Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

reformer
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la reformer » 16 mar 2015, 02:40

reformer je napisao/la:LIVE jedan:

Karlovic - Johnson (6-3, 6-6) tiebreak 2 2.10
Lagani win, evo jos jedan za kraj.

Lakers - Atlanta H1 (9,5)
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 16 mar 2015, 12:50

Alborg 1/2,2/1 nisu odavno 2 godine s ovim danasnjim.
Turska 2ga
Karsyka 2/1 ovi su redovni

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 16 mar 2015, 13:58

Fiorentina-Milan, Salah daje gol 2,60
Necu neku pretjeranu analizu sem da lik igra u zivotnoj formi.Dao je Juvetu dva komada u gostima pa moze i Milanu jedan kod kuce

nikadnedobijam
Kontakt:

Post Postao/la nikadnedobijam » 16 mar 2015, 14:55

slika

*Olimpijakos bez spanulisa veceras,odigrali su utakmicu u petak u euroligi protiv fenerbaca i popusili,u petak docekuju laboral i sigurno je prisutna doza umora,dok je paok jak kuci i mislim da mogu pokriti ovaj hendikep

*Nemam pojma ko je KAO Dramas ali po statistici vidim da su usli u formu,bore se da izadu iz zone ispadanja,panata slicno kao i olimpijakos,prisutan umor od igranja na dva fronta,medusobni govore da bi ovaj hendikep trebao proci

*Liverpol po meni veceras uzima veceras sa 3 i vise golova,u dobroj su formi i ako misle da ostanu u borbi za mjesta koje vode u evropu veceras moraju uzeti,svonsi nemoze ni gore ni dole i mogu igrati opusteno sto moze biti rizik za ovaj tip zato idem sa X2.

Sretno svima.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 16 mar 2015, 15:20

Fordinjo je napisao/la:@Effenberg svidza mi se tvoje razmisljanje , lijepo receno al eto nek se igraju , ja sam odigro kako sam odigro MU ne vjerujem ni kada igraju protiv kluba iz trece lige ,prije su mi bas bili ono / gotivio sam ih al ovo sada ne svidza mi se ama nimalo ama bas :mrgreen: i zato ko ih je.e od mene x2 , ne vidim kako cu pasti ovde :lol: :lol: :lol: :lol:
Da stize Tottenham jedan zabiti, pogodio bi i tacan rezultat. Reko ti ja nema to veze sa formom ni sa cim, kladionice znaju unaprijed ko dobija i manipulisu trzista svojim ponudama. To da je Man Utd kita ove sezone to se nemoramo razglabat bezze.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 mar 2015, 15:24

Effenberg je napisao/la:
Fordinjo je napisao/la:@Effenberg svidza mi se tvoje razmisljanje , lijepo receno al eto nek se igraju , ja sam odigro kako sam odigro MU ne vjerujem ni kada igraju protiv kluba iz trece lige ,prije su mi bas bili ono / gotivio sam ih al ovo sada ne svidza mi se ama nimalo ama bas :mrgreen: i zato ko ih je.e od mene x2 , ne vidim kako cu pasti ovde :lol: :lol: :lol: :lol:
Da stize Tottenham jedan zabiti, pogodio bi i tacan rezultat. Reko ti ja nema to veze sa formom ni sa cim, kladionice znaju unaprijed ko dobija i manipulisu trzista svojim ponudama. To da je Man Utd kita ove sezone to se nemoramo razglabat bezze.
Ma namjesteno. :rol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 16 mar 2015, 15:37

Cuj znaju kladionice :lol:
Bas su znale da ce barca kuci ispusiti od celte i malage,daj ba nemoj nam tu suplju prosipati. Totenhem ionako godinama ne moze nista jacim ekipama u gostima tako da je ovo bio ocekivan rezultat.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 16 mar 2015, 15:48

Modo - Hästen(+2,5) 2 1,62

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 16 mar 2015, 16:35

Ja imam neki osjećaj da ce swansea voditi na poluvremenu i da ce ih u drugom Liverpool zgaziti 3:0, prije nekoliko
Mjeseci sam gledao njihovu medjusobnu i igrači swansea su se bukvalno sklanjali da ih ovi filuju

Marjan
Kontakt:

Post Postao/la Marjan » 16 mar 2015, 16:39

diplomatija je napisao/la:Ja imam neki osjećaj da ce swansea voditi na poluvremenu i da ce ih u drugom Liverpool zgaziti 3:0, prije nekoliko
Mjeseci sam gledao njihovu medjusobnu i igrači swansea su se bukvalno sklanjali da ih ovi filuju
5+ i miran si :D

Fiorentina-1
Liverpool-2
Lazio-kp2
Getafe-ps1
Ferrer-1

@18,92

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 16 mar 2015, 16:49

Jedan lov na duhove:

