La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Šta su onda Vermalen i Chigrinski 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Tehnicki oskudan toliko da ga Marcelino cesto koristi na beku. Momak ima bolji dribling i kontrolu lopte nego 60% veznjaka u Primeri
[youtube]https://www.savetubevideo.com/?v=dNFxlyMcMbQ[/youtube]
Ako nisi uocio pregledaj makar klip. Pred kraj sezone je dosta igrao na beku i fakticki se sprdao sa protivnicima (utakmica protiv Levantea)
[youtube]https://www.savetubevideo.com/?v=dNFxlyMcMbQ[/youtube]
Ako nisi uocio pregledaj makar klip. Pred kraj sezone je dosta igrao na beku i fakticki se sprdao sa protivnicima (utakmica protiv Levantea)
Backup opcije dakako.rio_Ferdy88 je napisao/la:Šta su onda Vermalen i Chigrinski
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
@blancos, jesi pratio Las Palmas malo cesce? Kakav ti je ovaj Lemos?
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ni blizu poredjenje,vermalen je placen 15 a ne 40-50 miliona, sto je bila i realna cifra za igraca koji je imao neku klasu ali i probleme s povredama,doveden je da bude rezerva i nije nesto premasno placen, na cirginskom je barca izgubila 10 miliona,dovela ga za 25 vratila za 15, greske se naravno dogadjaju,kao sto se dogadja i da neko koga platis 5 miliona za dvije godine vrijedi 80, nije problem na nekim igracim izgubiti 10-15 miliona,pogotovo kad se dovode ko rezerve nekerio_Ferdy88 je napisao/la:Šta su onda Vermalen i Chigrinski
Problem je kad lupads transfere preko 40 miliona i redovno dobijas rinake od igraca,united slupa 300 miliona a ne dobije tu ni jednog spacnog igraca,to se ne moze porediti s promasajima barce
Ima barca svojih promasaja al nista to nije strasno,pogotovo kad znamo kolilo je imala njuha za neke transfere tipa dovodjenje pikea i yaye za 5 miliona,albe za15 miliona,maskerano za 20 itd, a i ovi koji su skuplje placeni tipa alves, covjek je svoje itekako odradio, fabregas i alexis zajedno su kostali oko 50 miliona, onda za njih dvojicu dobili suareza koji sad se moze prodati za 100 miliona, elem ni blizu nije barca za poredjenje s engleskim promasajima
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nikakav argument. Koliko ga je puta koristio na beku, jednom ili dvaput ?L_blancos je napisao/la:Tehnicki oskudan toliko da ga Marcelino cesto koristi na beku
Ovo za 60% veznjaka ću jednostavno zaboraviti i krenuti dalje.
Alal ti vera ako si ti u ovom klipu vidio strašnu tehniku Erica Baillya.L_blancos je napisao/la:Ako nisi uocio pregledaj makar klip. Pred kraj sezone je dosta igrao na beku i fakticki se sprdao sa protivnicima (utakmica protiv Levantea)
Divi Puyola starog fantaziste.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ovo je odličan posao za Villareal. Balija jeste bio potencijal, ali trenutno im je treći štoper i za takvog uzeti 40 miliona i takvim transferom osigurati ostanak prva dva stopera je genijalno. Ruiz i Mussachio će i sljedeće sezone vrijediti ove pare, a teško će ih iko dati zbog godina.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Neko plati Humelsa 38, a neko Bejlija 40.messilla je napisao/la: Backup opcije dakako.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
MartialRomariooo je napisao/la: Problem je kad lupads transfere preko 40 miliona i redovno dobijas rinake od igraca,united slupa 300 miliona a ne dobije tu ni jednog spacnog igraca,
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Emery > PSG
Flores > Sevilla
Paco > Espanyol ??
Flores > Sevilla
Paco > Espanyol ??
Lemos mi se strasno svidio u par utakmica sto sam ga gledao, mada je to opet nedovoljan uzorak za konacnu ocjenu. Djeluje kao dosta miran na lopti, pokretljiv, agresivan... po profilu vam odgovara.
