Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Siroki Brijeg Zeljeznicar 1 @1,75
Sta mislite o ovom paru?
Sta mislite o ovom paru?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta cu misliti,sigurica 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
nece pa nece NBA...stalo skroz

Besiktas - Galatasaray(+5,5) 2 1,85 2 2,50 Bh play
Besiktas poslije 7 uzastopnih poraza u proslom kolu uspio pobijediti Karsiyaku sa kosem razlike.Galata u proslom kolu dobila Fenera sa svega 6 igraca.Trener Ataman odmarao igrace u EL protiv zvezde i sada potpuno odmorni idu Besiktasu,Ender Aslan,Sinan Guler i Pocius su potpuno oporavljeni i spremni za ovaj mec.Za Besiktas zbog ozlijede nece nastupiti sjajni playmaker Lofton.
U najmanju ruku ocekujem neizvjesnu utakmicu do samog kraja pa mi se ovaj kontrahendi cini dosta izgledan,a po ovom kfc pobijeda Galatasaraja se mora probati.
Besiktas poslije 7 uzastopnih poraza u proslom kolu uspio pobijediti Karsiyaku sa kosem razlike.Galata u proslom kolu dobila Fenera sa svega 6 igraca.Trener Ataman odmarao igrace u EL protiv zvezde i sada potpuno odmorni idu Besiktasu,Ender Aslan,Sinan Guler i Pocius su potpuno oporavljeni i spremni za ovaj mec.Za Besiktas zbog ozlijede nece nastupiti sjajni playmaker Lofton.
U najmanju ruku ocekujem neizvjesnu utakmicu do samog kraja pa mi se ovaj kontrahendi cini dosta izgledan,a po ovom kfc pobijeda Galatasaraja se mora probati.
- prasovic89
- Kontakt:
Ja budale, čuj dabogda paofixator je napisao/la:
dabogda pao na pitarima![]()

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Slatinash_7
- Kontakt:
Uzmi u obzir da je u Galati raspad sistema,dakle ne zna se ko vodi klub,finansije su dno dna,ceka se samo kad ce puci,ako vec i nisu,mada veliki je to klub,ali je ovaj par definitivno za izbjeci..adis30 je napisao/la:Besiktas - Galatasaray(+5,5) 2 1,85 2 2,50 Bh play
Ja sam kao navijac Slobode probao i x2 na Slobodu iako se uveliko prica to 3 za 3,al po 2.35 vrijedi probati jer smo realno jaca ekipa od Celika..
PS kad misle ovi iz wwina da registruju ovu belgijsku kosarku sto se sinoc zavrsila,trebam li poslati mozda nekom mail sa rezultatom ili sta vec?
Zadnja izmjena: Slatinash_7, dana/u 14 mar 2015, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- corleone87
- Kontakt:
15:30 Werder Bremen - Bayern Munich 5+ @3.40 i tim1 2+ @4.20
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Hertha - Schalke pm2 @4.09 isplati se probati.
Isto tako i Atletiko Madrid pm2, obje kvote su preko 4. Pozdrav
Isto tako i Atletiko Madrid pm2, obje kvote su preko 4. Pozdrav
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Consigliere
- Kontakt:
Elem...
Burnley- Man City (SP) 2 1.60 - domaci teren je jedina prednost Burnleya u ovom mecu... Bas sve ostalo vuce na City, koji je uostalom najbolja gostujuca ekipa Premiershipa.
Hoffenheim- HSV odg 1.65 - malo mi je krivo sto nisam 3+ ovdje stavio, ali mislim da bi i ovo moglo proci, posebno ako HSV zabije barem jedan, za Hoff ne bi trebalo biti problema, posebno kuci.
Sunderland- A Villa gdg 1.55 - klasicna prica kad te kladionica navuce kvotom, a poslije 4 cemo vidjeti ko je koga navukao.
Uglavnom, Villa nije postigla gol na 6 uzastopnih gostovanja, ali od dolaska Sherwooda na mjesto trenera, igraju dosta dobro i danas, protiv mutavog Sunderlanda, je savrsena prilika da se prekine taj crni niz
WBA- Stoke 2+ 1.40 - iako Stoke bije glas neatraktivne ekipe, u zadnje vrijeme ima golova na njihovim utakmicama. Prednost domacina je naravno Tony Pulis, koji fenomenalno poznaje ekipu Stokea... Rani gol i ovo prolazi
Espanyol- Atl Madrid 2+ 1.40 - gosti nisu pogodili na zadnja 3 gostovanja, sto je nevjerovatno s obzirom kakvim igracima u napadu raspolazu. Taj niz staje danas, a onda je potreban jos samo jedan gol
Kv.: 8,00
I jedan narodni, da probam ponoviti magiju od jucer (sve fiksevi): Arsenal, Sarajevo, WBA, Watford, Bristol C, Ebbsfleet, Bari, Benfica, Olimpija Lj, Portadown.
Kv.: 106
Sretno svima sta god igrali!
Burnley- Man City (SP) 2 1.60 - domaci teren je jedina prednost Burnleya u ovom mecu... Bas sve ostalo vuce na City, koji je uostalom najbolja gostujuca ekipa Premiershipa.
Hoffenheim- HSV odg 1.65 - malo mi je krivo sto nisam 3+ ovdje stavio, ali mislim da bi i ovo moglo proci, posebno ako HSV zabije barem jedan, za Hoff ne bi trebalo biti problema, posebno kuci.
Sunderland- A Villa gdg 1.55 - klasicna prica kad te kladionica navuce kvotom, a poslije 4 cemo vidjeti ko je koga navukao.

