Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
raja evo poslao sam Sinanu Sinanovicu poruku na fb,za Harisa ...Mislim da on moze tu nesto da ucini ...
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
-
- Kontakt:
ja vas treba da pitam o misketu odrekao se dresa srbije za sva vremena da bi igrao za bosnu-poredi njegu i sina dezertera-momak iz sarajeva zna koliko je ovdje samo djece ubijeno da nepricam dalje-ovom napacenom narodu je jedino fudbal ostala radost i simbol drzave a on to odbio i zato imaju dokazi-ne razumijem vas ljudi-u svakom dobrom poslu je moral na prvom mjestu-hrgovicu je to samo mala zahvala za pruzene partije u nasem dresu on nikad nece vidjet prvih jedanaest naseg tima-i jos nesto ako je tako dobar igrac taj sim dezertera pa nek bude jos bolji mozda ga pozovu mozda mu se posreci da zaigra za narandzaste ****tuborg je napisao/la:haj ti meni reci šta misliš o pozivanju hrgovića i šta misliš o misketumiroslav blazevic je napisao/la:daj ba ljudi ne budite licemjerni-zamislite staviti pjanica i izdajicu u prvih jedanaest u repki smjesni ste.
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.
sazrio za bananemiroslav blazevic je napisao/la:I ODBIO DA NASTAVI-A CAK I FRANCUSKU KOLIKE STE SAMO BALIJE SUNCE VAM LJUBIM HEHEHEHHEHEHEHno rules je napisao/la:nemoj tako jarane , nema veze što je Pjanić igrao za luksemburgmiroslav blazevic je napisao/la:daj ba ljudi ne budite licemjerni-zamislite staviti pjanica i izdajicu u prvih jedanaest u repki smjesni ste.![]()

svi mi znao kako se dolazi do nase reprezentacije...tj kako se dolazilo!!!!!!
ja sam sa 17 godina osjetio to....dakle....PREZIME POD BR1. ZATIM PARE BR2.
e sad jasno je svima da je savez zarao sa terminom u JAPANU
jasno je svima da se pola repke nije odazvalo jer je imalo klupske obaveze!!!!!
posto nije FIFIN termin igraci NESMIJU NAPUSTITI klub bez odobrenja!!!!!
JEDNI OD RAZLOGA ZASTO MEDUNJANIN NIJE SE ODAZVAO nasoj repki za utakmicu u zemlji koja je danima daleko od nas....
e sada koliko mu je savez trazio za nastup to ce ostati vjecna ttajna...zasto se nije zvao kada je imao 18 god u mladu repku/...pazite prrihvatio jeste Holandsku mladu repku ali brate mili pa oni su tada igrali na svjetskom prvenstvu...a poziva iz RODNE ZEMLJA NI NA VIDIKU....zato je preglupo pricati o tome kako je HARIS izdajica itd....
momak igra u SPANSKOJ ligi sa najjacim igracima svijeta...igra na svim poozicjama u veznom redu i ljevak je a znamo koliko je cijenjen LJEVAK u fudbalu....
nista on nece napredovati u karijeri ako zaigra za repku jer vec sada igra u jednoj od najjacih liga svijeta...
a to za dezertera ti je pravo nisko ...moj otac je izgubio sve u ratu al ja nesmatram da su djeca ljudi koji su hinjski zbrisali preko grane KRIVA ZA GRIJEHE SVOJIH OCEVA....znaci momak nije odlucivao gdje ce biti 92-95
ja sam sa 17 godina osjetio to....dakle....PREZIME POD BR1. ZATIM PARE BR2.
e sad jasno je svima da je savez zarao sa terminom u JAPANU
jasno je svima da se pola repke nije odazvalo jer je imalo klupske obaveze!!!!!
posto nije FIFIN termin igraci NESMIJU NAPUSTITI klub bez odobrenja!!!!!
