Davis Cup

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Willy
Kontakt:

Re: Davis Cup

Post Postao/la Willy » 15 jul 2010, 11:54

Bože, ko sve komentariše tenis... :roll:

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 15 jul 2010, 13:30

ovako druze ja imam valjda pravo gledati na situaciju kako ja hocu a sd sto se nekima sa navijacke strane to nesvidja sta ja tu mogu...iskreno ja sam iz bih al' bio volio da prodje srbija najvise zbog zimonjica jer mi je lik pravo drag i obozavam gledati dubl samo zbog njega...toliko od mene a o poznavanju tennisa ne bi da komentarisem samo cu ti reci :lol: :ugeek: i da sta je bilo ma wimbledonu bas ono sto ja pricam berdich ga je pomeo sa lica zemlje...bez uvrede ali protiv onakvog berdicha djokovic nema sta trazit to moras priznat...samo pitanje na kojoj podlozi se igra tj..koju su izabrali domacini...na sljaci i travi sanse 40:60 na strani ceske----dok tvrda daleko vise sanse komsije imaju,, ;)
@willy mrzim kad neko hoce da ispadne zanimljiv a to niko ne skonta' i bespotrebno nabijanje postova--- :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jul 2010, 13:55

Arsenalisation je napisao/la:ovako druze ja imam valjda pravo gledati na situaciju kako ja hocu a sd sto se nekima sa navijacke strane to nesvidja sta ja tu mogu...iskreno ja sam iz bih al' bio volio da prodje srbija najvise zbog zimonjica jer mi je lik pravo drag i obozavam gledati dubl samo zbog njega...toliko od mene a o poznavanju tennisa ne bi da komentarisem samo cu ti reci :lol: :ugeek: i da sta je bilo ma wimbledonu bas ono sto ja pricam berdich ga je pomeo sa lica zemlje...bez uvrede ali protiv onakvog berdicha djokovic nema sta trazit to moras priznat...samo pitanje na kojoj podlozi se igra tj..koju su izabrali domacini...na sljaci i travi sanse 40:60 na strani ceske----dok tvrda daleko vise sanse komsije imaju,, ;)
@willy mrzim kad neko hoce da ispadne zanimljiv a to niko ne skonta' i bespotrebno nabijanje postova--- :mrgreen:
Ti govoris da Djokovic stalno kada gubi izvlaci se na astmu,ali to nije tacno i to sam ti rekao, u zadnjih godinu-godinu i pol nije prosao turnir bez njegovih problema sa astmom,seti se Beograda koje je probleme imao,pa protiv Rochusa na Wimbledonu kada je nekako pobedio,pa na RG nekoliko meceva kada je prolazio ali jedva upravo zbog tih problema jer je prakticno nemoguce svo vreme trcati sa tim problemom,i zato su trebali da budu sto kraci poeni da bi on mogao normalno da igra.Sto se tice meca sa Berdychom tu sam rekao razvalio ga je i nema se sta dodati ali i to je bilo zbog prevelikog umora.
Podloga nema sanse da se trava uzme jer ko jos uzima travu za DC,nisam to vidjao u nekim velikim merama.Do sada je sljaka bila i mislim da ce tako i da ostane.Sa odmorenim Noletom(ne znam da li ima neki bitni turnir u septembru),sa prejakim dublom,i inspirsanim Viktorom verujem da se moze pobediti Ceska.

@Willy je li to nesta meni?ili :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 15 jul 2010, 14:33

Naravno da nije tebi Devil...

Tenis je jako dugo bio miran dio foruma bez talasanja. Ponekad bi samo Ted Mosby nešto lupio navijački subjektivno, ali ništa strašno. Dečko me je pročitao, laik sam za tenis, pa eto ne znam ni sam šta lupam da imam post više. :mrgreen:
Poenta cijele priče je da gotivi Zikija, ovo sve drugo je nevažno. :lol:

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 15 jul 2010, 15:42

@Devil

Pa najvazniji turnir u tom periodu godine, Us Open :D . A Davis Cup je na rasporedu sedam dana nakon zavrsetka. Po meni sanse su 50-50, koja god da je podloga u pitanju, jer Berdych uvijek moze dobiti oba meca, Nole isto tako, a ako Stepanek bude igrao, bolji je i od Viktora i od Tipsara, ali i oni njega mogu dobiti. Dubl isto tako, Stepanek/Berdych u dublu u godinu i po dana samo od Spanaca u Spaniji izgubili, i to je 50-50, dakle podjednake sanse za obje ekipe.

U drugom mec, tamo prednost ide Francuzima i to 60-40.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 15 jul 2010, 15:44

Devil je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:ovako druze ja imam valjda pravo gledati na situaciju kako ja hocu a sd sto se nekima sa navijacke strane to nesvidja sta ja tu mogu...iskreno ja sam iz bih al' bio volio da prodje srbija najvise zbog zimonjica jer mi je lik pravo drag i obozavam gledati dubl samo zbog njega...toliko od mene a o poznavanju tennisa ne bi da komentarisem samo cu ti reci :lol: :ugeek: i da sta je bilo ma wimbledonu bas ono sto ja pricam berdich ga je pomeo sa lica zemlje...bez uvrede ali protiv onakvog berdicha djokovic nema sta trazit to moras priznat...samo pitanje na kojoj podlozi se igra tj..koju su izabrali domacini...na sljaci i travi sanse 40:60 na strani ceske----dok tvrda daleko vise sanse komsije imaju,, ;)
Ti govoris da Djokovic stalno kada gubi izvlaci se na astmu,ali to nije tacno i to sam ti rekao, u zadnjih godinu-godinu i pol nije prosao turnir bez njegovih problema sa astmom,seti se Beograda koje je probleme imao,pa protiv Rochusa na Wimbledonu kada je nekako pobedio,pa na RG nekoliko meceva kada je prolazio ali jedva upravo zbog tih problema jer je prakticno nemoguce svo vreme trcati sa tim problemom,i zato su trebali da budu sto kraci poeni da bi on mogao normalno da igra.Sto se tice meca sa Berdychom tu sam rekao razvalio ga je i nema se sta dodati ali i to je bilo zbog prevelikog umora.
Podloga nema sanse da se trava uzme jer ko jos uzima travu za DC,nisam to vidjao u nekim velikim merama.Do sada je sljaka bila i mislim da ce tako i da ostane.Sa odmorenim Noletom(ne znam da li ima neki bitni turnir u septembru),sa prejakim dublom,i inspirsanim Viktorom verujem da se moze pobediti Ceska.

