Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- majestic24
- Kontakt:
Re: Olympique Lyonnais
Lyon nije los,pa pogledajte sta radi u LP. Kao da igraci nemaju volje u prvenstvu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
Upravu si,,sigurno je i do zasicenja doslo poslje tolko osvojenih titula u nizu,,sigurno im je vaznije da u LP sto dalje odumajestic24 je napisao/la:Lyon nije los,pa pogledajte sta radi u LP. Kao da igraci nemaju volje u prvenstvu.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko kad znaju da su prerasli Francuski sampionat.majestic24 je napisao/la:Lyon nije los,pa pogledajte sta radi u LP. Kao da igraci nemaju volje u prvenstvu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
pa fala Bogu.omerbavarac je napisao/la:Ko kad znaju da su prerasli Francuski sampionat.majestic24 je napisao/la:Lyon nije los,pa pogledajte sta radi u LP. Kao da igraci nemaju volje u prvenstvu.![]()
![]()
![]()

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
komplexi proradili...sta ti je ba..idi na svoju temu pa nabijaj postove...i nemoj zaboravit na onaj drugi nick... :ugeek:fanatique 1899 je napisao/la:Hoćeš li više nabrati tu osmu stranicu
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
-
- Kontakt:
Ne zamjeri mu,njemu je Drogba dijete Marseillaamadeus21 je napisao/la:komplexi proradili...sta ti je ba..idi na svoju temu pa nabijaj postove...i nemoj zaboravit na onaj drugi nick... :ugeek:fanatique 1899 je napisao/la:Hoćeš li više nabrati tu osmu stranicu

http://liverpool.bosnianforum.com/
fanatique 1899 je napisao/la:Hoćeš li više nabrati tu osmu stranicu
Da i ja postavljam slike kao ti tam na svojoj temi imao bi dosad 20 stranica i da ne pricam sam sa sobom preko dva acc imao bi 60...sad furaj
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da nema Pjane, ko zna gdje bi bio Lyon.
Valjda sacuvate prednost do kraja.

Valjda sacuvate prednost do kraja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma da nema Juninha Lyon bi i sad bio osrednji klub.
Wolverine je napisao/la:Ma da nema Juninha Lyon bi i sad bio osrednji klub.
bla bla da nema onog ovog,da nema Chelseju Drogbe bio bi isad prosjek,da nema ovog mani glupe price.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Wolverine je napisao/la:Ma da nema Juninha Lyon bi i sad bio osrednji klub.
bla bla da nema onog ovog,da nema Chelseju Drogbe bio bi isad prosjek,da nema ovog mani glupe price.
Juninho je mozda i najbolji igrac Lyona u povjesti. Sta je taj momak uradio za ovaj klub je mnogo vece od onoga sta je Droga ucinio sa Chelseaem.
De sad reci da se ne slazes da je Juninho najzasluzniji za sve Lyonove uspjehe u ovom desetljecu.
Pa normalno da jest da je najzasluzniji,ali se neslazem so onim sto si rekao da nije njega nebi postali ono sto smo danas.Wolverine je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Wolverine je napisao/la:Ma da nema Juninha Lyon bi i sad bio osrednji klub.
Juninho je mozda i najbolji igrac Lyona u povjesti. Sta je taj momak uradio za ovaj klub je mnogo vece od onoga sta je Droga ucinio sa Chelseaem.
De sad reci da se ne slazes da je Juninho najzasluzniji za sve Lyonove uspjehe u ovom desetljecu.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Mislim da ne bi. a vjerujem da i ostali tako misle.
to je moje misljenje. mozesmo se prepirati do sutra.
Znaci po tebi nisu zasluzni za ovo igraci tipa: Cuopet,Essien,Abidal,Benzema,Malouda kao i danasnji igraci Lyona Govou,Toulalan,Cris,Källström,Réveillère.Wolverine je napisao/la:Mislim da ne bi. a vjerujem da i ostali tako misle.
Juhnino jest najvise doprinijeo ovim titulama ali i bez njega je to bila jaka ekipa.
Ja ida dalje vjerujem da se moze doci do titule u Ligue 1.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
fanatique 1899 je napisao/la:Smijesno!BIHfan je napisao/la:Znaci po tebi nisu zasluzni za ovo igraci tipa: Cuopet,Essien,Abidal,Benzema,Malouda kao i danasnji igraci Lyona Govou,Toulalan,Cris,Källström,Réveillère.Wolverine je napisao/la:Mislim da ne bi. a vjerujem da i ostali tako misle.
Juhnino jest najvise doprinijeo ovim titulama ali i bez njega je to bila jaka ekipa.
Sta je smijesno???
Vi nikad necete imati igrace kao mi i nikad necete imati ovoliko igraca koji poslje Lyona nastavili karijeru u Barci,Realu,Chelseju.....zalosno je kad vidim da je jedan Hatem Ben Arfa jedan od najboljih igraca Marseilla,sto je dokaz vase snage....
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Zasto se busate u prsa kad Bordeaux dere guzove svima? 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Trasimaco je napisao/la:Zasto se busate u prsa kad Bordeaux dere guzove svima?
napokon se slazem s tobom

Bordeaux dorbi sve redomm i nema sanse da im ko preotme titulu

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
licno nebih svrstao ovu dvojicu boldirani u kategoriju najvrijedniji ili ti zazluzniji igraca lyona danasnjice. govou moze i donekle iako nije on na svom nivou ima vec par sezone, dok je reveillere skoro uvijek ozlijedjen, za kallstrøm-a necu trositi puno rijeci, kako taj ima mjesta u timu lyona je misterija.....BIHfan je napisao/la:Znaci po tebi nisu zasluzni za ovo igraci tipa: Cuopet,Essien,Abidal,Benzema,Malouda kao i danasnji igraci Lyona Govou,Toulalan,Cris,Källström,Réveillère.Wolverine je napisao/la:Mislim da ne bi. a vjerujem da i ostali tako misle.
opaaa Real nam dosao..... 

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
vrijeme je za naplatu starih dugovaBIHfan je napisao/la:opaaa Real nam dosao.....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.