JEDNI OD RAZLOGA ZASTO MEDUNJANIN NIJE SE ODAZVAO nasoj repki za utakmicu u zemlji koja je danima daleko od nas....
e sada koliko mu je savez trazio za nastup to ce ostati vjecna ttajna...zasto se nije zvao kada je imao 18 god u mladu repku/...pazite prrihvatio jeste Holandsku mladu repku ali brate mili pa oni su tada igrali na svjetskom prvenstvu...a poziva iz RODNE ZEMLJA NI NA VIDIKU....zato je preglupo pricati o tome kako je HARIS izdajica itd....
momak igra u SPANSKOJ ligi sa najjacim igracima svijeta...igra na svim poozicjama u veznom redu i ljevak je a znamo koliko je cijenjen LJEVAK u fudbalu....
nista on nece napredovati u karijeri ako zaigra za repku jer vec sada igra u jednoj od najjacih liga svijeta...
a to za dezertera ti je pravo nisko ...moj otac je izgubio sve u ratu al ja nesmatram da su djeca ljudi koji su hinjski zbrisali preko grane KRIVA ZA GRIJEHE SVOJIH OCEVA....znaci momak nije odlucivao gdje ce biti 92-95
Zadnja izmjena: johnnyHZ, dana/u 13 sep 2009, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
pogledajte:
http://www.s a r a j e v o-x.com/sport/nogomet/clanak/090725029
ukucajte ovo i procitajte
http://www.s a r a j e v o-x.com/sport/nogomet/clanak/090725029
ukucajte ovo i procitajte
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
prvo on se odrekao dresa srbije zato što tamo nije mogao igrati, a ne za to što voli bosnu, a šta misliš da je hrgović imao poziv hrvatske bi li igrao za bosnu i ja imam dokaz,a to je kada zamalo nije zapjevao na himnu "lijepe naše", da budem jasan nije meni nešta posebno drag haris, ali kad mogu igrati hrgović, misimović i drugi koji da su imali ponudu susjednih država, kao subotić, čorluka sigurno ne bi igrali za bosnu, i "ćiro" pošto vidim da si pravo hijnav ko on šta misliš o golmanu delaču, ima 17-18g kojeg traži čelzi, kojeg je ćiro htjeo pozvati u bosnu, ali ga je ipak prepustio hrvatskoj kao i sharbiniamiroslav blazevic je napisao/la:ja vas treba da pitam o misketu odrekao se dresa srbije za sva vremena da bi igrao za bosnu-poredi njegu i sina dezertera-momak iz sarajeva zna koliko je ovdje samo djece ubijeno da nepricam dalje-ovom napacenom narodu je jedino fudbal ostala radost i simbol drzave a on to odbio i zato imaju dokazi-ne razumijem vas ljudi-u svakom dobrom poslu je moral na prvom mjestu-hrgovicu je to samo mala zahvala za pruzene partije u nasem dresu on nikad nece vidjet prvih jedanaest naseg tima-i jos nesto ako je tako dobar igrac taj sim dezertera pa nek bude jos bolji mozda ga pozovu mozda mu se posreci da zaigra za narandzaste ****tuborg je napisao/la:haj ti meni reci šta misliš o pozivanju hrgovića i šta misliš o misketumiroslav blazevic je napisao/la:daj ba ljudi ne budite licemjerni-zamislite staviti pjanica i izdajicu u prvih jedanaest u repki smjesni ste.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ne laprdaj svega ti. u predsjednistvu BiH, u skupstini BiH, u fudbalskom savezu BiH sjede neprijatelji drzave a ti nasao o nekom igracu pametovati. sta dezerter? sto su izasli i spasili svoju djecu? otkud ti znas njihovu pricu, odakle su, kako su izasli itd. seljacka posla..miroslav blazevic je napisao/la:ja vas treba da pitam o misketu odrekao se dresa srbije za sva vremena da bi igrao za bosnu-poredi njegu i sina dezertera-momak iz sarajeva zna koliko je ovdje samo djece ubijeno da nepricam dalje-ovom napacenom narodu je jedino fudbal ostala radost i simbol drzave a on to odbio i zato imaju dokazi-ne razumijem vas ljudi-u svakom dobrom poslu je moral na prvom mjestu-hrgovicu je to samo mala zahvala za pruzene partije u nasem dresu on nikad nece vidjet prvih jedanaest naseg tima-i jos nesto ako je tako dobar igrac taj sim dezertera pa nek bude jos bolji mozda ga pozovu mozda mu se posreci da zaigra za narandzaste ****tuborg je napisao/la:haj ti meni reci šta misliš o pozivanju hrgovića i šta misliš o misketumiroslav blazevic je napisao/la:daj ba ljudi ne budite licemjerni-zamislite staviti pjanica i izdajicu u prvih jedanaest u repki smjesni ste.
