FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 08 avg 2016, 21:47

Nije problem pustiti ga, samo onda malkice smanjiti ocekivanja :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 08 avg 2016, 21:50

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Komunista je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Momci, pod reflektorima se ne igra jer ne znaju da li bi reflektori izdrzali svih 90 minuta, navodno nas je Grad izigrao...
Kako mislis hoce li izdrzati!? Ili radi ili ne radi. Na sam cuo pricu da se na iduce ljeto ovi reflwktori demontiraju i salju u Gradacac, a nama neki LED dolaze. Posto kupio, po to prodao. Ozbiljno, ruzno je da mi igramo domace utakmice po najgoroj vrucini, trose se igraci.

Niko, niko, #SamoSloboda
Mislim da ih ne radi dovoljno da bi mogli osvijetliti sve [emoji106] nisam siguran, ali cuo sam iz pouzdanih izvora da je tako :damn: [emoji106]
Steta, Deling je firma od povjerenja, pitanje kakav je tal sa njima Faraon napravio. Zaradilo bi se dovoljno za popravku dijela semafora. A nista. Nego, ima li podatak o prodaji sezonskih? Ako nema da sutra probam naci taj podatak, pa da vidimo na cemu smo. Inace, pohvala za tretman ljudi sa sezonakim na zapadu. Lijep pozdrav, sken karte, nema pretresanja. Ugodno.

Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 08 avg 2016, 21:52

Nesto vezano za reflektore, izgradnja istoka i rusenje/rekonstrukcija zapada podrazumijeva domace nocne termine, jer sa istoka ce se **** vidjeti u ovakvim terminima. Nadam se da se razmišlja i o tome.

Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 avg 2016, 21:54

Svakako su mu već 23 godine. Mislim mlad je još, ali ovdje sigurno neće još puno napredovati.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 avg 2016, 21:54

Komunista je napisao/la:Nesto vezano za reflektore, izgradnja istoka i rusenje/rekonstrukcija zapada podrazumijeva domace nocne termine, jer sa istoka ce se **** vidjeti u ovakvim terminima. Nadam se da se razmišlja i o tome.

Niko, niko, #SamoSloboda
Ma kakav istok... To jedino ako se Slobodi vrati stadion, pa Azmir nadje neke investitore, a do tada, nema sanse, ali ipak dobro zapazanje :facepalm: :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 avg 2016, 22:01

Coraco je napisao/la:Svakako su mu već 23 godine. Mislim mlad je još, ali ovdje sigurno neće još puno napredovati.
A ne znam sladji je trofej od para, ako se njemu ostaje ne treba forsirati prodaju u ovom trenutku jer nema se dovesti gdje tako kvalitetan igrac, a da hoce u Slobodu ..

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 08 avg 2016, 22:02

Nema ba od istoka nista budite realni
Pa ni sjever nije zavrsen!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 08 avg 2016, 22:02

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Komunista je napisao/la:Nesto vezano za reflektore, izgradnja istoka i rusenje/rekonstrukcija zapada podrazumijeva domace nocne termine, jer sa istoka ce se **** vidjeti u ovakvim terminima. Nadam se da se razmišlja i o tome.

Niko, niko, #SamoSloboda
Ma kakav istok... To jedino ako se Slobodi vrati stadion, pa Azmir nadje neke investitore, a do tada, nema sanse, ali ipak dobro zapazanje :facepalm: [emoji106]
Moguce, ali moramo znati da investitori ne lete bas u Tuzlu. Nebitno ko ce je graditi, morace razmisljati o terminima utakmica ako se izgradi istok, a zapad posalje u penziju. Iskreno, mislim da jedino Bingo moze sagraditi tu tribinu bez problema. Pod kojim uslovima ne znam, jer nisam u tim vodama.

Niko, niko, #SamoSloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 avg 2016, 22:03

tuzlak1987 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Svakako su mu već 23 godine. Mislim mlad je još, ali ovdje sigurno neće još puno napredovati.
A ne znam sladji je trofej od para, ako se njemu ostaje ne treba forsirati prodaju u ovom trenutku jer nema se dovesti gdje tako kvalitetan igrac, a da hoce u Slobodu ..
De ba sta kukas i da ode brzo ce polusezona,dovest ce se neko bolan nebio,a i Zeba se vratio :)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 08 avg 2016, 22:06

Reflektori rade normalno i sa pola snage daju normalan broj luksa za tekmu. Satnicu uređuje NS BiH i TV kućama koja nam plaćaju prenose( osim MojeTV- kao sponzor ugovorim imaju broj besplatnih utakmica) tako da smo do sada igrali te termine. Normalno je da su ovi nasi reflektori zastarijeli i da su veliki potrošači i nema šanse da idu u gradačac jel jeftinije je uradit im nove reflektore sa led sijalicama koje troše ko upaljac nego da dzaba dobiju ovu nasu hrđu.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 08 avg 2016, 22:18

a neko sa ove stranice i po tz sportu piše gluposti.uloženo je i dosta para u glupost za 2 utakmice . reflektori rADE I PUSTITE SE VIŠE PISANJA GRAD IZIGRAO

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 08 avg 2016, 22:19

Chinaglia je napisao/la:bilo bi pozeljno da ih nagaze u bukvalnom smislu, cjevanice da pucaju
Ovo nesto na moj racun?imas obicaj s tim sarkazmom pretjerat.

