FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
0-0 poluvrijeme,sad ce dva Alena i gol 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
svidja mi se ovaj morza kako razmislja pravo,izmorio je ove zenicane,i sada kada ulete svjezi skoro i .....UH .....miky_hz je napisao/la:0-0 poluvrijeme,sad ce dva Alena i gol
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Usao Skoro umjesto Jahovica...ocekivano 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Skoro pogodio precku
Kako se njemu neda dati gola van Koseva to je cudo
Kako se njemu neda dati gola van Koseva to je cudo

Precka a jbT ,,,..
Jao Boze ako ovdje uzmemo bodove moze se i do TiTuLe samo Optimizam dobict cemo i Borca i Zrinjskog i Sirokog i Zelju kuci 100% tu nema kiksa uz jos 3 boda u gostima nasa je TITULA-TITULA ZA VEDRANA
Jao Boze ako ovdje uzmemo bodove moze se i do TiTuLe samo Optimizam dobict cemo i Borca i Zrinjskog i Sirokog i Zelju kuci 100% tu nema kiksa uz jos 3 boda u gostima nasa je TITULA-TITULA ZA VEDRANA

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- kupus army
- Kontakt:
hajde samo zabi gooooooo
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Jos 10 min, hajde molim te Alene obraduj nas s tri bobe 

Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
ajDe ZabiTe gooL moLim vas!!!

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Hajde samo zabij gooooooooooooooooooooooooo !!!
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Haj da ga mi samo neprimimo
Da bezveze ne leti tastatura kroz prozor
Bod dosta
Jos 8 minuta sad Celik precku pogodio lopta od precke na liniju

Da bezveze ne leti tastatura kroz prozor

Bod dosta

Jos 8 minuta sad Celik precku pogodio lopta od precke na liniju
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 apr 2010, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
MoliM TE Bože...
(Alen,Damir,Milan... ko god)

- Alen Škoro
- Kontakt:
pa kako ce kada igraju mali plavi,jos malo ce poceti pisati koje pjesme pjevaju smetljariAlen Škoro je napisao/la:A ova stranica ne prati utakmicu Sarajeva i Celika?

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ne glupirajte se,sve sto cuju na radiu napisu...nema potrebe za pisanjem gluposti
- Alen Škoro
- Kontakt:
johnnyHZ je napisao/la:pa kako ce kada igraju mali plavi,jos malo ce poceti pisati koje pjesme pjevaju smetljariAlen Škoro je napisao/la:A ova stranica ne prati utakmicu Sarajeva i Celika?
Vala bas,a najzalosnije je sto se to stalno desava.
NON MOLLARE MAI
jos malo i gotovo u zenici po meni dobar rezultat... evo pored kuce mi prodje 5 autobusa punih lesinara pod finom pratnjom
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Ma ****.. fino 3 boda hitna
3 minute nadoknade vremena
ma goTovo 1 boD a tako bLizu smo biLi

kraj 0:0 !
jbg, i oni su ...CoDe je napisao/la:ma goTovo 1 boD a tako bLizu smo biLi![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 17 apr 2010, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Rajvosa4ever i 20 gostiju.