edinedin1 je napisao/la:Kakav ba crni Đikić, Neno je domaci i bolji je trener
Ovaj prvi je za Nenu

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
edinedin1 je napisao/la:Kakav ba crni Đikić, Neno je domaci i bolji je trener
mercurial je napisao/la:Jedno je kad Hrvat iz BiH ode igrati za Hrvatsku, a drugo kad Bosnjak iz BiH ode igrati za Hrvatsku i to u ratno doba, iako znas sta su u ratu radili tvojim sunarodnjacima. Neka mu je na cast i obraz ako ga ima uopce. I on takav da se uci na nasoj reprezentaciji, hvala ali ne hvala !!!
Izvoli onda Bajica, olicenje patriote i upravo ono sto smo zasluzili.mercurial je napisao/la:Jedno je kad Hrvat iz BiH ode igrati za Hrvatsku, a drugo kad Bosnjak iz BiH ode igrati za Hrvatsku i to u ratno doba, iako znas sta su u ratu radili tvojim sunarodnjacima. Neka mu je na cast i obraz ako ga ima uopce. I on takav da se uci na nasoj reprezentaciji, hvala ali ne hvala !!!
apsolutno istu situaciju je imao mršić, pa je on zaigra za Bosnu, a Damir da ju je volio kao što je izjavljivao igrao bi i onlumani je napisao/la:
Damir je igrao za Hrvatsku, jer ga mi nismo zvali.Sjecam se kada je Neno posle pobjede u splitu bio gost na BHT i fino rekaoI Mulaomerovic voli Bosnu ,i on bi igrao za BIH, ali tako je kako je.Ehhh sada je li on za Selektora,pa sigurno nije.
Jeli ti Nermine shvatas ili neces da shvatis da je covjek 3,4 godine cekao poziv i sve, bio najbolji play i sve u Europi a nase bolila ona stvar. U to doba pritiskalo se na sve strane i sta sve ne , tako da nemoj pricati kada je Neno, Dzevdo i ostali kazu odlicno za Damira sta mi radimo ovdje raspravljamo o nekim banalnim stvarima.nerminh74 je napisao/la:apsolutno istu situaciju je imao mršić, pa je on zaigra za Bosnu, a Damir da ju je volio kao što je izjavljivao igrao bi i onlumani je napisao/la:
Damir je igrao za Hrvatsku, jer ga mi nismo zvali.Sjecam se kada je Neno posle pobjede u splitu bio gost na BHT i fino rekaoI Mulaomerovic voli Bosnu ,i on bi igrao za BIH, ali tako je kako je.Ehhh sada je li on za Selektora,pa sigurno nije.
ukratko prodana duša koja se sada vadi
i stvarno ne znam što pominjete Bajića, svi znamo da je on ekstremista, ali takvo je 1/3 BiH dok je Damir izdajnik svoje nacije
Pa spominje se jer je glavni kandidat, ja cu uvijek izabrati Mulaomerovica ispred Bajica, koliki god on izdajnik bio ne moze mi biti mrzi od Baje.nerminh74 je napisao/la:apsolutno istu situaciju je imao mršić, pa je on zaigra za Bosnu, a Damir da ju je volio kao što je izjavljivao igrao bi i onlumani je napisao/la:
i stvarno ne znam što pominjete Bajića, svi znamo da je on ekstremista, ali takvo je 1/3 BiH dok je Damir izdajnik svoje nacije
Ethel je napisao/la:Pa spominje se jer je glavni kandidat, ja cu uvijek izabrati Mulaomerovica ispred Bajica, koliki god on izdajnik bio ne moze mi biti mrzi od Baje.nerminh74 je napisao/la:apsolutno istu situaciju je imao mršić, pa je on zaigra za Bosnu, a Damir da ju je volio kao što je izjavljivao igrao bi i onlumani je napisao/la:
Sto nije kao Mrsic, najlakse je tako reci, sto nisu svi ko Pjanic i Barbarez pa da nikad nemamo takvih problema. Bio je u Ciboni od 94. do 98., a pozive su dobijali neki drugi i ja bi uradio isto kad pogledam iz ove perspektive.