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 08 avg 2016, 22:20

xeksor je napisao/la:Reflektori rade normalno i sa pola snage daju normalan broj luksa za tekmu. Satnicu uređuje NS BiH i TV kućama koja nam plaćaju prenose( osim MojeTV- kao sponzor ugovorim imaju broj besplatnih utakmica) tako da smo do sada igrali te termine. Normalno je da su ovi nasi reflektori zastarijeli i da su veliki potrošači i nema šanse da idu u gradačac jel jeftinije je uradit im nove reflektore sa led sijalicama koje troše ko upaljac nego da dzaba dobiju ovu nasu hrđu.
Kazem, cuo pa prodao po istoj cijeni. Meni su ovi nasi reflektori na prethodnim utakmicama bili ok.

Niko, niko, #SamoSloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 avg 2016, 22:45

Sariel je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:bilo bi pozeljno da ih nagaze u bukvalnom smislu, cjevanice da pucaju
jeste na tvoj racun, u cemu je problem

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 08 avg 2016, 22:53

NjonjoVam je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:To je to. Posmatrac sudjenja Zoran Grbic, sudio onu protiv Sarajeva u kupu na Tusnju pa djelimicno izazvao aferu "punac".

Ne treba izgubiti iz vida niti nedavni pritisak i sabotazu Zelje na savez a u vezi prenosa.Ko ce biti u pravu, ko ce vrsiti eventualne kompenzacije i kome???

Na kraju krajeva ovo nista ne treba da znaci, vjerovatno je ovo obicna glupos, ali poslije svega sta su radili u blizoj i daljoj proslosti uvijek se volim pozabaviti ovakvim detaljima.

Treba ih rijesit na blitzkrieg i vozdra.

Ma svirati ce sve 50-50 za Zelju, nama nece svirati neke ocite prekrsaje kako bi nam napravio kontre. Ako neko upadne iz Zeljinog tima u 16 biti ce penal 110%.
Ovaj Bjelica je **** žešći,uvijek sudi protiv nas,napuni nas kartonima,izjebe zivce svima tako da ovo nije slučajno,ako bilo ko padne u nasem 16cu svirat ce penal kao i ovaj pakas sto je svirao penal Sarajevu u kupuZato se igrači trebaju pripremiti na sve i svasta,i pokusat ih rješiti prvim udarcem,prvom šansom.Igrački smo bolji od Selje al ovaj četnik Bjelica me brine pravo!!!

Samo ne koristiti ruke u 16m, kao protiv Beitara, to ce nam odmah svirati i svi strucnjaci kao Elicic ce uvijek opravdati sudiju....

Ako Husref izvede postavu sa treninga ima da Zeljkan puca po šavovima
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 08 avg 2016, 23:00

Pod pretpostavkom da je sve tačno prema rasporedu što je nam obezbjedila ekipa sa sportsport, mi sve svoje mečeve planiramo igrati u dnevnom terminu:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sportspo ... -12/200401

Sloboda - Željezničar 10: avgust, 17:30 Moja T
Sloboda - Čelik 20. avgust, 17:30 Moja TV
Sloboda - Mladost 11. septembar, 16:30 BHT
Sloboda - Radnik 24. septembar, 16:00 BHT
Sloboda - Široki Brijeg 22. oktobar, 15:00 BHT
Sloboda - Zrinjski 19. novembar, 13:00 Arena sport
Sloboda - Metalleghe 4. mart, 15:00 Moja TV
Sloboda - Sarajevo 18. mart, 15:00 Moja TV

Željo, Zrinjski i Široki svaku domaću igraju pod reflektorima, Čelik samo protiv Želje a Sarajevo na Koševu samo dnevne (osim meča sa Zrinjskim u 2 kolu). Satnica se može i promijeniti ukoliko klubovi na vrijeme pošalju zahtjev u savez. Znači radili reflektori ili ne radili nama je gledati fudbal na Tušnju u dnevnom terminu.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 08 avg 2016, 23:01

Chinaglia je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
jeste na tvoj racun, u cemu je problem
Pretjerujes Chini.bas bezveze.ne razumijem cemu tako agresivan pristup.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 avg 2016, 23:04

Sariel je napisao/la:Pretjerujes Chini.bas bezveze.ne razumijem cemu tako agresivan pristup.
sprdam se, iznenadilo me tvoje pitanje, ne znam kako si dosao do zakljucka da je to nesto na tvoj racun :lol:
iznio sam svoju zelju, da cobanima sa Sugavice pucaju cjevanice i to najozbiljnije mislim

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 08 avg 2016, 23:08

Otiso sam u dubinu.Kontam da ih ugazimo al u sportskom smislu na terenu.ne zelim nikom bukvalno zlo.danas sutra neko od tih momaka moze igrat i za nas.
A ti onda se nadoveza sa da im pucaju cjevanice.a koliko sam upratio cesto mezis ovde i nase ..nista zaboravi.
Svako dobro :salut:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 avg 2016, 23:10

pa mezim, naravno, moramo unijeti malo humora i zivosti na ovu temu :kafa:
realno, imamo najludju temu i tako treba da ostane :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.