KANTA GODINE 2021 - komentari
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE 2021 - komentari
EpateguiHuleteti - 7 Chetnik.
Lucky - 5 malo manji chetnik.
Lucky - 5 malo manji chetnik.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
@ balorda & bombaysaphire
Ma ko ce ih sve pohvatati
Ima ih ko kusih pasa ovde, stancaju se svakodnevno. Samo je bas providno da najmanje 3-4 forumasa koriste vise naloga, ne vidim svrhu. U sustini isto ces reci kroz svaki.
Moj neki utisak na ovom forumu je da preovladjuje to rivlastvo mostarskih klubova i da se tu korisnici najlakse zapale. Nisam u tome direktno, ne petljam se, moj stav se zna, Velez mi nesto predstavlja, barem u proslosti, imam postovanje prema istoriji tog najveceg hercegovackog kluba, ovi Zrinjevci mi nista ne predstavljaju. Vidis mislio sam za ovog multiplikovanog trola da je Mostarac, a on iz Prozora
Izvinjavam se Mostarcima.
@ forgempp
Tako je!
A moji svi u partizanskim jedinicima bili
Gde me s cetnicima poveza (u Banatu ih nije nikada ni bilo), iduci put bar reci "ljoticevac", da deluje uverljivije!
Mada njih nije bilo ni u Banatu, ni u Crnoj Gori
U Crnoj Gori je postao pandan ljoticevskim izdajnicima naroda, a to su pristalice streljanog fasiste i zelenaskog vodje Krsta Zrnova Popovica (ovog u koga se DPS-ovci danas kunu). Izvinjavam se na digresiji.
Ma ko ce ih sve pohvatati

Ima ih ko kusih pasa ovde, stancaju se svakodnevno. Samo je bas providno da najmanje 3-4 forumasa koriste vise naloga, ne vidim svrhu. U sustini isto ces reci kroz svaki.
Moj neki utisak na ovom forumu je da preovladjuje to rivlastvo mostarskih klubova i da se tu korisnici najlakse zapale. Nisam u tome direktno, ne petljam se, moj stav se zna, Velez mi nesto predstavlja, barem u proslosti, imam postovanje prema istoriji tog najveceg hercegovackog kluba, ovi Zrinjevci mi nista ne predstavljaju. Vidis mislio sam za ovog multiplikovanog trola da je Mostarac, a on iz Prozora

@ forgempp
Tako je!

EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑10 dec 2021, 13:48
Tako je!A moji svi u partizanskim jedinicima bili

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Balorda je napisao/la: ↑10 dec 2021, 16:18EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑10 dec 2021, 13:48
![]()

E nek si ga popišao

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Nekima ce lakse metar u guzicu, nego centimetar u glavu.
Admin je bio krajnje jasan, bez politike na forumu. Nekima je to previse da procesuiraju u glavi.
Admin je bio krajnje jasan, bez politike na forumu. Nekima je to previse da procesuiraju u glavi.
🔹
-
- Kontakt:
Jadnice, pitaj ga prvo "je li bio", pa ce dokazati svoju partizanscinu.Balorda je napisao/la: ↑10 dec 2021, 16:18EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑10 dec 2021, 13:48
![]()
🔹
- ElCartel11
- Kontakt:
7 - admin
5 - insider
3 - ribery
2 - _dreamer_
1 - monolog
5 - insider
3 - ribery
2 - _dreamer_
1 - monolog
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nije ovo tema za glasanje.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 00:317 - admin
5 - insider
3 - ribery
2 - _dreamer_
1 - monolog
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ovaj daje bodove ljudima koji nisu nijedan post u ovoj godini 

- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
Jedan lik me naprosto fascinira količinom svoje gluposti i licemjerja koje svakodnevno prosipa po forumu.
Dugo sam ovdje, dvocifren broj godina, ali se ne sjećam da je ijedan forumaš za tako kratko vrijeme koliko je na forumu (4 mjeseca je pod ovim nickom, ali sam ubjeđen da je i ranije bio na forumu i glumio ludilo), uspio toliko bodova da pokupi za laskavo priznanje Kanta godine. Lik se trudi momački, udarnički radi svakodnevno i red je da mu se taj trud i nagradi.
Dame i gospođe, one and only PatriceKwedi

