Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BiH - Danska

Pobjeda
74
44%
Neriješeno
38
22%
Poraz
57
34%

Ukupno glasova: 169

bhsport
Kontakt:

Re: Kirin Kup: BiH - Danska 03.06.2016.

Post Postao/la bhsport » 31 maj 2016, 12:28

emir79 je napisao/la:
bhsport je napisao/la: Svaka cast. Ti si nam veza na forumu sa selektorom. :clap:
Ma kakav ja i veza, ja ipak mislim da je Mesa registrovan ovdje na forumu. :mrgreen:
Skromnost je vrlina, ko bi rekao. :salut:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 31 maj 2016, 12:28

hz1987 je napisao/la:hajde neka neko baci konacan spisak svih onih koji su otisli za japan. otpao ovaj, odustao onaj, postedjen taj i taj. vise se ne zna ko ide ko ne ide - dajte spisak onih koji zvanicno idu.
Otputovali su za Japan, valjda se neko od medija sjeti napisati koji igrači nisu otputovali.

Izgleda da ćemo biti uskraćeni za prenos, BHT neće sigurno prenositi oni više ne mogu pustiti ni film iz 1950-te, jedino da FACE TV i Senad nešto izmisle u narednim danima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 31 maj 2016, 12:38

Protiv Danske u petak u 09:00 h
Valjda bude barem stream
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 maj 2016, 12:43

Raonffa je napisao/la:Otputovali su za Japan, valjda se neko od medija sjeti napisati koji igrači nisu otputovali.
Bolje da se sjete napisati one koji su otputovali. Disidente ćemo kasnije prebrojavat'. :P
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 31 maj 2016, 12:49

zizu1991 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Otputovali su za Japan, valjda se neko od medija sjeti napisati koji igrači nisu otputovali.
Bolje da se sjete napisati one koji su otputovali. Disidente ćemo kasnije prebrojavat'. :P
Može i tako, apsolutno je svejedno :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 31 maj 2016, 12:52

zizu1991 je napisao/la:
Džeko, Pjanić, Bešić, Spahić, Begović i Zukanović nisu otputovali. I još jedan čini mi se da im se pridružio.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 31 maj 2016, 12:59

Ibizevic je napisao/la:
Džeko, Pjanić, Bešić, Spahić, Begović i Zukanović nisu otputovali. I još jedan čini mi se da im se pridružio.
Pa svi oni koji vedre i oblace po repki, ocekivano.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 31 maj 2016, 13:12

Ibizevic je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
To je onda onako kako je i Juka neki dan napisao na FB.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 31 maj 2016, 14:46

Medunjanin je u intervju rekao da se dogovorio da ne ide.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 31 maj 2016, 15:05

JavierBosnia je napisao/la:Medunjanin je u intervju rekao da se dogovorio da ne ide.
Hare je bio na pripremama za Japan odnosno treninzima poslije Španije , tako da vjerovatno da ide.
Mozda je zbog ovih povreda koje su zadesile tim ipak odluceno da ide iako je dogovor bio drugaciji.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 31 maj 2016, 15:12

edoo3 je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:Medunjanin je u intervju rekao da se dogovorio da ne ide.
Hare je bio na pripremama za Japan odnosno treninzima poslije Španije , tako da vjerovatno da ide.
Mozda je zbog ovih povreda koje su zadesile tim ipak odluceno da ide iako je dogovor bio drugaciji.
Eno ga u avionu, kod juke na slikama.
Mesa definitivno drzi sve u svojim rukama pustite mahalske price
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 31 maj 2016, 15:16

JavierBosnia je napisao/la:
edoo3 je napisao/la:
Eno ga u avionu, kod juke na slikama.
Mesa definitivno drzi sve u svojim rukama pustite mahalske price
Odmah sam to rekao, covjek je vec prije sedmicu-dvije obavjestio igrace ko putuje u Japan ko ide kuci, mozda eventualno par promjena da se desilo radi ovih povreda ali sve je to sitno .Nije vrijedno pomena ali nasi vrli novinari su od mrava napravili magarca.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 31 maj 2016, 15:37

muamerc je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:
Pa svi oni koji vedre i oblace po repki, ocekivano.
Sta hoces da kazes da su trebali i oni ici?.. nisu otisli oni koji su gotovo sigurni u prvoj postavi a ovi ostali nek ginu u prijateljskim i nek se dokazuju, tako i treba da bude. Da su otisli i oni i da se neko povrijedio prvi ovi koji sad seru bi isto tako srali da su nam savez i selektor katastrofa jer salju najbolje igrace na nebitne prijateljske umjesto da isprobavaju nove.
This time next year we'll be millionaires.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 31 maj 2016, 15:42

Ako je tako zasto su igrali protiv Spanije?

