Mensur Bajramovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

imeime
Kontakt:

Re: Smjena Bajramovića?

Post Postao/la imeime » 18 avg 2009, 10:38

covjek je ocigledno zalutao, zasrao je sve sto se moze i treba ga smijeniti
imperator, prodavac magle

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 avg 2009, 13:50

mensur je jedan veliki kloc!

kako ga nije stid praviti korake, ne zagradjivati igrace u skoku, sakrivati se od lopte ko najveca picketina kad se lomi utakmica, fulat slobodna, ne preuzimati u odbrani vec igrati po principu "**** mi se sto je tebe prosao, nek zabije kos", priznavati trojku belgije iako je sirena koja je znacila time-out tako dugo trubila da su navijaci vec pobjegli u atomsko skloniste, pogadjao one trojke za belgiju iz picke lijepe materine od tablu i preko ruke u posljednjoj sekundi napada...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 18 avg 2009, 14:08

jbg. jedan sam od rijetkih koji je branio Mensu na ovom i drugim forumima, ali je ono sto je uradio tokom ovih kvalifikacija katastrofalno.
Stoji sve sto ej KK bosna napisao , ali ekipa uopste nije bila vodjena tokom ovih kvalifikacija na pravi nacin. Ne samo protiv Belgije u Atverpenu vec i na preostalim mecevima. Tim krene u crnu fazu a Menso nikako da trazi tajm aut. Menso je gurao svoj zamisljeni tim i u pripremnim utakmicama i vec se tad vidjelo da ekipa nema potencijal. Volim Zlaju strasno ali sinoc ga ngdje nije bilo. Menso je puno grijesio i zaista je vrijeme da se napravi nesto novo. Jednostavno mora se vidjeti ko hoce a ko nece igrati za reprezentaciju. Ko ne zeli zahvaliti mu se za stalno.
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 avg 2009, 14:22

gledaj, ne govorim da menso nije kriv. kriv je itekako. ali ima likova kojima je on kriv za sve (cast izuzecima), a ima dosta i do igraca, pa i samog saveza, ali najlakse je naci krivca u mensuru bajramovicu
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 18 avg 2009, 14:25

Tu se slazemo
na sve njegove greske i ekipa je u mecu koji sve rjesava bila bezvoljna pojedini igraci i previse
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 avg 2009, 14:29

za svaku stavku koju sam nabrojao mislio sam na pojedine igrace

nije ih tesko prepoznati

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 18 avg 2009, 14:34

BrigateBL je napisao/la:Tu se slazemo
na sve njegove greske i ekipa je u mecu koji sve rjesava bila bezvoljna pojedini igraci i previse
a ko je kriv za te igrace i takvo njihovo ponasanje? :roll: opet Mensur...
Volim te Bosno!!!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 avg 2009, 14:38

xavi26 je napisao/la:
a koje je rjesenje za to? da uzme kalash i da im zaprijeti da ce ih postrijeljati? :roll:

kada ti 8 od 12 igraca igraju ko zadnje pickice sta tu trener moze?

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 18 avg 2009, 14:49

KK_Bosna je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:
a koje je rjesenje za to? da uzme kalash i da im zaprijeti da ce ih postrijeljati? :roll:

idemo sad u krajnosti, svi smo se slozili da je selektor pravio mnogo gresaka, i prije, i sada u ovom barazu, a na kraju krajeva, pravi selektor-trener treba biti i motivator...
Volim te Bosno!!!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 avg 2009, 14:59

xavi26 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:a ko je kriv za te igrace i takvo njihovo ponasanje? :roll: opet Mensur...

idemo sad u krajnosti, svi smo se slozili da je selektor pravio mnogo gresaka, i prije, i sada u ovom barazu, a na kraju krajeva, pravi selektor-trener treba biti i motivator...
tvoj zakljucak je da je samo selektor kriv, a da su igraci sveci?

