Ma znam samo je u centru jos bolji. Svakako teske odluke za Uscuplica kome nije nimalo lako. Isto tako prije nisam rekao mada vidim mnogi mislite drugacije. Kod prvog penala njihov igrac je teatralno pao nije bilo jaceg faula. Ali posto je igrac Sarajeva bio iza igraca valjda je zato sudija sudio penal a nije morao. Od stopera je meni jedini Tatomirovic vrhunski cak bi mogao igrati i za BiH ( ako bi sredio papire ) sada kada smo u ovakvim problemima sa stoperima. Naravno Dupovac isto jako dobar ili ipak malo losiji od Tatomirovica ne puno. Ocekujem i od Dupovca veliku karijeru.rammstein je napisao/la: stojčev je lijevo strasan!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 avg 2014, 20:23, ukupno mijenjano 5 puta.
ma biće kod vas dosta pobjeda sa 3-4 gola razlike,ali vam je jako bitno da vi prvi date gol,gledam danas omjer udaraca 26-7 pa jbg opet ne zabijate,davno sam napisao da vam treba napadač- razbijač al et to je već prežvakana tema sada svi pišu o tome,po meni i dalje ste prvi kandidat za prvo mjesto,doći će to na svoje ovaj kvalitet mora na kraju isplivati...bordobijeli je napisao/la:da cista su oba penala bila ,cak je bilo jedno povlacenje na velkoskom slicno onom kao kad je baric povukao ovog kod penala za mladost .mi se trtebamo spustiti na zemlju i ne ocekivati pobjede po 4-5 razlike ,mislim da ce doci sve na svoje .a sto se tice dzene ne znam sta bi rekao ,dosad je to dosta dobro radio ono sto mene interesuje kakv imaju odnos igraci prema njemu da li ga postuju ,kako se radi na treninzima da li on ima autoritet kod igracamalo je nespretan kod izjava pred kamerama nadam se da u svlacionici radi i prica kako treba .
- diplomatija
- Kontakt:
Play station 2..
Nije dobar rezultat, može se igrati bolje ali trebamo iskontrolisali kritike. I nemojte nasijedati kad dođe neko sa strane i napada naše igrače, trenera, upravu i sl. a mi poletimo da ih dodatno popljujemo.
Definitivno najveći problem je bio teren, neko bi trebao da razmisli kako rješavati ovakve stvari. Sa ovakvim terenima naš fudbal ne može ići naprijed. Da smo igrali na boljem travnjaku, uzeli bi ih bez problema.
Definitivno najveći problem je bio teren, neko bi trebao da razmisli kako rješavati ovakve stvari. Sa ovakvim terenima naš fudbal ne može ići naprijed. Da smo igrali na boljem travnjaku, uzeli bi ih bez problema.
Samo naprijed Saraj'vo!
Momci ginu svaku utakmicu, igraju lijepo stvaramo prilike ali jednostavno nece u gol. Ovo nije nista strasno lose stvari su nam se poklopile u jednoj utakmici, Nemanja mora malo odmoriti za to vrijeme na spic postaviti Velkoskog i idemo dalje.
Slijedi velika utakmica za nas i idemo uzivati protiv Borussie,samo lagano
Slijedi velika utakmica za nas i idemo uzivati protiv Borussie,samo lagano

Ti si opet šampion !
Ponavlja nam se glupost, Bilbija radi dosta po terenu, ali mora se malo postaviti iza kluba a ne ispred kluba. Nema podizanja ega na račun kluba, vidio je da ga neide, trebao je pustiti da neko drugi puca, usput opucao je dosta mlako bojeći se da ne promaši! Barić, momak je po beku uspio odigrati lošije od Berberovića, nevjerovatno
, ukratko krivac za penal! Ali sad penal na stranu, realizaciju treba popravljati pod hitno, pa nemože se imati po 25 udaraca po golu a dati se jedan gol. Po meni Krste se džaba troši po krilu, ili ga stavi u sredinu napada, ili ga ostavi na klupi. Krste u sredinu a Nemanja iza njega, govori se i trubi već nekoliko utakmica, ali Dženo trvdoglavo neće da pokuša tako, glumi znalca a to je ono što nervira sve i što bi mu moglo doći glave.
Bilo kako bilo, opet smo imali igru i prilike, ali to nam ne donosi bodove! Dženo u pamet !!!!!!!!!!

