Slatinash_7 je napisao/la:Hajmo neko,Wade,Green,Lopez i Henson u izlogu,trazim blokove i stealse uz pozeljan sto manji broj TO
Evo DeAndre za sve 4 igraca hahaha, u 3 tekme 15 blokada

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Slatinash_7 je napisao/la:Hajmo neko,Wade,Green,Lopez i Henson u izlogu,trazim blokove i stealse uz pozeljan sto manji broj TO
Čestitam drug na pobjedi, Randle te je izvukao na kraju, samo ovo će biti neprežaljeni poraz, ovakvi su najgori (a u tvom slučaju ovakve pobjede su najslađe) 4 poena razlike i izjednačeni u tricama, to je baš ono da sam sebi šamar opalimiceTATA je napisao/la:Sto se mene tice okey je, a Mirsoni kakav match up, imao si sinoc cist win po meni, ali **** dobro odigrase mojiuglavnom bravo
ok onda, ko je luis na forumu?Tracy3McGrady je napisao/la:Dino ti si komesar i ti trebaš sa co komesarom da se dogovoris, e sad ako njega nema onda moraš sam donijeti odluke i to što prije. Jer desi se da jedan igrač iz trejdaj se povrijedi ista onda??? Ovako prihvati odma ako misliš da može proći. Večeras kobi zabije 40 i ovaj se predomisli, ili vucko se povredi ili sta ja znam . A sad su 2 lige i svima je cilju ostati u ligi ili se promovisati .
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Imas ponudu ako si ti Viking.dino-92 je napisao/la:evo, javio se, rijesili smoaktivni su svi, svi su bili online u zadnja 24 sata, tako da je ok.
Gerald Green? i Brook LOpez? ako su nji dvojca mogli bi nešto dogovoritiSlatinash_7 je napisao/la:Hajmo neko,Wade,Green,Lopez i Henson u izlogu,trazim blokove i stealse uz pozeljan sto manji broj TO
Kod mene je Brook.JoseMourinho je napisao/la:Gerald Green? i Brook LOpez? ako su nji dvojca mogli bi nešto dogovoritiSlatinash_7 je napisao/la:Hajmo neko,Wade,Green,Lopez i Henson u izlogu,trazim blokove i stealse uz pozeljan sto manji broj TO
Eto poslao sam ti ponudu..De nek Greivis vidi da li bi htio nesto iz mog tima ili Zeljeznicara za Brooka da se pravi prvi 3 way trade u 2.ligiJoseMourinho je napisao/la:što da nešta imas na umu?
Jose ima LeBrona i Cousinsa ali oni su nivo iznad, dok su mu ostali nivo ispod Brooka. Moze Lowry iz Slatine.Slatinash_7 je napisao/la:Eto poslao sam ti ponudu..De nek Greivis vidi da li bi htio nesto iz mog tima ili Zeljeznicara za Brooka da se pravi prvi 3 way trade u 2.ligiJoseMourinho je napisao/la:što da nešta imas na umu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.