Bosna i Hercegovina - Spanija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

juzni vjetar!
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Spanija

Post Postao/la juzni vjetar! » 11 okt 2009, 17:50

Tarik14 je napisao/la:Prema posljednjim informacijama, evo sastav Spanije za srijedu :

___________________Casillas________________

_____Iraola______Pique________Albiol________Capdevilla

____Senna______Busquets_____Xabi Alonso________Riera

______________Silva__________Negredo____________

Nece igrati : Xavi, Villa, Puyol, Marchena, Cesc Fabregas, Guiza, Iniesta, Torres
silva i senna ne igraju te pozicije , igra neki iz osasune zaboravio sam mu ime umjesto senne
8-) 8-)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 11 okt 2009, 17:51

Ponos Torina je napisao/la:Pjanic igra od pocetka protiv Španije :mrgreen: Muslimovic se vraca isto,igrace svi samo sto ce Pjanic biti u prvoj postavi,Ciro ce igrati jos ofanzivnije. :D
Kako sw Muslimovic vraca kad je povrijedjen :?: Ja mislim da treba igrati sa najjacim sastavom i pokusati pobjediti,to bi bila velika stvar za nasu reprezentaciju,sigurno bi puno skocili na fifinoj rang listi...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 okt 2009, 17:54

juzni vjetar! je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Prema posljednjim informacijama, evo sastav Spanije za srijedu :

Nece igrati : Xavi, Villa, Puyol, Marchena, Cesc Fabregas, Guiza, Iniesta, Torres
silva i senna ne igraju te pozicije , igra neki iz osasune zaboravio sam mu ime umjesto senne
8-) 8-)
Igra u Valenciji cesto odma iza Ville. Tako da je moguce da ce to i protiv nas radit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 11 okt 2009, 17:55

8-) 8-)
Hvala za informaciju! Imas li izvor?

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 11 okt 2009, 17:55

Željovac je napisao/la:I vi bi rizikovali Misimovića, Rahimića, Muratovića, Jahića, Spahića i Nadarevića, pa da ih nemamo u baražu? Ne znam...
Misimović je takav igrač da bi se lako mog'o sačuvat' od žutog kartona, ovi ostali...
A Ćiro je na aerodromu po dolasku najavio da će Pjaniću dat' šansu protiv Španaca. Garant od prve minute.
Topić nije ni pozvan, a zaboravio sam Pandžu. Zaboravih to i za Begovića. Novi pokušaj. Ovo je ono što bih ja volio, da sačuvamo ove koje su u opasnosti. Ako iko od njih dobije žuti, kritikovaćete Ćiru.

_____________________________Hasagić_______________________________

_________________Pandža______Mravac____Mirvić_______________________

___________________________Damjanović______________________________
Vladavić___________Pjanić_______________Salihović______________Hrgović

_________________________Ibišević___Džeko____________________________
U pravu si, jest rizicno za ove da dobiju karton ali sumnjam da ce Ciro staviti rezerviste umijesto ovih koji imaju po jedan zuti karton, ipak je o Spanija i mislim da ce igrati sa najjacim sastavom, igrat ce Pjanic umijesto Muratovica, a mislim da ce ostali "zuti" biti u sastavu, ali ce igrati sa velikom paznjom.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 okt 2009, 17:57

Cartman je napisao/la:

8-) 8-)
Igra u Valenciji cesto odma iza Ville. Tako da je moguce da ce to i protiv nas radit.
Zaboravili ste Matta da igra;) lijevo krilo
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 11 okt 2009, 17:57

Joj cime se vi bavite spanski savez placa izbornika za sastav nas savez placa ciru za izbor sastava vi uzeli tu rasprave voditi hoce ovaj igrati, ne nece taj igrace ovaj i slicne izjave
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 11 okt 2009, 18:00

umjesto senne igra santi cazorla 8-)
Zadnja izmjena: juzni vjetar!, dana/u 11 okt 2009, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 okt 2009, 18:00

Spain's Guiza, Marchena, Puyol, Xavi And Fabregas Out Of Bosnia Clash
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 11 okt 2009, 18:02

_____________supic_______________

jahic________spahic_______nadarevic

_____bajramovic_____rahimic________

__pjanic_________________salihovic

____________misimovic____________

______dzeko________ibisevic_______

nemoze nam niko nista jaci smo od sudbine
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 11 okt 2009, 18:10

Ponos Torina je napisao/la:Spain's Guiza, Marchena, Puyol, Xavi And Fabregas Out Of Bosnia Clash
Izvor? :?

