Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ja ne navijam u Evropi protiv Dinama i nisam taj tip navijaca. Pobjeda protiv Arsenala je velika ali nije prvi veliki rezultat nekog kluba iz regije. Dogodi se nesto tako sa vremena na vrijeme ali to nije sigurno radi kvaliteta ili neceg slicnog. Vise je u pitanju podcjenjivanje domacina ili los dan takvog kluba. Pa Vojvodina ove godine ispegla Sampu a i Hajduk prije par godina Intera u Milanu. Ali ovo sve i nije vazno. Ja sam nakon prvog pojavljivanja Hodzica ove godine u sastavu rekao da je trenutno bolji od Henriqueza i tu se slazem sa tobom u potpunosti.Ajax je napisao/la:Pa na sta mislis konkretno. Koliko je meni poznato nije. Po meni je Arsenal igracki sigurno u 15 najjacih klubova svijeta i blizu 10 najboljih. I to je sasvim neocekivan rezultat skoro van pameti. I treba ga respektovati. Mislim da ce Hodzic odigrati i 20-tak minuta protiv Bayerna. Jer je u boljoj formi od Henriqueza i trebao bi prije uci sa klupe a i jaci je na lopti od njega. U svakom slucaju u kakvoj je formi Bayern neci im biti sigurno lako![]()
Moglo bi biti slavja kod vas u Dalmaciji jer Bayerna je skoro nemoguce zaustaviti na manje od bar tri gola po utakmici.
Ma nije vazno sada je li u pitanju Inter ili Arsenal i jesu li u krizi. Kakvi got oni bili jaci su od Dinama ili Hajduka. Pa i Arsenal je proslih godina ispadao od svakakvih klubova a u utakmici sa Dinamom se ponio prepotentno i ostavio 5-6 prvotimaca na klupi. Ponavljam to ne umanjuje uspjeh Dinama u ovoj utakmici ali nemoj zaboraviti ni utakmicu protiv Maltezana. Ovakvih iznenadjenja bude svake godine a ovo je jedno od njih.Ajax je napisao/la:Ma kakva Sampdoria nisu oni ta klasa. I tu se je stvarno sve poslozilo. Da sada igraju bilo bi to nesto sasvim drugacije. Novi trener, pocetak sezone, malo pripremnih utakmica itd. Gledao sam i tu utakmicu i svaka vam cast. Samo tada je Inter bio u krizi. Nisu bili ovako snazni kao ovaj Inter ove sezone. A i ovaj Inter sada je losiji od Arsenala u "normalnim" uslovima.
Cuo si koliko se Zoran Mamic dere "Zabiga, Zabiga" kada je Ara u vec odlucenoj utakmici bio u nekoj polu prilici...Virtu4l je napisao/la:Armin Hodžić vrlo lako može postati klasični Dinamov projekat već viđen mnogo puta. U Dinamu jednostavno znaju prepoznati zlatnu koku i učiniće sve da je debelo naplate, što će se nadam se desiti i sa Hodžićem.
Dinamo je odlično praćen od strane skauta, imaju vrhunsku transfer politiku i znaju kad treba prodati igrača. Ara se mora dokazati na većem nivou, potrebni su mu golovi protiv jakih protivnika, a dobiće priliku za to, tako da mislim da ćemo svi na kraju biti zadovoljni. Momak ima 20 godina i karijera ide baš onako kako treba.
Cijena mu je skočila prije dvije sedmice.Astren je napisao/la:Evo i cijena mu je skočila sa 150 000 na milion.
Znam, vidio sam ranije, rekoh da napišem i zaokružim lijepe vijesti.Virtu4l je napisao/la:Cijena mu je skočila prije dvije sedmice.Astren je napisao/la:Evo i cijena mu je skočila sa 150 000 na milion.