Rade Krunić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Rade Krunić
Kazem opet,ako je do Mehmeda sramota mu je velika i minus.Ako je do malog ko ga yebe,ne treba ga vise nikad ni zvati.
Jos dva igraca ce ispasti sa spiska na tribine,u protokolu ne moze vise od 23 igraca.Jedan je Tino Sušić a drugi vrag bi ga znao,vjerovatno se racuna da se neko povrijedi pa da sam otpadne.
Na ovim stvarima smo bezbroj puta izgorili i vi pojedini nas opet ubjedjujete da je to sve u red,fakat vas ne kontam.
Jos dva igraca ce ispasti sa spiska na tribine,u protokolu ne moze vise od 23 igraca.Jedan je Tino Sušić a drugi vrag bi ga znao,vjerovatno se racuna da se neko povrijedi pa da sam otpadne.
Na ovim stvarima smo bezbroj puta izgorili i vi pojedini nas opet ubjedjujete da je to sve u red,fakat vas ne kontam.
-
- Kontakt:
Upravo takoUnofficialpage je napisao/la:Možda nije trebao debitovat ali mogao i trebao ostati na spisku. Za svaki slučaj.
Ko gleda italijansku ligu na Areni zna kako blagonklono komentatori gledaju na Krunica.Ne sugerisu oni direktno ali sugerisu diskretno da se priprati ovaj igrac.
Moje misljenje je jasno,sve i da u Srbiji ne racunaju na Krunica siguran sam da ne bi propustili sansu da ga sprijece da igra za Bosnu i Hercegovinu,makar to znacilo da ce ga pozvati jednom i mozda nikad vise.Mislim znamo se jel tako.
A svako ima pravo na stav,pa i da bude naivan.
Moje misljenje je jasno,sve i da u Srbiji ne racunaju na Krunica siguran sam da ne bi propustili sansu da ga sprijece da igra za Bosnu i Hercegovinu,makar to znacilo da ce ga pozvati jednom i mozda nikad vise.Mislim znamo se jel tako.
A svako ima pravo na stav,pa i da bude naivan.
Ko bi rekao da ce nas dva debitanta u Slovackoj odvesti u BraziFaraonTM je napisao/la:Čekajte, nemojte mi reći da je neko očekivao da će Krunić debitovati protiv Irske?

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jao o cemu se prica i kakva se polemika digne,a decko sam prije par dana izjavi da mu je drago kako je na sirem spisku,ali da ne ocekuje da bude na skracenom(posto je razgovarao s Mesom),jer kako rece,parafraziram,tu trebaju biti momci koji su izborili baraz.Cimu diskusija daljnja?
Pa i Bičakčić i Hajrović su u tom trenutku bili najbolje što imamo, dok to trenutno Krunić nije sigurno. O Bičakčiću se recimo pričalo skoro pola godine prije debitantskog nastupa i znalo se da čim dođe u reprezentaciju da ide u prvih 11 jer od njega tada nije bilo boljeg. Što se tiče Hajrovića, on je bio već formiran igrač i igrao je u fantastičnoj formi za Grashopers baš u tom periodu kada je debitovao za nas. Ako misliš da bi Krunić nama mogao doprinjeti u ovom dvomeču kao što su nam donijeli Bičakčić i Hajrović mislim da griješiš.Husika je napisao/la:Ko bi rekao da ce nas dva debitanta u Slovackoj odvesti u BraziFaraonTM je napisao/la:Čekajte, nemojte mi reći da je neko očekivao da će Krunić debitovati protiv Irske?
Danas sa klupe imaš bar tri bolje opcije od Krunića, Hodžića, Đurića i Medunjanina/Salihovića za taj ulazak sa klupe, ili možda misliš da je Rade trebao u prvih 11 odmah?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
glup potez mese, ali sta je tu je.. idemo dalje.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Jesmo li to sad oslabljeni u barazu jer nema Krunica ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ko je ta 10-ka koja ostaje ?Elegant je napisao/la:Jesmo li to sad oslabljeni u barazu jer nema Krunica ?
Bolje da je Krunic osto na spisku nego Hajrovic, ali eto sta je tu je
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sarmelino znamo da hejtaš Izeta hahahhahahaSarmelino je napisao/la:Bolje da je Krunic osto na spisku nego Hajrovic, ali eto sta je tu je

