RSD Velež - Evropa
Re: RSD Velež - Evropa
Do 5000 navijača na Grbavici protiv Colerainea.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Velike su šanse da će se obistiniti priče o navijačima koje kolaju po gradu.
Šemso
Šemso

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ko misli ici na Grbavicu neka ode rezervisat kartu u klub.
Probaj rezervisati
-
- Kontakt:
Slago me kao i do sada svaka utakmica u vrijeme korone na tribini. Otiđi do kluba i vidit ces koliko ima vec rezervisanoh karata.1922VFC1981 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 13:31Ko god ti je obeco rezervaciju, slago te. Nece ici tako prodaja.
Ljudi su na razne načine i na raznim mjestima rezervisali karte, ali ko im u ovom trenutku može garantovati kartu?
Ja se nadam da će na stadion pustiti više navijača, nego što pojedini mediji objavljuju.
Pa samo u Sarajevu imaš 2 -3 hiljade naših navijača koji žele na utakmicu.
Ljudi iz dijaspore zovu, spremaju se..o Mostaru i cjeloj Hercegovini da ne govorim.
Čekamo mig!
Ja se nadam da će na stadion pustiti više navijača, nego što pojedini mediji objavljuju.
Pa samo u Sarajevu imaš 2 -3 hiljade naših navijača koji žele na utakmicu.
Ljudi iz dijaspore zovu, spremaju se..o Mostaru i cjeloj Hercegovini da ne govorim.
Čekamo mig!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ako ne puste maksimalan broj ulaznica .ebem ma.u i Vladi i CZ....PA IMAJU LI ONI TRUNA SLUHA ZA SPORT i vanost sporta za promociju države ? Odluku o maksimalnom broju ulaznica treba donijeti odmah sutra da raja zna, da se dijaspora organizira i ljudi sirom Bosne,,,,Grbavica bi bila puna k'o šipak
A koliko bi se para slilo u klupsku kasu od ulaznica ako bi pustili cijeli stadion, evo nek je 10km najeftinija karta a najskuplja 30km....bilo bi sigurno oko 150 000km-200 000km061657451 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 19:13Ako ne puste maksimalan broj ulaznica .ebem ma.u i Vladi i CZ....PA IMAJU LI ONI TRUNA SLUHA ZA SPORT i vanost sporta za promociju države ? Odluku o maksimalnom broju ulaznica treba donijeti odmah sutra da raja zna, da se dijaspora organizira i ljudi sirom Bosne,,,,Grbavica bi bila puna k'o šipak
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Hasic danas u sarajevu bio na sastanku trazi da nas se sto vise pusti

- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Puščali ne puščali mi ćemo karte pokupovat...taman za Njegovo visičanstvo Stopera.
Zadnje informacije, još nepotvrđene, govore da će u prodaju biti pušteno 5000 ulaznica.
Možda će biti neka iznimka za utakmicu..još čekamo zvanične informacije.
Ima li šta zvanično oko prodaje karata?
Imam veliku želju pogledati Veleža u Evropi iako sam iz Sarajeva
Imam veliku želju pogledati Veleža u Evropi iako sam iz Sarajeva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.