Nista - 15.elmirčo je napisao/la:sta ima

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Nista - 15.elmirčo je napisao/la:sta ima
ma samo igraj ligu u kojoj si u vrhu i imaces love,pun stadion i nece ti ispastat trening zbog rezultata,ne zuri u cetvrtu dok ne budes imo ekipu koja ce bez problema izborit opstanak i procitaj pravila od a do žItalia je napisao/la:ja ove sezone konacno u petoj stao na noge.. nema vise borbe za opstanak vec lagano borba za 4 mjesto.. sljedecu sezonu vec ozbiljnije krenuti..
Italia je napisao/la:bianconer0
pronadji me
Fc Rayo Valecano. Nadji me pa da odigramo jednu prijateljsku. Stavi da sam ja domacin, dobicemo vise para, pretpostavljam da si pocetnik i da ti stadion nije nadogradjen.Adnel je napisao/la:Ko zeli da nabija ekipu po 10 razlike tu je moja ekipa Fk Harlem.
Sad cemo da vidimo cija majka crnu vunu prede.bavarian_bk je napisao/la:Eto OMere ja sam te izazvao . FC Vukovi ZLa
ja 10:0 uzeo svoje protivnike.. bitno je naglasiti da sam se sjetio na tekmu u 14:00 kad se vec uveliko igrala i bila random formacijaCLS je napisao/la:7:0 botovi su pali![]()
Omo OmoOmerbavarac je napisao/la:Sad cemo da vidimo cija majka crnu vunu prede.bavarian_bk je napisao/la:Eto OMere ja sam te izazvao . FC Vukovi ZLa![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.