Bilo kako bilo, opet smo imali igru i prilike, ali to nam ne donosi bodove! Dženo u pamet !!!!!!!!!!
U novi boj ...
Napokon su se strasti malo smirile, nisu mi se svidjeli komentari pojedinih nikako, zato treba praktikovati da se ne piše odmah po loše (?) završenoj utakmici ako se ne možete kontrolisati.
Kiks jeste, ali što prije shvatimo(te) da će njih biti još lakše ćete(ćemo) ih podnositi
.
Nije se lako vratiti psihički nakon one utakmice u četvrtak, vidjelo se to i danas na našim momcima. Cimirot i Radovac su mogo griješili u predaju lopte, ali su svojom borbenošću je opet vraćali u naš posjed. Meni još uvijek smeta u našoj igri što kada imamo priliku za kontru ili polukontru uvijek bespotrebno usporimo, kod bunkera to može biti presudno.
Glavu gore, ne krivite nikog nije mnogo izgubljeno, samo dva boda
.
PUNA PODRŠKA ZA BILBIJU, DŽENU I SVE OSTALE.
Idemo dalje!!
Kiks jeste, ali što prije shvatimo(te) da će njih biti još lakše ćete(ćemo) ih podnositi

Nije se lako vratiti psihički nakon one utakmice u četvrtak, vidjelo se to i danas na našim momcima. Cimirot i Radovac su mogo griješili u predaju lopte, ali su svojom borbenošću je opet vraćali u naš posjed. Meni još uvijek smeta u našoj igri što kada imamo priliku za kontru ili polukontru uvijek bespotrebno usporimo, kod bunkera to može biti presudno.
Glavu gore, ne krivite nikog nije mnogo izgubljeno, samo dva boda

PUNA PODRŠKA ZA BILBIJU, DŽENU I SVE OSTALE.
Idemo dalje!!
Pored terena je problem bio i bunker. Ne moze svaki igrac da razbije bunker. Doduse u ovoj ligi kada poslje 60 minuta pojedini igraci padnu fizicki moze zbog umora protivnika. Samo onda treba cekati tih zadnjih 20 minuta kada igraju oni jos veci bunker sa jos vise igraca u polju.Tele33 je napisao/la: Definitivno najveći problem je bio teren, neko bi trebao da razmisli kako rješavati ovakve stvari. Sa ovakvim terenima naš fudbal ne može ići naprijed. Da smo igrali na boljem travnjaku, uzeli bi ih bez problema.
Sta mislite bili moglo ovo proci:
---------------- Krste ----------------------
Stojcev ------ Biblija ---------- Duljevic
------ Cimirot -------- Radovac----------
Ili ovo
---------------- Krste ---------------------
Duljevic ----- Stojcev ------------ Okic
??
---------------- Krste ----------------------
Stojcev ------ Biblija ---------- Duljevic
Ili ovo
---------------- Krste ---------------------
Duljevic ----- Stojcev ------------ Okic
??
a moze ko hoce u napadu u odbrani smo truba,dok se desavaju ispadi zadnje linije mi cemo morati ganjati rezultat umjesto da povedemo i da igramo svoju igru.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
đaba sve u ligi ne ide ni naopako. ne znam stvarno kakav bi sastav trebalo napraviti i kakvog trenera dovesti da ovaj klub pocne igrati u ligi onako kako treba.
u europi su sve utakmice odigrane vrhunski cak i one gdje je sarajevo porazeno po meni su jako dobro odigrali.
u europi su sve utakmice odigrane vrhunski cak i one gdje je sarajevo porazeno po meni su jako dobro odigrali.
You are someone else I am still right here
svi protiv nas na ovim našim oranicama igraju bunkere, a i bog nam ne da sreću...
Koji val raspolozenja u pm. Sta vam je ljudi, ja se ne sekiram sekunde. Ubijedjen sam da ce ovo biti sve kako treba.
1946
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Bolji golman.
Jednostavno zbog kvalitete i potrebne doze sigurnosti za igru cijele odbrane.
I definitivno mora se, mora pocet koristiti igra u prekidima kojih nerijetko zna po utakmici biti i po 15-tak + 5-6 prekrsaja iz opasnih situacija.
I tu bi trebala biti sva mudrost za ovu postojecu ekipu.
Imas igru, imas presing, pas igru, dominaciju i trku po terenua li djaba sve to kad primis gol, pa tamam da protivnik jednom zaprijeti ili opali iz daleke udaljenosti.
Kad se ne budu primali smijseni, glupi, naivni golovi, ekipa ce dobiti novu dimenziju.
Jednostavno zbog kvalitete i potrebne doze sigurnosti za igru cijele odbrane.
I definitivno mora se, mora pocet koristiti igra u prekidima kojih nerijetko zna po utakmici biti i po 15-tak + 5-6 prekrsaja iz opasnih situacija.
I tu bi trebala biti sva mudrost za ovu postojecu ekipu.
Imas igru, imas presing, pas igru, dominaciju i trku po terenua li djaba sve to kad primis gol, pa tamam da protivnik jednom zaprijeti ili opali iz daleke udaljenosti.
Kad se ne budu primali smijseni, glupi, naivni golovi, ekipa ce dobiti novu dimenziju.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
To je izgleda glavni problem, uvijek kad prvi primimo gol loše se završi, ove sezone do sad nismo ni jednom okrenuli u svoju korist. A ako prvi postignemo onda uvalimo još koji.....emir18 je napisao/la:a moze ko hoce u napadu u odbrani smo truba,dok se desavaju ispadi zadnje linije mi cemo morati ganjati rezultat umjesto da povedemo i da igramo svoju igru.
A danas smo zbog gluposti primili gol. Penal kao penal je čist, povlačenje za dres je prekršaj. Ali brate mili Barić je mogao loptu izbaciti i u korner i u aut, pa mu se moga neko ponuditi da mu olakša, ali ne. Ja vjerujem da je imao najbolju namjeru da lagano iznese loptu ( da ne bude ni korner) ali napravi glupost i onda ganjaj rezultat gdje se dodatno istrošimo. Imali smo sreću da smo se brzo vratili, ali.....
A i svaki golman mora da bude najbolji golman na svijetu kad igra protiv nas.

