Hvala momcino,vecerasnja pobjeda bi bila Win-win i za nas i za vasNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato ja sam preko 10 godina na forumu i prostudirao sam sve teme i profile forumasa. Sloboda ima pola nevjerovatno dobrih,rajskih i inteligentnih forumasa a ta druga pola dodje ovdje nabrijana s njive i izbacuje frustracije. Veci je problem administracije sto se za takve bljuvotine trajno ne uklanja ali sta ces. Samo ih lozi i sretno vam protiv komsija. Dobijte ih veceras i zakucajte za dnoBosanacGorstak je napisao/la:Ma pusti Pastrmka ovih par levata.I sa Velezom kad smo igrali,prije tekme je bilo zajebancije,podbadanja i slicno ali nakon tekme nas posteno uzeli,posteno cestitali i idemo dalje.Ovo sto radi ovih par navijaca Slobode nema veze sa zdravom pamecu jer ne vrijedaju oni Tz city kao klub nego cijelu jednu populaciju naseg naroda.Sprdalo se sa rahmetli Hatidzom Mehmedovic,zalilo se sto Srbi ne pobise Podrinjce,pozivalo se na protjerivanje ljudi s tog podrucja iz Tuzle,zalili za svojim prijeratnim komsijama iz Simin Hana sto odose a ovi dodjose,vec mjesecima na temi vise pokusavajuci ljude s tog podrucja napraviti seljacima,primitivcima,papcima koje treba iskorjeniti i sta sve ne.Davno sam rekao da nemam veze sa Podrinjem ali da navijam za ovaj klub bas kao i jos nekoliko forumasa.Sa normalnim ljudima mozes normalno pricati,ali sa ovakvim papcima samo treba sto vise papanski . Ja kad kritikujem,kritikujem ofiraze Fukara,neorganizovanost,papanluk,reketiranje,i stotine drugih anomalija vezano za Fukare i njihov klub,oni kad dodju na temu prozivaju "smrdljive" Podrinjce,smrdljive albance,tuguju za srpskom bracom iz Simin Hana i slicno.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako je iko realan to je ovaj Gorstak. Sjecam se sezone u federalnoj kad su usli u PL mi ih dobili u Simin hanu on prvi dosao i cestitao na zasluzenoj pobjedi. Normalno da ce momak braniti svoj klub. Pa koje bljuvotine se mogu procitati na njihov racun on je dobar![]()
NE MASITE NOVINAMA ISPAST CE ZRINSKI