Najbolje je da ovi ne igraju nikako prijateljske da se ne povrijede i umaraju, pa kad pocnu prave tekme nek samo uskoce.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 31 maj 2016, 15:46

Znaci ako je protiv Spanije igrala prva postava mora i u Japanu, da su protiv Spanije igrali novi morali bi i protiv Japana.. ne moze se to rasporedit nikako da ovamo igra prva postava a da tamo se probaju novi igraci, jebm ti razmisljanje. I ako se ne varam ovo nisu nikakvi sluzbeni termini za odigravanje prijateljskih a ovaj protiv Spanije je bio.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2016, 15:47

Momciluk je napisao/la:Sta hoces da kazes da su trebali i oni ici?.. nisu otisli oni koji su gotovo sigurni u prvoj postavi a ovi ostali nek ginu u prijateljskim i nek se dokazuju, tako i treba da bude. Da su otisli i oni i da se neko povrijedio prvi ovi koji sad seru bi isto tako srali da su nam savez i selektor katastrofa jer salju najbolje igrace na nebitne prijateljske umjesto da isprobavaju nove.
To su igrači za koje znamo koliko mogu.

Jedino što možda nije fer prema organizatoru, jer oni su sigurno očekivali Džeku i Pjanića u Japanu. Tako da smo ovim potezom zatvorili vrata eventualnim narednim učešćima na ovom kupu. Ne sumnjam da je naš savez dobro plaćen za ovu ekskurziju, ali japanci su isto tako krivi što navedene igrače nisu stavili u ugovor.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 31 maj 2016, 15:53

Virtu4l je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Sta hoces da kazes da su trebali i oni ici?.. nisu otisli oni koji su gotovo sigurni u prvoj postavi a ovi ostali nek ginu u prijateljskim i nek se dokazuju, tako i treba da bude. Da su otisli i oni i da se neko povrijedio prvi ovi koji sad seru bi isto tako srali da su nam savez i selektor katastrofa jer salju najbolje igrace na nebitne prijateljske umjesto da isprobavaju nove.
To su igrači za koje znamo koliko mogu.

Jedino što možda nije fer prema organizatoru, jer oni su sigurno očekivali Džeku i Pjanića u Japanu. Tako da smo ovim potezom zatvorili vrata eventualnim narednim učešćima na ovom kupu. Ne sumnjam da je naš savez dobro plaćen za ovu ekskurziju, ali japanci su isto tako krivi što navedene igrače nisu stavili u ugovor.
Znam da je Halilhodzic spominjao kad su se ugovarale ove prijateljske da hoce da vidi Dzeku i Pjanica na tom turniru ali ako nisu stavili u ugovor i ako im je vjerovao na rijec to ide na obraz ovih koji su to obecali mene to ne interesuje, vise volim da vidim konacno sta Armin moze nego Dzeku da se vuce po terenu(ne mislim pod tim nista lose i ne treba se previse truditi u prijateljskim on je svoje davno pokazao).. A i za Vahida me zaboli qrac nisam ni od njega vidio neko preveliko postovanje prema reprezentaciji pa ne moze ni on ga ocekivati.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2016, 15:56

Momciluk je napisao/la:A i za Vahida me zaboli qrac nisam ni od njega vidio neko preveliko postovanje prema reprezentaciji pa ne moze ni on ga ocekivati.
Istog sam mišljenja, stvarno ne treba da nas zanima šta on misli. Japanci su sigurno očekivali Džeku kao najveću zvijezdu turnira i njih mi je jedino žao, jbg, ipak su fanatici za fudbal.
Voli te tvoje Sarajevo.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 31 maj 2016, 15:57

Sve je to uredu, a mislim da ovi gore navedeni igraci ne postuju Savez i da dogovore i odluke istih svjesno ignorisu. Oni koji imaju ime i kredita su jedini smjeli reci mi necemo igrati i takvi su i rekli. To je neposteno, prema svima. Ali, eto i u tome ima dobrog, neko ce dobiti priliku da igra ili da se time proda, a inace nikad ne bi ili nece dobiti priliku za to.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2016, 15:59

muamerc je napisao/la:neko ce dobiti priliku da igra ili da se time proda, a inace nikad ne bi ili nece dobiti priliku za to.
Pa o tome diskutujemo godinama, stalno se traže nova imena i da im se pruži šansa. Eto, dobiće šansu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 15 gostiju.