Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

Slatinash_7
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la Slatinash_7 » 10 jan 2011, 17:16

Sexmachineboy je napisao/la:Teška pobjeda. Koji kralj je ovaj James stvarno. Biće šteta ako ne osvoji koju titulu prvaka. Zaslužio je to. 8-)
Po cemu je zasluzio???
Nije imao daMu da ostane u svojoj ekipi i to probat ostvariti nego otisao da ga Wade plodi
dabogda nikad ne osvojio
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 10 jan 2011, 17:38

Slatinash_7 je napisao/la: Po cemu je zasluzio???
Nije imao daMu da ostane u svojoj ekipi i to probat ostvariti nego otisao da ga Wade plodi
dabogda nikad ne osvojio
Kad bi ti sad počeo igrati za Želju i bio dobar igrač, bili ti ostao tu i pokušao osvojiti ligu prvaka ili bi otišao u Barcelonu?
To je čista glupost, pa naravno da će otići, šta će u ekipi koja nema šansi. Otišao je tamo gdje će to imati priliku da ostvari. Nadam se da će to uraditi sljedeće sezone, a da ove Spursi dobiju.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 jan 2011, 17:44

Sexmachineboy je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la: Po cemu je zasluzio???
dabogda nikad ne osvojio
Kad bi ti sad počeo igrati za Želju i bio dobar igrač, bili ti ostao tu i pokušao osvojiti ligu prvaka ili bi otišao u Barcelonu?
To je čista glupost, pa naravno da će otići, šta će u ekipi koja nema šansi. Otišao je tamo gdje će to imati priliku da ostvari. Nadam se da će to uraditi sljedeće sezone, a da ove Spursi dobiju.
Mislim poredjenje ti je bas na mjestu :lol: :lol: :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 10 jan 2011, 17:48

neno#4 je napisao/la:
Kad me ovako iživcira moram odgovorti.. čuj da James nikad ne osvoji titulu.. :evil:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 jan 2011, 19:23

neno#4 je napisao/la:
Kad me ovako iživcira moram odgovorti.. čuj da James nikad ne osvoji titulu.. :evil:
Sta je tu nemoguce....
Bilo je i boljih igraca pa nisu osvajali...

Istina je da je covjek dosao kod Dvejna u tim, i u tim koji nikada nece biti njegov, pa makar imao u prosjeku 5o poena...

Ostalo je samo ime.....

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 10 jan 2011, 21:14

neno#4 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Sta je tu nemoguce....

Istina je da je covjek dosao kod Dvejna u tim, i u tim koji nikada nece biti njegov, pa makar imao u prosjeku 5o poena...
Da je on to ucinio sa nekih 30+ godina a ovako ima jos 1 dug ugovor i jedan kratki da potpise i da je u sljedecm potpisao za neku ekipu gdje bi se borio za titulu pa i nekako,ali ovako pobjegao od odgovornosti i bas zato mislim da ne zasluzuje titulu
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 jan 2011, 21:19

lebron je titulu automatski zasluzio jos 2007 godine, kad je sam razvalio detroit. steta sto nije imao bolji tim (gibson, hughes, gooden i ilgauskas :lol: ), jer protiv spursa nije moglo. tad mi je jos bio i drag igrac. kasnije se nafuro i poceo se kofrcit, pa mi je pao u ocima. uglavnom sad sam ravnodusan prema njemu, i volio bih da osvoji titulu, sto hoce 100%.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 10 jan 2011, 21:40

Donnie Darko je napisao/la:lebron je titulu automatski zasluzio jos 2007 godine, kad je sam razvalio detroit. steta sto nije imao bolji tim (gibson, hughes, gooden i ilgauskas :lol: ), jer protiv spursa nije moglo. tad mi je jos bio i drag igrac. kasnije se nafuro i poceo se kofrcit, pa mi je pao u ocima. uglavnom sad sam ravnodusan prema njemu, i volio bih da osvoji titulu, sto hoce 100%.
da je on tad mogao uzet titulu uzeo bi nije ni taj detroit bio velesila tako da on nema izgovora za svoje poraze.

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 10 jan 2011, 21:42

neno#4 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Sta je tu nemoguce....

