Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Bravo, dosta je bilo podyebavanja, nisam tužibaba, al moram reći da provjeriš capalo111, mali nonstop podyebava, nešto slično šb fanatiku, provjeri i mene ako hočeš i zdrmaj miadmin je napisao/la:dječarac pod nickom šb fanatik nam se više neće obraćati.
molio bih forumaše koji ga primjete pod drugim nickom da to prijave kako bi isti bio ekspresno eliminisan.
Jbga...Poslije Grcke po meni drugi protivnik. Sad nasi znaju s kim imaju posla, licni su s spancima po igri... dosta su brzi kako s loptom tako i bez nje. Ciro treba zmajevima usaditi u glavu igru na prvu i od noge do noge bez previse driblanja (Ibricic,Pjanic,Muratovic... )nevjernik je napisao/la:Ti ovo porediš sa našim timomWolverine je napisao/la:Realno nemaju ekipu nista bolju nego mi... imaju par imena ali nije to to. patna ziva u kvalifikacijama.
1 GK Eduardo
12 GK Beto
22 GK Rui Patricio
2 DF Bruno Alves
3 DF José Bosingwa
4 DF Rolando
6 DF Ricardo Carvalho
13 DF Paulo Ferreira
14 DF César Peixoto
15 DF Pepe
5 MF Duda
8 MF Tiago
10 MF Deco
16 MF Raul Meireles
18 MF Nuno Assis
19 MF Miguel Veloso
20 MF João Moutinho
23 MF Pedro Mendes
7 FW Cristiano Ronaldo (captain)
9 FW Liédson
11 FW Simão
17 FW Nani
21 FW Nuno Gomes
FW Edinho
Od onog jakog Portugala od prije par godina, ostalo im je samo ime.
Ja bi vise volio da smo prvu dobili da igramo kod kuce. nekako smo pod pritiskom najgori, u svim selekcijama. i u rukometu i fudbalu i kosarci...![]()
gringo1 je napisao/la:Dobili smo najboljeg protivnika i sigurno ih prolazimo mehki su oni a to nam pase,ja licno sam se bojao Grka...
Pojest ce njih ovaj mali..
eki? e ako "Aftonbladet" tako misli, onda smo se ye.baliBrijac je napisao/la:Evo najtirazniji Svedski list "Aftonbladet" smatra da je ovaj zrijeb san za Portugal i da su oni veliki favoriti.. =(
Nema puno ljudi ovakav osmijeh pogadajte...dr_rock je napisao/la:gringo1 je napisao/la:Dobili smo najboljeg protivnika i sigurno ih prolazimo mehki su oni a to nam pase,ja licno sam se bojao Grka...
ko je ovo? misimovic?
Joj ,3-0 na Bl i mirna BOSNA..pardon: LUDILOrob do bagro je napisao/la:
Vako ce ovaj plakat kad izgube na BP...ne boj se Gaynaldo brate,pa nije stid izgubit od Bosne![]()
![]()
a ko je je??? jel misimovic??gringo1 je napisao/la:Nema puno ljudi ovakav osmijeh pogadajte...dr_rock je napisao/la:gringo1 je napisao/la:Dobili smo najboljeg protivnika i sigurno ih prolazimo mehki su oni a to nam pase,ja licno sam se bojao Grka...
ko je ovo? misimovic?
Naravno, mislis da ce savez rizikovatiBrijac je napisao/la:Pa fazon je u tome sto je Svedska ispala a Portugal iso dalje.. Sada naravno Svedi smatraju Portugal kao bogove jer im je krivo sto su ispali ali nezele sami sebe podcjeniti..
Ljudi.. Jeste li 100% sigurni da se revans igra na BP a ne na Kosevu?
Pozdrav!!!
njima je san jer su ispusili od portugala baraz, zamisli kako bi im se smijali da BIH izbaci Portugal, gdje je onda njihovo mjestoteferič je napisao/la:eki? e ako "Aftonbladet" tako misli, onda smo se ye.baliBrijac je napisao/la:Evo najtirazniji Svedski list "Aftonbladet" smatra da je ovaj zrijeb san za Portugal i da su oni veliki favoriti.. =(
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.