Cibona Zagreb
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Cibona Zagreb
imam osjećaj da će prije cibona dobit caju laboral,nego da će olypiacos dobiti,jer im ne treba nizašto,ih
ja tesko mogu da povjerujem da ce cibosi proci u top8 ali da se nadju u situaciji da se bore za to,meni je sasvim dovoljno o ovom trenutku s onom ekipom,sa svim svojim prednostima i manama...igracima kapa do poda...
jedino sto mi onaj udrih ide na zivce,to nije normalno...nista nije pokaz'o kako je dos'o...
jedino sto mi onaj udrih ide na zivce,to nije normalno...nista nije pokaz'o kako je dos'o...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Neka Cibona protiv Caje Laboral odigra utakmicu sezone i pobijedi i Olympiakos odigra pošteno te pobijedi Khimkia jer je Cibona zaslužila proći u 1/4 finale Eurolige
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Sve čestitke na osiguranom prvom mjestu regularnog dijela sezone
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
drago mi je zbog pobjede nad zagrebom,nekako mi nisu uopce dragi...
protiv caje odigrati onoliko koliko se moze,dati sve od sebe,odbranu igrati standardno dobro,ne padati u drugom poluvremenu i biti ce sta bude...

protiv caje odigrati onoliko koliko se moze,dati sve od sebe,odbranu igrati standardno dobro,ne padati u drugom poluvremenu i biti ce sta bude...

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Trebat će dobro braniti šut, biti hladne glave i držati egal što dulje jer će samim time oni biti sve nervozniji ako je rezultat umalo pred krajwade je napisao/la:drago mi je zbog pobjede nad zagrebom,nekako mi nisu uopce dragi...![]()
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
kljuc je da se zaustavi teletovic,ili da njega sut ne krene 

a ko ce zaustaviti baraca ili splitera ako zaigrawade je napisao/la:kljuc je da se zaustavi teletovic,ili da njega sut ne krene
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
barac ce dati nekih 10-12 poena sto mu je prosjek sto i nije toliko golemo,spliter ne vjerujem da ce zaigrat,premda ne znam,ne pratim kako on s ozljedom napreduje,zaustavit ce ih sve bagara i air LRnerminh74 je napisao/la:a ko ce zaustaviti baraca ili splitera ako zaigrawade je napisao/la:kljuc je da se zaustavi teletovic,ili da njega sut ne krene

(ovo je sala pri kraju

Mislim da Cibona nema ni gram sansi protiv Mirze i drustva...
a to zasnivas na kojim cinjenicama?ne vjerujem ni sam da ce cibona proci dalje,jer sa dvije pobjede da prodju dalje bilo bi malo i apsurdno,ali znas mozda se par onih nesretnih lopti i sudijskih odluka vratek_c je napisao/la:Mislim da Cibona nema ni gram sansi protiv Mirze i drustva...

dok se god igra sanse postoje

-
- Kontakt:
pa ovo nije normalno ni bogdanović ne putuje u vitoriju,ozljeda... jbm baš sam mislio da ih mogu skinut gore
definitivno onda nista od toga
,ali treba otici odigrat hrabro i to je to 

to bi naravno bilo sretno,ali kad pogledas sta se sve desavalo ove sezone u ciboni,tu prvenstveno mislim na ozljede igraca,sutra nema pored roze,vukusica niti bojana i to pred kljucnu utakmicu sezone se ozljedi..al nebitno nek se on samo oporavi do f4...Bijeljinac je napisao/la:Sa omjerom 5-11??? Nadam se da ce Cibona napraviti podvig u Vitoriji, ali izrazi srecno, spretno, volsebno bi bili adekvatniji od zasluzeno. Ekipa koja je dobila Zalgirisa, Fenera, Asvela i Himkija, dobre timove, ali daleko od evropskih vrhunskih, sve je samo ne ocekivano vidjeni ucesnik cetvrtfinala evrolige. Nek' vam je srecno, navijam za Cibonu preokosutra, kao i za Olimpijakos, Panatinaikos i PartizanTed Mosby je napisao/la:Neka Cibona protiv Caje Laboral odigra utakmicu sezone i pobijedi i Olympiakos odigra pošteno te pobijedi Khimkia jer je Cibona zaslužila proći u 1/4 finale Eurolige

zasto ja imam neutemeljen feeling da ce cibosi da pruze itekako dobar otpor danas u vitoriji?????
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
ima li ko kakav link za pratit cibonu
- Bily Piton
- Kontakt:
Poluvrijeme..Kaha-Cibona 32-37..Himki-Olimpijakos 55-40

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
neno#4 je napisao/la:zasto ja imam neutemeljen feeling da ce cibosi da pruze itekako dobar otpor danas u vitoriji?????
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
eh ovako,prvo da kazem leone,leone,leone crni leone
ali hajd valjda ce nesto naucit iz ona 4 promasena bacanja,koliko sam upratio po izvjestajima...utakmicu nisam gledao zbog nekih obaveza,ali kolikko sam procitao igracima kapa dolje,vidis sad neno koliko taj vukusic znaci ciboni,ti kazes ivanovic ga razvalio na turniru u sarajevu,pa tad kad sam ih gledao meni je gordon izgledao kao sve drugo,samo ne kao igrac,a vidi ga sad
14 razlike zadnje tri minute,steta ali zivot ide dalje,sad u nlb-u pokusat osvojit,ako se bojan vrati dotad,i ako udje u formu,bit ce svasta

ali hajd valjda ce nesto naucit iz ona 4 promasena bacanja,koliko sam upratio po izvjestajima...utakmicu nisam gledao zbog nekih obaveza,ali kolikko sam procitao igracima kapa dolje,vidis sad neno koliko taj vukusic znaci ciboni,ti kazes ivanovic ga razvalio na turniru u sarajevu,pa tad kad sam ih gledao meni je gordon izgledao kao sve drugo,samo ne kao igrac,a vidi ga sad

14 razlike zadnje tri minute,steta ali zivot ide dalje,sad u nlb-u pokusat osvojit,ako se bojan vrati dotad,i ako udje u formu,bit ce svasta

evo da tebi tvoj neno kaze jer sam gledao utakmicu uzivo......cibona je prangijala i prangijala iz vana i to strasno...znaci niko ali apsolutno niko nije cuvao vedrana(koji kada skoci ispod njega ni oslobodjenje izvuci ne mozeswade je napisao/la:eh ovako,prvo da kazem leone,leone,leone crni leone![]()
ali hajd valjda ce nesto naucit iz ona 4 promasena bacanja,koliko sam upratio po izvjestajima...utakmicu nisam gledao zbog nekih obaveza,ali kolikko sam procitao igracima kapa dolje,vidis sad neno koliko taj vukusic znaci ciboni,ti kazes ivanovic ga razvalio na turniru u sarajevu,pa tad kad sam ih gledao meni je gordon izgledao kao sve drugo,samo ne kao igrac,a vidi ga sad![]()

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.