Bilbija halalim ti ovaj penal zbog onih suza na kraju...
Sta vam je ljudi tek je prvenstvo pocelo.
Igramo pley-off sa Borusijom ,za tri dana momci igraju sa Mladosti.Bruku bodova je jos u opticaju,sad treba odraditi Borusiju i casno se oprostiti, i onda se posvetiti Premijer ligi.Bice jos kikseva i sve je to normalno.Kad se skoncentrisemo samo na Premijer ligu, ima da je prekucamo.Znaci sad odraditi Borusiju ,a onda krenuti u pohod ka tituli.

Igramo pley-off sa Borusijom ,za tri dana momci igraju sa Mladosti.Bruku bodova je jos u opticaju,sad treba odraditi Borusiju i casno se oprostiti, i onda se posvetiti Premijer ligi.Bice jos kikseva i sve je to normalno.Kad se skoncentrisemo samo na Premijer ligu, ima da je prekucamo.Znaci sad odraditi Borusiju ,a onda krenuti u pohod ka tituli.
Meni iskreno bilbija slab skroz kakav bi trebao biti. Vjerovatno je forma u pitanju. To je i uscuplic vidio pa je zato bio na klupi cini mi se onu tekmu protiv atromitosa. Da onda atromitosu nije zabio vjerovatno bi bio grijac klupe jer realno lik je dobar al ne radi ono sto treba a od njega se najvise ocekuje da zabije a kad treba nigdje ga. Isto protiv borusije, svi su mogli zabit gol prije njega...Nije bacanje hejta samo komentarisanje. Oni bi trebali zarit i pallit a ne patit se sa ovim drugoligaskim ekipama u kojem je rangu i mladost. To je sve jad i cemer, u ovim ekipama mladost, drina i slicni to jedva da zna fudbala kako treba igrati.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
ne sekiram se ni ja al raspored u nastavku sezone je dosta tezi i mislim da se trebalo sto vise bodova skupiti na pocetku.Head je napisao/la:Koji val raspolozenja u pm. Sta vam je ljudi, ja se ne sekiram sekunde. Ubijedjen sam da ce ovo biti sve kako treba.
a boga mi znajuci kako se kod nas mijenjaju treneri strah me i za dzenu ako ovako nastavi, vec treca u nizu bez pobjede...
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
ma i ja nisam uopšte zabrinut i ne sumnjam da ce ova ekipa sto bi Jarni rekao prva presjeci vrpcu
.ono sto je potrebno da se ekipa vrati u normalu odnosno da pocne samo misliti na nasu ligu i onda ce krenuti pobjede .ipak još smo svi u razmisljanju u evropi pa i mi navijaci smo ne realni mislimo igrali s borusijom dobro i sad zbog toga kao svakoj ekipi u nasoj ligi moramo dati 5 komada ne ide to baš tako .

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Jadnimi, N3R3D, Proximic, Rajvosa4ever, rimljanin90, Rule_hz, Varijantas8, Vaya i 63 gosta.