KOJE PI..E..CCC
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne moze se njih ni skupit vise od 100, ako ih i dodje toliko svaka castNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Najbolje je dat dopis da nismo u stanju obezbijediti sigurnost za više od 100 navijača, poslat im 100 karata i to je to.exbabilon je napisao/la:Jesu cigani, šatro proevropski okrenuti, odvajaju se od Balkana, ovog mentaliteta...ma vi ste još gori ba! Čuj 650 karata i kapak, i još moraš bit Slovenac sa dna kace da kupiš kartu za ostale tribine, ma daj. Ako ovako bude i ako se oni postavljaju ovako, mi trebamo odgovorit istom mjerom i ne dat im ni stolicu više od 5%, il im kartu stavit 20KM MINIMALNO, pa nek najavljuju invaziju... Moguće da sam nešto rekao što ne mislim, ali su me fakat sad iznervirali...
Drug prva stvar je da ljudi nisu glupi. Imalu su u proslosti par slicnih iskustava a najblizi je mec izmedu Slovenije vs. Srbija, gdje je vise gostiju bilo nego domaci. Druga stvar je da oni nisu kao mi, i pokusavaju uciti iz svojih gresaka, a mi bi to ponavljali do beskonacnosti. Koliko god mi janeze smatrali onakvim ili ovakvim, cinjenica je da su dosta pametniji od nas. Oni se bore na sve nacine da sprijece to, da im se ne bi dogodio isti scenario, plus sto svi dobro znamo da ima puno vise nase raje tamo nego srba. Na kraju bi ti stadion bio prepolovjen na pola.Elegant je napisao/la:Fakat nigdje veze umjesto da puste sviju da im se napuni kasa od karti, oni strahuju za svoje.
Jel ovo legalno da se zabranjuje kupovina ulaznica drugima ? Da se UEFA obavjesti ? Diskriminacija ?
Ja to je taj dio, čisto sumnjam da ce moci na taj drugi dio, ma vec su tako Janezi napravili da ce doci do frke i problema upravo zbog ogranicenog broja karata, pa mogu zamisliti nase koji budu ostali napolju ili krenu na put a ne mogu uci na stadionElegant je napisao/la:
Znaci ovaj cosak je za goste (650), a onda bi dijasporci mogli u nastavku tribine.
Zatio imaju u svakom cosku kameru, ne beri brigu za njih, sutra se klubovi dogovaraju oko karti, kako vidim i oni su najavili dobro gostovanje u sarajevu.SkyWallker je napisao/la:Ja to je taj dio, čisto sumnjam da ce moci na taj drugi dio, ma vec su tako Janezi napravili da ce doci do frke i problema upravo zbog ogranicenog broja karata, pa mogu zamisliti nase koji budu ostali napolju ili krenu na put a ne mogu uci na stadionElegant je napisao/la:
Znaci ovaj cosak je za goste (650), a onda bi dijasporci mogli u nastavku tribine.bit ce tu svega živi bili pa vidjeli, hvala bogu ja sam sebe obezbjedio jucer jos
a sta je sa drugima ?? Janezi nemaju ko kod nas jedinicu za podrsku vec obicne pajkane na tekmama, gledao sam klip na yout. sta im rade Green D.
sve u svemu idemo u Slo. nabrijani i spremni na sve ...
Upravo tako, treba pustiti prvo da vidimo sta ce ispasti od svega i uvijek ima nacina da na njihov eventualni bezobrazluk odgovorimo na isti nacin.Mozemo im prodati komplet sjever na Grbavici i razvuc platno pa nek gledaju takmu koja bi bila na Kosevulisander je napisao/la:Zatio imaju u svakom cosku kameru, ne beri brigu za njih, sutra se klubovi dogovaraju oko karti, kako vidim i oni su najavili dobro gostovanje u sarajevu.
lisander je napisao/la:Zatio imaju u svakom cosku kameru, ne beri brigu za njih, sutra se klubovi dogovaraju oko karti, kako vidim i oni su najavili dobro gostovanje u sarajevu.SkyWallker je napisao/la:Ja to je taj dio, čisto sumnjam da ce moci na taj drugi dio, ma vec su tako Janezi napravili da ce doci do frke i problema upravo zbog ogranicenog broja karata, pa mogu zamisliti nase koji budu ostali napolju ili krenu na put a ne mogu uci na stadionElegant je napisao/la:
Znaci ovaj cosak je za goste (650), a onda bi dijasporci mogli u nastavku tribine.bit ce tu svega živi bili pa vidjeli, hvala bogu ja sam sebe obezbjedio jucer jos
a sta je sa drugima ?? Janezi nemaju ko kod nas jedinicu za podrsku vec obicne pajkane na tekmama, gledao sam klip na yout. sta im rade Green D.
sve u svemu idemo u Slo. nabrijani i spremni na sve ...
Ma ima boga vratice im za ovaj ciganluk. Prolazimo akobogda 100%lisander je napisao/la:Ovaj njihov stadion me podsjeca na bilino, a sjecam se da smo isto tako onu utakmicu kad smo dobili 1 0 isto tako bili u onom cosku do zapada, a tada smo pobijedili nakon dugo vremena premijerligasko gostovanje, daj boze da nam se sreca okrene pa u slicnim navijackim okolnostima dobijemo i ove janeze
ma sve je ok samo da ukinu ovu stavku da samo slovenski gradjani mogu da kupuju karte..mislim to je ono bas dno dna...corleone87 je napisao/la:ma izacice to na 1000 ulaznica 90%
FK Zeljeznicar - winner of the Super Cup of Bosnia & Herzegovina, the Premier League title and the Bosnia & Herzegovina Football Cup – has chosen PATRICK as its teamwear brand for the upcoming season. The club also made it to the UEFA Europa League 2012-13. Their first match is against NK Maribor (Slovenia) on 18 July 2012. PATRICK gives them two thumbs up and wishes FK Zeljeznicar many more victories.
Trenutno korisnika/ca: Manijakdolopate i 16 gostiju.