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 18 avg 2009, 15:00

KK_Bosna je napisao/la:za svaku stavku koju sam nabrojao mislio sam na pojedine igrace

nije ih tesko prepoznati
interesantno da ti igraci u svojim klubovima ne igraju ko pic.kice, do koga je to?

sto mensurova ekipa bilo koja nikad nikog ne nadskace u mecu?

sto taj lik vec 6 godina ne zna zovnuti time out?

sto mu se za glavnog sutera ne izrade 2,3 akcije gdje bi ostao sam na sutu?

sto se koncepcija tog kloca zasniva samo na odbrani?

i sto mu onaj maloumnik od prezimenjaka glulmi babuna na terenu?

jesam ja to kriv mozda il onaj ko ga je stavio tu?

ako ne zna voditi pripremiti i motivirati ekipu nek ide u siriju i tamo soli pamet

da se razumijemo, njemu igraci dernece po kafanama, zajebavaju se a to traje od 2001 godine od kada je dosla nova generacija predvodjena hukicem i mrsicem i taj trend ljetovanja sa repkom ce se tesko iskorjeniti
Zadnja izmjena: mirzza, dana/u 18 avg 2009, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Cuva Bog Zelju svog!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 18 avg 2009, 15:02

KK_Bosna je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:a koje je rjesenje za to? da uzme kalash i da im zaprijeti da ce ih postrijeljati? :roll:

tvoj zakljucak je da je samo selektor kriv, a da su igraci sveci?
Ne njegov zakljucak je da je menso birao igrace, i da nije velika krivica na njima, tako sam ja shvatio.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 18 avg 2009, 15:03

jbg sad izgubili smo ovu vaznu tekmu,3 cetvrtina je presudlia...pala koncentracija i to nas je kostalo...sta sad?sad samo mozemo cekat da portugal dobije belgiju,a i da dobije izgubicemo od francuza najmanje 50 razlike
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 avg 2009, 15:07

mirzza je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:za svaku stavku koju sam nabrojao mislio sam na pojedine igrace

nije ih tesko prepoznati
interesantno da ti igraci u svojim klubovima ne igraju ko pic.kice, do koga je to?

sto mensurova ekipa bilo koja nikad nikog ne nadskace u mecu?

sto taj lik vec 6 godina ne zna zovnuti time out?

sto mu se za glavnog sutera ne izrade 2,3 akcije gdje bi ostao sam na sutu?

sto se koncepcija tog kloca zasniva samo na odbrani?

i sto mu onaj maloumnik od prezimenjaka glulmi babuna na terenu?

jesam ja to kriv mozda il onaj ko ga je stavio tu?

ako ne zna voditi pripremiti i motivirati ekipu nek ide u siriju i tamo soli pamet
u nekim stvarima si apsolutno u pravu

mensurova najveca greska (pored time-out problema) je sto, dobro si primjetio, forsira odbranu! a nazalost nema igrace za to.

gledaj, nadam se da ces se sloziti sa mnom da igraci ne igraju za mensura vec za svoju zemlju! postenije bi u neku ruku bilo da su kao maneken vasiljevic rekli da "imaju porodicne probleme" nego ovako doci i zajebati citavu drzavu. a ono sinoc sto su prikazale "zvijezde" je za svaku osudu! gledati kako belgijanci skacu triput zaredom u napadu, da bi jadni gordic morao doci pod kos i gurati se.... fuj! kako ih nije stid?

kapa dole gordicu, jovanovicu, tuljkovicu i bavcicu... ostali jedno veliko "SRAMITE SE"!

na kraju krajeva, nije mensur kriv sto ne zna, vec oni sto su ga postavili tu

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 18 avg 2009, 15:07

kada ti 8 od 12 igraca igraju ko zadnje pickice sta tu trener moze?[/quote]
idemo sad u krajnosti, svi smo se slozili da je selektor pravio mnogo gresaka, i prije, i sada u ovom barazu, a na kraju krajeva, pravi selektor-trener treba biti i motivator...[/quote]tvoj zakljucak je da je samo selektor kriv, a da su igraci sveci?[/quote]
ma kakvi sveci, daleko od toga, ali ruku na srce, pa njih vise od pola ne zasluzuje mjesto u reprezentaciji ako ta nasa reprezentacija zeli barem plasman na EP...
Volim te Bosno!!!

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 18 avg 2009, 15:08

Ovo je maximum ove selekcije.

Dobiti 2 puta Portugal ( znamo kako ), napatiti se sa Belgijom doma i izgubiti u Belgiji lagano.Ne vidim čuđenje na ovakve rezultate ekipe koju je selektirao MB.

O MB neću ništa reći, bio bih sadist naslađivati se njegovim neznanjem i nabrajati njegove promašaje.

I nije samo on krivac.i igrači snose krivicu( KK Bosna je secirao odlično krivicu igrača )

Navesti ću glavnog krivca koji već niz godina uništava reprezentaciju BiH.kako smo krenuli iduće kvalifikacije ćemo biti zadnji pa borba za B diviziju evropske košarke.

