Herrera (nije trebao počinjat uopšte) i Rash.al... je napisao/la:Mata i Martial se skidaju, ko su kandidati za izmjene?
Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Iskreno, poželio sam Andera na terenu, ali je danas bio slab, baš slab.Nitro je napisao/la:Herrera (nije trebao počinjat uopšte) i Rash.al... je napisao/la:Mata i Martial se skidaju, ko su kandidati za izmjene?
Ljudi se brane kao da im je zadnje u životu, zaslužili su bod.
aaaa nema se rijesenja za ovaj krsni bunker
Jooooooooooooooooooooooooj Lukaku, moraš ovo pospremiti
-
- Kontakt:
Opet lukaku promašio zicer
Odlična lopta martiala
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odlična lopta martiala
Sent from my iPhone using Tapatalk
Joj ovog Lingarda, sad ušao, svjež. Lopta na metar od njega, prefura ga 98-godišnji Daren Fletcher koji je igrao cijelu utakmicu i uzme mu loptu. NIkad moje dijete od tebe vrhunskog igrača, džaba
jbt stoke i majka kao da su Barca 5 utakmicu im ne mozemo nista
A sad da je došao onaj futavi City, tricu bi im hladno pospremili sa možda jednim primljenim golom. Baš su ukleti za nastajger je napisao/la:jbt stoke i majka kao da su Barca 5 utakmicu im ne mozemo nista
Stoke ja najodvratnija ekipa u ligi već godinama, stil igre iz kamenog doba. Ja ne znam da li je poslije njihovog drugog postignutog gola bilo 10 minuta aktivne igre, golman je ukrao 5 minuta.
Sve u svemu, ok rezultat, bježi iz ovog smrdljivog grada i sa smrdljivog stadiona.
Sve u svemu, ok rezultat, bježi iz ovog smrdljivog grada i sa smrdljivog stadiona.
2 gola dvije greske stopera,taman pomislis imas dobar par stopera kad ono prc,kad cemo imat te stopere da neosciliraju,nego ako 5 utakmica odigraju dobro znas da je pitanje kad ce usrat sve to,zbog takvi stvari u lp mi ne mozemo daleko,kad jednom odbranu ubetoniras onda se mozes nadat protiv velikih ekipa,u ligi ce to ici al i to je pitanje,a ono sto necu Mou oprostit je jbni lijevi bek al nikadal... je napisao/la:A sad da je došao onaj futavi City, tricu bi im hladno pospremili sa možda jednim primljenim golom. Baš su ukleti za nastajger je napisao/la:jbt stoke i majka kao da su Barca 5 utakmicu im ne mozemo nista
Pa jbt danas gledam Mendya i placem koliko covjek terorise lijevu stranu
Neuspjela ofsajd zamka i losa reakcija Baillya, to je otp ono sto mi je najvise zaparalo oci. Jozun ce morati razdrmati ovaj inace odlicni tandem sa konkurencijom u vidu Lindelofa, od kojeg ocekujem cuda.
Bit ce to ok, pogotov jer imamo siroku klupu.
Bit ce to ok, pogotov jer imamo siroku klupu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Drugi gol se nije smio primiti. Igrač sam nakon kornera je nedopustiva greška, ali opet ne treba puno žaliti. Stoke je nezgodna ekipa, a kada na to dodamo našu historiju s njima onda ovo i nije neko iznenađenje.
Ponovo me raduje dobra igra prema naprijed. Igrali smo u gostima i možda je bilo manje stvorenih prilika nego do sada, ali djelujemo konkretno u zadnjoj trećini terena. Mogli smo sigurno do 3 boda, Stoke je bio nadigran u potpunosti. Čitam ovdje neke kritike za Mikija u prvom poluvremenu. Po meni, naš ponajbolji igrač danas. Svakako je bio nešto sporiji tempo prvih 20 min, ali kad god je imao loptu pokušavao je nešto kreirati ili poslati direktan pas za gol. Meni je samo ovaj segment dovoljan da kažem kako je bio odličan. Samo neka ovako nastavi jer je triput bolji negoli prošle sezone, ali naravno da važi ona "uvijek može bolje".
