Evo za moje zrinjevce i naravno ljude koje zanima situacija oko naseg protivnika..
Ps. Dodao bih da im trener ukrainac nije tu, vratio se u ukrainu radi rata...
Uzivam, za razliku od tebe. Spremi dres i zastavu, veceras na skup podrske, a sutra po starom.
Sto za razliku od mene, ja jesam navijac Slobode 25 godina ali moj zivot niti pocinje niti zavrsava fudbalom. Uopste ne dozivljam stvari emotivno sto se toga tice.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 jun 2022, 15:17Uzivam, za razliku od tebe. Spremi dres i zastavu, veceras na skup podrske, a sutra po starom.
Sve je to tako,i opet im ekipa vrijedi 20 miliona eurazrinjskimo je napisao/la: ↑14 jun 2022, 15:17Evo za moje zrinjevce i naravno ljude koje zanima situacija oko naseg protivnika..
Ovi svi igrači idu 30.6. kad im istječe ugovor i oni su trenutno tu u rosteru kada oni odu bit će to oko 10min €HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 15:24Sve je to tako,i opet im ekipa vrijedi 20 miliona eurazrinjskimo je napisao/la: ↑14 jun 2022, 15:17Evo za moje zrinjevce i naravno ljude koje zanima situacija oko naseg protivnika..
Sto je 3 puta veca vrijednost od vrijednosti trenutnog prvaka BIH
![]()
Babuka moj, nisu im jos prebacili igrace, odes im na NEXT SEASON'S SQUAD i tu ti onda upisu sve odlaske i dolaske, u tom slucaju im je vrjednost prepolovljena na 10M. Al bit ce tu jos dolazaka.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 15:24Sve je to tako,i opet im ekipa vrijedi 20 miliona eurazrinjskimo je napisao/la: ↑14 jun 2022, 15:17Evo za moje zrinjevce i naravno ljude koje zanima situacija oko naseg protivnika..
![]()
To sigurno. Steta sto ce ih Zurich zapast u drugom pretkolu, s nama im dolazi nezerluk u zdrjebu.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 15:30Htio sam reci,i da ih napusti 4-5 igraca
I da ne dovedu zamjene(a sigurno ce ih dovesti)
Opet su Bayern za svaki nas klub
+na sve ovo nisu nikoga doveli jos,a politicka situacija u njihovoj drzavi i ne daje im pravo za neki optimizam da ce u skorije vrijeme dovesti neka prejaka pojacanja.zrinjskimo je napisao/la: ↑14 jun 2022, 15:17
Evo za moje zrinjevce i naravno ljude koje zanima situacija oko naseg protivnika..
Ne znam sta komentiras kad nisi toliko upucen, a i kakve veze ima vrijednost kluba pa evo Lincoln ovaj sto smo ga mogli izvuc vrijednost ekipe im jedva 2m pa su igrali grupu CL...HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 15:24Sve je to tako,i opet im ekipa vrijedi 20 miliona eurazrinjskimo je napisao/la: ↑14 jun 2022, 15:17Evo za moje zrinjevce i naravno ljude koje zanima situacija oko naseg protivnika..
![]()
Ko ima bolje igrace je bolji,zar ne?
Apsolutno ravnopravan dvomec po mom misljenju.zrinjskimo je napisao/la: ↑14 jun 2022, 16:03Ne znam sta komentiras kad nisi toliko upucen, a i kakve veze ima vrijednost kluba pa evo Lincoln ovaj sto smo ga mogli izvuc vrijednost ekipe im jedva 2m pa su igrali grupu CL...HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 15:24Sve je to tako,i opet im ekipa vrijedi 20 miliona eurazrinjskimo je napisao/la: ↑14 jun 2022, 15:17Evo za moje zrinjevce i naravno ljude koje zanima situacija oko naseg protivnika..
![]()
Slažem se, al to nije jedino što pravi cijenu nekog igrača ili predstavlja njegove kvalitete.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 17:17Ko ima bolje igrace je bolji,zar ne?
Bolji igraci kostaju vise,zar ne?
Jedino ako ti detaljno pratis moldavijsku ligu pa nam mozes dati neku detaljnu usporedbu sherifa i zrinjskog?![]()
Potpuno se slažem, i to će nam niti najveća prepreka da prođemo ove konobare sa Farskih Ostrva. Do utakmice sa nama, oni će imati 15 ligaških utakmica iza sebe, dok mi još sklapamo ekipu, sa sve novim trenerom.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑14 jun 2022, 17:28Mora biti neizvjesno ljudi, sve i da su stvorili top ekipu za njihove uslove, nisu to stigli uigrati, nema sanse. Pa i AEK je prosle godine pukao od Veleza, nije lahko tek tako izbaciti ekipe koje su sistemski dobro poslozene poput Veleza i Zrinjskog, a ti zamijenio trenera i 6-7 igraca. Treba vremena da se to sve uigra i poslozi.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], mosarajvosa83 i 21 gost.