Turci nas urokase... zao mi je!amrlele je napisao/la:pasha qme, prepisano.. hvala..![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
edit: STANJE RAČUNA: 37,4pravnik87 je napisao/la:Icasa - Independiete 1 1.61
Sevilla- Villareal (žk 4,5) OVER 1,88
Torino- Zenit (žk.4,5) OVER 1,73
kVOTA: 5,24
ULOG: 10 KM
EV.DOBITAK: 52,40
STANJE RAČUNA: -15 km
NAPOMENA: na wwinu se crveni karton racuna kao 2 zuta a crveni nakon duplih zutih kao 3 zuta a mislim da je sve moguce na ove dvije utakmice.
Prva mi je fin par s obzirom na 0-5 rezultat u prvoj utakmici i realno je ocekivati oputanje gostiju i pobjedu neku cak i hendikepom domacina.
Sretno ako ko isprati
Zadnja izmjena: pravnik87, dana/u 20 mar 2015, 08:09, ukupno mijenjano 1 put.
20:15 Mlada Boleslav - Ostrava odg3+ DA 2.25
20:30 PSG - Lorient zžk 3,5 VIŠE 1.80
Ukupni koef. 4.0500
20:30 PSG - Lorient zžk 3,5 VIŠE 1.80
Ukupni koef. 4.0500
Mlada Boleslav - Ostrava 2+ 1.29
Wolves - Derby 1X 1.44
Bristol Rovers - Aldershot 2+ 1.36
Al Wakrah - Al Sailiya gol u oba pol. 1.47
Liepaja - Spartaks GG 1.59
Botosani - Targu Mures X2 1.33
UFA - Krasnodar 2-4 1.66
Jong Twente - Oss 3+ 1.50
Mastricht - NEC 3-5 1.75
Volendam - Helmond 1 1.50
Wolves - Derby 1X 1.44
Bristol Rovers - Aldershot 2+ 1.36
Al Wakrah - Al Sailiya gol u oba pol. 1.47
Liepaja - Spartaks GG 1.59
Botosani - Targu Mures X2 1.33
UFA - Krasnodar 2-4 1.66
Jong Twente - Oss 3+ 1.50
Mastricht - NEC 3-5 1.75
Volendam - Helmond 1 1.50
Zadnja izmjena: nvidia, dana/u 20 mar 2015, 22:03, ukupno mijenjano 9 puta.
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
U kojoj kladionici je moguce odigrat parove za izvlacenje LP al da se mogu kombinovat
Da ne bude off
Elche Valencia 2 @2,10
FC Eindhoven-Sparta R oba go DA @1,55
Maasticht-Nijmegen 3+ @1,43
Da ne bude off
Elche Valencia 2 @2,10
FC Eindhoven-Sparta R oba go DA @1,55
Maasticht-Nijmegen 3+ @1,43
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Kenchi je napisao/la:-19,5+ / K.Martin (MIN) - OVER
LA Lakers - Utah - 2
Houston - Denver - 1
Kvota : 3,73
Ovo je moje za vcrs cisto da se prati nesto, sretno
B.Khalsa-Albirex N. X/2 4.40
Osijek bi mogao dobit nemotivisanu Rijeku,odlicna kvota a pogotovo jos sto su ta dva kluba u dobrim odnosnima i sto nekoliko osjecana igra za rijeku
Ja bi tu igro da ce osjek dati go 1,55 je odlicna kvota po menioskarboy je napisao/la:Osijek bi mogao dobit nemotivisanu Rijeku,odlicna kvota a pogotovo jos sto su ta dva kluba u dobrim odnosnima i sto nekoliko osjecana igra za rijeku
i 1x nije los ,2 kvota
Berdych - Federer 2 1,45
Psg - Lorient 1 1,30
Karpat - Saipa kp1 1,32
Ingolstad - Iserlohn kp1 1,41
Printezis ( -11,5+ ) OVER 1,85
KVOTA : 6,49
ULOG: 7,40 KM
EV.DOBITAK: 48,03
STANJE RAČUNA: +30 KM
KRATKA ANALIZA PAROVA
- FedEx je stara mačka koja je u super formi u zadnje vrijeme kao I Berdych ali ovde očekujem pobjedu Fedexa sa 2-1 možda
