RIO 2016 - Vaterpolo
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Vaterpolo
koja drzava je najtrofejnija u vaterpolu,na svim velikim takmičenjima?
Srbija.filip13 je napisao/la:koja drzava je najtrofejnija u vaterpolu,na svim velikim takmičenjima?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- branimir85
- Kontakt:
mađarska,a u poljednji par godina apsolutna dominacija srba još im fali olimpijsko zlatoLillard je napisao/la:Srbija.filip13 je napisao/la:koja drzava je najtrofejnija u vaterpolu,na svim velikim takmičenjima?

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
A dobro, Mađarska otkad ikad
btw. gazimo ove prgave Talijane uvijek kad je najpotrebnije, Sukno danas fenomenalan. Al kako onaj mazlum opali Lončara šakom, a sudac ništa

btw. gazimo ove prgave Talijane uvijek kad je najpotrebnije, Sukno danas fenomenalan. Al kako onaj mazlum opali Lončara šakom, a sudac ništa

- KingJamesMVP
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ostalo/srbija-i-hr ... iju/203337
Novinari se ne potrude ništa provjeriti, čuj Barakude osigurale 1.mjesto
Novinari se ne potrude ništa provjeriti, čuj Barakude osigurale 1.mjesto
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- alan_kardec
- Kontakt:
Presmješno ovo izgleda.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Fala qrcu, pobijediše i vaterpolisti i odoše u četvrtfinale. Mada sam posumnjao u njih nakon opet lošeg napada, promašenog peterca i primljenog gola na samom isteku prvog pol.
Sad protiv Talijana ili Hrvata.
Sad protiv Talijana ili Hrvata.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Konačno smo pokazali znake života. Prlainović je konačno nešto odigrao. ipak čovjek odluke je bio aleksić koji je probušio dva puta golamana kad ništa nije išlo ostalim... košarkaši došli da ih podrže
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Koji je vrag s vašim golmanima, trebal posudit jednog? 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vatrepolisti vam glume Amere u košarci sa ovih OI 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
da znaš..rio_Ferdy88 je napisao/la:Vatrepolisti vam glume Amere u košarci sa ovih OI
@lilard yebi ga imali smo dva bolja od vaših ali jedan od u cg, drugi u brazil
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Koji naš je otišao da brani za CG? Šćepanović? On je naš?DANTES je napisao/la:@lilard yebi ga imali smo dva bolja od vaših ali jedan od u cg, drugi u brazil
Nikad mi neće biri jasno šta bi Soru da napusti Srbiju i ode braniti za Brazil.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Šefik bolan. On je 2008 otišao nakon tuče sa šapićem o kojoj njih dva nisu ništa rekli. ali se zakačio sa udovičićemalan_kardec je napisao/la:Koji naš je otišao da brani za CG? Šćepanović? On je naš?DANTES je napisao/la:@lilard yebi ga imali smo dva bolja od vaših ali jedan od u cg, drugi u brazil
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Aaa pardon, do mene je. Zbunio sam se pošto sam sinoć gledao snimak CG-USA i onaj komentator reče da je Šćepanović rođen u Bg.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- NukeR_G1970
- Kontakt:
To pitaj ljude iz saveza koji ga vise nisu zeleli. Ni oni ni selektori od Udovicica do Savica.alan_kardec je napisao/la:Koji naš je otišao da brani za CG? Šćepanović? On je naš?DANTES je napisao/la:@lilard yebi ga imali smo dva bolja od vaših ali jedan od u cg, drugi u brazil
Nije tačno da ga Savić nije želeo. Soro je otpisan od strane Udovičića ili je odlučio da se oprosti nakon Londona. Ne mogu sad tačno da se setim. Možda se oprostio nakon onog pisma igrača, ne znam da li on ili Udovičić jedini nisu potpisali to pismo. U svakom slučaju, on se oprostio pre SP '13 u Barseloni.
I think I'm a pussy one.
- alan_kardec
- Kontakt:
Texi je napisao/la:Nije tačno da ga Savić nije želeo. Soro je otpisan od strane Udovičića ili je odlučio da se oprosti nakon Londona. Ne mogu sad tačno da se setim. Možda se oprostio nakon onog pisma igrača, ne znam da li on ili Udovičić jedini nisu potpisali to pismo. U svakom slučaju, on se oprostio pre SP '13 u Barseloni.
@Texi šta kažeš o igrama Srbije u Riju? Što smo onako loši u napadu? Jel u pitanju plansko tempiranje forme ili nešto drugo?
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
crnogorci u četvrtfinalu
ajmoooo čoče 

- Kobe Bryant
- Kontakt:
mrzim štimanja u svim sportovima, ali ovakva jadna najviše mrzim ,
čuj Hrvatska reprezentacija nesmiju da budu PRVI
, da bi izbjegli Srbijansku reprezentaciju koja ce vjerovatno biti četvrta

čuj Hrvatska reprezentacija nesmiju da budu PRVI

Da i šta je tu čudno? Hvala qurcu pa jednom i mi to napravimo, godinama idemo pošteno u svakom sportu pa nas godinama yebu ostali. Neka, rezultat na kraju je najbitniji 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.