FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Inter je prihvatio ponudu Barcelone za Zlatana Ibrahimovića, koji će 30. juna biti i zvanično predstavljen na Camp Nou, pišu danas španski mediji.
Barca je ponudila Interu 10 miliona funti, plus Samuela Eto'oa, što, međutim, italijanski klub nije prihvatio. Ipak, pojavila se opcija da Inter odmah po dolasku Eto'oa Kamerunca proda Manchester Cityu, koji je pokazao interesovanje.
I navodno se interesujemo za Benayouna (nebi bio losa zamjena)
Barca je ponudila Interu 10 miliona funti, plus Samuela Eto'oa, što, međutim, italijanski klub nije prihvatio. Ipak, pojavila se opcija da Inter odmah po dolasku Eto'oa Kamerunca proda Manchester Cityu, koji je pokazao interesovanje.
I navodno se interesujemo za Benayouna (nebi bio losa zamjena)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
barcelona igra 20 godina istu formaciju pa tako ce i sljedec godine sto znaci totalni nogomet !!!!!el-fighter je napisao/la:Mislim da je za Riberyija stvar gotova. On ostaje u Bayernu. Jedini klub u koji je mogao preći je bio Real, ali je Real kupio Ronalda. Barca može zaboraviti na njega. Ev čitam da su doveli Ibrahimovića, a Etoo odlazi prvo u Inter, pa onda u Man.City. Zna li neko hoće li Barca sljedeću sezonu igrati u istoj formaciji kao i ove sezone.
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Prva postava Barce koja je istrčala u finalu protiv Man. UTD i osvojila ligu prvaka je bila jeptinija i od Kakaja i od Ronalda.
Valdes - domači proizvod
Sylvinho - 2 mio €
Pique - 6 mio € (domači proizvod)
Toure - 9 mio €
Puyol - domači proizvod
Busquets - domači proizvod
Xavi - domači proizvod
Iniesta - domači proizvod
Messi - domači proizvod
Eto'o - 24 mio €
Henry - 24 mio €
Skupno: 65 mio €
- el-fighter
- Kontakt:
Ribery neće u Real, jer su već kupili Ronalda, a Ribery i Ronaldo i graju na istoj poziciji.omgmessi je napisao/la:Ribery nije gotova stvar, Tito i Pep su još neki dan dajali intervju da je Ribery idealan igrač za njihov sistem igre, a to potvrduju i mediji koji nisu zaboravili ovih dana na Riberya. . Ali u svakom primjeru nebi žalio da ostane još jednu sezonu u Bayernu, samo da ne ode u Real jer on mi je ipak vrlo dobar igrač i njega bi volio vidjeti u Barci. A i Barca i Bayern su u odličnim odnosima.
Barca če uvijek igrati u istoj formaciji, koju igraju več od samog Cruyffa.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma kad je to pres'o Ronaldo?el-fighter je napisao/la: Ribery neće u Real, jer su već kupili Ronalda, a Ribery i Ronaldo i graju na istoj poziciji.
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
nije jos...ali samo treba podpisati svoju platu i koliko dugo ce biti u Madridu...to je cista formalnostaseemic je napisao/la:Ma kad je to pres'o Ronaldo?el-fighter je napisao/la: Ribery neće u Real, jer su već kupili Ronalda, a Ribery i Ronaldo i graju na istoj poziciji.

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Koja *ička!JameS je napisao/la:nije jos...ali samo treba podpisati svoju platu i koliko dugo ce biti u Madridu...to je cista formalnostaseemic je napisao/la:Ma kad je to pres'o Ronaldo?el-fighter je napisao/la: Ribery neće u Real, jer su već kupili Ronalda, a Ribery i Ronaldo i graju na istoj poziciji.
* - umjesto slova P!
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
zasto
covjek zeli nove izazove i vjerovatno mu je dosadilo zivjeti u Manchesteru 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Iniesta proglasen najboljim spanjolskim igracem u 2008/2009 sezoni
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
cestitke, zasluzenomiky_hz je napisao/la:Iniesta proglasen najboljim spanjolskim igracem u 2008/2009 sezoni
7 igraca iz nase skole, haj nek mi neko nadje jos neki tim koji tako radi...nema ga, ne postoji....a ne ko englezi, u svom timu imaju 2 engleza i ostalo stranci....od 25 igraca 2-3 igraca su englezi i vozdra...omgmessi je napisao/la:Prva postava Barce koja je istrčala u finalu protiv Man. UTD i osvojila ligu prvaka je bila jeptinija i od Kakaja i od Ronalda.
Valdes - domači proizvod
Sylvinho - 2 mio €
Pique - 6 mio € (domači proizvod)
Toure - 9 mio €
Puyol - domači proizvod
Busquets - domači proizvod
Xavi - domači proizvod
Iniesta - domači proizvod
Messi - domači proizvod
Eto'o - 24 mio €
Henry - 24 mio €
Skupno: 65 mio €

