FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 01 jul 2012, 20:24

Zanimljiva ideja:

,,Ko ima živaca i vremena nek napravi naljepnice na kojima piše:

"SLOVENAČKU ROBU MOŽE KUPITI KUPAC SAMO SA SLOVENAČKOM LIČNOM KARTOM"

i neka lijepi na ulazima supermarketa po Sarajevu. Škola je svakako završena ima ih dosta bez obaveze.,,

preuzeto sa drugog foruma
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 01 jul 2012, 20:30

amerosm je napisao/la:Eh hebem ti ja takvog proizvodjaca opreme koji ne zna u kojem mu takmicenju klub nastupa.
FK Zeljeznicar - winner of the Super Cup of Bosnia & Herzegovina, the Premier League title and the Bosnia & Herzegovina Football Cup – has chosen PATRICK as its teamwear brand for the upcoming season. The club also made it to the UEFA Europa League 2012-13. Their first match is against NK Maribor (Slovenia) on 18 July 2012. PATRICK gives them two thumbs up and wishes FK Zeljeznicar many more victories.
dlaka u jajetu...to je taj bosanac...sto bolan ne pofalis to sto smo im naslovnica oficijalnog sajta nego ti to nasao citirat...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 01 jul 2012, 20:33

pintol_TM87 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Eh hebem ti ja takvog proizvodjaca opreme koji ne zna u kojem mu takmicenju klub nastupa.
FK Zeljeznicar - winner of the Super Cup of Bosnia & Herzegovina, the Premier League title and the Bosnia & Herzegovina Football Cup – has chosen PATRICK as its teamwear brand for the upcoming season. The club also made it to the UEFA Europa League 2012-13. Their first match is against NK Maribor (Slovenia) on 18 July 2012. PATRICK gives them two thumbs up and wishes FK Zeljeznicar many more victories.
dlaka u jajetu...to je taj bosanac...sto bolan ne pofalis to sto smo im naslovnica oficijalnog sajta nego ti to nasao citirat...
pa to ljudi znaju da cemo uci u grupnu fazu europa lige !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 jul 2012, 20:40

pintol_TM87 je napisao/la:
Hm stvarno ne znam sta bi odgovorio. Ako je nama uspjeh da budemo na naslovnoj stranici jednog proizvodjaca opreme onda nas odmah treba ukinuti.
Znaci ti zavrsio Medicinu i ja napisem da si zavrsio Politicke Nauke ti bi bio sretan zato sto se nalazis na naslovnoj nekih novina. :? :?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 01 jul 2012, 22:19

Elegant je napisao/la:http://i49.tinypic.com/2qd1oq9.jpg

Znaci ovaj cosak je za goste (650), a onda bi dijasporci mogli u nastavku tribine. :?
to je taj sektor, a planiraju taj sektor odmah do njega da pretvore u tampon zonu... Mozda se klubovi dogovore da nam daju 10% karata, i to bi bio maksimum, siguran sam, ali ni to nije sigurno. Nista ljudi, sacekajmo sutrasnji dan :)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 jul 2012, 22:22

Bas kako pile kaze ako budu oni bezobrazni mi budimo jos vise i puknemo im cijene karata 15-20 € pa nek se puse

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 01 jul 2012, 22:38

nime_tm87 je napisao/la:Bas kako pile kaze ako budu oni bezobrazni mi budimo jos vise i puknemo im cijene karata 15-20 € pa nek se puse
tacno tako...

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 01 jul 2012, 22:52

black64 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Bas kako pile kaze ako budu oni bezobrazni mi budimo jos vise i puknemo im cijene karata 15-20 € pa nek se puse
tacno tako...
Cijena karte za goste ne smije prelaziti cijenu od najskuplje tribine na mecu,sa pricom od 20 eura nema nista ;)
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2012, 23:03

ScooTeR je napisao/la:
black64 je napisao/la:
tacno tako...
Cijena karte za goste ne smije prelaziti cijenu od najskuplje tribine na mecu,sa pricom od 20 eura nema nista ;)
Stavite 100-150 sjedišta za domace po 50€ nesto ko parter i te zajbancije :mrgreen: i nece preci
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 01 jul 2012, 23:07

SkyWallker je napisao/la:Stvar je jasna, dali su 5% od ukupnog kapaciteta stadiona tj nekih 650.karata, medjutim ko ce sprijeciti bh. dijasporu u Sloveniji koju budu dosli na utakmicu da kupuju po nekoliko karata za sjevernu tribinu ?? niko. svi koji budemo isli necemo biti smjesteni direkt na sjevernoj tribini vec na posebnom ogradjenom sektoru za gostujuce navijace (skroz lijevo), medjutim oni kada budu dolazili u Sarajevo 5% od kapaciteta stadiona Koševo je nekoliko hiljada :? :? to je problem mislim da ih nece toliko doci ali i oni koji budu dosli staviti im cijenu karte 20.-30. eura i zavrsena priča

slika
OH kako lijep stadion,prelijepo zaista...
Ovako treba Tuzli,Mostaru i sl...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jul 2012, 23:35

Gledam ovo finale pa nije Spanija bolja od Italije za 4 gola i jel sramota nije.Italijani su igrali hrabro do finala onda ih je sreca napustila.Upravo to je i recept kako bi mi trebali hrabro pa sta dragi Bog da.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 01 jul 2012, 23:52

corleone87 je napisao/la:ma ovo je cisto greska trenera igrali mu nespremni igraci (chelini i mota)
ovdje se pise o Želji i samo Želji a za italiju me zaboli da ne odem u banovice

blueman
Kontakt:

Post Postao/la blueman » 01 jul 2012, 23:55

svi u maribor...morace nas pustiti kolko nas god dodje,samo karte kupiti :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 jul 2012, 23:58

Sutra je sastanka klubova pa cemo vidjeti sta ce biti. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 02 jul 2012, 00:23

svi u maribor sta god da se dogovore sutra.....
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI

Rios

Post Postao/la Rios » 02 jul 2012, 00:47

Svjesni su Slovenci da bi im okupirali stadion..Pa vide kako je sa nasom repkom kad gostuje..To iskustvo su dozivjeli na kraju krajeva "iz prve ruke" kad smo igrali onu prijateljsku..Zato mislim da ce oni sloziti neku "carlamu" i ograniciti poprilicno broj nasih navijaca na stadionu.. :?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 02 jul 2012, 00:48

Elegant je napisao/la:Sutra je sastanka klubova pa cemo vidjeti sta ce biti. ;)
A kao da gledam da ce nas nasamariti u svakom smislu pa umjesto 650 dobijemo 550 mjesta :lol: Da Brko pregovara, ne sumnjam da bi ispalo povoljno za nas. Ovako, znajuci nase "sposobno" osoblje, ne pise nam se dobro... Ipak, sacekajmo da vidimo :)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 02 jul 2012, 00:54

Ima tamo dosta nasih koji zive i imaju pasose,sredit ce nam oni karte i kupiti kolko treba ne sikirajte se :P.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 02 jul 2012, 01:17

Kad sam saznao da je Maribor uhvatila me neka euforija ali kako se priblizava sve sam nekako pesimisticniji ne zato sto su nesto kvalitetniji jer sigurrno je onaj Serif bolji od ovog Maribora ali kad gledam sve ove pripremne utakmice i kako su ljudi organizovani u startu vise zasluzuju prolaz nego mi i to je ono sto me cini tuznim
a neki dan gledam snjimak kako je olimpija poderala zvjezdu pa me i to nekako isfuralo mada nikad losija zvjezda

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 02 jul 2012, 01:46

Evo kako nam se Viole pripremaju za tekmu, siguran sam da ce se i oni naloziti jer im dolaze bosanci, a i imaju preduslove na stadionu za to. Ja sam vala pesimistican sto se tice nasih navijaca, jer ce oni sigurno sve uciniti da nasih bude sto manje, odnosno tacno onoliko koliko pravilima UEFE moraju da nam daju (650 ulaznica), ali niko nije na ovaj nacin unosio imena osoba koje kupuju kartu na tu istu kartu.
Utakmica ce biti pravo zeznuta, tu nema price. Mi se moramo nadati povoljnom rezultatu iz Maribora, odnosno makar nekom minimalnom porazu od 1 razlike, jer sve preko je 100% nase ispadanje. Ja bih stavio Kerlu na zadnjeg veznog sa Svrakom, nek im razbija tog Ibraimija na sredini, a nazad imamo vec provjerene Bogicevica i Vasilica. Mislim da je Zolotic jos uvijek neiskusan za ovako teske utakmice kojim bi napravili dzinovski korak ako bi uspjeli proci...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], Levin, perodeformero, sebalos, tiagofaria25 i 63 gosta.