medunjanin nam nije potreban, a pokazao je i on da mi njemu nismo potrebni i da nas ne zeli,kad je bilo najteze, lako je sada kada nam dobro ide htjeti igrati, jer na SP idu 23 igraca a od toga igra ih 15tak, a svi 23 se dobro prodaju, cak i ostali fudbaleri postaju biti trazeniji, socit primjer za to su senegalci, fudbaleri obale slonovace, rusi
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
-
- Kontakt:
ja se stvarno izvinjavam za ovo dezerter necu vise koristit tu rijec-ali ako su otisli da bi spasili svoju djecu a ostavili svoju domovinu ko poslijednje da ne kazem sta-stvarno onda ne razumijem kako ti ljudi imaju toliko morala da se na osnovu te drzave promovisu-sta reci osim jadno i bijedno!!!!!
-
- Kontakt:
jedino sto me raduje a zao mi je sto se toliko tako da kazem balijski ponizavate-jeste da mislim da ciro nikad nece pozvat tog meduljanina u repku-iole pametam covjek zna da supic spahic PJANIC misimovic dzeko i ostala kompanija ne mogu igrat u istom timu sa takvim momkom!
miroslav blazevic je napisao/la:ja se stvarno izvinjavam za ovo dezerter necu vise koristit tu rijec-ali ako su otisli da bi spasili svoju djecu a ostavili svoju domovinu ko poslijednje da ne kazem sta-stvarno onda ne razumijem kako ti ljudi imaju toliko morala da se na osnovu te drzave promovisu-sta reci osim jadno i bijedno!!!!!
ovim sto su pobjegli bez ikakvog razloga iz BH preporucio bi da procitaju zeleno busjenje i pronadju sebe. ali cinjenica je da medunjianin NIJE ZELIO da igra za nas i kao takav nam i nije potreban
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
"ćiro" možda nisi vidio ali možeš li na ovo odgovoritituborg je napisao/la:prvo on se odrekao dresa srbije zato što tamo nije mogao igrati, a ne za to što voli bosnu, a šta misliš da je hrgović imao poziv hrvatske bi li igrao za bosnu i ja imam dokaz,a to je kada zamalo nije zapjevao na himnu "lijepe naše", da budem jasan nije meni nešta posebno drag haris, ali kad mogu igrati hrgović, misimović i drugi koji da su imali ponudu susjednih država, kao subotić, čorluka sigurno ne bi igrali za bosnu, i "ćiro" pošto vidim da si pravo hijnav ko on šta misliš o golmanu delaču, ima 17-18g kojeg traži čelzi, kojeg je ćiro htjeo pozvati u bosnu, ali ga je ipak prepustio hrvatskoj kao i sharbiniamiroslav blazevic je napisao/la:miroslav blazevic je napisao/la:daj ba ljudi ne budite licemjerni-zamislite staviti pjanica i izdajicu u prvih jedanaest u repki smjesni ste.
ja vas treba da pitam o misketu odrekao se dresa srbije za sva vremena da bi igrao za bosnu-poredi njegu i sina dezertera-momak iz sarajeva zna koliko je ovdje samo djece ubijeno da nepricam dalje-ovom napacenom narodu je jedino fudbal ostala radost i simbol drzave a on to odbio i zato imaju dokazi-ne razumijem vas ljudi-u svakom dobrom poslu je moral na prvom mjestu-hrgovicu je to samo mala zahvala za pruzene partije u nasem dresu on nikad nece vidjet prvih jedanaest naseg tima-i jos nesto ako je tako dobar igrac taj sim dezertera pa nek bude jos bolji mozda ga pozovu mozda mu se posreci da zaigra za narandzaste ****
ne laprdaj svega ti. u predsjednistvu BiH, u skupstini BiH, u fudbalskom savezu BiH sjede neprijatelji drzave a ti nasao o nekom igracu pametovati. sta dezerter? sto su izasli i spasili svoju djecu? otkud ti znas njihovu pricu, odakle su, kako su izasli itd. seljacka posla..[/quote]calcio je napisao/la:ja vas treba da pitam o misketu odrekao se dresa srbije za sva vremena da bi igrao za bosnu-poredi njegu i sina dezertera-momak iz sarajeva zna koliko je ovdje samo djece ubijeno da nepricam dalje-ovom napacenom narodu je jedino fudbal ostala radost i simbol drzave a on to odbio i zato imaju dokazi-ne razumijem vas ljudi-u svakom dobrom poslu je moral na prvom mjestu-hrgovicu je to samo mala zahvala za pruzene partije u nasem dresu on nikad nece vidjet prvih jedanaest naseg tima-i jos nesto ako je tako dobar igrac taj sim dezertera pa nek bude jos bolji mozda ga pozovu mozda mu se posreci da zaigra za narandzaste ****miroslav blazevic je napisao/la:haj ti meni reci šta misliš o pozivanju hrgovića i šta misliš o misketumiroslav blazevic je napisao/la:daj ba ljudi ne budite licemjerni-zamislite staviti pjanica i izdajicu u prvih jedanaest u repki smjesni ste.
