U kojoj minuti kaže ovo za Ćelu?amstaff je napisao/la:[youtube][/youtube]
Joj ovog lopova Pekića ccc. Gledaj ovih komentara od 12:00.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moje najvece postoavnje ima gos. Selimovic (jedan od rijetkih postenih ljudi u klubu) , Sarajevo ekipom ide pravim putem. Al imate dva krpelja u klub , koja vrse malverzacije u svoju korist otom potom.. Sad znam da puca euforija i ne treba je prekidati al vidjet cete prva frka kad bude belaj u klubu pa se odmotaju neke stvari .. Ko i sta je kako radio 

Pa daj nam reci, odmotaj taj klupko ili reci ko su ti krpelji, nemoj mi tih namigivanja. Koja je uopšte svrha da dođeš, kažeš neku glupost i odeš?Buba00 je napisao/la:Moje najvece postoavnje ima gos. Selimovic (jedan od rijetkih postenih ljudi u klubu) , Sarajevo ekipom ide pravim putem. Al imate dva krpelja u klub , koja vrse malverzacije u svoju korist otom potom.. Sad znam da puca euforija i ne treba je prekidati al vidjet cete prva frka kad bude belaj u klubu pa se odmotaju neke stvari .. Ko i sta je kako radio
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
To sam napisao pa cu sam sebe citirati nakon play offa , nekad u zimu ili pri prvom vecem problemu .. Jer kad god mislis da je super , vjeruj shvatit ces da su stvari malo drugacije nego sto predstavljaju. Mislim bilo je skoro problema nekih i sami znate , pa se uspjelo to izgladiti a vidjet cete tek kasnije kad se saznaju neke stvari do tadUltraSA je napisao/la:Pa daj nam reci, odmotaj taj klupko ili reci ko su ti krpelji, nemoj mi tih namigivanja. Koja je uopšte svrha da dođeš, kažeš neku glupost i odeš?Buba00 je napisao/la:Moje najvece postoavnje ima gos. Selimovic (jedan od rijetkih postenih ljudi u klubu) , Sarajevo ekipom ide pravim putem. Al imate dva krpelja u klub , koja vrse malverzacije u svoju korist otom potom.. Sad znam da puca euforija i ne treba je prekidati al vidjet cete prva frka kad bude belaj u klubu pa se odmotaju neke stvari .. Ko i sta je kako radio

Buba00 je napisao/la:Moje najvece postoavnje ima gos. Selimovic (jedan od rijetkih postenih ljudi u klubu) , Sarajevo ekipom ide pravim putem. Al imate dva krpelja u klub , koja vrse malverzacije u svoju korist otom potom.. Sad znam da puca euforija i ne treba je prekidati al vidjet cete prva frka kad bude belaj u klubu pa se odmotaju neke stvari .. Ko i sta je kako radio
Sigurno da ti znas bolje. UPRAVA NAPOLJE !
Hahahah najjaci su ovi sto sve znaju. Kao i onaj sto je govorio da Kalasi nece vizu dobiti 

Dino Selimovic je najveci gospodin u BH. Fudbalu ! Imate predsjednika nema ga na balkanu niko kad daje izjave sasvim jedna velika ljudina i obozavao kluba svog! Al samo sam rekao da budite sigurni da imate jos par krpelja kojih se niste rijesili .. Nista drugo LPV87 je napisao/la:Buba00 je napisao/la:Moje najvece postoavnje ima gos. Selimovic (jedan od rijetkih postenih ljudi u klubu) , Sarajevo ekipom ide pravim putem. Al imate dva krpelja u klub , koja vrse malverzacije u svoju korist otom potom.. Sad znam da puca euforija i ne treba je prekidati al vidjet cete prva frka kad bude belaj u klubu pa se odmotaju neke stvari .. Ko i sta je kako radio
Sigurno da ti znas bolje. UPRAVA NAPOLJE !
U svakom kolektivu ima trzavica i neslaganja, jer tu rade ljudi razlicitih karaktera i normalno je da bude svega.
Vrijeme ce pokazati da li je on u pravu ili nije. A nas nista vise ne moze iznenaditi s obzirom sta smo sve prezivjeli u proslosti
@buba00
Ne potrebe da sebe citiras, jer onda ces otkriti svoju pravu namjeru, onako vjerujemo da je dobronamjerno
Vrijeme ce pokazati da li je on u pravu ili nije. A nas nista vise ne moze iznenaditi s obzirom sta smo sve prezivjeli u proslosti

@buba00
Ne potrebe da sebe citiras, jer onda ces otkriti svoju pravu namjeru, onako vjerujemo da je dobronamjerno