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
nije mi jasno sta cekaju vise da kupe zirkova 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
sasvim zasluzenomiky_hz je napisao/la:Iniesta proglasen najboljim spanjolskim igracem u 2008/2009 sezoni
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Evo sad je več jasno Jorquera napušta klub, a treči golman če biti Mino. Jorquera ima ponudu Mallorce.
Razgovori sa managerom Victora Valdesa su se zakomplicirali. Navodno manager traži istu plaču za VV ko što ima Cassilias u Realu. Barca to sigurno neče ponuditi, tako da ili če pristati na produženje sa "normalnom" plačom ili če se ga prodati. A prvi na listi je Sergio Asenjo iz Valladolida, za kojeg je jučer njegov manager rekao da prate situaciju Valdesa. Ovo mi ide pošteno na živce, ovi manageri igrača stvarno pretjeruju, prošle sezone kad Barca nije ništa osvojila, niko nije ništa rekao, a sad svi navalili pa hoče plače blizu Messija, iako su ove godine od varibilnog dijela plate za uspjehe dobili čak i previše.
Evo Barca je ponudila Bayernu 40 mio EUR za Riberya. Iako kako pišu su sa igračem več sve dogovoreni če ta ponuda biti sigurna odbijena, jer svi posle transfera Kake i CR7 vrijede Riberya minimalno 50mio EUR. A takvog iznosa ne vjerujem da če Barca platiti, jer jim je najdraži igrač u historiji Barce kojeg su kupili bio Marc Overmars za 40,6 mio EUR i to sa ludim Gaspartom.
I Juve se je zagrizao za Filipeja, tako da smo u borbi za najboljeg ljevog bočneg ove godine u BBVA ligi dobili konkurenciju.
Sport piše, da na listi za Riberyem za pojačanje na ljevom krilu su Van Persie, Malouda i Mata. Od ovih 3 bi volio vidjeti samo Matu. Van Persie mi je odličan igrač, al mi nekako ne paše u način Barcine igre, dok Maloudaja ne želim ni blizu Barce.
Porto je rekao da nisu dobili nijedne ponude za Bruna Alvesa, tako da kako kaže zasad ostaje u klubu. Mogu samo reči hvala bogu, nema potrebe da trošimo vrijeme na kupovanju braniča, jer jih imamo u klubu sasvim dovoljno, bolje da se okrenu prema pozicijama koje krvavo trebamo.
Razgovori sa managerom Victora Valdesa su se zakomplicirali. Navodno manager traži istu plaču za VV ko što ima Cassilias u Realu. Barca to sigurno neče ponuditi, tako da ili če pristati na produženje sa "normalnom" plačom ili če se ga prodati. A prvi na listi je Sergio Asenjo iz Valladolida, za kojeg je jučer njegov manager rekao da prate situaciju Valdesa. Ovo mi ide pošteno na živce, ovi manageri igrača stvarno pretjeruju, prošle sezone kad Barca nije ništa osvojila, niko nije ništa rekao, a sad svi navalili pa hoče plače blizu Messija, iako su ove godine od varibilnog dijela plate za uspjehe dobili čak i previše.
Evo Barca je ponudila Bayernu 40 mio EUR za Riberya. Iako kako pišu su sa igračem več sve dogovoreni če ta ponuda biti sigurna odbijena, jer svi posle transfera Kake i CR7 vrijede Riberya minimalno 50mio EUR. A takvog iznosa ne vjerujem da če Barca platiti, jer jim je najdraži igrač u historiji Barce kojeg su kupili bio Marc Overmars za 40,6 mio EUR i to sa ludim Gaspartom.
I Juve se je zagrizao za Filipeja, tako da smo u borbi za najboljeg ljevog bočneg ove godine u BBVA ligi dobili konkurenciju.
Sport piše, da na listi za Riberyem za pojačanje na ljevom krilu su Van Persie, Malouda i Mata. Od ovih 3 bi volio vidjeti samo Matu. Van Persie mi je odličan igrač, al mi nekako ne paše u način Barcine igre, dok Maloudaja ne želim ni blizu Barce.
Porto je rekao da nisu dobili nijedne ponude za Bruna Alvesa, tako da kako kaže zasad ostaje u klubu. Mogu samo reči hvala bogu, nema potrebe da trošimo vrijeme na kupovanju braniča, jer jih imamo u klubu sasvim dovoljno, bolje da se okrenu prema pozicijama koje krvavo trebamo.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a jbt pa sto Jorquera ode...hehe
pa bolje je da je Pinto otiso, al hadj sad...he
Mata bi po me ni bio dobar izbor, ako ne ufatimo Riberya ili Villu...
a tog Felipea treba dovesti...podhitno nam je potreban lijevi bek...
a Ribery bi mogo doci za 40 miliona i + Hleb i eto...

