Armin Hodžić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Ajax
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la Ajax » 26 sep 2015, 21:32

Pa na sta mislis konkretno. Koliko je meni poznato nije. Po meni je Arsenal igracki sigurno u 15 najjacih klubova svijeta i blizu 10 najboljih. I to je sasvim neocekivan rezultat skoro van pameti. I treba ga respektovati. Mislim da ce Hodzic odigrati i 20-tak minuta protiv Bayerna. Jer je u boljoj formi od Henriqueza i trebao bi prije uci sa klupe a i jaci je na lopti od njega. U svakom slucaju u kakvoj je formi Bayern neci im biti sigurno lako :D :D Moglo bi biti slavlja kod vas u Dalmaciji jer Bayerna je skoro nemoguce zaustaviti na manje od bar tri gola po utakmici.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 26 sep 2015, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 sep 2015, 21:48

Ajax je napisao/la:Pa na sta mislis konkretno. Koliko je meni poznato nije. Po meni je Arsenal igracki sigurno u 15 najjacih klubova svijeta i blizu 10 najboljih. I to je sasvim neocekivan rezultat skoro van pameti. I treba ga respektovati. Mislim da ce Hodzic odigrati i 20-tak minuta protiv Bayerna. Jer je u boljoj formi od Henriqueza i trebao bi prije uci sa klupe a i jaci je na lopti od njega. U svakom slucaju u kakvoj je formi Bayern neci im biti sigurno lako :D :D Moglo bi biti slavja kod vas u Dalmaciji jer Bayerna je skoro nemoguce zaustaviti na manje od bar tri gola po utakmici.
Ja ne navijam u Evropi protiv Dinama i nisam taj tip navijaca. Pobjeda protiv Arsenala je velika ali nije prvi veliki rezultat nekog kluba iz regije. Dogodi se nesto tako sa vremena na vrijeme ali to nije sigurno radi kvaliteta ili neceg slicnog. Vise je u pitanju podcjenjivanje domacina ili los dan takvog kluba. Pa Vojvodina ove godine ispegla Sampu a i Hajduk prije par godina Intera u Milanu. Ali ovo sve i nije vazno. Ja sam nakon prvog pojavljivanja Hodzica ove godine u sastavu rekao da je trenutno bolji od Henriqueza i tu se slazem sa tobom u potpunosti.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 sep 2015, 21:55

Ma kakva Sampdoria nisu oni ta klasa. I tu se je stvarno sve poslozilo. Da sada igraju bilo bi to nesto sasvim drugacije. Novi trener, pocetak sezone, malo pripremnih utakmica itd. Gledao sam i tu utakmicu i svaka vam cast. Samo tada je Inter bio u krizi. Nisu bili ovako snazni kao ovaj Inter ove sezone. A i ovaj Inter sada je losiji od Arsenala u "normalnim" uslovima.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 sep 2015, 22:03

Ajax je napisao/la:Ma kakva Sampdoria nisu oni ta klasa. I tu se je stvarno sve poslozilo. Da sada igraju bilo bi to nesto sasvim drugacije. Novi trener, pocetak sezone, malo pripremnih utakmica itd. Gledao sam i tu utakmicu i svaka vam cast. Samo tada je Inter bio u krizi. Nisu bili ovako snazni kao ovaj Inter ove sezone. A i ovaj Inter sada je losiji od Arsenala u "normalnim" uslovima.
Ma nije vazno sada je li u pitanju Inter ili Arsenal i jesu li u krizi. Kakvi got oni bili jaci su od Dinama ili Hajduka. Pa i Arsenal je proslih godina ispadao od svakakvih klubova a u utakmici sa Dinamom se ponio prepotentno i ostavio 5-6 prvotimaca na klupi. Ponavljam to ne umanjuje uspjeh Dinama u ovoj utakmici ali nemoj zaboraviti ni utakmicu protiv Maltezana. Ovakvih iznenadjenja bude svake godine a ovo je jedno od njih.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 sep 2015, 22:06

Slazemo se :salut: :salut:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 27 sep 2015, 00:11

Ara definitivno treba biti na spisku kao 3. napadač. Igrat će LP, prvi strijelac HNL-a, to se zaista ne može ignorisati. Bravo Ara :bih:

