FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad su malo odma gdje ce igrat svi 1.60,patuljci,joj Dala 2 kile sa krevetom,joj visok 1.90 previsok,joj golman 1.80 patuljak pa hebo majku nikad bolje igrace nisu dovodili,pojma nemam koga mislite dovest.bordobijelisampion je napisao/la: ↑02 jun 2023, 22:31Trenutno imamo dva stopera i dva vezna koja su svi visoki 190+ ako ne i više. Okretni smo haos. Bilo koja ekipa sa smislenim kontrama nas može probiti bez problema.
Kako bi volio samo da dode neko, školovan, i da ne postavi 4231 (Sablica nemojte spominjat)![]()
- SedrenikHz
- Kontakt:
A neki Santos ?
Uspostsvljen je kontakt, mada mi je glupost to radit, jedino ziljkica na amf prebaciti

Uspostsvljen je kontakt, mada mi je glupost to radit, jedino ziljkica na amf prebaciti
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Odmah mu cijenu dici na TM da nam se kone ne ljute.SedrenikHz je napisao/la: ↑03 jun 2023, 03:10A neki Santos ?![]()

Je li to ista prica od prije nekoliko dana ili je nesto novo?SedrenikHz je napisao/la: ↑03 jun 2023, 03:10A neki Santos ?![]()
Svasta se provlacilo oko njega, kone govore da je njemu zelja da ostane i da se to pokusava rijesiti da dobije novi ugovor, menadzer govori da se sigurno trazi inostrani angazman, ovde kod nas je prica da se poslala dobra ponuda i bi mogao preci kod nas, onda se navodno i Zrinjski ukljucio... haos
A sto se tice naseg dijela kadra, pored Ziljkica nemamo drugo klasicno lijevo krilo, uvijek tu Gulias uleti po potrebi, za Ikica se govori da je navodno prekizen. Svakako imamo 2 krila koja su stranci pa mi ta prica oko Santosa nema smisla. Ofanzivno smo jaki i dobro popunjeni za sada, samo treba poraditi na defanzivnom dijelu
90!
Ma Mirvic ako ga pozeli on je naš da se ukljuci Zrinjski i Borac zajedno.
Fudbal se igra na dvije strane terena. Musa mozda ofanzivno i jeste najbolji, ali je defanzivmo toliko los da mu sve dobro sto uradi u napadu ne vrijedi. Sto se mene tice moze ici, Mulalic je kompletniji igrac za tu poziciju.Beton je napisao/la: ↑02 jun 2023, 22:30Godinama kuburimo sa bekovima, a Musa je možda i najbolji igrač na toj poziciji u zadnjih deset godina. Šteta je svakako rizikovati da na njegovo mjesto dođe lošiji igrač. Pogledaj samo katastrofalni dvojac na lijevom neku, pogotovo Tomaševića. Lik je krampa, a na njega si bio prisiljen oslanjati se prvi dio sezone.muhamedhulk je napisao/la: ↑02 jun 2023, 22:05Svrsajevic promasaj, Musa stranac kojeg se zrtvuje zarad boljih stranaca (u napadu generalno). Nista neocekivano sto dovode Beganovica. Tesko i naci bolje rjesenje za desnu stranu. Naravno da i Mulalic ima sanse i da ce igrati…
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Ne smije se zanemariti da nam trebaju zamjene za dvojac Vrančić - Balta. Tarika Ramića uopšte ne treba uzimati u razmatranje, ni u šali.
Santos nece kod nas. ja sam vidio njegove ponude i realno to je smijesno.bitno je da Zeljo stavio bonus za titulu prvaka. 