Dosao u D wade tim i za manje od pola sezone posto glavni, pazi ne kazem najbolji igrac ekipe , posto to on realno jest da igra bilo gdje , nego kazem glavni , znas sta to znaci da kada KING trazi time out to ne mora trener da potvrdi to tako bude, da pusta wade da promasi vazne suteve da bi ga u produzetku uvjerio ko je glavni i budimo realni ne samo da je ju zasluzio vec ce je i osvojiti i ne samo to bit ce MVP prvo ALLstar pa ce biti MVP regularnog dijela ssezone i onda ce bti MVP finala a vama ce i dalje glavna fora biti a je bio dobar igrac nebi mjenjao klub.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 10 jan 2011, 21:48

šta mislite da probamo sastavaljati najbolje petorke klubova svih vremena?

ja sam to započeo na temi o spursima

moj izbor

hardaway
wade
james
mourning
o neal

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 jan 2011, 21:59

Dosao u D wade tim i za manje od pola sezone posto glavni, pazi ne kazem najbolji igrac ekipe , posto to on realno jest da igra bilo gdje , nego kazem glavni , znas sta to znaci da kada KING trazi time out to ne mora trener da potvrdi to tako bude, da pusta wade da promasi vazne suteve da bi ga u produzetku uvjerio ko je glavni i budimo realni ne samo da je ju zasluzio vec ce je i osvojiti i ne samo to bit ce MVP prvo ALLstar pa ce biti MVP regularnog dijela ssezone i onda ce bti MVP finala a vama ce i dalje glavna fora biti a je bio dobar igrac nebi mjenjao klub.
Ovu pricu sam slusao citavu proslu sezonu, ovako ti stvari stoje..
Kaze dosao je Jamison, sad ima da pometemo sve redom, sve...Na kraju nista..
Kad osvoji titulu, mozes nesto da pricas, a do tada, je samo jedan od odlicnih igraca koji nije okusio kako je to pobjednicki sampanjac...
Bit ce on sve to, naravno, ali nece osvojiti titulu :lol: :lol: :lol: :lol:

Fakti su da je zamijenio ekipu i dosao kod Wadea i to je to...Koliko god se ti ili neko drugi trudio da to opovrgne to je itekako bitna cinjenica....

Ostalo je samo ime.....

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 jan 2011, 22:01

lbj06miami je napisao/la: Dosao u D wade tim i za manje od pola sezone posto glavni, pazi ne kazem najbolji igrac ekipe , posto to on realno jest da igra bilo gdje , nego kazem glavni , znas sta to znaci da kada KING trazi time out to ne mora trener da potvrdi to tako bude, da pusta wade da promasi vazne suteve da bi ga u produzetku uvjerio ko je glavni i budimo realni ne samo da je ju zasluzio vec ce je i osvojiti i ne samo to bit ce MVP prvo ALLstar pa ce biti MVP regularnog dijela ssezone i onda ce bti MVP finala a vama ce i dalje glavna fora biti a je bio dobar igrac nebi mjenjao klub.
Ovako svake godine ovi gloryhunteri pricaju kako ce James ovo kako ono i kad dobije po njuski i James i oni nema ih nigdje u tom periodu. Zalosno!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 10 jan 2011, 22:15

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:šta mislite da probamo sastavaljati najbolje petorke klubova svih vremena?

moj izbor

hardaway
wade
james
mourning
o neal
Wade,James :mrgreen: :mrgreen: Sto si takav covjek?
Chelsea F.C.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 10 jan 2011, 22:18

Blue_He4rt je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:šta mislite da probamo sastavaljati najbolje petorke klubova svih vremena?

moj izbor

hardaway
wade
james
mourning
o neal
Wade,James :mrgreen: :mrgreen: Sto si takav covjek?

??

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 10 jan 2011, 22:31

U najboljoj petorci svih vremena izuzeo si jednog Jordana,Jabbara,Pipena,Birda,Magica,Kobea,Stocktona,Malona,Nasha.Svi navedeni zasluzuju tu poziciji,vise od tvojih nabrojanih,sad zavisi od ukusa.
Chelsea F.C.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 jan 2011, 22:35

Blue_He4rt je napisao/la:U najboljoj petorci svih vremena
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 10 jan 2011, 22:36

Blue_He4rt je napisao/la:U najboljoj petorci svih vremena izuzeo si jednog Jordana,Jabbara,Pipena,Birda,Magica,Kobea,Stocktona,Malona,Nasha.Svi navedeni zasluzuju tu poziciji,vise od tvojih nabrojanih,sad zavisi od ukusa.

mislio sam na najbolju petorku miamija svih vremena

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 jan 2011, 22:36

Valjda je pisao najbolju petorku Miamija svih vremena na ovoj temi, ne citave lige :roll: :roll: :roll:

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 10 jan 2011, 22:43

Pardon. ;)
Chelsea F.C.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 10 jan 2011, 22:50

Blue_He4rt je napisao/la:Pardon. ;)

ok

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.