je li i moj otac trebao izaci da spasi mene, pa kad bi svi tako izasli ko bi odbranio drzavu, zasto nije djete branio sa puskom kao mnogi drugi, zbog koih sad imaju gdje doci preko ljeta i glumit gospodu a ustvari su najvece pi*de... ali nebi trebali o tome na ovoj temi
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
-
- Kontakt:
prvo on se odrekao dresa srbije zato što tamo nije mogao igrati, a ne za to što voli bosnu, a šta misliš da je hrgović imao poziv hrvatske bi li igrao za bosnu i ja imam dokaz,a to je kada zamalo nije zapjevao na himnu "lijepe naše", da budem jasan nije meni nešta posebno drag haris, ali kad mogu igrati hrgović, misimović i drugi koji da su imali ponudu susjednih država, kao subotić, čorluka sigurno ne bi igrali za bosnu, i "ćiro" pošto vidim da si pravo hijnav ko on šta misliš o golmanu delaču, ima 17-18g kojeg traži čelzi, kojeg je ćiro htjeo pozvati u bosnu, ali ga je ipak prepustio hrvatskoj kao i sharbinia[/quote]
"ćiro" možda nisi vidio ali možeš li na ovo odgovoriti[/quote]
MOMAK NISI DOBRO PROCITAO MISKE SE ODREKAO ZA SVA VREMENA-A HRGOVIC JE HRVAT IZ HRVATSKE I BRANIO JE BOJE BIH GDJE SU NA PRIMITIVNOM BALKANU VECINA MUSLIMANI-I TO JE NESTO
"ćiro" možda nisi vidio ali možeš li na ovo odgovoriti[/quote]
MOMAK NISI DOBRO PROCITAO MISKE SE ODREKAO ZA SVA VREMENA-A HRGOVIC JE HRVAT IZ HRVATSKE I BRANIO JE BOJE BIH GDJE SU NA PRIMITIVNOM BALKANU VECINA MUSLIMANI-I TO JE NESTO
jbt kakvih likova ima ovdje...odakle znas sto su otisli?neki ljudi su jednostavno morali otic,svi ste neke patriote a 99% vas je dojilo u ratu,99% nije slutilo da ce bit rata kad se to desilo kasno je bilo da idu,predstavnik bosnjackog naroda je do 93 govorio da nece bit rata...fol neko dezerter i te suplje pa ja bih bio najsretniji da je cjela srebrenica dezertirala i pobjegla a ne da svake godine moram gledat majke kako placu,vise bih volio da su svi svoju djecu izveli da nemas hiljade i hiljade stradale djece u sarajevu...cc
da kazem da sam cjeli rat proveo u sarajevu da me nebi prozvali dezerterom...
da kazem da sam cjeli rat proveo u sarajevu da me nebi prozvali dezerterom...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sinan
selam majstore. nisam mogao otvoriti poruku koju si mi poslao. možeš sada ponoviti.
