..Maicon....Lusio.......Clichy...
..Ronaldo...Pjanć...Miske....Kaka...
...Jovetić...Ibrahimović....Lisandro......
Evo i mojih Galaktikosa...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
adnan24 je napisao/la:Evo i mog tima...
GK Cesar
Gallas
Puyol
Carragher
Ferdinand
Fabregas
Mascherano
Lampard
BenArfa
Ibrahimovic
Drogba
Ne dobijajuEdo_Majka je napisao/la:Dobijaju li igracu u rezervi poene, mislim ono sto ima dole tri zamjene, jer ako dobijaju onda da malo promjenim sastav
Ako ti ne bude igrao nego iz prvih 11,izmjena automatski uskace i uzima normalno bodoveEdo_Majka je napisao/la:Dobijaju li igracu u rezervi poene, mislim ono sto ima dole tri zamjene, jer ako dobijaju onda da malo promjenim sastav
ne pise nista da je povrijedenmirzza je napisao/la:@dzenidm, provjeri za arsavina moze bit da je povrijedjen,
evo moje ekipe
bogush
carager-terry
gerrard miske fabregas kaka pjanic
luis fabiano-aguero-raul
Ako je ovo moguce onda svaka cast, ali cisto sumnjam da mozes ovakvu ekipu kupiti, jer prvo ti fali golman a drugo nebi imao dovoljno para za ovo, ili kratko receno Bull-shit.Mirza_Hordas je napisao/la:moj tim FC ALCOHOL UNITED
-----------------Cassilas----------------
---Ramos------Ferdinand------Alves
------------------essien----------------
--Fabregas----Misimović---Ribery--
-------Messi-----Torres------Rooney--
klupa: maicon, pjanić, lisandro i aguero
ja ne znam mogu li oni iakko skontati da nek ima 2 ekipe, al sam cito da je kaznjivo i da se izbacaju objeadnan24 je napisao/la:adnan24 je napisao/la:Evo i mog tima...
GK Cesar
Gallas
Puyol
Carragher
Ferdinand
Fabregas
Mascherano
Lampard
BenArfa
Ibrahimovic
Drogba
Sad sam se sjetio da je Drogba kaznjen tako da umjesto njega ulazi Anelka...P.S.Slazem se da je glupo imati 2 tima...
a koji je kod za ovu clasic,, jel isti ja sam samo ukucao ovaj broj i isao join leaguemarseille_unique je napisao/la:znaci jos jednom cod za head to head sportsport.ba ligu za one koji se nisu prijavili jos na tu ligu, znaci cod je 9952-11129
usput ako mozete pisite da li treba da banujem svakom ko ima dvije ekipe i vise da li treba da mu banujem sve viska ekipe sa lige, ja mislim da trebam jer nije to posteno a i nije zanimljivo tako igrati,
samo zelim da cujem i vase misljenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.