Cibona Zagreb

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Steve Urkel
Kontakt:

Re: Cibona Zagreb

Post Postao/la Steve Urkel » 05 mar 2010, 16:02

imam osjećaj da će prije cibona dobit caju laboral,nego da će olypiacos dobiti,jer im ne treba nizašto,ih

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 05 mar 2010, 18:18

ja tesko mogu da povjerujem da ce cibosi proci u top8 ali da se nadju u situaciji da se bore za to,meni je sasvim dovoljno o ovom trenutku s onom ekipom,sa svim svojim prednostima i manama...igracima kapa do poda...
jedino sto mi onaj udrih ide na zivce,to nije normalno...nista nije pokaz'o kako je dos'o...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 06 mar 2010, 13:25

Neka Cibona protiv Caje Laboral odigra utakmicu sezone i pobijedi i Olympiakos odigra pošteno te pobijedi Khimkia jer je Cibona zaslužila proći u 1/4 finale Eurolige
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 mar 2010, 11:08

Sve čestitke na osiguranom prvom mjestu regularnog dijela sezone
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 07 mar 2010, 14:39

drago mi je zbog pobjede nad zagrebom,nekako mi nisu uopce dragi... :D
protiv caje odigrati onoliko koliko se moze,dati sve od sebe,odbranu igrati standardno dobro,ne padati u drugom poluvremenu i biti ce sta bude... :)
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 mar 2010, 14:43

wade je napisao/la:drago mi je zbog pobjede nad zagrebom,nekako mi nisu uopce dragi... :D
protiv caje odigrati onoliko koliko se moze,dati sve od sebe,odbranu igrati standardno dobro,ne padati u drugom poluvremenu i biti ce sta bude... :)
Trebat će dobro braniti šut, biti hladne glave i držati egal što dulje jer će samim time oni biti sve nervozniji ako je rezultat umalo pred kraj
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 07 mar 2010, 16:10

kljuc je da se zaustavi teletovic,ili da njega sut ne krene :D

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 mar 2010, 22:42

wade je napisao/la:kljuc je da se zaustavi teletovic,ili da njega sut ne krene :D
a ko ce zaustaviti baraca ili splitera ako zaigra
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 07 mar 2010, 23:06

nerminh74 je napisao/la:
wade je napisao/la:kljuc je da se zaustavi teletovic,ili da njega sut ne krene :D
a ko ce zaustaviti baraca ili splitera ako zaigra
barac ce dati nekih 10-12 poena sto mu je prosjek sto i nije toliko golemo,spliter ne vjerujem da ce zaigrat,premda ne znam,ne pratim kako on s ozljedom napreduje,zaustavit ce ih sve bagara i air LR :D :D :D
(ovo je sala pri kraju :D )

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 08 mar 2010, 17:47

Mislim da Cibona nema ni gram sansi protiv Mirze i drustva...

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 08 mar 2010, 18:17

k_c je napisao/la:Mislim da Cibona nema ni gram sansi protiv Mirze i drustva...
a to zasnivas na kojim cinjenicama?ne vjerujem ni sam da ce cibona proci dalje,jer sa dvije pobjede da prodju dalje bilo bi malo i apsurdno,ali znas mozda se par onih nesretnih lopti i sudijskih odluka vrate :)
dok se god igra sanse postoje :)

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 09 mar 2010, 15:37

pa ovo nije normalno ni bogdanović ne putuje u vitoriju,ozljeda... jbm baš sam mislio da ih mogu skinut gore

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 09 mar 2010, 15:47

definitivno onda nista od toga :cry: ,ali treba otici odigrat hrabro i to je to :)

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 09 mar 2010, 17:28

Bijeljinac je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Neka Cibona protiv Caje Laboral odigra utakmicu sezone i pobijedi i Olympiakos odigra pošteno te pobijedi Khimkia jer je Cibona zaslužila proći u 1/4 finale Eurolige
Sa omjerom 5-11??? Nadam se da ce Cibona napraviti podvig u Vitoriji, ali izrazi srecno, spretno, volsebno bi bili adekvatniji od zasluzeno. Ekipa koja je dobila Zalgirisa, Fenera, Asvela i Himkija, dobre timove, ali daleko od evropskih vrhunskih, sve je samo ne ocekivano vidjeni ucesnik cetvrtfinala evrolige. Nek' vam je srecno, navijam za Cibonu preokosutra, kao i za Olimpijakos, Panatinaikos i Partizan :D
to bi naravno bilo sretno,ali kad pogledas sta se sve desavalo ove sezone u ciboni,tu prvenstveno mislim na ozljede igraca,sutra nema pored roze,vukusica niti bojana i to pred kljucnu utakmicu sezone se ozljedi..al nebitno nek se on samo oporavi do f4... ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 mar 2010, 13:51

