Skromnost je vrlina, ko bi rekao.emir79 je napisao/la:Ma kakav ja i veza, ja ipak mislim da je Mesa registrovan ovdje na forumu.bhsport je napisao/la: Svaka cast. Ti si nam veza na forumu sa selektorom.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Skromnost je vrlina, ko bi rekao.emir79 je napisao/la:Ma kakav ja i veza, ja ipak mislim da je Mesa registrovan ovdje na forumu.bhsport je napisao/la: Svaka cast. Ti si nam veza na forumu sa selektorom.
Otputovali su za Japan, valjda se neko od medija sjeti napisati koji igrači nisu otputovali.hz1987 je napisao/la:hajde neka neko baci konacan spisak svih onih koji su otisli za japan. otpao ovaj, odustao onaj, postedjen taj i taj. vise se ne zna ko ide ko ne ide - dajte spisak onih koji zvanicno idu.
Bolje da se sjete napisati one koji su otputovali. Disidente ćemo kasnije prebrojavat'.Raonffa je napisao/la:Otputovali su za Japan, valjda se neko od medija sjeti napisati koji igrači nisu otputovali.
Može i tako, apsolutno je svejednozizu1991 je napisao/la:Bolje da se sjete napisati one koji su otputovali. Disidente ćemo kasnije prebrojavat'.Raonffa je napisao/la:Otputovali su za Japan, valjda se neko od medija sjeti napisati koji igrači nisu otputovali.
Džeko, Pjanić, Bešić, Spahić, Begović i Zukanović nisu otputovali. I još jedan čini mi se da im se pridružio.zizu1991 je napisao/la:Bolje da se sjete napisati one koji su otputovali. Disidente ćemo kasnije prebrojavat'.Raonffa je napisao/la:Otputovali su za Japan, valjda se neko od medija sjeti napisati koji igrači nisu otputovali.
Pa svi oni koji vedre i oblace po repki, ocekivano.Ibizevic je napisao/la:
Džeko, Pjanić, Bešić, Spahić, Begović i Zukanović nisu otputovali. I još jedan čini mi se da im se pridružio.
To je onda onako kako je i Juka neki dan napisao na FB.Ibizevic je napisao/la:Džeko, Pjanić, Bešić, Spahić, Begović i Zukanović nisu otputovali. I još jedan čini mi se da im se pridružio.zizu1991 je napisao/la:Bolje da se sjete napisati one koji su otputovali. Disidente ćemo kasnije prebrojavat'.Raonffa je napisao/la:Otputovali su za Japan, valjda se neko od medija sjeti napisati koji igrači nisu otputovali.
Hare je bio na pripremama za Japan odnosno treninzima poslije Španije , tako da vjerovatno da ide.JavierBosnia je napisao/la:Medunjanin je u intervju rekao da se dogovorio da ne ide.
Eno ga u avionu, kod juke na slikama.edoo3 je napisao/la:Hare je bio na pripremama za Japan odnosno treninzima poslije Španije , tako da vjerovatno da ide.JavierBosnia je napisao/la:Medunjanin je u intervju rekao da se dogovorio da ne ide.
Mozda je zbog ovih povreda koje su zadesile tim ipak odluceno da ide iako je dogovor bio drugaciji.
Odmah sam to rekao, covjek je vec prije sedmicu-dvije obavjestio igrace ko putuje u Japan ko ide kuci, mozda eventualno par promjena da se desilo radi ovih povreda ali sve je to sitno .Nije vrijedno pomena ali nasi vrli novinari su od mrava napravili magarca.JavierBosnia je napisao/la:Eno ga u avionu, kod juke na slikama.edoo3 je napisao/la:Hare je bio na pripremama za Japan odnosno treninzima poslije Španije , tako da vjerovatno da ide.JavierBosnia je napisao/la:Medunjanin je u intervju rekao da se dogovorio da ne ide.
Mozda je zbog ovih povreda koje su zadesile tim ipak odluceno da ide iako je dogovor bio drugaciji.
Mesa definitivno drzi sve u svojim rukama pustite mahalske price
Sta hoces da kazes da su trebali i oni ici?.. nisu otisli oni koji su gotovo sigurni u prvoj postavi a ovi ostali nek ginu u prijateljskim i nek se dokazuju, tako i treba da bude. Da su otisli i oni i da se neko povrijedio prvi ovi koji sad seru bi isto tako srali da su nam savez i selektor katastrofa jer salju najbolje igrace na nebitne prijateljske umjesto da isprobavaju nove.muamerc je napisao/la:Pa svi oni koji vedre i oblace po repki, ocekivano.Ibizevic je napisao/la:
Džeko, Pjanić, Bešić, Spahić, Begović i Zukanović nisu otputovali. I još jedan čini mi se da im se pridružio.
To su igrači za koje znamo koliko mogu.Momciluk je napisao/la:Sta hoces da kazes da su trebali i oni ici?.. nisu otisli oni koji su gotovo sigurni u prvoj postavi a ovi ostali nek ginu u prijateljskim i nek se dokazuju, tako i treba da bude. Da su otisli i oni i da se neko povrijedio prvi ovi koji sad seru bi isto tako srali da su nam savez i selektor katastrofa jer salju najbolje igrace na nebitne prijateljske umjesto da isprobavaju nove.
Znam da je Halilhodzic spominjao kad su se ugovarale ove prijateljske da hoce da vidi Dzeku i Pjanica na tom turniru ali ako nisu stavili u ugovor i ako im je vjerovao na rijec to ide na obraz ovih koji su to obecali mene to ne interesuje, vise volim da vidim konacno sta Armin moze nego Dzeku da se vuce po terenu(ne mislim pod tim nista lose i ne treba se previse truditi u prijateljskim on je svoje davno pokazao).. A i za Vahida me zaboli qrac nisam ni od njega vidio neko preveliko postovanje prema reprezentaciji pa ne moze ni on ga ocekivati.Virtu4l je napisao/la:To su igrači za koje znamo koliko mogu.Momciluk je napisao/la:Sta hoces da kazes da su trebali i oni ici?.. nisu otisli oni koji su gotovo sigurni u prvoj postavi a ovi ostali nek ginu u prijateljskim i nek se dokazuju, tako i treba da bude. Da su otisli i oni i da se neko povrijedio prvi ovi koji sad seru bi isto tako srali da su nam savez i selektor katastrofa jer salju najbolje igrace na nebitne prijateljske umjesto da isprobavaju nove.
Jedino što možda nije fer prema organizatoru, jer oni su sigurno očekivali Džeku i Pjanića u Japanu. Tako da smo ovim potezom zatvorili vrata eventualnim narednim učešćima na ovom kupu. Ne sumnjam da je naš savez dobro plaćen za ovu ekskurziju, ali japanci su isto tako krivi što navedene igrače nisu stavili u ugovor.
Istog sam mišljenja, stvarno ne treba da nas zanima šta on misli. Japanci su sigurno očekivali Džeku kao najveću zvijezdu turnira i njih mi je jedino žao, jbg, ipak su fanatici za fudbal.Momciluk je napisao/la:A i za Vahida me zaboli qrac nisam ni od njega vidio neko preveliko postovanje prema reprezentaciji pa ne moze ni on ga ocekivati.
Pa o tome diskutujemo godinama, stalno se traže nova imena i da im se pruži šansa. Eto, dobiće šansu.muamerc je napisao/la:neko ce dobiti priliku da igra ili da se time proda, a inace nikad ne bi ili nece dobiti priliku za to.
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 15 gostiju.