Lagani win, evo jos jedan za kraj.reformer je napisao/la:LIVE jedan:
Karlovic - Johnson (6-3, 6-6) tiebreak 2 2.10
Lakers - Atlanta H1 (9,5)
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Lagani win, evo jos jedan za kraj.reformer je napisao/la:LIVE jedan:
Karlovic - Johnson (6-3, 6-6) tiebreak 2 2.10
Da stize Tottenham jedan zabiti, pogodio bi i tacan rezultat. Reko ti ja nema to veze sa formom ni sa cim, kladionice znaju unaprijed ko dobija i manipulisu trzista svojim ponudama. To da je Man Utd kita ove sezone to se nemoramo razglabat bezze.Fordinjo je napisao/la:@Effenberg svidza mi se tvoje razmisljanje , lijepo receno al eto nek se igraju , ja sam odigro kako sam odigro MU ne vjerujem ni kada igraju protiv kluba iz trece lige ,prije su mi bas bili ono / gotivio sam ih al ovo sada ne svidza mi se ama nimalo ama basi zato ko ih je.e od mene x2 , ne vidim kako cu pasti ovde
![]()
![]()
![]()
Ma namjesteno.Effenberg je napisao/la:Da stize Tottenham jedan zabiti, pogodio bi i tacan rezultat. Reko ti ja nema to veze sa formom ni sa cim, kladionice znaju unaprijed ko dobija i manipulisu trzista svojim ponudama. To da je Man Utd kita ove sezone to se nemoramo razglabat bezze.Fordinjo je napisao/la:@Effenberg svidza mi se tvoje razmisljanje , lijepo receno al eto nek se igraju , ja sam odigro kako sam odigro MU ne vjerujem ni kada igraju protiv kluba iz trece lige ,prije su mi bas bili ono / gotivio sam ih al ovo sada ne svidza mi se ama nimalo ama basi zato ko ih je.e od mene x2 , ne vidim kako cu pasti ovde
![]()
![]()
![]()
5+ i miran sidiplomatija je napisao/la:Ja imam neki osjećaj da ce swansea voditi na poluvremenu i da ce ih u drugom Liverpool zgaziti 3:0, prije nekoliko
Mjeseci sam gledao njihovu medjusobnu i igrači swansea su se bukvalno sklanjali da ih ovi filuju
dobar dobar nema sta , bravo EffenbergEffenberg je napisao/la:Da stize Tottenham jedan zabiti, pogodio bi i tacan rezultat. Reko ti ja nema to veze sa formom ni sa cim, kladionice znaju unaprijed ko dobija i manipulisu trzista svojim ponudama. To da je Man Utd kita ove sezone to se nemoramo razglabat bezze.Fordinjo je napisao/la:@Effenberg svidza mi se tvoje razmisljanje , lijepo receno al eto nek se igraju , ja sam odigro kako sam odigro MU ne vjerujem ni kada igraju protiv kluba iz trece lige ,prije su mi bas bili ono / gotivio sam ih al ovo sada ne svidza mi se ama nimalo ama basi zato ko ih je.e od mene x2 , ne vidim kako cu pasti ovde
![]()
![]()
![]()
Ne da one znaju nego one diktiraju jedno 70-80% klubova kako ce igrati. Kladionice su dan danas bogovi fudbala.SteveHeighway je napisao/la:Cuj znaju kladionice
Bas su znale da ce barca kuci ispusiti od celte i malage,daj ba nemoj nam tu suplju prosipati. Totenhem ionako godinama ne moze nista jacim ekipama u gostima tako da je ovo bio ocekivan rezultat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.