Nishikori - Verdasco 2 3.50 Premier, 3.89 Wwin

Gledao sam Nishikorija prošlo kolo protiv Harisona, pojma nije imao. Jedan drugom su stalno uzimali servise. Ponovi li takvu igru neće se danas dobro provesti. Verdasco jako dobar u zadnje vrijeme. Igrati samo na manji ulog, ili u sistemu. Kontrahendikep (4,5) u Premieru 1,60, takođe i u Wwin-u.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 16 mar 2015, 16:54

Effenberg je napisao/la:
dobar dobar nema sta , bravo Effenberg :thumbup:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 16 mar 2015, 16:56

slika

nvidia
Kontakt:

Post Postao/la nvidia » 16 mar 2015, 17:42

Torino - Lazio GG&3+ 2.50
Roma - Sampdoria 2-4 1.63
Getafe - Sociedad GG 1.98
Rosario - Temperlay 2-3 1.99
Macabi Tel Aviv - Petah Tikva 2-4 1.54
Targus Mures - Brasov 2-3 1.98
Chiaso - Lugano 1X 1.69
Gaziantepspor - Trabzonspor GG&3+ 2.01
Karsiyaka - Manisaspor domaćin daje dva i više gola 1.77
Zadnja izmjena: nvidia, dana/u 17 mar 2015, 09:43, ukupno mijenjano 9 puta.
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 16 mar 2015, 18:14

slika
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

AudiSpeed
Kontakt:

Post Postao/la AudiSpeed » 16 mar 2015, 18:42

Monaco, Juan - Kokkinakis, Thanasi 2 2,13

Isner, John - Anderson, Kevin 2 2,03

Granollers M / Lopez M - Carreno Busta P / Nadal R 2 2,35

Cornet, Alize - Tsurenko, Lesia 1 1,65

Ukupan koeficijent
16,87

brunoconti
Kontakt:

Post Postao/la brunoconti » 16 mar 2015, 18:43

Torino - Lazio ps2 kv.1.90
Lazio u posljednje vrijeme se nalazi u dobroj formi, i dosli su u priliku da se bore za drugu poziciju koja vodi direktno u Ligu prvaka iduce sezone, dok sa druge strane domacini Torino je u sigurnoj zoni i dosegli su svoj limit. Pored dobre forme gostojuce ekipe, mislim da Lazio nece srljati u ovaj mec, takodjer to ocekujem i od domacina. Mislim da ce ovaj mec biti tipicni talijanski Catennacio stil, u kojem ce preovladavati igra na sredini terena sa dosta faulova, i gdje nece biti puno prilika za gol.

RB Leipzig - Fortuna 2+ kv.1.32
Mec Cvajte u kojem ocekujem vrlo otvoren mec, i sa dosta golova. Obje ekipe igraju napadacki i sve ispod ove margine bi bilo iznenadjenje. Kratko i jasno 2+.

Swansea - L'pool 2+ 1.31
Jos jedan mec u kojem ocekujem dosta golova, sa jedne strane Gomis, Sigurdsson i Shelvey, dok sa druge Couthino, Balotelli i Sterling. Mec u koje ocekujem "Totalni Nogomet" sa dosta prilika i golova.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 16 mar 2015, 19:14

SteveHeighway je napisao/la:Cuj znaju kladionice :lol:
Bas su znale da ce barca kuci ispusiti od celte i malage,daj ba nemoj nam tu suplju prosipati. Totenhem ionako godinama ne moze nista jacim ekipama u gostima tako da je ovo bio ocekivan rezultat.
Ne da one znaju nego one diktiraju jedno 70-80% klubova kako ce igrati. Kladionice su dan danas bogovi fudbala.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

barbarezsergej
Kontakt:

Post Postao/la barbarezsergej » 16 mar 2015, 19:33

Monaco-kokinakis vise od 22.5
Isner-anderson 1
Keys-jankovic 1

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 mar 2015, 19:35

Roma- Sampdoria (SP) 1 1.80 - The Par. Roma ce veceras odrediti sudbinu vecine tiketa. A, vrijeme bi im bilo da nekog pobjede, sto jes' jes'.
Roma- Reggiana 1x 1.80 - jedan statisticki i pametniji sam od bookmakera tip
Swansea- Liverpool ddg 1.40 - Velsani su odlicni kuci, tu idu na pobjedu protiv bilo koga. Liverpool jeste favorit veceras, al ne toliki da bi kvota na gol domacina bila ovako visoka.
Getafe- Sociedad 2+ 1.40 - bio stavio gdg pa ga onda zamijenio sa ovim. Tip koji je prosao na 6 zadnjih utakmica ove dvije ekipe... Valjda ce i veceras.
Jong PSV- Maastricht 3+ 1.50 - metodom eci-peci-pec izabran par iz druge holandske... Majke mi.
Ferrer- Tomic (SP) 1 1.40 - sad sam vidio da nece poceti prije ponoci sigurno. Krivo mi sto ga stavih...

Kv.: 13.71

:salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.