Nikola Vasilj
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nikola Vasilj
Dobra sezona u Bundesligi i nema zime za njega, kako god i gdje god klub završio iduće godine u ovo vrijeme.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Bazinga12345
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Makar ne pametuje s loptom u nogama, a i odbranio je par suteva. Boljeg trenutno nemamo, ali i Vasilj je sada Bundesligaski golman, tako da...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Realno nista specijalno, ne znam cemu toliko zadovoljstvo oko njegove partije veceras
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Vidis koliko nas je Sehic srozao. Pola ovih hajmo reci najobicnijih suteva Engleza bi debil sa umjetnim zubima primio i ispratio pogledom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Solidno večeras, bez mnogo petljanja sa loptom. Par finih intervencija je imao. Defitivno je upgrade u odnosu na Šehića.
Onaj je bio nesiguran glupirao se sa driblanjem ali naprimjer kod onog penala Vasilj je s jednom rukom branio nije sa dvije zatim kod kornera nije puno boksovao lopte sobzirom na svoju visinu on treba da je gazda u petercu
-
- Kontakt:
2 zicera je odbranio u prvom poluvremenu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zaboravio si Wandersona

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Inače je Šehić bio stručnjak za penale. Čovjek je u karijeri uspio odbraniti 4 penala, od 54 koja su mu opucana.
Vasiljovih 3/20 su loši, ali ni blizu ovog nesretnika koji nas je u crno zavijao godinama.
Vasiljovih 3/20 su loši, ali ni blizu ovog nesretnika koji nas je u crno zavijao godinama.
Sljedeće sezone bundesligaš, neka izbore opstanak i nema zime. Narednih 6-7 godina bi trebali imati solidnog golmana. 

Onaj sut Watkinsa ga je u glavu pogodio koliko sam vidio.. gledao sam 2 utakmice istovremeno pa mozda nisam dobro upratio.
15.10.2013.
Ruka pa glava ako me sjecanje dobro sluzi.Kaunas je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:32Onaj sut Watkinsa ga je u glavu pogodio koliko sam vidio.. gledao sam 2 utakmice istovremeno pa mozda nisam dobro upratio.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Bolji Piric
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Kakav kiks u stilu Sehica krenuo driblati i zapetlja se, izgubi loptu i primise gol u Kupu, zanimljivo da se u istoj minuti desila dva kiksa golmana za vodstvo domacina, Wurzburger i Halleschet povedose.
.
.
Čim golmani imaju naviku da "driblaju" odmah imam flashback od Hasagića. Pogotovo protiv Portugala, oduzelo mi je par godina života

- Goalgetter
- Kontakt:
Los timing za ovakvu gresku, jer mu rezervni golman dise za vratom i ostavio je dobar utisak dok ga je mjenjao dok je Vasilj pauzirao zbog povrede. Startace kao jedinica u Bundesligu, to je trener potvrdio, ali je pod pritiskom.
Bolji Kenan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.