23:21Aladin
ALEJKU MUSELAM
ma nista posebno
vec
za onog Harisa Medunjanina
mozda ste culi za njega
igra u Valladolidu
zadnjeg veznog
23:22Sinan
jesam, bio je ljetos u sarajevul odličan momak i igrač
23:22Aladin
pa ako mozete sa cirom vidjeti da ga zovne
jer
Rahimic i Muratovic
33 godine
23:24Sinan
u pravu si brate. oni su dobri, ali nisu budućnost, nisu perspektiva. eto akobogda sutra
sutra ću zvati medunjanina da napravim razgvoor,. nebili se ovi iz saveza trznuli
23:24Aladin
ok
svaka cast
pa ako Bog da
za iducu utakmicu
da zaigra
23:25Sinan
hvala na sugestiji. svakako ću ga zvati i na tome vršiti presing na ljude ioz saveza.
23:25Aladin
nema na cemu jarane
drago mi je da ima ljudi kao sto ste vi
23:26Sinan
kad god imaš kakvu sugestiju, ideju samo se javi. pozdrav
23:26Aladin
pozdrav
Moj razgovor sa Sinanom ...
selam majstore. nisam mogao otvoriti poruku koju si mi poslao. možeš sada ponoviti.
ALEJKU MUSELAM
ma nista posebno
vec
mozda ste culi za njega
igra u Valladolidu
zadnjeg veznog
jer
Rahimic i Muratovic
33 godine
u pravu si brate. oni su dobri, ali nisu budućnost, nisu perspektiva. eto akobogda sutra
sutra ću zvati medunjanina da napravim razgvoor,. nebili se ovi iz saveza trznuli
ok
svaka cast
pa ako Bog da
za iducu utakmicu
da zaigra
hvala na sugestiji. svakako ću ga zvati i na tome vršiti presing na ljude ioz saveza.
nema na cemu jarane
pozdrav
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
Ljudi mjenjaj te se.
Na fudbalskom terenu treba da igraju najbolji fudbaleri a ne najvece patriote.
Patriotizam se dokazuje na nekim drugim terenima i poligonima...(dabogda nikad vise nebilo tih poligona).
Nama ako se pozove Haris i jos par omladinaca uz Begovica,Pjanica,Stilica...Narednih 10 godina i vise,sigurno nece biti mjerilo Malta i Estonija i slicene "velesile" kao nekad.
Nego ce mo kao i susjedi derbije smatrati samo kad se igra protiv Spanije,Ceske,Engleske itd...
Pa sad svi vi patriote izaberite zeliteli patriote u repki i ici na derbi utakmice BIH-Malta ili u reprezentaciji imati najbolje fudbalere pa ici na derbi utakmice BIH- Engleska itd....
Patriotizam se dokazuje na nekim drugim terenima i poligonima...(dabogda nikad vise nebilo tih poligona).
Nama ako se pozove Haris i jos par omladinaca uz Begovica,Pjanica,Stilica...Narednih 10 godina i vise,sigurno nece biti mjerilo Malta i Estonija i slicene "velesile" kao nekad.
Nego ce mo kao i susjedi derbije smatrati samo kad se igra protiv Spanije,Ceske,Engleske itd...
Pa sad svi vi patriote izaberite zeliteli patriote u repki i ici na derbi utakmice BIH-Malta ili u reprezentaciji imati najbolje fudbalere pa ici na derbi utakmice BIH- Engleska itd....
Zadnja izmjena: gringo1, dana/u 13 sep 2009, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
-
- Kontakt:
svaka čast majstore, eto kad imaš veze sa poznatim ljudima mogao bi im predložiti da pozovu extra talente u mladu repku koji igraju u parmi, newcastlu, sochauxu i drugim klubovimbavarac je napisao/la:Sinan
ALEJKU MUSELAM
ma nista posebno
vec
mozda ste culi za njega
igra u Valladolidu
zadnjeg veznog
jer
Rahimic i Muratovic
33 godine
ok
svaka cast
pa ako Bog da
za iducu utakmicu
da zaigra
nema na cemu jarane
pozdrav
Ja hocu tim kao ovaj sad, da protivnici skidaju gace kad dolaze u Zenicu, ko ce igrati, to mi i nije previse bitno. Sto se mene tice neka sutra zovnu Graffitea, a Ibisevic na klupu. Dosta su mi Spahic, Dzeko, Jahic ili Pjanic, koji ovu zemlju vole iznad svega... ostali je ne moraju voljeti kao ovi nabrojani, samo neka ginu na terenu, kao npr. Misimovic.gringo1 je napisao/la:Ljudi mjenjaj te se.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.