- bordoakapitar
Puuusteee zelje.... HahahaBuba00 je napisao/la:To sam napisao pa cu sam sebe citirati nakon play offa , nekad u zimu ili pri prvom vecem problemu .. Jer kad god mislis da je super , vjeruj shvatit ces da su stvari malo drugacije nego sto predstavljaju. Mislim bilo je skoro problema nekih i sami znate , pa se uspjelo to izgladiti a vidjet cete tek kasnije kad se saznaju neke stvari do tadUltraSA je napisao/la:Pa daj nam reci, odmotaj taj klupko ili reci ko su ti krpelji, nemoj mi tih namigivanja. Koja je uopšte svrha da dođeš, kažeš neku glupost i odeš?Buba00 je napisao/la:Moje najvece postoavnje ima gos. Selimovic (jedan od rijetkih postenih ljudi u klubu) , Sarajevo ekipom ide pravim putem. Al imate dva krpelja u klub , koja vrse malverzacije u svoju korist otom potom.. Sad znam da puca euforija i ne treba je prekidati al vidjet cete prva frka kad bude belaj u klubu pa se odmotaju neke stvari .. Ko i sta je kako radio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Negdje na 3-4 minute.JorgeValdivia je napisao/la:U kojoj minuti kaže ovo za Ćelu?amstaff je napisao/la:[youtube][/youtube]
Joj ovog lopova Pekića ccc. Gledaj ovih komentara od 12:00.
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- molotovljev
Hrgota juce promasio cisti zicer, prazan gol sa 3-4 metra. Inace, ocajna igra Borussie... Na desnoj strani
potpuno zatvoren Hahn koji je nesto pokusavao ubacajima u 16, sl. kao na Kosevu, dok je na lijevoj strani
nesto agilniji i opasniji bio Traore. Tek nakon gola Stuttgarta, igraci Borussie su ubacili u brzinu sto je
rezultiralo golom rezerviste Kramera.
1 : 3
potpuno zatvoren Hahn koji je nesto pokusavao ubacajima u 16, sl. kao na Kosevu, dok je na lijevoj strani
nesto agilniji i opasniji bio Traore. Tek nakon gola Stuttgarta, igraci Borussie su ubacili u brzinu sto je
rezultiralo golom rezerviste Kramera.
1 : 3

F.K.SARAJEVO
Buba00 je napisao/la:Moje najvece postoavnje ima gos. Selimovic (jedan od rijetkih postenih ljudi u klubu) , Sarajevo ekipom ide pravim putem. Al imate dva krpelja u klub , koja vrse malverzacije u svoju korist otom potom.. Sad znam da puca euforija i ne treba je prekidati al vidjet cete prva frka kad bude belaj u klubu pa se odmotaju neke stvari .. Ko i sta je kako radio
E ovo ako cita Selimović,posto od tebe ima najvece postovanje,od uzbuđenja ima da mu tlak skoci.

Moram te razocarati,ali Upravi Sarajeva imas dva covjeka kojim Tan vjeruje, i oni se za sve pitaju.A to su one dvije postenjacine kojim si ti imena napisao ,a to su Kusturica i Selimovic.Ima tu i pod.predsjednik,ima tu jos nesto bliski ljudi koji rade sa njima dvojicom,ali oni rade neke druge stvari administrativne prirode.Tu su jos ljudi u skupstini kluba,koji su pod totalnom Tanovom kontrolom.Tu je sportski direktor Ibrakovic, koji radi ono sto radi,te njemu blizak covjek Hurtic, koji je zaduzen za akademiju.
Jedina frka moze nastati ako bi doslo do sukoba između Kusturice i Selimovica,svi ostali nemaju nikakav uticaj na Tana, niti se nesto pitaju bitno za odlucivanje u klubu.
Niti ce biti frke, niti je ko ima praviti,kad se tacno zna ko sta radi.Moram ti reci da ti blage veze nemas,sto se tice FK.Sarajeva.

