Stevanovica, izrazito prodorni i brzi igraci.
Staviti Subica na lijevo krilo, a Veselog desno, ne znam koliko je pametno jer bi Ordagic morao popunjavati defanzivno prostor sa Nemanjom, a znamo svi da to slabo funkcionise.
Mozda Ordagica staviti na desno krilo (jer kao takav moze pomoci i u sredini Zebi), a Subica cuvati za 2. poluvrijeme, a krenuti sa 2 zadnja vezna, kao sto smo i prosle godine protiv Zelje i SA, mozda je i ponajbolja narijanta, Zeba ce biti uz 1 napadaca. U zavisnosti od razvoja situacije imamo dovoljno ofanzivnih igraca na klupi.
Steta sto nikad nismo probali formaciju 352, sad kad imamo Đidu, Koleta i Mehmedagica te prodorne Subica i Efendica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kostic dzidic cekamo svi tu beton odbranu i lazevskog na beku ne?
Onda da umjesto jednog loseg stopera, pored Mehmedagica, imamo 2?Beduin je napisao/la: Steta sto nikad nismo probali formaciju 352, sad kad imamo Đidu, Koleta i Mehmedagica te prodorne Subica i Efendica.

Salu na stranu, bit ce zanimljivo vidjeti sastav, tesko da ce Subic na beku jer je na toj strani Miroslav. Kakav je uopste Lazevski u defanzivnom dijelu?
Nad tobom sunce najljepše sja
reci cu sutra Husrefu svoje zamisli, pa neka uvazi ako zeli
mislim da bi to bili pobjednicki sastav i taktika :kafa:
mislim da bi to bili pobjednicki sastav i taktika :kafa:
Bijelica nam sudio prosle sezone dvije tekme u kupu gostovanje u Gorazdu (0-2) i domaca protiv Celika (2-1), u prvenstvu nam nije sudio
pretprosle sezone nam sudio dvije prvenstvene: protiv Zvijezde domaca (0-0) i protiv Mladosti VO domaca (3-2)
sto se tice utakmica u daljoj proslosti (prije ispadanja) sezona 2011/2012: Sloboda - Travnik 1-0; Sloboda - Sarajevo 0-1; Kozara - Sloboda 1-1; Sloboda - Zrinjski 3-2 (unistio nas crvenim kartonima)
sezona 2010/2011: Zeljeznicar - Sloboda 0-1. sezona 2009/2010: Leotar - Sloboda 1-0. i sezona 2008/2009: Zeljeznicar - Sloboda 0-1; Zrinjski - Sloboda 2-1 

Sloboda Tuzla
Druze, fulamo se ti i ja izgledapinoglavi je napisao/la:Navedi primjer? Haurdic, Lakicevic? Moramo sa svakim pojacanjem pogoditi? Pa klubovi liga5 ne pogode sa svakim pojacanjem a skrse milione, a mi moramo pogoditi sa svakim izgleda... A to sto se ima para za pojacanja je jer se ocito zeli da sportski segment ne ispasta. Doc ce sve na svoje, polako, nije da ljudi u klubu misle da je ovo ispravan put sto se tice marketinga.Pozitiva je napisao/la: Mislim da fulas poentu. Nisu bitni pojedinci poput Haurdica. Poenta je da se ima para za "pojacanja" a za sve ostalo se nema. A nerijetko se desi da nekog dovedemo a da isti ne odigra ni poluvrijeme kako treba.

Evo skraticu i zavrsavamo ovu temu. Klub ima pare, cim se dovode zvucnija imena. Meni je neshvatljivo kako nikom ne pada na pamet da poradi na marketingu/promociji/reklami (nazovi kako hoces). Nije razlog nedostatak pare, jer ih ocigledno ima. Prioriteti su po meni potpuno pogresno postavljeni i to je sve sto kritikujem. Gradimo kucu i prvo sto radimo je zlatna ograda na balkonu, a jos instalacije nismo sproveli.
A sad adio...
A po tebi su "instalacije" da imamo dobar i jak marketing i fan shop, a da smo ograničeni igračkim kadrom i da kuburimo u dnu tabele i brinemo se za opstanak? 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Aha, onda je do mene, posto se znalo spomenuti nesto u smislu da je bolje da nismo dovodili Haurdica nego sve usmjerili u marketing. Za mene je sportski segment najvazniji a tu ne stedimo, tako da nije bas da gradimo kucu od zlatne ograde na balkonuPozitiva je napisao/la: Druze, fulamo se ti i ja izgleda
Evo skraticu i zavrsavamo ovu temu. Klub ima pare, cim se dovode zvucnija imena. Meni je neshvatljivo kako nikom ne pada na pamet da poradi na marketingu/promociji/reklami (nazovi kako hoces). Nije razlog nedostatak pare, jer ih ocigledno ima. Prioriteti su po meni potpuno pogresno postavljeni i to je sve sto kritikujem. Gradimo kucu i prvo sto radimo je zlatna ograda na balkonu, a jos instalacije nismo sproveli.

Znace dosta te male sitnice, ja sam misljenja da se to sve moglo dovesti na jedan zadovoljavajuci nivo bez problema, ali mislim da Azmir zeli sistemski rjesavati probleme pa kada se uhvati marketinga da ce angazovati neku marketinsku agenciju kako neko napisa. Znam i za fan shop da je pricao kako nece biti samo dres, par majica i sal, nego ce biti napravljen kako treba. U dosta stvari je spomenuo to kada se nesto radi ili cemo kako treba ili necemo nikako i tu ga stvarno podrzavam.
-
- Kontakt:
Marketing se moze sprovoditi i kroz ruke navijaca. Npr:
Aco, nije ovo za tebe
Aco, nije ovo za tebe

Moze mramor plakat napraviti na brzinu i da svi polijepimo po 5 takvih po mahali i eto ti marketinga, ali ne radimo to i zato ne treba kukati oko togaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Marketing se moze sprovoditi i kroz ruke navijaca. Npr:
Aco, nije ovo za tebe![]()

-
- Kontakt:
Mi ko djeca smo to radili prije stalno. Crno bijeli plakati, pa lijepo od svoje mahale, do drugog kraja grada.pinoglavi je napisao/la:Moze mramor plakat napraviti na brzinu i da svi polijepimo po 5 takvih po mahali i eto ti marketinga, ali ne radimo to i zato ne treba kukati oko togaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Marketing se moze sprovoditi i kroz ruke navijaca. Npr:
Aco, nije ovo za tebe![]()
Sad izgleda kad se vidilo da klub ima para, niko nece za dzaba.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.