Imamo mi i igrače i stručnjake za bolje rezultate no dok se automag pita nema napretka.

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 18 avg 2009, 15:10

treba sutnuti mensura vidjelo se da ne zna treba dati nekom drugom priliku,mi gubimo 15 razlike od belgije on nista ne mijenja skacu nam ispod kosa.nek on ide voditi u siriji bolje mu je tamo

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 18 avg 2009, 15:11

Mister No je napisao/la:Ovo je maximum ove selekcije.

Dobiti 2 puta Portugal ( znamo kako ), napatiti se sa Belgijom doma i izgubiti u Belgiji lagano.Ne vidim čuđenje na ovakve rezultate ekipe koju je selektirao MB.

O MB neću ništa reći, bio bih sadist naslađivati se njegovim neznanjem i nabrajati njegove promašaje.

I nije samo on krivac.i igrači snose krivicu( KK Bosna je secirao odlično krivicu igrača )

Navesti ću glavnog krivca koji već niz godina uništava reprezentaciju BiH.kako smo krenuli iduće kvalifikacije ćemo biti zadnji pa borba za B diviziju evropske košarke.

Imamo mi i igrače i stručnjake za bolje rezultate no dok se automag pita nema napretka.
Zaboravih napomenuti ime glavnog krivca, Nihad Imamović.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 avg 2009, 15:13

xavi26 je napisao/la:ma kakvi sveci, daleko od toga, ali ruku na srce, pa njih vise od pola ne zasluzuje mjesto u reprezentaciji ako ta nasa reprezentacija zeli barem plasman na EP...
slazem se

ali ne moze mensur puskom naterati teletovica, ikonica, hukica... da igraju za reprezentaciju...

i to nije samo do mensura

pa pogledaj srbiju ko im je selektor - duda ivkovic. heeeeeeeeeeej - duda ivkovic!

pa opet im nece da igra 10 igraca sa kojim bi sigurno bili medju kandidatima za medljau... ovako on mora zvati neke popovice, perovice, avdalovice, bogdanovice...

jednostavno ako igraci nemaju patriotizma (kao nowitzki, parker, pa eto i glupi mbenga koji umjesto da se bori u kampu lakersa za mjesto drugog centra dolazi da igra za belgiju) bolje je i da ne igraju...

ali onda treba biti realan pa ocekivati ovakve rezultate

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 18 avg 2009, 15:14

Prvo vidim sad se osula paljba na Jovanovica zaboravljate da je momak prvi put u reprezentaciji i normalno sinoc padne na njega velika odgovornost dok je djelio minutazu sa Gordicem bio je solidan , PS( ovdje nesto mi hvali Marko Popovic kad se vidjelo da Zlaju ne ide dje on da se proba )polako sad vam kazem polako vidjecete vi jos Jovanovica , Keno ili ti ga M.J iz najbolji dana Cikaski Bulsa ja ne mogu da vjerujem on i njegov sut . Opacak dao 4 poena i stao , Bavke igra i publika ga prepada , Kikanovic ne ne bi me cudilo sljedece godine da i njega zaboli trepavica ko Teletovica zbog Mense , Varda dobar igrac vidi se da smo dobili dobro pojacanje na centarskim pozicijama samo sinoc ga nisu isla bacanja ali eto , Jazvin omg poznavanje pravila košarke 0 pitanje dali ih zna ? Djedovic bice veliki igrac ali sinoc ga nije islo i uz duzno postovanje ako mi zavisimo od momka od 19 godina jbga dali ce ga krenuti ili ne , Milosevic nije ni igrao ali odradio bi bolje od nekih igraca 100 posto makar bi se trudio mislim nekad smo bili nesto sad smo prosjek prije kad je Belgija i tipa te reprezentacije dolazile svi smo gledali i racunali 30 razlike nije se smjelo desiti drugacije) .... Jedini koji su valjali Gordic, Djedovic , Jovanovic ( donekle s obzirom da mu je prvo okupljane i sve moramo na neki nacin razumiti) sada u NLB kad iskustva jos vise skupi bice jos bolji i kvalitetniji nije mu islo jbga sinoc sta se moze Varda-veliko pojacanje jos jednom kazem i moram ga pohvaliti predobar jos malo da popravi slobodna i bice ok :D M:B ne zelim da spominjem sve je suvisno od sinoc .. Pozdrav Veliki svim ljubiteljima košarke u BiH i šire i svim fanovima naše Reprezentacije izvinjavam se na duzem postu
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.