Ali i sama cinjenica da nakon dolaska Lemosa Las Palmas ekspresno skace na sredinu tabele dosta govori. Vidio sam da se dosta povezujete sa njim i mislim da bi to bila dosta pametnija kupovina od Blinda npr.
Sto se tice Erica, Rajaz drug. Sama cinjenica da Marcelino stavlja Bailya na beka znaci da vjeruje njegovim tehnickim sposobnostima u pogledu prenosenja lopte i sudjelovanje u napadu. Stavio sam taj klip jer youtube je oskudan po pitanju njegovih pojedinacnih nastupa protiv nekih protivnika. Ako te bas kopka i zanima kakve su tehnicke sposobnosti Bailya pusti sebi snimak bilo koje utakmice gdje je Baily igrao na beku. Ne ocekujes od njega da bude Zidane, ali pored Hummelsa, Ramosa i jos par njih ja ne znam vise tehnicki jacih stopera. I sam Mourinho je govorio da su ga u Chelseu uhebali tehnicki losi igraci koji ne sudjeluju u prenosu lopte, mislim da je to jedan od glavnih razloga sto ga kupuje.
Ali i sama cinjenica da nakon dolaska Lemosa Las Palmas ekspresno skace na sredinu tabele dosta govori. Vidio sam da se dosta povezujete sa njim i mislim da bi to bila dosta pametnija kupovina od Blinda npr.
Sto se tice Erica, Rajaz drug. Sama cinjenica da Marcelino stavlja Bailya na beka znaci da vjeruje njegovim tehnickim sposobnostima u pogledu prenosenja lopte i sudjelovanje u napadu. Stavio sam taj klip jer youtube je oskudan po pitanju njegovih pojedinacnih nastupa protiv nekih protivnika. Ako te bas kopka i zanima kakve su tehnicke sposobnosti Bailya pusti sebi snimak bilo koje utakmice gdje je Baily igrao na beku. Ne ocekujes od njega da bude Zidane, ali pored Hummelsa, Ramosa i jos par njih ja ne znam vise tehnicki jacih stopera. I sam Mourinho je govorio da su ga u Chelseu uhebali tehnicki losi igraci koji ne sudjeluju u prenosu lopte, mislim da je to jedan od glavnih razloga sto ga kupuje.
L_blancos je napisao/la:Lemos mi se strasno svidio u par utakmica sto sam ga gledao, mada je to opet nedovoljan uzorak za konacnu ocjenu. Djeluje kao dosta miran na lopti, pokretljiv, agresivan... po profilu vam odgovara.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Paja na aparatima
Antoine Griezmann signs a new five year contract with Atletico Madrid
http://www.lequipe.fr/Football/Actualit ... rid/691977
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Odličan rezultat za Osasunu nakon prvog meča.
Kodro zabio
Sutra Cordoba-Girona
Sutra Cordoba-Girona
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sampaoli u Sevilli, mijenja zalizanog.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- akisarajevo92
- Kontakt:
to bi bila vise nego dobra zamjena za Emerya (ukoliko ode), a spominju se jos Quique Sanchez Flores i Rudi García
a koliko sam ja citao, Sampaoli je bio skoro sve dogovorio sa Granadom
a koliko sam ja citao, Sampaoli je bio skoro sve dogovorio sa Granadom
Don't believe the hype.
Taman im je Sampaoli, neće se previše osjetiti odlazak Zalizanog. 
Posjećenost

Posjećenost

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Quique Sanchez Flores u Espanyolu.
Jedna opcija manje za Sevillu. Nadam se da neće Garciju odabrat
Jedna opcija manje za Sevillu. Nadam se da neće Garciju odabrat
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Steta sto je Lucien Favre otisao u Lil, mislim da bi on bio odlican za Sevilju.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Emery > PSGRajaz je napisao/la:Emery > PSG
Flores > Sevilla
Paco > Espanyol ??
Sampaoli > Sevilla
Flores > Espanyol
ipak izgleda ovako ce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.