"We need to suffer. And we need to fight."
Samo sam realanCaptain4 je napisao/la:Sarmelino znamo da hejtaš Izeta hahahhahahaSarmelino je napisao/la:Bolje da je Krunic osto na spisku nego Hajrovic, ali eto sta je tu je

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
E da nam ga hoce Srbija uzet u inat neznalicama.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Nije ovo baš prilika da se eksperimentiše zbog važnosti narednih utakmica. Izbacivanje nekoga ko je duže tu, ma koliko malu ili nevažnu ulogu imao može donijeti samo loše stvar, a to je zadnja stvar koju neko želi. Pred ovakve utakmice je najvažnije imati zdrave igrače i dobru atmosferu, sve ostalo je manje bitno. Krunić nije baš kvalitet koji može donijeti neki instant napredak, tako da je možda i najbolje ovako.
Bit će prilike za njega, za par mjeseci slijede zvanične prijateljske utamice. Dobar je on igrač, kvalitetan i pozivom koji je dobio mu je pokazano da se na njega u budućnosti računa. I ne samo na njega.
Bit će prilike za njega, za par mjeseci slijede zvanične prijateljske utamice. Dobar je on igrač, kvalitetan i pozivom koji je dobio mu je pokazano da se na njega u budućnosti računa. I ne samo na njega.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ko kaže da mi uopšte igramo sa desetkom?Husika je napisao/la:Ko je ta 10-ka koja ostaje ?Elegant je napisao/la:Jesmo li to sad oslabljeni u barazu jer nema Krunica ?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Al bi se i proslavili, i on i srbija... Prije ce somalia odigrati na EP nego srbija..Format je napisao/la:E da nam ga hoce Srbija uzet u inat neznalicama.
Jasno je meni da nasa desetka ne sluzi nicemu, sta vise gubimo na muskosti sa njom...FaraonTM je napisao/la:Ko kaže da mi uopšte igramo sa desetkom?Husika je napisao/la:Ko je ta 10-ka koja ostaje ?Elegant je napisao/la:Jesmo li to sad oslabljeni u barazu jer nema Krunica ?
Druze neko mora pokriti taj dio terena a ko je taj po tebi ???
Od kad je Meša došao mi igramo 4-3-3 formaciju koja prelazi u 4-5-1. Znači u sredini imamo tri igrača, dva centralna veznjaka i jednog defanzivnog veznog. Desetka bi nam dobro došla al' daleko od toga da je neophodna, više bih volio jednog kvalitetnog centralnog veznjaka da ga Meša može staviti sa Bešićem i Pjanićem u sredinu terena.Husika je napisao/la: Jasno je meni da nasa desetka ne sluzi nicemu, sta vise gubimo na muskosti sa njom...
Druze neko mora pokriti taj dio terena a ko je taj po tebi ???
A što se tiče Krunića kao desetke definitivno smatram da u ovom trenutku nije kalibar koji nama treba na toj poziciji niti bi ozbiljno konkurisao za utakmice baraža.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zasto je los potez Mese, momku je skrenuo paznju da u buducnosti racuna na njega i dao mu podsticaj da se jos vise trudi.
Vjerovatno je i obavio razgovor s njim dal' u 4 oka ili telefonski i objasnio daljnje planove za njega.
Momku predstoji da se trudi i da ulaskom u repku ne bude tu za popunu prostora nego bitna karika, a potencijala za to ima.
Vjerovatno je i obavio razgovor s njim dal' u 4 oka ili telefonski i objasnio daljnje planove za njega.
Momku predstoji da se trudi i da ulaskom u repku ne bude tu za popunu prostora nego bitna karika, a potencijala za to ima.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"