FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

blueman
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la blueman » 01 jul 2012, 18:38

cuj samo 650 :shock:

KOJE PI..E..CCC
Zadnja izmjena: blueman, dana/u 01 jul 2012, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 01 jul 2012, 18:39

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Jesu cigani, šatro proevropski okrenuti, odvajaju se od Balkana, ovog mentaliteta...ma vi ste još gori ba! Čuj 650 karata i kapak, i još moraš bit Slovenac sa dna kace da kupiš kartu za ostale tribine, ma daj. Ako ovako bude i ako se oni postavljaju ovako, mi trebamo odgovorit istom mjerom i ne dat im ni stolicu više od 5%, il im kartu stavit 20KM MINIMALNO, pa nek najavljuju invaziju... Moguće da sam nešto rekao što ne mislim, ali su me fakat sad iznervirali... :?
Najbolje je dat dopis da nismo u stanju obezbijediti sigurnost za više od 100 navijača, poslat im 100 karata i to je to.
Ne moze se njih ni skupit vise od 100, ako ih i dodje toliko svaka cast :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 jul 2012, 18:43

Fakat nigdje veze umjesto da puste sviju da im se napuni kasa od karti, oni strahuju za svoje.

Jel ovo legalno da se zabranjuje kupovina ulaznica drugima ? Da se UEFA obavjesti ? Diskriminacija ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 01 jul 2012, 18:50

Stvar je jasna, dali su 5% od ukupnog kapaciteta stadiona tj nekih 650.karata, medjutim ko ce sprijeciti bh. dijasporu u Sloveniji koju budu dosli na utakmicu da kupuju po nekoliko karata za sjevernu tribinu ?? niko. svi koji budemo isli necemo biti smjesteni direkt na sjevernoj tribini vec na posebnom ogradjenom sektoru za gostujuce navijace (skroz lijevo), medjutim oni kada budu dolazili u Sarajevo 5% od kapaciteta stadiona Koševo je nekoliko hiljada :? :? to je problem mislim da ih nece toliko doci ali i oni koji budu dosli staviti im cijenu karte 20.-30. eura i zavrsena priča

slika
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 01 jul 2012, 18:55

Elegant je napisao/la:Fakat nigdje veze umjesto da puste sviju da im se napuni kasa od karti, oni strahuju za svoje.

Jel ovo legalno da se zabranjuje kupovina ulaznica drugima ? Da se UEFA obavjesti ? Diskriminacija ?
Drug prva stvar je da ljudi nisu glupi. Imalu su u proslosti par slicnih iskustava a najblizi je mec izmedu Slovenije vs. Srbija, gdje je vise gostiju bilo nego domaci. Druga stvar je da oni nisu kao mi, i pokusavaju uciti iz svojih gresaka, a mi bi to ponavljali do beskonacnosti. Koliko god mi janeze smatrali onakvim ili ovakvim, cinjenica je da su dosta pametniji od nas. Oni se bore na sve nacine da sprijece to, da im se ne bi dogodio isti scenario, plus sto svi dobro znamo da ima puno vise nase raje tamo nego srba. Na kraju bi ti stadion bio prepolovjen na pola.

Malo je reci da su se prepali atmosfere u Sarajevu, i koliko ih mogu svatiti njihova najveca sansa je da nam uvale pred njihovom navijacima tri ili vise komada, da se obezbjede u revansu. Treba istaci, da njihovi dosta dugo nisu igrali pred usijanom atmosferom, mozda neki i nikada, sto naravno nama ide opet na ruku, ikako smo slabijeg kvaliteta u odnosu na njih. Zbog ovoga po meni treba podici euforiji na maksimum, pa sta bude neka bude, iako euforijom mozemo postici kontra-efekat, ali kada su se vec usrali stanja na tribinama, naka ga onda jos pocnu i sanjati!
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 01 jul 2012, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 01 jul 2012, 18:57

ne znam sta je vama cudno, prvo to su slovenci, drugo zasto bi oni zbog 1000 Eura vise dopustili da im bosanci naprave domacu utakmicu u sred slovenije i otezaju posao svom klubu, niste mi jasni vi, malo ste napaceni i nerealni, dobicemo ono sto nas sleduje i to je to...
druga stvar je ta diskriminacija da samo drzavljani slo mogu na utakmicu...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 jul 2012, 18:58

slika

Znaci ovaj cosak je za goste (650), a onda bi dijasporci mogli u nastavku tribine. :?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

blueman
Kontakt:

Post Postao/la blueman » 01 jul 2012, 19:00

bice tu svega..zamisli kad nasi dodju tamo...a nedaju im uci..bice ko na onoj reklami NIJE SVEJEDNO :) bice nas na svim tribinama..:)

