Vise je bilo na derbiju osamdeset i neke ne znam tacno godinu, kad je bilo po nekima i oko 60 000.MosaaRajvosa je napisao/la:@GodisonPark Legendarne slike Premier lige, ne Lige prvaka.....![]()
Onda moze i ova:
Stadion Koševo 40.000 gledalaca, najviše u povijesti na jednom stadionu u BiH.
Legendarne slike Premijer Lige BiH
Re: Legendarne slike Premijer Lige BiH
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Tačno, na tu sam zaboravio http://www.klix.ba/sport/nogomet/saraje ... /110123017club21 je napisao/la:Vise je bilo na derbiju osamdeset i neke ne znam tacno godinu, kad je bilo po nekima i oko 60 000.MosaaRajvosa je napisao/la:@GodisonPark Legendarne slike Premier lige, ne Lige prvaka.....![]()
Onda moze i ova:
Eto onda osim gradskog derbija, najviše

Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
bolje bi bilo da se tema zove "Legendarne slike BiH klubova" ovako smo ograniceni 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- GoodisonPark
- Kontakt:
Može što da ne, odlična slikaMosaaRajvosa je napisao/la:@GodisonPark Legendarne slike Premier lige, ne Lige prvaka.....![]()
Onda moze i ova:

One na početku plzen, balzan su također iz PL,

povratak otpisanih!
Izgleda nekima treba crtat...

-
- Kontakt:
Nogometaš Čelika tijekom zagrijavanja onesvijestio suca

i nezadovoljna "robija" na pecari

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Doobar

Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- GoodisonPark
- Kontakt:
Tebi treba crtat da trebaš promjeniti naziv teme, jer se već na prvoj stranici našla slika trenera Balzana
Sad si došao da uputiš kritiku, ili promjeni naziv ili nek moderacija obriše moje slike ako nisu prikladne

Sad si došao da uputiš kritiku, ili promjeni naziv ili nek moderacija obriše moje slike ako nisu prikladne

povratak otpisanih!

Za mog druga Goodisona

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
brigsiroki je napisao/la:Nogometaš Čelika tijekom zagrijavanja onesvijestio suca
Jaje mu mozes na celavici ispeci, ali maksice i crna trenera se ne skida.
Fleka se zalijepila za travnjak kad je Beslija krenuo na nju, psihopata..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- GoodisonPark
- Kontakt:
BadrHari je napisao/la:
Za mog druga Goodisona

Ona slika sa huliganskim ispadima balavca nije nešto na šta trebaš biti ponosan.
povratak otpisanih!
Ne znam zasto se odmah ljutis? Pa nisam valjda ja ubacio onu sliku protiv Balzana, vec neko drugi. Da si listao samo malo nize, vidio bi da sam odmah reagovao na istu. Za Zeljine lijepe slike velikih europskih utakmica ima ova http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=99&t=9401GoodisonPark je napisao/la:Tebi treba crtat da trebaš promjeniti naziv teme, jer se već na prvoj stranici našla slika trenera Balzana![]()

BHT HD LIVE iz Vrapcica

INTERTOTO CUP 2003/04
FK SLOBODA - FC AC AKUREYRI (ISLAND)

FK SLOBODA - FC AC AKUREYRI (ISLAND)

- GoodisonPark
- Kontakt:
Znači ipak treba nacrtati i obojiti, hajde de...MCMLXVII je napisao/la:Ne znam zasto se odmah ljutis? Pa nisam valjda ja ubacio onu sliku protiv Balzana, vec neko drugi. Da si listao samo malo nize, vidio bi da sam odmah reagovao na istu. Za Zeljine lijepe slike velikih europskih utakmica ima ova http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=99&t=9401GoodisonPark je napisao/la:Tebi treba crtat da trebaš promjeniti naziv teme, jer se već na prvoj stranici našla slika trenera Balzana![]()
Sad si došao da uputiš kritiku, ili promjeni naziv ili nek moderacija obriše moje slike ako nisu prikladne![]()
Prvo ne ljutim se, ali ti nakon postavljene slike na našim opštim diskusijama apsolutno nemaš pravo da bilo kome sugerišeš bilo šta o slikama.
Drugo nakon toga što si uradio ne znam kako je uopšte dozvoljeno da ti otvaraš bilo kakve teme a pogotovo one koje imaju veze sa fotografijama, i treće da li ti zaista misliš da se ovdje na forumu striktno poštuje naziv svake teme?
Postavio sam (spoiler) slike mog kluba koji igra PL i baš ne vidim razlog za neku diskusiju!
povratak otpisanih!
Sta onda reci za clanove koji su i dalje tu, a otvoreno psovali familije i spominjali mrtve? Ko god me poznaje kao clana foruma zna da nisam zlonamjeran. Evidento je da ti sada trazis neka nova prepucavanja i neko tvoje dokazivanje, dok ja jednostavno ne zelim da kvarim ljudima ovu temu, zato molim te zaobidji me.
Otvorio sam jednu finu temu da nas sviju malo vrati unazad i pogledamo kako je to sve nekada izgledalo u domacem prvenstvu. Ako imas neke starije legendarne slike Premijer lige, bujrum ubaci jer mi iste trebaju.
Otvorio sam jednu finu temu da nas sviju malo vrati unazad i pogledamo kako je to sve nekada izgledalo u domacem prvenstvu. Ako imas neke starije legendarne slike Premijer lige, bujrum ubaci jer mi iste trebaju.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Veze s mozgom nema!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Otvori druze temu koja tebi odgovara i kaci sta hoces. Momak je fino rekao slike Premijer lige i postujte njegovu ideju.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
nakon 803 danaBitiSrcemVezan je napisao/la:MosaaRajvosa je napisao/la:E i ja svakakoj djeci objašnjavam...Ma stavi ti legendo 10 njegovih slika, i upropasti temu ako ti je to bio cilj...
Idemo dalje;
Prva gostujuća pobjeda Željezničara nakon ne znam koliko godina, na Bilinom Polju, gol Alena Mešanovića, povratak Amara Osima:
Životni saputnik! 1921