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 27 sep 2015, 00:17

Porediti Hajduk i Dinamo je isto kao porediti Dundee i Celtic.Nestandardni clan Hajduka je znao dobiti poziv u reprezentaciji svojevremeno (i sada dobija) ali prvi strijelac Dinama u HNL-u kao ne moze.I ne shvatam zasto se Hajduk uopste poredi sa Dinamom kad je isti svemirski brod za splicane.I nije isto igrati u Hajduku i Dinamu.Ni blizu.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 27 sep 2015, 01:26

Nadajmo se da ce startat protiv Velsa i Kipra. Izgleda da je Dzeko aut, a ne vidim ko je bolje rjesenje od njega trenutno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 27 sep 2015, 07:44

Bolji izbor od njega je Vedo, za kojeg si ti rekao da se neće ne igrati ni u Herthi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2015, 11:38

Armin Hodžić vrlo lako može postati klasični Dinamov projekat već viđen mnogo puta. U Dinamu jednostavno znaju prepoznati zlatnu koku i učiniće sve da je debelo naplate, što će se nadam se desiti i sa Hodžićem.

Dinamo je odlično praćen od strane skauta, imaju vrhunsku transfer politiku i znaju kad treba prodati igrača. Ara se mora dokazati na većem nivou, potrebni su mu golovi protiv jakih protivnika, a dobiće priliku za to, tako da mislim da ćemo svi na kraju biti zadovoljni. Momak ima 20 godina i karijera ide baš onako kako treba.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 27 sep 2015, 12:14

Bravo, komso. Eto, ispuni ti se prvi san, da igras protiv Bayerna. Drugi, da zaigras u istom, bit ce aBd, samo polahko.

C.Vila je uz tebe :-)
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 27 sep 2015, 15:11

Virtu4l je napisao/la:Armin Hodžić vrlo lako može postati klasični Dinamov projekat već viđen mnogo puta. U Dinamu jednostavno znaju prepoznati zlatnu koku i učiniće sve da je debelo naplate, što će se nadam se desiti i sa Hodžićem.

Dinamo je odlično praćen od strane skauta, imaju vrhunsku transfer politiku i znaju kad treba prodati igrača. Ara se mora dokazati na većem nivou, potrebni su mu golovi protiv jakih protivnika, a dobiće priliku za to, tako da mislim da ćemo svi na kraju biti zadovoljni. Momak ima 20 godina i karijera ide baš onako kako treba.
Cuo si koliko se Zoran Mamic dere "Zabiga, Zabiga" kada je Ara u vec odlucenoj utakmici bio u nekoj polu prilici...
Gol im nije bio ptreban u vec zavrsenoj utakmici protiv Osijeka, ali treba Ari da mu skoci cijena za koju stotinu hiljada Evrica ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 28 sep 2015, 12:27

**** im majku Araaaaaaaaa
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 sep 2015, 13:02

Sretno majstore!
Voli te tvoje Sarajevo.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 28 sep 2015, 13:05

Evo i cijena mu je skočila sa 150 000 na milion.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 sep 2015, 13:06

Astren je napisao/la:Evo i cijena mu je skočila sa 150 000 na milion.
Cijena mu je skočila prije dvije sedmice.
Voli te tvoje Sarajevo.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 28 sep 2015, 13:08

Virtu4l je napisao/la:
Astren je napisao/la:Evo i cijena mu je skočila sa 150 000 na milion.
Cijena mu je skočila prije dvije sedmice.
Znam, vidio sam ranije, rekoh da napišem i zaokružim lijepe vijesti.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 sep 2015, 13:09

Porasla mu cijena sa 250 hiljada eura na 1 milion.

slika

EDIT: preduhitriše me :urnebes:
DRUG NEBI TI PUNCA

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 sep 2015, 13:11

Sad ona priča od prije nekoliko dana pada u vodu... S obzirom da ne igra Edin, a nama je imperativ pobjeda, jasno je
da moramo igrati sa dva napadača. Dakle Vedad i Armin ! Utakmica u kojoj se mogu proslaviti Meša i Ara.
F.K.SARAJEVO

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 28 sep 2015, 13:13

Novi sponzor Zeljeznicara kroz koju godinu :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos i 10 gostiju.