Gledam juce onog predsjednika im, lik prica ko risto djogo, sad jedno sad drugo. Samo je falilo da puca sebi u glavu

Po njegovoj prici sam zakljucio da je najbolje da santos plati tu naknadu iz svog dzepa, i da bi mu trebala biti cast sto igra za pomozi.ba
Ne kaze se djaba hrani sirotu na svoju sramotu
-
- Kontakt:
Savzali press da hvale stranke,opstinu,nacelnika i ministra. Onda hvale navijace itd reko bi covjek sve idealno,ja konto nasi sazvali press.boki86 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 08:28Gledam juce onog predsjednika im, lik prica ko risto djogo, sad jedno sad drugo. Samo je falilo da puca sebi u glavu![]()
Po njegovoj prici sam zakljucio da je najbolje da santos plati tu naknadu iz svog dzepa, i da bi mu trebala biti cast sto igra za pomozi.ba
Izet Hajrovic
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Katai bi imao statistiku u našoj ligi 25-20 (i to minimum), ako se nekim čudom može njega dovest

- belosevic23
- Kontakt:
gdje ces ga dovesti covjek u top 3 igraca lige, ode on negdje uzet jos love, amerika ili kinabordobijelisampion je napisao/la: ↑03 jun 2023, 09:18Katai bi imao statistiku u našoj ligi 25-20 (i to minimum), ako se nekim čudom može njega dovest![]()
![]()
bolje im je da igracima podijele plate da pojedini ne moraju dizati kredite u iutecredit mikrokreditnoj fondaciji kako bi mogli platiti stanarinumosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 09:01Savzali press da hvale stranke,opstinu,nacelnika i ministra. Onda hvale navijace itd reko bi covjek sve idealno,ja konto nasi sazvali press.boki86 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 08:28Gledam juce onog predsjednika im, lik prica ko risto djogo, sad jedno sad drugo. Samo je falilo da puca sebi u glavu![]()
i nek ne smaraju momka (Bajica) nece da im se javi na telefon jer ga zovu da im posudi para
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Maštambelosevic23 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 09:29gdje ces ga dovesti covjek u top 3 igraca lige, ode on negdje uzet jos love, amerika ili kinabordobijelisampion je napisao/la: ↑03 jun 2023, 09:18Katai bi imao statistiku u našoj ligi 25-20 (i to minimum), ako se nekim čudom može njega dovest![]()
![]()

Idemo danas
Aalborg - Silkeborg
Horsens - Lyngby
Da Delac ispadne iz lige, a onda....

Aalborg - Silkeborg
Horsens - Lyngby
Da Delac ispadne iz lige, a onda....

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I Ruse treba ispratiti,zadnje kolo danas Samara-Spartak Moskva. Valjalo bi da ostanu na ovom mjestu gdje su sad igrali bi doigravanje za opstanak a tu je sve moguce.
Da Rahman ispadne iz lige ,a onda ...

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Navijamo protiv naših danas 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meni su kone legende,ja pratim njihov pdf i oplacem.Kao presica komentari podrzati upravu( a igracima plivaju plate,odlaze igraci dzaba) rade odlican posao.Laptop trener je Murinjo.A Bekric legenda kluba ,vrhunski SD ( produzio ugovor Hajderevicu koji je sve ,osim fudbaler)benko21 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 09:31bolje im je da igracima podijele plate da pojedini ne moraju dizati kredite u iutecredit mikrokreditnoj fondaciji kako bi mogli platiti stanarinumosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 09:01Savzali press da hvale stranke,opstinu,nacelnika i ministra. Onda hvale navijace itd reko bi covjek sve idealno,ja konto nasi sazvali press.boki86 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 08:28
Gledam juce onog predsjednika im, lik prica ko risto djogo, sad jedno sad drugo. Samo je falilo da puca sebi u glavu![]()
i nek ne smaraju momka (Bajica) nece da im se javi na telefon jer ga zovu da im posudi para
Interesantno imaju par forumasa koji napadaju sve, ko nešto kriticki napise o klubu.
Ascare se vidi da nista ne funkcionise u klubu,ali oni to prikrivaju,mada im tesko ide.
Cesto se pitam kako kod nas sve suprotno,kritikujemo i najmanju sitnicu,dok je to kod njih dusmanin ili Pitar.
Ali **** ih ,nadam se da ce im ovaka idila dugo trajati.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, benko21, casual033, juka55, jurisicduska, Konzerva, nedimmmm1337, Zagor i 87 gostiju.