LZO-Prepucavanje
Re: LZO-Prepucavanje
kad kopali čelika doće čitava zenica da ubace po jedno jaje u rupu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Na kraju ce ostati i bez PL i bez kupaHPCompaq je napisao/la:bolje od vas svakako..ZenickiLC je napisao/la:Dobro se kozojebci drze, haman ce oni iz cvajte u evropu![]()
-55

Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
Na temi vidim vec pripremaju suze radosnice, al kukala im majka kad ih sastavi cvajta i drveni pehar u kupu, rikat ceBronson je napisao/la:Na kraju ce ostati i bez PL i bez kupaHPCompaq je napisao/la:bolje od vas svakako..ZenickiLC je napisao/la:Dobro se kozojebci drze, haman ce oni iz cvajte u evropu![]()
-55

Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
Nisu ni svjesni kakav rasplet moze da se desi, odnosno kakav ce se rasplet desiti 

Imaju oni osvajacki duh,iako nisu nikad osvojili kup ili ligu, jednom su uzeli srebro na tuzlanskom bajramskom turniru,nesretno su od siminog hana izgubili 1:0 

Bili su onomad prvaci Federalne ligeZenickiLC je napisao/la:Imaju oni osvajacki duh,iako nisu nikad osvojili kup ili ligu, jednom su uzeli srebro na tuzlanskom bajramskom turniru,nesretno su od siminog hana izgubili 1:0

-
- Kontakt:
Foto / Tuzla: Huligani pokušali gurnuti starca u rijeku, pa mu ukrali torbu
MRŠ U DRUGU LIGU
MRŠ U DRUGU LIGU
Titula je titulaBronson je napisao/la:Bili su onomad prvaci Federalne ligeZenickiLC je napisao/la:Imaju oni osvajacki duh,iako nisu nikad osvojili kup ili ligu, jednom su uzeli srebro na tuzlanskom bajramskom turniru,nesretno su od siminog hana izgubili 1:0

Sramota ukoliko ovakav Celik umjesto Borca ostane premijerligas! Iduce kolo Borac ovjerava opstanak protiv SDA isprtka 

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
- samoposteno
- Kontakt:
Pa naravno da nece ispast Borac pored Titinih pioniradvokorak je napisao/la:Sramota ukoliko ovakav Celik umjesto Borca ostane premijerligas! Iduce kolo Borac ovjerava opstanak protiv SDA isprtka
Ovakav Celik vam uzme bod i mozete biti zadovoljni sto niste izgubilidvokorak je napisao/la:Sramota ukoliko ovakav Celik umjesto Borca ostane premijerligas! Iduce kolo Borac ovjerava opstanak protiv SDA isprtka

Truhnuli u drugoj ligi aBd !
Iduce sedmice vam velikan iz Platonove udara zadnji ekser u tabut krimosi moji dragi.nickiZe88 je napisao/la:Ovakav Celik vam uzme bod i mozete biti zadovoljni sto niste izgubilidvokorak je napisao/la:Sramota ukoliko ovakav Celik umjesto Borca ostane premijerligas! Iduce kolo Borac ovjerava opstanak protiv SDA isprtka![]()
Truhnuli u drugoj ligi aBd !

? ? <3
Vrijeme ce pokazatidvokorak je napisao/la:Iduce sedmice vam velikan iz Platonove udara zadnji ekser u tabut krimosi moji dragi.nickiZe88 je napisao/la:Ovakav Celik vam uzme bod i mozete biti zadovoljni sto niste izgubilidvokorak je napisao/la:Sramota ukoliko ovakav Celik umjesto Borca ostane premijerligas! Iduce kolo Borac ovjerava opstanak protiv SDA isprtka![]()
Truhnuli u drugoj ligi aBd !A kada je rijec o igranju nizih divizija, tu ste ipak puno iskusniji od nas.
A stadion od iduce sezone iskoristiti za kakav dobar skup SDA eminencije.

Nama stadion bar nece uzeti Azmir Husic

Gdje vam je ona vidovita Dzemila? Sta rece, uzimamo jos samo cetiri boda? Ostaje nam znaci samo jos jedan bod do kraja sezone? Naravno da ce vrijeme sve da pokaze, vec za 7 dana smo puno pametniji. Pomenuto skandiranje vam ponavljamo ove sezone jos 2x. Jednom prilikom gostovanja na Doner areni, a drugi put u zadnjem kolu u BL.
Sad bez zezancije, da mi je da Borac, velikan BH fudbala, ostane premijerligas a vi sa svojih 56 primljenih golova zavrsite kao Djerzelez. Donerspor Zenica.

Sad bez zezancije, da mi je da Borac, velikan BH fudbala, ostane premijerligas a vi sa svojih 56 primljenih golova zavrsite kao Djerzelez. Donerspor Zenica.

? ? <3
- samoposteno
- Kontakt:
Hocetal doc organizovano sa golfom2dvokorak je napisao/la:Gdje vam je ona vidovita Dzemila? Sta rece, uzimamo jos samo cetiri boda? Ostaje nam znaci samo jos jedan bod do kraja sezone? Naravno da ce vrijeme sve da pokaze, vec za 7 dana smo puno pametniji. Pomenuto skandiranje vam ponavljamo ove sezone jos 2x. Jednom prilikom gostovanja na Doner areni, a drugi put u zadnjem kolu u BL.![]()

Golf2 ima nekih porodicnih problema, ne vjerujem da cemo ga povesti. Ali mozda dodjemo letecim cilimom. 

? ? <3
Pa za vas je i Brotnjo veliki klub,kad nemate pehara u vitrini, osim onog srebra sa bajramskog.dvokorak je napisao/la:Gdje vam je ona vidovita Dzemila? Sta rece, uzimamo jos samo cetiri boda? Ostaje nam znaci samo jos jedan bod do kraja sezone? Naravno da ce vrijeme sve da pokaze, vec za 7 dana smo puno pametniji. Pomenuto skandiranje vam ponavljamo ove sezone jos 2x. Jednom prilikom gostovanja na Doner areni, a drugi put u zadnjem kolu u BL.![]()
dvokorak je napisao/la:Gdje vam je ona vidovita Dzemila? Sta rece, uzimamo jos samo cetiri boda? Ostaje nam znaci samo jos jedan bod do kraja sezone? Naravno da ce vrijeme sve da pokaze, vec za 7 dana smo puno pametniji. Pomenuto skandiranje vam ponavljamo ove sezone jos 2x. Jednom prilikom gostovanja na Doner areni, a drugi put u zadnjem kolu u BL.![]()

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- samoposteno
- Kontakt:
Ma koliko vas dodje na gostovanje komotno mozete onu kozu zajahatdvokorak je napisao/la:Golf2 ima nekih porodicnih problema, ne vjerujem da cemo ga povesti. Ali mozda dodjemo letecim cilimom.
-
- Kontakt:
Sve ćemo naštimati. A vas treba yebat u Zenici ako dodjete.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, leo1946, N3R3D, TylerBurey i 37 gostiju.