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 01 jul 2012, 19:07

Elegant je napisao/la:slika

Znaci ovaj cosak je za goste (650), a onda bi dijasporci mogli u nastavku tribine. :?
Ja to je taj dio, čisto sumnjam da ce moci na taj drugi dio, ma vec su tako Janezi napravili da ce doci do frke i problema upravo zbog ogranicenog broja karata, pa mogu zamisliti nase koji budu ostali napolju ili krenu na put a ne mogu uci na stadion :? bit ce tu svega živi bili pa vidjeli, hvala bogu ja sam sebe obezbjedio jucer jos :D a sta je sa drugima ?? Janezi nemaju ko kod nas jedinicu za podrsku vec obicne pajkane na tekmama, gledao sam klip na yout. sta im rade Green D. :mrgreen: sve u svemu idemo u Slo. nabrijani i spremni na sve ...
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 jul 2012, 19:17

SkyWallker je napisao/la:

Ja to je taj dio, čisto sumnjam da ce moci na taj drugi dio, ma vec su tako Janezi napravili da ce doci do frke i problema upravo zbog ogranicenog broja karata, pa mogu zamisliti nase koji budu ostali napolju ili krenu na put a ne mogu uci na stadion :? bit ce tu svega živi bili pa vidjeli, hvala bogu ja sam sebe obezbjedio jucer jos :D a sta je sa drugima ?? Janezi nemaju ko kod nas jedinicu za podrsku vec obicne pajkane na tekmama, gledao sam klip na yout. sta im rade Green D. :mrgreen: sve u svemu idemo u Slo. nabrijani i spremni na sve ...
Zatio imaju u svakom cosku kameru, ne beri brigu za njih, sutra se klubovi dogovaraju oko karti, kako vidim i oni su najavili dobro gostovanje u sarajevu.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jul 2012, 19:22

lisander je napisao/la:Zatio imaju u svakom cosku kameru, ne beri brigu za njih, sutra se klubovi dogovaraju oko karti, kako vidim i oni su najavili dobro gostovanje u sarajevu.
Upravo tako, treba pustiti prvo da vidimo sta ce ispasti od svega i uvijek ima nacina da na njihov eventualni bezobrazluk odgovorimo na isti nacin.Mozemo im prodati komplet sjever na Grbavici i razvuc platno pa nek gledaju takmu koja bi bila na Kosevu :D
Jednom su Zenicani probali uraditi zvrcku sa kartama i navijacima i ispao je odlican nacin da se motivisu nasi igraci.Brko to zna okrenuti u pravom smjeru :arrow:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 01 jul 2012, 19:29

lisander je napisao/la:
SkyWallker je napisao/la:

Zatio imaju u svakom cosku kameru, ne beri brigu za njih, sutra se klubovi dogovaraju oko karti, kako vidim i oni su najavili dobro gostovanje u sarajevu.

PREMOCAN STADION! :o

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 jul 2012, 19:31

Ovaj njihov stadion me podsjeca na bilino, a sjecam se da smo isto tako onu utakmicu kad smo dobili 1 0 isto tako bili u onom cosku do zapada, a tada smo pobijedili nakon dugo vremena premijerligasko gostovanje, daj boze da nam se sreca okrene pa u slicnim navijackim okolnostima dobijemo i ove janeze

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 01 jul 2012, 19:33

lisander je napisao/la:Ovaj njihov stadion me podsjeca na bilino, a sjecam se da smo isto tako onu utakmicu kad smo dobili 1 0 isto tako bili u onom cosku do zapada, a tada smo pobijedili nakon dugo vremena premijerligasko gostovanje, daj boze da nam se sreca okrene pa u slicnim navijackim okolnostima dobijemo i ove janeze
Ma ima boga vratice im za ovaj ciganluk. Prolazimo akobogda 100% ;)
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 01 jul 2012, 19:33

E komsije sad ih u inat spustite na zemlju i pustite cigane nek placu.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 01 jul 2012, 19:37

ma izacice to na 1000 ulaznica 90%
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 01 jul 2012, 19:51

corleone87 je napisao/la:ma izacice to na 1000 ulaznica 90%
ma sve je ok samo da ukinu ovu stavku da samo slovenski gradjani mogu da kupuju karte..mislim to je ono bas dno dna...
ok za 650 mjesta toliko nam i pripada..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 01 jul 2012, 19:57

Ima Željovaca i sa slovenskim pasošem.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 jul 2012, 20:19

Sta god da oni kazu tako ce i biti, a Dželo ko prava pickica ce sve to prihvatiti.
NO PYRO NO PARTY

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 jul 2012, 20:21

Eh hebem ti ja takvog proizvodjaca opreme koji ne zna u kojem mu takmicenju klub nastupa.
FK Zeljeznicar - winner of the Super Cup of Bosnia & Herzegovina, the Premier League title and the Bosnia & Herzegovina Football Cup – has chosen PATRICK as its teamwear brand for the upcoming season. The club also made it to the UEFA Europa League 2012-13. Their first match is against NK Maribor (Slovenia) on 18 July 2012. PATRICK gives them two thumbs up and wishes FK Zeljeznicar many more victories.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Manijakdolopate i 16 gostiju.