Ostatak tima ne bih komentarisao, dvije loše reakcije pred golom i nažalost bez 3 boda, ali ovaj tim djeluje dosta čvrsto i uigrano. Samo ne ispadati iz kolosjeka a pobjednički niz može kenuti već od sljedećeg kola.

Ponovo me raduje dobra igra prema naprijed. Igrali smo u gostima i možda je bilo manje stvorenih prilika nego do sada, ali djelujemo konkretno u zadnjoj trećini terena. Mogli smo sigurno do 3 boda, Stoke je bio nadigran u potpunosti. Čitam ovdje neke kritike za Mikija u prvom poluvremenu. Po meni, naš ponajbolji igrač danas. Svakako je bio nešto sporiji tempo prvih 20 min, ali kad god je imao loptu pokušavao je nešto kreirati ili poslati direktan pas za gol. Meni je samo ovaj segment dovoljan da kažem kako je bio odličan. Samo neka ovako nastavi jer je triput bolji negoli prošle sezone, ali naravno da važi ona "uvijek može bolje".
Ostatak tima ne bih komentarisao, dvije loše reakcije pred golom i nažalost bez 3 boda, ali ovaj tim djeluje dosta čvrsto i uigrano. Samo ne ispadati iz kolosjeka a pobjednički niz može kenuti već od sljedećeg kola.
Bekovi katastrofa i danas,Vale nesto bolji al na kraju usere sve sa svojim centarsutevima,o onom drugom ne treba ni raspravljat.
Ubjedjen sam da smo doveli dva beka,osvojili bi prvenstvo,bez veze smo dali pare na Lindelofa,buce flop i to je to.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ubjedjen sam da smo doveli dva beka,osvojili bi prvenstvo,bez veze smo dali pare na Lindelofa,buce flop i to je to.
Zeljeznicar! 1921 !
Hoće li Shaw zaigrati ikad više.. Lijevo nismo postojali danas.
Nikad od one tetke nece biti igraca,tako iskusan trener da se upusti sa ovim bekovima u prvenstvo i lp ja jos ne vjerujemNitro je napisao/la:Hoće li Shaw zaigrati ikad više.. Lijevo nismo postojali danas.
Igrao je za rezerve i bio dobar(nije mjerilo) al daje nadu jer on moze i zna,pa se nadam da moze godinu izdrzat kako valja. Desno ibavezno dovest beka na ljeto
Zeljeznicar! 1921 !
Nije mi jasno zašto nisu kupili Auriera...Format je napisao/la:Igrao je za rezerve i bio dobar(nije mjerilo) al daje nadu jer on moze i zna,pa se nadam da moze godinu izdrzat kako valja. Desno ibavezno dovest beka na ljeto
Mogli du i njega i Mendya uzeti cak i Semeda ali ne znam zasto nisu. Mou voli Valenciju jbg Bane mu je bio orvi izbor tako sa ne cudi.Nitro je napisao/la:Nije mi jasno zašto nisu kupili Auriera...Format je napisao/la:Igrao je za rezerve i bio dobar(nije mjerilo) al daje nadu jer on moze i zna,pa se nadam da moze godinu izdrzat kako valja. Desno ibavezno dovest beka na ljeto
Zeljeznicar! 1921 !
Allahami ja ti zavidim da vjerujes u njega,previse se on zapustio brate i to se tesko ispravlja,daj Boze da sta bude bar malo da ta strana postoji,jer ovi nasi bekovi nemaju upotrebljive lopte,kakve koristi brate Valenciji sto izgine pretrci cjeli teren i onda zapuca centarsut i ne pogleda kome ce,ja kad vidim koliko bekovi citya,reala,barce i jos puni njih ucestvuju u igri naprijed i koliko daju dimenziju vise to je za plakat,ova nasa krila sve moraju sama pa sta urade i ako ih uduplas tu je negdje i krajFormat je napisao/la:Igrao je za rezerve i bio dobar(nije mjerilo) al daje nadu jer on moze i zna,pa se nadam da moze godinu izdrzat kako valja. Desno ibavezno dovest beka na ljeto
Barca ubola sa Samedom,City sa Mendyom i Walkerom,pa bilo je jos tih bekova majka mu stara pa je Bertran je Marcelo za naseg Darmijana i Blinda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.