zasto ja imam neutemeljen feeling da ce cibosi da pruze itekako dobar otpor danas u vitoriji?????
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 11 mar 2010, 19:28

ima li ko kakav link za pratit cibonu

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 11 mar 2010, 20:10

Poluvrijeme..Kaha-Cibona 32-37..Himki-Olimpijakos 55-40 :shock: :oops: :shock:
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 mar 2010, 21:54

neno#4 je napisao/la:zasto ja imam neutemeljen feeling da ce cibosi da pruze itekako dobar otpor danas u vitoriji?????

Ostalo je samo ime.....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 11 mar 2010, 23:55

eh ovako,prvo da kazem leone,leone,leone crni leone :D
ali hajd valjda ce nesto naucit iz ona 4 promasena bacanja,koliko sam upratio po izvjestajima...utakmicu nisam gledao zbog nekih obaveza,ali kolikko sam procitao igracima kapa dolje,vidis sad neno koliko taj vukusic znaci ciboni,ti kazes ivanovic ga razvalio na turniru u sarajevu,pa tad kad sam ih gledao meni je gordon izgledao kao sve drugo,samo ne kao igrac,a vidi ga sad :)
14 razlike zadnje tri minute,steta ali zivot ide dalje,sad u nlb-u pokusat osvojit,ako se bojan vrati dotad,i ako udje u formu,bit ce svasta :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 mar 2010, 00:23

wade je napisao/la:eh ovako,prvo da kazem leone,leone,leone crni leone :D
ali hajd valjda ce nesto naucit iz ona 4 promasena bacanja,koliko sam upratio po izvjestajima...utakmicu nisam gledao zbog nekih obaveza,ali kolikko sam procitao igracima kapa dolje,vidis sad neno koliko taj vukusic znaci ciboni,ti kazes ivanovic ga razvalio na turniru u sarajevu,pa tad kad sam ih gledao meni je gordon izgledao kao sve drugo,samo ne kao igrac,a vidi ga sad :)
14 razlike zadnje tri minute,steta ali zivot ide dalje,sad u nlb-u pokusat osvojit,ako se bojan vrati dotad,i ako udje u formu,bit ce svasta :D
evo da tebi tvoj neno kaze jer sam gledao utakmicu uzivo......cibona je prangijala i prangijala iz vana i to strasno...znaci niko ali apsolutno niko nije cuvao vedrana(koji kada skoci ispod njega ni oslobodjenje izvuci ne mozes :D :D :D ).odigrao je odlicnu utakmicu nakon ozlijede, ali ovo je bilo na svjezinu...i to sto ga gotovo niko nikada nije cuvaouvijek je bio sam, mada je imao jedan strasan prodor.nije vedran toliko los igrac, koliko je da kazem jednodimenzionalan, kada ga stane sut tesko ide sve ostalo...cibosi su igrali i igrali, odlicno vrtili, sjajno pick n'roll sto nije tako prolazilo gordon bi isao unutra povratni pas ili dvojicu navlacio na sebe..skok u napadu odlican su imali.....kao sto sam i rekao bice ovo dobra i neizvjesna tekma.....za leona sam ti odmah na pocetku rekao da nece moci da bude prvi centar niti dogodine ;) ;) ;) ;) ....eh ta bacanja leona su bila kljucna nakon namjerne licne....mada su sudije u posljednjih dvije minute odradile strasan posao za caju, ja cu to da kazem otvoreno i realno...znaci bukvalno im nisu dali da prebace loptu preko centra...onda je huertas poludio, san emeterio stavio dvije herman takodjer i kraj je bio....andric je ranije napustio igru zbog pet faula.....caja do zadnje tri minute nije odigrala napada kako treba...u drugom poluvremenu cibona je citavo vrijeme vodila od 8 do 12 razlike......tomas je imao sut za pobjedu, mada kad je poveo loptu, vidjelo se da bi je najradije spustio za nekog, mada su rasirili skroz za njega da ide sam do kraja, a da je slucajno bio bojan tu, mislim da bi on pokusao da razigra za njega...jer marko je preumoran, i treba mu odati pocast za ovo sto dosad igra, svaka mu cast, bez imalo srljanja gine u odbrani...za mene dosad heroj Eurolige sigurno.....

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Košarka u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.