West Ham FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Hoće li West Ham izboriti opstanak?

1. Da
73
86%
2. Ne
12
14%

Ukupno glasova: 85

kenank7
Kontakt:

Re: West Ham FC

Post Postao/la kenank7 » 23 avg 2009, 15:43

navijam za tottenham danas. . .ali svaka čast west hamu na igr. .

p.s.ko je onaj sallinas?? ;) :D :D
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 23 avg 2009, 15:45

kenank7 je napisao/la:navijam za tottenham danas. . .ali svaka čast west hamu na igr. .

p.s.ko je onaj sallinas?? ;) :D :D
Mislis Stanislas Junior :mrgreen:

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 23 avg 2009, 15:47

nemam pojma kako se mali zove,ali igra super,ima tehniku i brzinu za ne povjerovat. . .

p.s. carlton cole je zbog sličnih stvari "nogiran" iz CFC-a. .. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 23 avg 2009, 15:49

Hahahahah kako je glup ovaj Cole, hahahahahahha... :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 avg 2009, 15:50

Šta je Luka sada glavom promašio, ali dobra utakmica, puna tempa, lijepo je gledati.

EDIT:

Možete listati unazad mislim prethodna stranica, kada sam napisao da će se osvetiti Čekićarima ako propuštaju toliko prolika. Bili su bolji, imali dosta prilika a gube. Svašta.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 avg 2009, 16:38

Ako nekupe još jednog napadača neče evrope vidjet,ona mrcina nešto petlja al nemože sama;
Jimenez je loše odigrao,sezonu 2007/08 govorili su zamjeniče Figa i igrao je dobro al su ga povrede sprječile pa je u stalnom padu forme još Engleski fudbal nije za njega;
Totenham izgleda kao ozbiljna ekipa ono što su potrošili pršlog ljeta je uigralo se...samo za godinu dana..doveli su Basonga,uvijek nezgodnog Crohuca(kako se več piše) i imaju vrlo respektabilnu ekipu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 23 avg 2009, 16:40

Jimenez je odličan bio ... ne znam ja šta si ti gledao raule ... a tottenshit ima sreće ko da sjedi na mrvama
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 23 avg 2009, 16:41

Madafaka je napisao/la:Hahahahah kako je glup ovaj Cole, hahahahahahha... :mrgreen:
Kolko god da je glup idolu on je engleski reprezentativac ;)

**** Jevreji :twisted: nisu sastavili dvije povezane akcije u drugom poluvremenu i zabise dva gola iz nassih gresaka,West ham mnogo bolji,par odlicnih sansi ali kad nece nece lopta u gol,ipak sve cestitke igracima pogotovo Parkeru,koja portvovanost na terenu nevidjeno..Stanislas jos jedan izdanak West hamove skole,pokaazao veceras svoj potencijali i da nam biti itekako potreban u ovoj sezoni..Jimenez ( El Mago ) isto tako odlicna utakmica,sjajno se krece,odlicno dijeli lopte,tehnika na zavidnom nivou,odlican potez uprave bice sjajno pojacanje..Jbg bice bolje ,sad nam je sreca okrenula ledja,mozda tako sljedece kolo okrene suparnickoj ekipi...

CMO'N YOU IRONS !!! slika
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 23 avg 2009, 16:44

Raul_64 je napisao/la:Ako nekupe još jednog napadača neče evrope vidjet,ona mrcina nešto petlja al nemože sama;
Jimenez je loše odigrao,sezonu 2007/08 govorili su zamjeniče Figa i igrao je dobro al su ga povrede sprječile pa je u stalnom padu forme još Engleski fudbal nije za njega;
Totenham izgleda kao ozbiljna ekipa ono što su potrošili pršlog ljeta je uigralo se...samo za godinu dana..doveli su Basonga,uvijek nezgodnog Crohuca(kako se več piše) i imaju vrlo respektabilnu ekipu.
U sta si ti gledao matereti,covjek medju najboljim na terenu bio,izlazi covjek dobija ovacije 34 hiljade navijaca za igru i ti dodjes serendas kako je lose odigrao :roll:

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2009, 16:46

Bogami smo ja i ti onda gledali drugu utakmicu skroz :roll: Tottenhem citavo vrijeme dominirao,imali sigurno vise prilika od vas,a Cole nije standardni Engleski reprezentativac odigrao je tek 3 utakmice za reprezentaciju,ipak nemoze Defoa izbaciti iz prvih 11...jbt sa cim si ti zadovoljan blago tebi kad tako razmisljas ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 23 avg 2009, 16:47

miky_hz je napisao/la:Bogami smo ja i ti onda gledali drugu utakmicu skroz :roll: Tottenhem citavo vrijeme dominirao,imali sigurno vise prilika od vas,a Cole nije standardni Engleski reprezentativac odigrao je tek 3 utakmice za reprezentaciju,ipak nemoze Defoa izbaciti iz prvih 11...jbt sa cim si ti zadovoljan blago tebi kad tako razmisljas ;)
Ma stipu ga qme, vidis da mu nije dobro. :mrgreen:

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 23 avg 2009, 16:51

miky_hz je napisao/la:Bogami smo ja i ti onda gledali drugu utakmicu skroz :roll: Tottenhem citavo vrijeme dominirao,imali sigurno vise prilika od vas,a Cole nije standardni Engleski reprezentativac odigrao je tek 3 utakmice za reprezentaciju,ipak nemoze Defoa izbaciti iz prvih 11...jbt sa cim si ti zadovoljan blago tebi kad tako razmisljas ;)
Totenham cijlo vrijeme dominirao :roll: Sta je to napravio u drugom poluvemenu,nijedne jedine izradjene akcije,Lenon jedini par imao dobrih prodora po desnoj strani,ubaci ali Upson ili Collins pociste centarsut..Ko sto reko,da ne bi dvije greske (Cole,Spector) ne bi prismrdili golu jos 90 min..Ako mislis da sam subjektivan,evo pitamo @L'Avvocato koji je neutralan i neka kaze koja je ekipa bila bolja ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 avg 2009, 16:53

U sta si ti gledao matereti,covjek medju najboljim na terenu bio,izlazi covjek dobija ovacije 34 hiljade navijaca za igru i ti dodjes serendas kako je lose odigrao :roll:[/quote]
Ako ti kažeš da bio najbolji onda jest ipak si ti objektivan,al vrijeme če pokazat...onaj Stanislav je igračina al kažem nedostaje jedan napadač

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 avg 2009, 16:54

Ja dok sam gledao West Ham je dominirao a Tottenham zabijao. Malo prije kraja malo Tottenham čuvao loptu.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 23 avg 2009, 16:56

Pod hitno napadaca treba Zola da dovede,vidi se da C.Cole ne moze sam u napadu,covjek na ledjima malte ne nosi 3 igraca i onda nema ko da mu se otvori da mu pruzi loptu,nadam se da ce ko sto je rekoa Duxbury u ponedeljak tj. sutra znati sve za Chamaka hoceli doci ili ne da se trazi drugi napadac...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2009, 16:57

hammers je napisao/la:
Totenham cijlo vrijeme dominirao :roll: Sta je to napravio u drugom poluvemenu,nijedne jedine izradjene akcije,Lenon jedini par imao dobrih prodora po desnoj strani,ubaci ali Upson ili Collins pociste centarsut..Ko sto reko,da ne bi dvije greske (Cole,Spector) ne bi prismrdili golu jos 90 min..Ako mislis da sam subjektivan,evo pitamo @L'Avvocato koji je neutralan i neka kaze koja je ekipa bila bolja ;)
A sta on je neutralan zato sto je rekao da je West Ham bio bolji,a mi sto govorimo drugacije nisam neutralni ne razumijem,puca mi neka stvar za objema ekipama ja govorim ono sto sam ja vidio,a evo vidim nisam jedini koji sam tako vidio,normala jedni ce reci jedno jedni drugo,ja mislim kako sam napisao nevidim u cemu je problem