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 11 okt 2009, 18:24

stvarno puno im igrača fali ali to može biti gore,jer će ovi ginuti da se dokažu ja zadovoljan i sa remijem :mrgreen: može i pobjeda NO PROBLEM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 okt 2009, 18:28

Tarik14 je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Spain's Guiza, Marchena, Puyol, Xavi And Fabregas Out Of Bosnia Clash
Izvor? :?
GOAL.COM :o

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 okt 2009, 18:59

Španci dovode drugi tim u Zenicu...nedostaju Xavi,Iniesta,Fabregas,Puyol,Villa,Torres,Ramos - sve igraci iz prve postave...OK,neki su ozlijeđeni ili nemaju pravo nastupa.
Pa valjda cemo i mi sacuvati svoje najbolje igrace od kartona ili nedo Bog nekih ozljeda za baraža...gurnuti u vatru Pandžu,Pjanića,Štilića,Vladavića i ostale rezerviste pa neka se oni zayebavaju sa špancima...ljudi ovo je revijalna utakmica po svim mogucima kriterijima.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 okt 2009, 19:13

_____________Supic_______________

Pandza________Nadarevic_______Mravac

_____Bajramovic_____Rahimic________

__Vladavic_________________Salihovic

____________Pjanic____________

______Dzeko________Ibisevic_______

Ovako ce biti ja mislim
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 okt 2009, 19:23

I da ih pobijedimo, to će biti omalovažavano jer su doveli drugi tim, tako da ne vidim razlog da rizikujemo suspenzije ključnih igrača. Druga je priča što je drugi tim Španije favorit protiv 97% reprezentacija svijeta...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 11 okt 2009, 19:29

samo mi je jedno krivo.....Muslimovic povrijeden a zasto nije ciro zvao Zeca...... bolje dfa je tu na klupi nego da se bruka sa onima iz mlade repke..... ma **** rang listu bolje igrati sa rezervom a imati sve u barazu..... ili ce ici da neko dobije zuti karton tako da ne igra prvu tekmu baraza ali zato ce moci igrati drugu...... ja znam samo jedno poso selektora nije nimalo lako i sad me ni malo ne cudi sto ciro ponekad prica gluposti.... pa ja sam jedan navijac repke a vec sam puko od razmisljanja sta i kako.... al bit ce sve ok....... idemo u aaaaaaaaffffffffffffrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuu..............
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 11 okt 2009, 19:35

Allahume - Salli :mrgreen: :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 okt 2009, 19:37

Željovac je napisao/la:I da ih pobijedimo, to će biti omalovažavano jer su doveli drugi tim, tako da ne vidim razlog da rizikujemo suspenzije ključnih igrača. Druga je priča što je drugi tim Španije favorit protiv 97% reprezentacija svijeta...
Omalovazavano ili ne ogromna hrpa poena ide na racun BIH repke u slucaju eventualne pobjede nad Spanijom.Da ne govorim o barazu.
A poeni ustvari znace u prevodu da mozemo izvuci lakse protivnike u kvalfikacijama za Evropsko sad koje ce biti u februaru.
Znaci samo trpaj.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 okt 2009, 19:42

vrebac86 je napisao/la:samo mi je jedno krivo.....Muslimovic povrijeden a zasto nije ciro zvao Zeca...... bolje dfa je tu na klupi nego da se bruka sa onima iz mlade repke..... ma **** rang listu bolje igrati sa rezervom a imati sve u barazu..... ili ce ici da neko dobije zuti karton tako da ne igra prvu tekmu baraza ali zato ce moci igrati drugu...... ja znam samo jedno poso selektora nije nimalo lako i sad me ni malo ne cudi sto ciro ponekad prica gluposti.... pa ja sam jedan navijac repke a vec sam puko od razmisljanja sta i kako.... al bit ce sve ok....... idemo u aaaaaaaaffffffffffffrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuu..............
Zec nije ni bio s mladom zbog belaja s vizom. Mog'o ga je Ćiro mirne duše zvat', al' eto, kaže za njega da ima "psihičku blokadu", da u Rijeci nije mog'o potrčat'. Ne vjerujem mu, jer je Zec u Sloveniji bio dobar kad je ušao s klupe za ono malo vremena. Najveća je šteta što Ćiro bukvalno ubija Zeca i Štilića u pojam svojim potezima. A malo je većih BH talenata. Štilić protiv Estonije na tribinama. "Nije vuk" :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.