@Willy je li to nesta meni?ili :?
BEZ UVREDE al kao sto kazes da ja nemam pojma o tennisu a ti znas a neznas da se u septembru igra grand slam
to sam rekao cisto onako radi zajebancije jer je ocito da ima nekih ;) problema..
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jul 2010, 15:58

Da ja totalno zaboravio na US Open. :oops:
To je vec problem ako Djovak tamo daleko dogura,jer mu onda ne ostaje ni 5 dana odmora,samo se nadam da ce i Cesi daleko dogurati pa da i oni budu umorni.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 sep 2010, 14:18

Na kojoj se podlozi igra?
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 sep 2010, 19:06

Admir_Sa je napisao/la:Na kojoj se podlozi igra?
Na tvrdoj podlozi se igra,ako uspem bilo bi dobro otici na neki mec.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 sep 2010, 23:22

Devil je napisao/la:
Znaci sutra svi moguci hendikepi na Noleta idu, onaj mrtvac meda ne moze
nema potpisa

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 16 sep 2010, 23:25

Admir_Sa je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Znaci sutra svi moguci hendikepi na Noleta idu, onaj mrtvac meda ne moze
Ma pobjeda nece doci u pitanje, ali Bog zna u kakvom je stanju Nole poslije iscrpljujuceg US Opena. Finale je igrao prije par dana...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 sep 2010, 00:58

Ma nema to nikakve veze, on je prva klasa i par dana mu je dovoljno da onog levata uzme i to dobro, a taj levat je na hardu protiv troickog prije mjesec dana dva puta glatko zijanio
nema potpisa

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 sep 2010, 01:01

E bogami ja ne očekujem tako lahke pobjede protiv Berdycha mislim da on ima kvalitet da pobijedi i Đokovića i Tipsarevića.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 17 sep 2010, 01:11

nisam znao da amer delic igrat za bih,igro je za ameriku kolko ja znam valjda preso,ipak mislim da nemamo sanse protiv portugala,mada on uvjek moze iznenadit,ali na sljaci tesko
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 sep 2010, 09:10

legenda reala je napisao/la:E bogami ja ne očekujem tako lahke pobjede protiv Berdycha mislim da on ima kvalitet da pobijedi i Đokovića i Tipsarevića.
Berdych sigurno ima kvalitet, ali problem je što je nakon Wimbledona upao u veliku krizu. Posljednji meč je isprašio Đokovića upravo na Wimbledonu, ali ovaj meč će biti drugačiji. Nole igra sjajno, a Berdych je u banani.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 sep 2010, 09:31

R1 - F.GIL (POR) v. A.DELIC (BIH)
R2 - R.MACHADO (POR) v. A.SETKIC (BIH)
R3 - F.GIL / L.TAVARES (POR) v. A.DELIC / I.GORCIC (BIH)
R4 - F.GIL (POR) v. A.SETKIC (BIH)
R5 - R.MACHADO (POR) v. A.DELIC (BIH)

Gil je trenutno u najlošijoj formi, nakon finala u Estorilu nije uradio skoro ništa, ali on je prekaljeni šljaker, prosječnog servisa, veoma uporan u polju, tako da će Amer poene rješavati servisom, jer sa osnovne linije nema šanse. Machado uglavnom igra samo zemlju, prosječni challenger igrač, na ostalim podlogama se veoma rijetko pojavljuje.

U dublu sam poprilično siguran da nemamo nikakvu šansu, jer Tavares i Machado veoma često igraju zajedno, a Gil ima veoma dobre rezultate u dublu, doduše njegovi partneri su bili Rochus, Gimeno Traver i Berlocq, ali lako će se on uklopiti sa svojim kolegama, u slučaju da ga selektor odredi za nastup u dublovima.
Voli te tvoje Sarajevo.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 17 sep 2010, 10:08

Samo hrabro momci i sa vjerom us sebe donesite nam malo radosti u ova teška vremena za naš sport.

Lično mi se ne sviđa da selektor Amera odmah stavlja u singl jer dugo nije igrao no kako napisa Virtu4l uzdati se u njegov servis i slabiji dan Gila odnosno nastavak njegove loše sezone i pobjeda je moguća.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 sep 2010, 10:15

Mister No je napisao/la:Lično mi se ne sviđa da selektor Amera odmah stavlja u singl jer dugo nije igrao no kako napisa Virtu4l uzdati se u njegov servis i slabiji dan Gila odnosno nastavak njegove loše sezone i pobjeda je moguća.
Ma da, pobjeda je svakako moguća, ipak su prosječni challenger igrači, nema tu kvaliteta.
Voli te tvoje Sarajevo.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 17 sep 2010, 10:21

@Virtu4l

da nemaš info koja će portuglaska stanica pratiti meč??

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 17 sep 2010, 10:27

u koliko sati se igra mec gil-delic ?

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.