- Psg mislim da ne treba puno komentarisat, iako igraju bez Ibre očekujem bolju timsku igru I lagan trijumf
-karpat protiv današnjeg protivnika dobio 7 od zadnjih 8 utakmica I danas ce opet, play off je I nema sale, daleko su bolja ekipa a KP samo radi toga što su odmarali prvu rundu
-Ingolstad I Iserlohn su 2-2 u seriji, sve pobjede odnjeli domacini u seriji a po meni jača ekipa Igolstad ovo dobija
- I na kraju moj top par dana, Printezis je u ludoj formi nakon povratka od ozljede, laboral igra brzu kosarku I efikasnu I očekujem da printezis ovo prebaci do polovine 3/4
Sretno ako ko isprati
Psg - Lorient 1 1,30
Karpat - Saipa kp1 1,32
KRATKA ANALIZA PAROVA
- FedEx je stara mačka koja je u super formi u zadnje vrijeme kao I Berdych ali ovde očekujem pobjedu Fedexa sa 2-1 možda
- Psg mislim da ne treba puno komentarisat, iako igraju bez Ibre očekujem bolju timsku igru I lagan trijumf
-karpat protiv današnjeg protivnika dobio 7 od zadnjih 8 utakmica I danas ce opet, play off je I nema sale, daleko su bolja ekipa a KP samo radi toga što su odmarali prvu rundu
-Ingolstad I Iserlohn su 2-2 u seriji, sve pobjede odnjeli domacini u seriji a po meni jača ekipa Igolstad ovo dobija
- I na kraju moj top par dana, Printezis je u ludoj formi nakon povratka od ozljede, laboral igra brzu kosarku I efikasnu I očekujem da printezis ovo prebaci do polovine 3/4
Sretno ako ko isprati
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
pravnik87 je napisao/la:Berdych - Federer 2 1,45
Psg - Lorient 1 1,30
Karpat - Saipa kp1 1,32
KRATKA ANALIZA PAROVA
Sretno ako ko isprati
Zar Printezis ne igra u Olimpiakosu
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Igra, argumenti su navedeni zašto će koš laborala bit zatrpan od printezisa I rajeamypitar je napisao/la:pravnik87 je napisao/la:Berdych - Federer 2 1,45
Psg - Lorient 1 1,30
Karpat - Saipa kp1 1,32
KRATKA ANALIZA PAROVA
Sretno ako ko isprati
Zar Printezis ne igra u Olimpiakosu
Bisons Loimaa - Joensuun Kataja 2 2,32
Kataja u seriji od 6 uzastopnih pobijeda.Danasnje domacine pobijedili prije 7 dana sa 30p razlike.Mislim da su ih i danas kladionice dosta podcjenule i da vrijedi probati na novu pobijedu gostiju.
Osijek - Rijeka 1X 2,14
Rijeka daleko bolja ekipa ali bez ikakvog motiva ulazi u ovu utakmicu jer su na drugoj poziciji 8 bodova iza Dinama i 13 više od Lokomotive.Domacinima bodovi prijeko potrebni jer se grcevito bore za opstanak i vjerujem da ce uciniti sve da do njih danas i dodju.
Kataja u seriji od 6 uzastopnih pobijeda.Danasnje domacine pobijedili prije 7 dana sa 30p razlike.Mislim da su ih i danas kladionice dosta podcjenule i da vrijedi probati na novu pobijedu gostiju.
Osijek - Rijeka 1X 2,14
Rijeka daleko bolja ekipa ali bez ikakvog motiva ulazi u ovu utakmicu jer su na drugoj poziciji 8 bodova iza Dinama i 13 više od Lokomotive.Domacinima bodovi prijeko potrebni jer se grcevito bore za opstanak i vjerujem da ce uciniti sve da do njih danas i dodju.