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
sto se tice Riberya muguc je njegov prelazak u Barcu gdje bi i on sam volio nastavit svoju karijeru,,ZELJO DO GROBA je napisao/la:a jbt pa sto Jorquera ode...hehe![]()
a Villa je po meni vec igrac Reala pa ga zato mozete ufatit samo za jednu stvar

Xavi Torres prelazi u Malagu, gdje če potpisati ugovor na 5 godina.
Manager Hleba je još jedanput više rekao da Hleb ostaje u Barci. Tako je i Txiki rekao, da se prošle godine nisu toliko dugo borili sa Arsenalom za njega, da bi sad odustali od njega.
Treča utakmica na turneji po Ameriki če se igrati proti Chivasu. Igrat če se 8 ili 9. avgusta.
Man. UTD se kako piše SPORT zanima za Samuela Etoo-ja.
Daniel Alves je rekao, da želi da bi u Barcu došao njegov sunarodjak Robinho. Rekao je da bi Robinho bio odličan izbor i da bi se uklapao u Barcin sistem igre.
Ako Valdes nebi produžio ugovora sa Barcom, na listi za njegove zamjene su još Reina, Diego Lopez i Gorka Iraizoz.
Manager Hleba je još jedanput više rekao da Hleb ostaje u Barci. Tako je i Txiki rekao, da se prošle godine nisu toliko dugo borili sa Arsenalom za njega, da bi sad odustali od njega.
Treča utakmica na turneji po Ameriki če se igrati proti Chivasu. Igrat če se 8 ili 9. avgusta.
Man. UTD se kako piše SPORT zanima za Samuela Etoo-ja.
Daniel Alves je rekao, da želi da bi u Barcu došao njegov sunarodjak Robinho. Rekao je da bi Robinho bio odličan izbor i da bi se uklapao u Barcin sistem igre.
Ako Valdes nebi produžio ugovora sa Barcom, na listi za njegove zamjene su još Reina, Diego Lopez i Gorka Iraizoz.
moze li mi ko dati kakvu dobru barsinu stranicu na nasem jeziku,ja imam samo barcelona-bosna al nije dovoljni ziva za moj ukus
unaprijed hvala 