Bit ce tu svega ne izmedju ove dvojice , nego ne moze se dovijeka uzimati lopatom neko ce nekad stati tome u kraj ko se cime bavi i onda ce krenuti medjusobna optuzivanja nisi ocigledno mene razumio , a kako je nema ko praviti kad ste u Julu imali frku sa Ibrakom.. tako da si ti taj koji nema pojma POzzamypitar je napisao/la:Buba00 je napisao/la:Moje najvece postoavnje ima gos. Selimovic (jedan od rijetkih postenih ljudi u klubu) , Sarajevo ekipom ide pravim putem. Al imate dva krpelja u klub , koja vrse malverzacije u svoju korist otom potom.. Sad znam da puca euforija i ne treba je prekidati al vidjet cete prva frka kad bude belaj u klubu pa se odmotaju neke stvari .. Ko i sta je kako radio
E ovo ako cita Selimović,posto od tebe ima najvece postovanje,od uzbuđenja ima da mu tlak skoci.Nije to bas mala stvar.
![]()
Moram te razocarati,ali Upravi Sarajeva imas dva covjeka kojim Tan vjeruje, i oni se za sve pitaju.A to su one dvije postenjacine kojim si ti imena napisao ,a to su Kusturica i Selimovic.Ima tu i pod.predsjednik,ima tu jos nesto bliski ljudi koji rade sa njima dvojicom,ali oni rade neke druge stvari administrativne prirode.Tu su jos ljudi u skupstini kluba,koji su pod totalnom Tanovom kontrolom.Tu je sportski direktor Ibrakovic, koji radi ono sto radi,te njemu blizak covjek Hurtic, koji je zaduzen za akademiju.
Jedina frka moze nastati ako bi doslo do sukoba između Kusturice i Selimovica,svi ostali nemaju nikakav uticaj na Tana, niti se nesto pitaju bitno za odlucivanje u klubu.
Niti ce biti frke, niti je ko ima praviti,kad se tacno zna ko sta radi.Moram ti reci da ti blage veze nemas,sto se tice FK.Sarajeva.
Lažeš ko pas,nemaš ti pojma.Buba00 je napisao/la:Bit ce tu svega ne izmedju ove dvojice , nego ne moze se dovijeka uzimati lopatom neko ce nekad stati tome u kraj ko se cime bavi i onda ce krenuti medjusobna optuzivanja nisi ocigledno mene razumio , a kako je nema ko praviti kad ste u Julu imali frku sa Ibrakom.. tako da si ti taj koji nema pojma POzzamypitar je napisao/la:Buba00 je napisao/la:Moje najvece postoavnje ima gos. Selimovic (jedan od rijetkih postenih ljudi u klubu) , Sarajevo ekipom ide pravim putem. Al imate dva krpelja u klub , koja vrse malverzacije u svoju korist otom potom.. Sad znam da puca euforija i ne treba je prekidati al vidjet cete prva frka kad bude belaj u klubu pa se odmotaju neke stvari .. Ko i sta je kako radio
E ovo ako cita Selimović,posto od tebe ima najvece postovanje,od uzbuđenja ima da mu tlak skoci.Nije to bas mala stvar.
![]()
Kako kažu sto je babi milo u snu joj se slilo.
Ne lupaj Bogati.
Tako si ofiran,da pojma nemam sto se stobom uopste, upustam u diskusiju.Nije mi samo jasan tvoj cilj,mada toliko ima gluposti u tvojim postovima,da cisto sumnjam da je iko nasjeo, na tvoje lazi.
Tako si ofiran,da pojma nemam sto se stobom uopste, upustam u diskusiju.Nije mi samo jasan tvoj cilj,mada toliko ima gluposti u tvojim postovima,da cisto sumnjam da je iko nasjeo, na tvoje lazi.

- Burberry46
- Kontakt:
I vi se upacate na svaku glupost, sto mu uopste i odgovarate?
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Na Koševu su danas saznali i ime arbitra koji će pravdu dijeliti na predstojećoj utakmici. Glavni arbitar se zove Vladislav Bezborodov i dolazi iz Rusije.
Asistirat će mu Nikolai Golubev, Maksim Gavrilin, dok je četvrti sudija Sergey Ivanov. Svi pomenuti su, također, iz Rusije. Delegat utakmice bit će Michail Anagnostous iz Grčke, dok će dužnost posmatrača suđenja obnašati Tomasz Mikulski iz Poljske.
Asistirat će mu Nikolai Golubev, Maksim Gavrilin, dok je četvrti sudija Sergey Ivanov. Svi pomenuti su, također, iz Rusije. Delegat utakmice bit će Michail Anagnostous iz Grčke, dok će dužnost posmatrača suđenja obnašati Tomasz Mikulski iz Poljske.
04.10.2009 !!
posteno svako ima svoje
al lazete sami sebe da u Julu nije bila frka eto odma to .. Uzivajteee

- Sarajlijc@
- Kontakt:
A sto ti nama govoris ovo uopste? Sto nisi napisao post recimo nakon Grcke?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, casual033, InatSilniBosanski, johntravolta123, muhamedhulk, N3R3D, nedimmmm1337, Varijantas8 i 62 gosta.