FoSte95 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 10:30
Suvorov je napisao/la: ↑02 okt 2023, 08:37
FoSte95 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 08:15
Ne znam koliko pratite Prvu Ligu Srpske, ali evo vam trenutna tabela
U prvih 6 čak tri tima iz Banja Luke, da ne spominjem lakrdije koje se prave iz kola u kolo
Objasni nam posto pratis. U ciju se korist prave lakrdije i koga guraju u PL?
Trebalo mi Rudar glat da uzme ali ne bi me čudilo da Laktaše poguraju u PL.
Btw
https://fkleotar.org/istupamo-protiv-ci ... _PZE2HPzFk
Slabo to pratis, zato te namjerno pitam.
Nisu 3 kluba iz Banjaluke, nego 2. Laktasi nikad nisu bili Banja Luka, to je susjedna opstina, tj. sad imaju status grada, mozes misliti Laktasi grad.
Zeljeznicar iz Banjaluke je razvojni klub gdje igraju samo mladi igraci iz njihove skole, mislim da im je prosjek godina oko 20 ili manje. Oni nemaju ambicije za PL niti su ikad bili gurani od sudija.
BSK je od skoro Borcev razvojni klub gdje igraju kadeti i juniori Borca uz par starijih igraca. Jesi pogurani na par utakmica ove sezone, ali i drasticno osteceni u sred Banjaluke od sudije iz Prijedora koji je navlacio za Radnik cijelu utakmicu. Da za Radnik iz Bijeljine, dobro si procitao. Nemaju ambicije za PL.
Laktasi su klub sa dobrom organizacijom, finansira ih samo opstina tj. grad. Nemaju podrsku sudija (vise su puta bili osteceni), ali bi mogli igrati PL kad bi imali sansu. U sustini niko nije kriv Drini ili Slaviji sto se bolje ne organizuju i sto njihovi gradovi ne uloze u svoj klub. I u tim gradovima je SNSD na vlati.
Rudar ili Radnik ulaze u PL, a ni jedan od tih klubova nije blizak Borcu u uvijek su otkidali bodove svake sezone.
Sudjenje je lose u 1. ligi RS, ali nema neke veze sa klubovima iz Banjaluke.
Cuj Leotar ostecen protiv Romanije, kome to znaci u Banjaluci.