Abraham je potpisao dvogodišnji ugovor sa Cadizom.
Barcelona neče ni u jednom primjeru prihvatiti zahtjeve managera Valdesa. Valdesa želi da dodje u rang plače ko Etoo i Henry znači oko 8 mio EUR godišnje.
Barcelona je zaintresovana za ljevog bočnog PSG-ja Mamadou Sakhoja. Ovaj 19 godišnji ljevo bočni branič ima veliki potencial i to su u njemu prepoznali skauti Barce. Ali Barca če imati težko konkurenciju u borbi za njega jer se zanimaju tako Arsenal ko Man. UTD.
Yaya Toure kako kaže bi več danas mogao podpisati nov ugovor sa Barcom. Barca je pristala pa mu ponudila veču platu(ne pišu koliko) a i ugovor če se produžiti do 2012. To je potvrdio i manager Yaye Dimitri Seluk.
Barca još jednom dokazuje da je Mes Que Un Club. Za više info pritisni na LINK
ElMundoDeportivo(EMD) piše kako su ove sedmice u hotelu La Florida imali skupa večeru Txiki i Jorge Mendes. Mendes je manager 27 godina starog štopera Porta Bruna Alvesa.
Izjava Joana Laporte, predsjednika Barce na transfere Kake i Ronalda
Barcelona neče ni u jednom primjeru prihvatiti zahtjeve managera Valdesa. Valdesa želi da dodje u rang plače ko Etoo i Henry znači oko 8 mio EUR godišnje.
Barcelona je zaintresovana za ljevog bočnog PSG-ja Mamadou Sakhoja. Ovaj 19 godišnji ljevo bočni branič ima veliki potencial i to su u njemu prepoznali skauti Barce. Ali Barca če imati težko konkurenciju u borbi za njega jer se zanimaju tako Arsenal ko Man. UTD.
Yaya Toure kako kaže bi več danas mogao podpisati nov ugovor sa Barcom. Barca je pristala pa mu ponudila veču platu(ne pišu koliko) a i ugovor če se produžiti do 2012. To je potvrdio i manager Yaye Dimitri Seluk.
Barca još jednom dokazuje da je Mes Que Un Club. Za više info pritisni na LINK
ElMundoDeportivo(EMD) piše kako su ove sedmice u hotelu La Florida imali skupa večeru Txiki i Jorge Mendes. Mendes je manager 27 godina starog štopera Porta Bruna Alvesa.
Izjava Joana Laporte, predsjednika Barce na transfere Kake i Ronalda
Zhirkov je još jednom više u intervjuju za Sport potvrdio, da mu je želja igranja za Barcelonu.We are shaping players to become the FIFA World Player, while others are buying them.
Joan Laporta, Barcelona president
Ibrahimović u koliko bi došao u Barcu, bi prema Sportu dobio manju plaču neg što ima sad u Interu. Razlog je u tome, da u Italiji je puno veči porez neg u Španiji, dok mu u Italiji uzme 43% poreza, u Španiji uzme 25%.But the Russian owner of Chelsea speaks like you ... Abramovich could swing the balance of its future in favor of Chelsea?
Well, I do not know ...but I repeat that my team is Barca and I want to play there. Barca is my first choice and dream of joining this club someday.
JameS je napisao/la:zastocovjek zeli nove izazove i vjerovatno mu je dosadilo zivjeti u Manchesteru
OT - Ma *izda prava... prava Christina...
Gotovo, prop'o frajer!
* - umjesto slova p
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Evo da se priključim ovoj temi, veliki sam fan barce
A što se tiče transfera barca bi trebala podhitno dovesti jednog dobrog lijevog beka, jer je abidal u protekloj sezoni igrao promjenjljivo, kandidati bi trebali biti filipe, zhirkov ili lahm.
Toureu trebaju produzit ugovor jer je lik jedan od najboljih destruktivaca protivničke igre, a za dovodjenje mascherana nema potrebe.
Dobro bi bilo kada bi mogli dovesti Riberija, ali ako ne uspju opet imaju respektabilan sastav priključenjem Thiaga i Gai-a koji će biti igrači kalibra Messi.
A ovo je smiješno šta Inter traži za Ibrahimovića odstetu u rangu C.Ronalda, a ionako bi dolaskom narušio balans u ekipi, jer prihodi Ibre u Interu godišnje iznose 12 mil eura, pa stoga bi bilo više nezadovoljnih igrača.
Danas se Barca uključila u utrku za Villu sa ponudom teskom 35 mil eura, što znači da polagano odustaju od Ibre..

A što se tiče transfera barca bi trebala podhitno dovesti jednog dobrog lijevog beka, jer je abidal u protekloj sezoni igrao promjenjljivo, kandidati bi trebali biti filipe, zhirkov ili lahm.
Toureu trebaju produzit ugovor jer je lik jedan od najboljih destruktivaca protivničke igre, a za dovodjenje mascherana nema potrebe.
Dobro bi bilo kada bi mogli dovesti Riberija, ali ako ne uspju opet imaju respektabilan sastav priključenjem Thiaga i Gai-a koji će biti igrači kalibra Messi.
A ovo je smiješno šta Inter traži za Ibrahimovića odstetu u rangu C.Ronalda, a ionako bi dolaskom narušio balans u ekipi, jer prihodi Ibre u Interu godišnje iznose 12 mil eura, pa stoga bi bilo više nezadovoljnih igrača.
Danas se Barca uključila u utrku za Villu sa ponudom teskom 35 mil eura, što znači da polagano odustaju od Ibre..
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

0:2 još uvijek frišak rezultat

David Villa #7
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.