Ethel je napisao/la:Izvoli onda Bajica, olicenje patriote i upravo ono sto smo zasluzili.mercurial je napisao/la:Jedno je kad Hrvat iz BiH ode igrati za Hrvatsku, a drugo kad Bosnjak iz BiH ode igrati za Hrvatsku i to u ratno doba, iako znas sta su u ratu radili tvojim sunarodnjacima. Neka mu je na cast i obraz ako ga ima uopce. I on takav da se uci na nasoj reprezentaciji, hvala ali ne hvala !!!
nerminh74 je napisao/la:apsolutno istu situaciju je imao mršić, pa je on zaigra za Bosnu, a Damir da ju je volio kao što je izjavljivao igrao bi i onlumani je napisao/la:
A ni Baja koji se sa svojom nazovi ekipom nakon osvajanja kupa BiH slika sa zastavom Srbije i tako to ...filip13 je napisao/la:Ethel je napisao/la:Izvoli onda Bajica, olicenje patriote i upravo ono sto smo zasluzili.mercurial je napisao/la:Jedno je kad Hrvat iz BiH ode igrati za Hrvatsku, a drugo kad Bosnjak iz BiH ode igrati za Hrvatsku i to u ratno doba, iako znas sta su u ratu radili tvojim sunarodnjacima. Neka mu je na cast i obraz ako ga ima uopce. I on takav da se uci na nasoj reprezentaciji, hvala ali ne hvala !!!
ma nekima je izgleda problem sto je mulaomerovic igrao za hrvatsku,to sto su marić,sesar,planinić isto uradili nije nikakav problem,nije problem ni kuzmić koji igra za srbiju
Target ja shvatam da je mogao čekati 3 godine i igrati za BiH isto kao Mršić, ali nije i samim tim sve pada u voduTaRgEt_ je napisao/la:Jeli ti Nermine shvatas ili neces da shvatis da je covjek 3,4 godine cekao poziv i sve, bio najbolji play i sve u Europi a nase bolila ona stvar. U to doba pritiskalo se na sve strane i sta sve ne , tako da nemoj pricati kada je Neno, Dzevdo i ostali kazu odlicno za Damira sta mi radimo ovdje raspravljamo o nekim banalnim stvarima.nerminh74 je napisao/la:apsolutno istu situaciju je imao mršić, pa je on zaigra za Bosnu, a Damir da ju je volio kao što je izjavljivao igrao bi i onlumani je napisao/la:
Spominjemo sto je Baja uredu ovdje svima, a Damir kojeg nasi nisu zvali nije uredu.
prvo nacije jer je kao Bošnjak pristao igrati za državu koja je vodila rat protiv njegovih sunarodnjaka prije nego što su se sve fizičke rane na tim sunarodnjacima zaraslefilip13 je napisao/la:
nacije ili drzave??
pa sam si rekao da je od 1996. poceo igrati za hrvatsku,a tad je rat vec staonerminh74 je napisao/la:prvo nacije jer je kao Bošnjak pristao igrati za državu koja je vodila rat protiv njegovih sunarodnjaka prije nego što su se sve fizičke rane na tim sunarodnjacima zaraslefilip13 je napisao/la:
nacije ili drzave??
a zatim države, koja je nažalost ovako nakaradna, pa je dosta toga normalno što u največem djelu svijeta nije
i baš zbog gore navedenog NIJE isto kada jedan Damir Mulaomerović zaigra za državu sa kojom nema NIŠTA, nego ljudi koji imaju sa tim državama nacionalnu poveznicu
istina ne opravdavam ni to, ali nije isto
Bravo to je poenta citave price... A da ga nisu zvali nisu to je cinjenica...filip13 je napisao/la:da ne bude zabune,ne branim mulaomerovića zbog njegovog odabira da igra za hrvatsku,mogao je postupiti kao mršić,nije,isao je putanjom manjeg otpora,bilo mu tako lakse,nisu ga ni iz saveza zvali valjda,ali on nije jedini koji je tako postupio,samo sto je nekima izgleda skoro pa svejedno kad neko sa imenom npr. miloš odabere srbiju,ne mogu duplih standarda
TaRgEt_ je napisao/la:Bravo to je poenta citave price... A da ga nisu zvali nisu to je cinjenica...filip13 je napisao/la:da ne bude zabune,ne branim mulaomerovića zbog njegovog odabira da igra za hrvatsku,mogao je postupiti kao mršić,nije,isao je putanjom manjeg otpora,bilo mu tako lakse,nisu ga ni iz saveza zvali valjda,ali on nije jedini koji je tako postupio,samo sto je nekima izgleda skoro pa svejedno kad neko sa imenom npr. miloš odabere srbiju,ne mogu duplih standarda
filip13 je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Bravo to je poenta citave price... A da ga nisu zvali nisu to je cinjenica...filip13 je napisao/la:da ne bude zabune,ne branim mulaomerovića zbog njegovog odabira da igra za hrvatsku,mogao je postupiti kao mršić,nije,isao je putanjom manjeg otpora,bilo mu tako lakse,nisu ga ni iz saveza zvali valjda,ali on nije jedini koji je tako postupio,samo sto je nekima izgleda skoro pa svejedno kad neko sa imenom npr. miloš odabere srbiju,ne mogu duplih standarda
ne znam jesu li ga zvali,u to ne bi ulazio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.