zbog medjusobnog omjera na nesto sitno cu oprobati 1 (5.1) a na drugom tiketu 3+ (po kvoti 2.21)
Mislim da su u nekom vidu saradnje pa oprobati cisto zbog kvote 1

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ne. Možeš samo 5, 10, 20, 50KM..vivaILchelik je napisao/la:zna li neko kako idu uplate na onaj x pay, uplacivao sam 10KM, zanima me moze li se uplatiti npr 12KM
barem nestofanatic1991 je napisao/la:
zbog medjusobnog omjera na nesto sitno cu oprobati 1 (5.1) a na drugom tiketu 3+ (po kvoti 2.21)
Mislim da su u nekom vidu saradnje pa oprobati cisto zbog kvote 1sretno ako neko isprati
Djizs fakin krajstConsigliere je napisao/la:Roma- Sampdoria (SP) 1 1.80 - The Par. Roma ce veceras odrediti sudbinu vecine tiketa. A, vrijeme bi im bilo da nekog pobjede, sto jes' jes'.
Roma- Reggiana 1x 1.80 - jedan statisticki i pametniji sam od bookmakera tip
Swansea- Liverpool ddg 1.40 - Velsani su odlicni kuci, tu idu na pobjedu protiv bilo koga. Liverpool jeste favorit veceras, al ne toliki da bi kvota na gol domacina bila ovako visoka.
Getafe- Sociedad 2+ 1.40 - bio stavio gdg pa ga onda zamijenio sa ovim. Tip koji je prosao na 6 zadnjih utakmica ove dvije ekipe... Valjda ce i veceras.
Jong PSV- Maastricht 3+ 1.50 - metodom eci-peci-pec izabran par iz druge holandske... Majke mi.
Ferrer- Tomic (SP) 1 1.40 - sad sam vidio da nece poceti prije ponoci sigurno. Krivo mi sto ga stavih...
Kv.: 13.71
Wall, Westbrook, Irving, Wade, Ellis i Aldridge, svi prekoLiverpoolREDS je napisao/la:Dajte ljudi malo NBA-a, kojeg igraca nabacajte
LiverpoolREDS je napisao/la:Dajte ljudi malo NBA-a, kojeg igraca nabacajte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.