Veceras Olympiacos bez Spanoulisa ja cu probati sa Lojeski over
-
- Kontakt:
Ja ga zaobilazim u sirokom luku,totalno je nepredvidiv,ako ga krene sut onda ok,ali ako prvu fula onda se utisa i ne forsira i obicno ostane ispod granice u takvim situacijama!Interista je napisao/la:Veceras Olympiacos bez Spanoulisa ja cu probati sa Lojeski over
Moje misljenje za veceras je:
printezis preko 11
gentile preko 13
gist preko 9
olimpijakos X2
@pravnik87 evo prepisao sam ovo tvoje bez ingolstadta samo pa cemo vidjet, sretno 

1. Angers-Le Havre 2,30 Tip 1
3. Bristol R.-Aldershot T. 1,50 Tip 1
3. SP/ Elche-Valencia 2,10 Tip 2
4. Volendam-Helmond 1,50 Tip 1
5. Viborg FF-AB Copenhagen 1,40 Tip 1
6. Braga-Academica C. 1,40 Tip 1
Kvota: 21,30
3. Bristol R.-Aldershot T. 1,50 Tip 1
3. SP/ Elche-Valencia 2,10 Tip 2
4. Volendam-Helmond 1,50 Tip 1
5. Viborg FF-AB Copenhagen 1,40 Tip 1
6. Braga-Academica C. 1,40 Tip 1
Kvota: 21,30
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
- brunoconti
- Kontakt:
Wolves - Derby 1x kv. 1.35
Domacin Wolves nakon gostujuce pobjede u proslom kolu priblizili su se poziciji koja vodi u playoff. Danasnji protivnik je upravo ekipa koja se nalazi na mjestu koje vodi u razigravanje. Gosti vec pet utakmica nisu zabiljezili pobjedu, i njihova forma je sigurno u padu, sto Wolves sigurno zeli iskoristiti i doci do pobjede. Mislim da veceras domacin nece izgubiti, pored slabe forme, gosti veceras nece moci racunati na svoja dva standardna napadaca Bent ( 5 golova) i Martina ( 16 golova), bez ovih napadaca (povrede) Derby je u posljednjih pet utakmica postigao svega tri gola.
Frankfurt - Sandhausen zx2 kv.2.10
Kvotu koju sigurno treba ispratit. Oba tima igraju napadacki i cesto njihovi susreti zavrsavaju sa dosta golova, i u dobroj su formi. Ocekujem jednu otvorenu utakmicu gdje prednost dajem domacinu, ali isto tako mislim da je kvota prevelika, i da se treba ispratiti. Vrlo moguce da ce oba tima postici pogodak. Za Cvajtu ova kvota mi je prevelika. Sretno!
Domacin Wolves nakon gostujuce pobjede u proslom kolu priblizili su se poziciji koja vodi u playoff. Danasnji protivnik je upravo ekipa koja se nalazi na mjestu koje vodi u razigravanje. Gosti vec pet utakmica nisu zabiljezili pobjedu, i njihova forma je sigurno u padu, sto Wolves sigurno zeli iskoristiti i doci do pobjede. Mislim da veceras domacin nece izgubiti, pored slabe forme, gosti veceras nece moci racunati na svoja dva standardna napadaca Bent ( 5 golova) i Martina ( 16 golova), bez ovih napadaca (povrede) Derby je u posljednjih pet utakmica postigao svega tri gola.
Frankfurt - Sandhausen zx2 kv.2.10
Kvotu koju sigurno treba ispratit. Oba tima igraju napadacki i cesto njihovi susreti zavrsavaju sa dosta golova, i u dobroj su formi. Ocekujem jednu otvorenu utakmicu gdje prednost dajem domacinu, ali isto tako mislim da je kvota prevelika, i da se treba ispratiti. Vrlo moguce da ce oba tima postici pogodak. Za Cvajtu ova kvota mi je prevelika. Sretno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.