vrebac86 je napisao/la:samo mi je jedno krivo.....Muslimovic povrijeden a zasto nije ciro zvao Zeca...... bolje dfa je tu na klupi nego da se bruka sa onima iz mlade repke..... ma **** rang listu bolje igrati sa rezervom a imati sve u barazu..... ili ce ici da neko dobije zuti karton tako da ne igra prvu tekmu baraza ali zato ce moci igrati drugu...... ja znam samo jedno poso selektora nije nimalo lako i sad me ni malo ne cudi sto ciro ponekad prica gluposti.... pa ja sam jedan navijac repke a vec sam puko od razmisljanja sta i kako.... al bit ce sve ok....... idemo u aaaaaaaaffffffffffffrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuu..............
Zec nije ni bio s mladom zbog belaja s vizom. Mog'o ga je Ćiro mirne duše zvat', al' eto, kaže za njega da ima "psihičku blokadu", da u Rijeci nije mog'o potrčat'. Ne vjerujem mu, jer je Zec u Sloveniji bio dobar kad je ušao s klupe za ono malo vremena. Najveća je šteta što Ćiro bukvalno ubija Zeca i Štilića u pojam svojim potezima. A malo je većih BH talenata. Štilić protiv Estonije na tribinama. "Nije vuk"

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!