Dugo sam ovdje, dvocifren broj godina, ali se ne sjećam da je ijedan forumaš za tako kratko vrijeme koliko je na forumu (4 mjeseca je pod ovim nickom, ali sam ubjeđen da je i ranije bio na forumu i glumio ludilo), uspio toliko bodova da pokupi za laskavo priznanje Kanta godine. Lik se trudi momački, udarnički radi svakodnevno i red je da mu se taj trud i nagradi.
Dame i gospođe, one and only PatriceKwedi

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la: ↑11 dec 2021, 13:47Jedan lik me naprosto fascinira količinom svoje gluposti i licemjerja koje svakodnevno prosipa po forumu.
Dame i gospođe, one and only PatriceKwedi![]()
![]()

- OldFashioned
- Kontakt:
alex1991, Burns, Rainer, Apolon i još par stotina nadimaka (7) - Samom tom činjenicom je kandidat, a o njegovom ponašanju i konstantnom vrijeđanju forumaša je suvišno i govoriti.
Goretzka (5) - Objašnjenje nepotrebno.
TheChief (3) - Razvaljuje moždane ćelije sa branjenjem političke stranke SDA.
jolicnikola (2) - Šta reći za forumaša koji copy - paste jednu te istu rečenicu svaki dan.
Nail for Real (1) - Ne znam koliko ima godina, ali na svaki upis sa kojim se ne slaže odgovara sa agresivnošću i prosto ne zna da vodi konstruktivnu raspravu.
Goretzka (5) - Objašnjenje nepotrebno.
TheChief (3) - Razvaljuje moždane ćelije sa branjenjem političke stranke SDA.
jolicnikola (2) - Šta reći za forumaša koji copy - paste jednu te istu rečenicu svaki dan.
Nail for Real (1) - Ne znam koliko ima godina, ali na svaki upis sa kojim se ne slaže odgovara sa agresivnošću i prosto ne zna da vodi konstruktivnu raspravu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Saurman - Captain4 = niko. Nemam razloga i prema jednom da budem negativno nastrojen. Bez glasa.
Goretzka - BoixosNois1899 = BoixosNois1899. Razlog je argumentacija mu "ja sam moderator!". 'ajde?! Inace lagano gubi polufinale.
PatriceKwedi - admin = PatriceKwedi. Najneravnopravniji duel. Favorit broj 1, danonocni trol svih podforuma i tema protiv administratora. Admina treba iz ovog iskljuciti, em normalan covek, em je duzan da cisti gluposti i budalastine sa foruma, a nije da ih nema.
Neutral - Justin = Neutral. Justin se samo za*ebava na forumu, shvataju ga preozbiljno, a Neutral shvata sve preozbiljno. Prljao temu koju pretezno citam i komentarisem vansportskim glupostima, otuda i glas.
Goretzka - BoixosNois1899 = BoixosNois1899. Razlog je argumentacija mu "ja sam moderator!". 'ajde?! Inace lagano gubi polufinale.
PatriceKwedi - admin = PatriceKwedi. Najneravnopravniji duel. Favorit broj 1, danonocni trol svih podforuma i tema protiv administratora. Admina treba iz ovog iskljuciti, em normalan covek, em je duzan da cisti gluposti i budalastine sa foruma, a nije da ih nema.
Neutral - Justin = Neutral. Justin se samo za*ebava na forumu, shvataju ga preozbiljno, a Neutral shvata sve preozbiljno. Prljao temu koju pretezno citam i komentarisem vansportskim glupostima, otuda i glas.
Nastiman ždrijeb da admin ispadne
- feniksptica
- Kontakt:
Admin da je bilo koga drugog dobio imao bi šanse za polufinale. Ipak ovako zicer.
Nema smisla takmičenje dalje, dajte PatriKu titulu
Nema smisla takmičenje dalje, dajte PatriKu titulu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sreća u žrijebu ko da je City

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Kwedi roras apsolutni favorit. Odmah proglasiti pobjednika.
Mogu li 3 navijača Bayerna u polufinale. 
Najzanimljivije finale bi bilo Justin vs Boixos

Najzanimljivije finale bi bilo Justin vs Boixos

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners