GracanicaAA je napisao/la:nebeskasila je napisao/la:Daj zapamtite više da morate komentarisati nešto za svaku utakmicu, za svaku ekipu, ne samo kec dvica, šta vam je. Zašto admin ili moderator ne brišu ove postove, bezveze i stoje ovdje. Ako vam se već ne da komentarisasti, nemojte ni 1,2,X, stavljati, isto je kao i da niste.
Zato jer ih nema

mislim na mod.
Fakat. Kad su bile one glupe prepirke na nasoj temi i onoj borba za pl nema sta nisam radio. Prijavljivao postove, slao pp i niko nista. Ne yebu ovaj pdf ni 2%
NK Bratstvo -NK Jedinstvo 1 (Mislim da je Bratstvo kvalitetnija ekipa i jedan od konkurenata za prvu poziciju. Imaju prednost domaceg terena.. 2-1)
NK Gorazde - NK Zvijezda x2 (vise 2 nego x. X cisto zato jer smo izmijenili skoro kompletan sastav, a ove pripremne utakmice uopste ne uljevaju nadu da je tim iole uigran. Ali i dalje mislim da smo najozbiljniji konkurent za PL i trebali bi bez problema dobiti Gorazde koje je ostalo bez skoro cijelog tima. 1-1, 0-2)
NK Sloga - HNK Branitelj 1 (Sloga bi mogla iznenaditi u ovoj sezoni i biti u samom vrhu. fino su se pojacali a organizacijom podsjecaju malo na metalleghe kad je tek usao 3-2)
HNK Orasje - NKPodgrmec 1 (Orasje tu i tamo, Podgrmec ispada 99%. 1-0)
FK Buducnost - FKRudar x (Dosta spora utakmica sa malo prilika.. 0-0)
NK GOSK - FK Radnicki 1 (GOSK ima ambicije i kvalitetnu ekipu, Radnicki ih moze namuciti, ali bodove izvuci - ne. 2-1, 2-0)
HNK Capljina - NK Bosna V. 1 (Capljina konstantna sto se kvalitete tice, Bosna mi je nepoznanica.. 1-0)
NK Novi Travnik - Mettaleghe 2 (Mettaleghe jak, imaju sve predispozicije za sami vrh tabele. Novi Travnik tek usao, a nisu mogli gore krenuti u sezonu sto se rasporeda tice.. 0-2)