WBA- Stoke 2+ 1.40 - iako Stoke bije glas neatraktivne ekipe, u zadnje vrijeme ima golova na njihovim utakmicama. Prednost domacina je naravno Tony Pulis, koji fenomenalno poznaje ekipu Stokea... Rani gol i ovo prolazi
Espanyol- Atl Madrid 2+ 1.40 - gosti nisu pogodili na zadnja 3 gostovanja, sto je nevjerovatno s obzirom kakvim igracima u napadu raspolazu. Taj niz staje danas, a onda je potreban jos samo jedan gol

Kv.: 8,00
I jedan narodni, da probam ponoviti magiju od jucer (sve fiksevi): Arsenal, Sarajevo, WBA, Watford, Bristol C, Ebbsfleet, Bari, Benfica, Olimpija Lj, Portadown.
Kv.: 106
Sretno svima sta god igrali!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- corleone87
- Kontakt:
Jos uvijek traje trenutno 0:5corleone87 je napisao/la:14:00 Warriors - Albirex Niigata 4+ @2.75
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- corleone87
- Kontakt:
16:00 Leeds - Nottingham GG3+ @2.23
16:00 Cliftonville - Glenavon 5+ @3.60
16:00 Cliftonville - Glenavon 5+ @3.60
- corleone87
- Kontakt:
Borocorleone87 je napisao/la:13:15 Middlesbrough - Ipswich 1/1 @2.90
14:00 Arminia Bielefeld - Hansa Rostock 1i3+ @2.40
(2:1)-4:1
Arminia
3:2
- Citizen-X
- Kontakt:
nije meni što sam pao - nego što je jedan go falio.....Citizen-X je napisao/la:Bajern + Šity 5+ - 1/2 90%

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Moja Vojvodina
City 1
Benfica 1
Barca over 2.5

City 1
Benfica 1
Barca over 2.5
Borussia-Koln Kampl daje gol 2.95, daje 1.gol 7.62
Kevin je spreman i jedva čeka ovu utakmicu, ovaj tjedan je izjavio kako im je godilo što tokom tjedna nisu imali utakmicu i samo lakše treninge, mogao bi on zabiti prvi gol pred žutim zidom
Kevin je spreman i jedva čeka ovu utakmicu, ovaj tjedan je izjavio kako im je godilo što tokom tjedna nisu imali utakmicu i samo lakše treninge, mogao bi on zabiti prvi gol pred žutim zidom
- SteveHeighway
- Kontakt:
Borussia-Koln h1 1,80
Burnley-City 2 i 3+ 2,00
Burnley-City više od 9,5 kornera 1,70
Burnley-City 2 i 3+ 2,00
Burnley-City više od 9,5 kornera 1,70
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.