Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Engleski jezik- level Baka SliskovicZgemboAdislic je napisao/la:Juka o Durantu:
zasto majke ti?maximusdecimus je napisao/la:Engleski jezik- level Baka SliskovicZgemboAdislic je napisao/la:Juka o Durantu:
Ja mislio da sam samo ja primjetio gresku.maximusdecimus je napisao/la:Engleski jezik- level Baka SliskovicZgemboAdislic je napisao/la:Juka o Durantu:
jes vala, ovako je 1993. Dzevdo Alihodzic kritikovao Jordanovu odluku da prekine karijeru sto je ovom toliko tesko palo,pa se vec 1994. vratio... samo tada nije bilo twittera, fejsa, pa mu Dzevdo posla goluba pismonosuSapce je napisao/la:Ovdje je u pravu..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"na kraju" ali dobro i ti si nas ajdeTarik91 je napisao/la:Ja mislio da sam samo ja primjetio gresku.maximusdecimus je napisao/la:Engleski jezik- level Baka SliskovicZgemboAdislic je napisao/la:Juka o Durantu:
"superstars are not doing that man"
Ali nakraju je bitno da je nas...

Jako duhovito, moram priznati..save je napisao/la:evo ima treca sezona kako 'leti'
Treniraju i drugi samo se ne slikaju ovolikoBeko je napisao/la:Pratim ga na Instagramu i njegovog trenera, i stvarno trenira puno. Nadam se da mu se isplati.
Da pratiš denver i nba znao bi da je Jusuf i više nego dobro igrao, samo što je Jokić prošlu sezonu uvijek bio korak ispred.save je napisao/la:evo ima treca sezona kako 'leti'
Mi nismo navikli da imamo takve pojedince zato nam je čudno.pinoglavi je napisao/la:Treniraju i drugi samo se ne slikaju ovolikoBeko je napisao/la:Pratim ga na Instagramu i njegovog trenera, i stvarno trenira puno. Nadam se da mu se isplati.
save je napisao/la:evo ima treca sezona kako 'leti'
I nije istina da se ne slikaju. Valjda je to dio komunikacije sa fanovima.pinoglavi je napisao/la:Treniraju i drugi samo se ne slikaju ovolikoBeko je napisao/la:Pratim ga na Instagramu i njegovog trenera, i stvarno trenira puno. Nadam se da mu se isplati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.