shvatam ja da si fanatik ok normala al normalno mozes reci,ko nije gledao utakmicu po tvom bi pisanju bi stekao dojam da ih je West Ham pojeo sto uopste nije tako bilo,i opet kazem sigurno je Tottenhem imao vise prilika za gol,to sto one nisu bile iz nekih akcija,ili sto su bile iz gresaka vasih igraca to nema nikakve veze prilika je prilika,nisam ja rekao da ste vi losi bili ali po mom misljenu Tottenhem je ta ekipa koja je bolja bila to je sve bez ljutnje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 23 avg 2009, 17:04

miky_hz je napisao/la:
hammers je napisao/la:
A sta on je neutralan zato sto je rekao da je West Ham bio bolji,a mi sto govorimo drugacije nisam neutralni ne razumijem,puca mi neka stvar za objema ekipama ja govorim ono sto sam ja vidio,a evo vidim nisam jedini koji sam tako vidio,normala jedni ce reci jedno jedni drugo,ja mislim kako sam napisao nevidim u cemu je problem

shvatam ja da si fanatik ok normala al normalno mozes reci,ko nije gledao utakmicu po tvom bi pisanju bi stekao dojam da ih je West Ham pojeo sto uopste nije tako bilo,i opet kazem sigurno je Tottenhem imao vise prilika za gol,to sto one nisu bile iz nekih akcija,ili sto su bile iz gresaka vasih igraca to nema nikakve veze prilika je prilika,nisam ja rekao da ste vi losi bili ali po mom misljenu Tottenhem je ta ekipa koja je bolja bila to je sve bez ljutnje
Ma okee je,svako ima pravo na svoje misljenje i ja to cijenim,ja tebe ne mogu ubijediti da je danas West ham bio bolja momcad sto mi nije ni namjera a isto tako ne mozes ni ti mene da je Totscum ;) ..

Evo i statistika danasnje tekme :

West Ham United Team Statistics Tottenham Hotspur
1 Goals 2
0 1st Half Goals 0
5 Shots on Target 6
9 Shots off Target 7
5 Blocked Shots 9
4 Corners 8
16 Fouls 11
1 Offsides 2
2 Yellow Cards 1
0 Red Cards 0
76.4 Passing Success 78.7
19 Tackles 24
68.4 Tackles Success 83.3
47.5 Possession 52.5
43.5 Territorial Advantage 56.5

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 23 avg 2009, 17:20

pa meni ravnopravna tekma,mozda za nijansu tottenham agresivniji i boji!al utakmicu su odlucile te greske iako po mom misljenju bi trebalo biti 1:1 ili 2:2!West hamu treba napadac inace nece zabit jos 20 golova do kraja sezone jer Cole nemoze sam to iznijet na ledkima!

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 24 avg 2009, 12:56

West Ham United have agreed a £4.3m fee for Lazio's Goran Pandev, according to reports in Italy.

The Biancocelesti are said to have accepted the Hammers' offer for that initial figure and would receive 50 per cent of any transfer fee should the 26-year-old be sold in the next two years.
slika

West Ham boss Gianfranco Zola has been linked with former Chelsea striker Eidur Gudjohnsen, Inter Milan's Mario Balotelli and Bordeaux striker Marouane Chamakh.

But calciomercato.com claim Pandev will move to Upton Park after a move to Zenit St Petersburg broke down.

Pandev could make his debut for the Hammers against Blackburn Rovers in the Barclays Premier League this weekend

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 avg 2009, 13:27

Za 4,3 miliona nema šanse da če ga dovest mada je juče Lazio igrao utakmicu bez Pandeva koji je bio odstranjn iz momčadi :?:
Pandev nije čisti napadač više je krilo kao Jimenez il Stanislav(znači Jimenez gubi mjesto startera)mada sumnjam u transfer;
Najbolja bi akvizicija bila Gudijonsen naravno ako se ostvari

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.